![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
care va fi cea mai tare zi, simbata sau duminica??
ceva party seara sau mai bine zis noaptea??? :?: |
banuiesc ca joi si vineri o sa fie doar "expozitie" iar sambata si duminica o sa se faca concursuri si tot ce mai trebuie
mai mult ca sigur majoriatatea o sa vina de vineri sau sambata ....lumea e cu munca |
Quote:
|
Ar fi o treaba buna sa se anunte niste preturi din timp :D
|
1,40 ron pe km :))
|
michael, ala e tariful interurban ;) extraurban e 2,5 parca
pune 8km pana la pod la centura + 10 km pana in centru, asa ca sa isi faca lumea o idee. |
Quote:
|
Acolo se poate ajunge si cu transport in comun: Maxi-Taxi 443 444 446 448 449 451 550 (tarif 2 lei/ calatorie) Autobuze: 443 444 446 448 449 450 451 Toate au traseul: Piata Presei Libere - Baneasa - Otopeni - Aeroport Otopeni (unde se afla locatia evenimentului) Sper sa va fi fost d ajutor :D
|
am si eu o problema... eu am masina 4x4,am inteles k dyno 4x4 nu va fi,asa k voi merge cu o zi inaitne la comutest vitan si voi aduce fisa dyno...cred eu k am sanse mari la motor modifikt mult fata d stock :)
|
Quote:
|
Sa vina toate premiile la constanta. :D
|
intrebare...in ce zi se vor organiza demonstratii in parcare? :)
|
Se pun aceleasi intrebari de zeci de ori degeaba. Toate detaliile vor fi anuntate in momentul in care vor fi stabilite. Sau... poate anumite detalii se vor a fi... surpiza, nu ?
|
ok ...sry...vroiam si eu sa stiu pt ca nu pot sa vin decat intr-o singura zi...vroiam sa aleg ziua perfecta...poate sunt mai multi care vin la fel ca mine...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tu ai unde sa stai .... mergi cu masina;) .. si luam cortul :D |
Nu merg cu a mea pt. ca s-ar putea sa nu o mai am pana atunci , e deja bagata la vanzare ! :)
Oricum daca nu o vand...la mine in spate dorm 3 persoane lejer ! :)) E testata treaba :D |
o sa fie tot acolo unde a fost si anu trecut? la prisma?
|
la metro otopieni =)))) uitate la semnatura mea :lol::lol::lol::lol:
|
:?:
se stie ceva, daca o sa fie cercuri, motoare turate la maxim, etc, genul asta de show...? si daca da, in ce zi ? oficial .. :?: |
ai citit topicul ? sa pus intrebarea asta de n ori....asteapta ca dak or sa fie drifturi show off s.a.m.d. o sa anunte organizatorii pe topic
|
Pe mine ma intereseaza ce masuri de securitate se vor lua pentru aceste concursuri , cat si pentru paza si protectia aprticipantilor si a masinilor !
|
vom lucra cu firma de securitate TIGER Protection, care va asigura paza si ziua si noaptea...
nici anul trecut nu au fost incidente... |
Quote:
|
Te inseli ! Am prieteni din club care-si vor expune masinile acolo si dupa cate am inteles vor trebui lasate pe toata perioada show-ului . Apoi cu asta as sta linistit ca mai exista si CASCO , dar am inteles ca vor fi si concursuri . La ultimele "legale" bine nu a fost si de asta va intreb daca se vor lua masurile de siguranta necesare astfel incat totul sa se desfasoare fara evenimente neplacute . De asta am intrebat ...
|
-Stai linistit ....concursurile sunt afara nu printre masini. oricum securitatea evenimentului este la cote maxime.
|
M-ar interesa daca se mai face sectiune de dbdrag si in ce zi ....
|
Apropo de cazare... Se pot organiza locuri speciale pt. corturi... Si se mai pot face niste standuri de unde potzi sa itzi inchiriezi un cort... :))
|
123597 de corturi , 1 dj .. 1532987 de boxe mari si smechere = party noaptea @ metro ..
mai mult decat genial .. sa vedem daca se reuseste .. ca idee rupe .. :D oricum , o sa fie cel mai tare tuning show pe care l-a vazut Romaniaaaaaaaaa si mai e puuuuuuuuuuuuutin .. sa ne vdm cu bine |
Quote:
|
s-a cam excitat putin :D
intr-adevar si eu astept cu nerabdare show`u ... si after show sa vedem ce se propune :twisted: |
-Sa se propuna ceva cu potol si %.....procent.......de peste 7.
|
La ce ora incepe si cat costa biletul?
|
la 10 incepe...10 RON biletul ;)
edit: uite aici detalii :lol: ;) https://www.4tuning.ro/tuningdays/tuningdays.asp |
Prea shmechera ideea cu petrecerea in noaptea dinaintea show-lui..... FOARTE TAREEEEEEE. Bautura, muzica si ce-o mai pica-n mana (f) dupa noroc :D . Se poate organiza asa ceva????????
|
1 Attachment(s)
salutare....ne scuzati ca suntem cam nepriceputi dar suntem la inceput....si am avea cateva intrebari....
1.Vrem sa ne facem un Club care sa reprezinte Tg-Mures si nu stim daca ar trebui sa ne inscriem undeva oficial sa existe clubul sau o facem doar intre noi? 2.Daca aveti niste criterii pe care Clubul nostru si participantii din club ar trebui sa le indeplinseasca v-am fi recunoscatori daca ne-ati ajuta....mai este putin si e multa graba si multa lume "bate" la usa noastra Multumim BAD BOYZ TUNER (BBT) TG-MURES |
Quote:
|
we will see after 12
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning