![]() |
Re: Valcea-Kitch Tuning
e foarte marfa masina. si pe mine ma cam deranjeaza chestiile de pe bara din spate , in rest e foarte OK! Are si kilometrajul si turometrul modificate, facute frumos cu leduri daca nu o confund cu alta masina.
|
1 Attachment(s)
nu stiu altii cum sunt, dar eu cand imi aduc aminte .... imi vine sa rad cu lacrimi... masina avea bara fata prinsa cu sarma fratilor....cat despre spate....well.... ii mai trebuiau niste semne cu "long vehicle" or somethin....
|
1 Attachment(s)
asa se fac bani in orasu nostru :))
|
Quote:
|
numarul TFA vine de la: Te FAc :))
sigur e facuta in programu ala: spinnere si eleroane |
Quote:
|
sincer in cazu daciei MIG>....mie imi este mila...nustiu de ce....dar ma gandesc poate unii nu isi permit atatia bani...poate asa a cumparat masina...poate traieste intr-o cocioaba si vrea si el o masina personalizata...poate viseaza la ceva...da asta e:Pimi place cum e ala catarat pe bara autobuzului:))
|
traieste in cocioaba si isi ia masina....underground....senzational si outerspatial, impins intre creeru mare si subliminal
|
:)):d...de frate...poate asa a cumparat masina...si vrea si el sa fie mai intersectant:P
|
3 Attachment(s)
geely amg 65 si la audi ma refer la triple. conturu cromat
|
nu mi se pare k acel contur ar deranja..e super ok masina
|
Quote:
|
mie unul nu mi se pare nimic kitch la masina asta...ma rog, inafara de cromu' de la triple...ala e in plus sincer, mai bine-si punea stopuri clear cromate...
anyway, nu e rau nici asa, mai ales ca mai are crom pe masina...capetele de evacuari...jantele...manerele la usi...probabil si grila :) etc |
mie unul jantele imi plac ...
|
2 Attachment(s)
avion cu motor ia-ma si pe mine in zbor:)))
|
Cunosc masina... este a unui prieten. Sta bine cu muzica, dar exteriorul ... deloc
|
am vazuto si eu
:)))....super tare |
1 Attachment(s)
...........................
|
breton :D (bla bla)
|
2 Attachment(s)
dacie lincon , belea semnu asta
|
2 Attachment(s)
Vazuta in vl ! niste cocalari ...in blana maneaua,cu ochelariide soare8) toti 3 pe varfu nasului,cu mainile scoase pe geam.... si se mai si strambau cand treceai pe langa ei
|
:lol::lol::lol: frumoase stopuri......chiar da "bine" cu "staniolu" ala pe ele :lol::lol::lol:
|
Da mie imi place spoileru astuia cu renault .... o fi el kitch , da e mijto...
|
Voi aici incurajati masinile sa fie stock ... ce daca omu nu e asa artist ca tine asta inseamna sa razi de masina lui ?? Mai bine o lasa stock si ii ziceai sarumana ...
|
mutati-va la discutii diverse va rog. multumesc pt intelegere
|
Dannyromdan.... ala cu renaultu trebuia sa nu faca nimic la masina aia... ca e artis ca nu e... e groaznic ceea ce a facut .
Daca lasa masina stock iti zic eu ca era muult mai misto... decat cu "staniol" pe stopuri si cu ditamai eleronu... k sa fie forta de apasare mai mare:))... Totusi... eu zic ca e bine ca fiecare sa aibe o limita in tunning-ul masinii... cred ca la acest domn limita este depasita "putin" :D. |
nici nu am observat eleronu:)))))))))))))))))))) defapt sunt 2 eleroane puse ca paturile suprapuse:))))))))))) belea, pun pariu ca are masina full de tweetere si cd`uri cu Paleru:))
p.s: mie imi plac prizele de aer de pe capota...or fi facute la pimp my ride ?:) |
Eu nu m-am mai uitat la a 2-a poza...(acum am vazut-o si sunt in stare de soc :))) )
si ca tot ai zis de prizele de aer... cred ca sunt cu un scop: are twin-turbo :D si are nevoie de aer mult sa se amestece gazolina bine ;))). |
2 Attachment(s)
cypi poate iti vine vreo idee de 4*4
|
mie nu mi se pare kitch, ce daca are jante mai mari pe spate, e misto asa, da spre beach buggy
gusturile nu se discuta :-P |
poi kitch consta cum sunt asezate rotile/-----\ nu am zis eu ca am ceva cu rotile lui
|
Quote:
|
deci credema ca nu mai puteam de ras cand am vazuto, seamana cu o caruta
|
Am vazut acuma un C classe mai vechi cu nr de germania si avea scris pe spate cu litere dalea din interex SALAM REGAETON :| nu am apucat sa ii fac poza ca mi`a franat brusc in fata ca a vrut sa bage pe o alee:))))
|
1 Attachment(s)
poi dak nu vb mai trafy
|
astia nu sunt vecinii tai?:))
|
zi`mi si mei ce masina e asta ...am fost odata la valcea la mall l`am vazut parcat in statia de taxi...jumate mercees un sfert mercedes 1 sfert honda 1 sfert numai stiu ce..... ce masina e pana la urma.
|
cred ca vorbesti de geely :)
http://image.automobilemag.com/f/667..._left_view.jpg |
Am mers si io intre-un taxi dela , si nu aveam unde sa imi tin picioarele ... ce-am mai proasta chinezarie care am vazut-o ...
|
e f tare versiunea 1.6:)) fuge bine de spate:) drift de toate
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning