![]() |
Re: Golf 4 coupe
fara stopurile alea e BINE RAU :) :D
|
ai nevoie de distantiere, nu prea mare dar cat sa le mai scoti putin! frumoase jantele Oz sa la invarti sanatos la stopuri poti trage o folie fumurie si o sa fie bine...decat nasoalele alea stock:D
|
la et mare iti intra tare sub aripa
|
si...ia-ti jos antena aia enorma si pune ceva acolo mai micuta:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Si cu un ultim efort, mi-am achizitionat vechiul sistem de sonorizare, statia + subwooferul si firele 350ron, avea nevoie baiatul la care am vandut masina de bani, acum mai am nevoie de un cdplayer sa le pun sus :D
|
gasesti destule universale pana in 50 ron! bafta
|
Quote:
|
pentru uni:D
|
Quote:
|
Cu stopurile m-am hotarat de cand am cumparat masina, de Pacific cu dunga alba:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am nevoie de ajutor. Vreau sa incep sa ma orientez dupa niste jante, astea de pe masina nu imi plac deloc si vor ramane de iarna, imi puteti recomanda ceva modele? Nu vreau sa fie cu buza neaparat, vreau ceva ca sa pot sa le bag sub aripa si sa nu imi frece..
|
3 Attachment(s)
jantele de S de la audi pe 17 sunt perfecte cred,asta fara s-o dam in bbs-uri:-):lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
din cate imi dau seama alea nu sunt fat-uri de TT. (sper sa nu m-i sa para doar mie):D
astea de mai jos sunt fat-uri! |
Quote:
|
sincer nu am idee.seamana cv cv,dar nu sunt fat.
fat-uri din ce am vazut sunt cam scumpe,mai ales daca sunt polishate. |
Quote:
|
TTul are 5x100, primul model de TT, si A3, la fel, primul model, tot 5x100... restul 112 :-)
|
atunci e bun ca se potrivesc fat-urile.
|
|
1 Attachment(s)
Sa incerc si eu asa ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
rotile de care ziceai, mirel, sunt copii de audi rs6.
ca sunet pe mine nu ma incanta , tu ai vrut sa sune ca ceva bov, dar e pe departe... |
Quote:
|
din ce am vazut si la alt diesel fara finala la fel suna.cred ca suna ok..
mirele..treaba cu TDI-ul laso balta.nu are rost sa incarci masina acum. la jante eu spun sa ai rabdare si incearca sa te axezi pe ctv modele pe care sa le tot urmaresti si cand ai prins moka le-ai si cumparat.ai tot timpul pana in primavara.;) |
pentru roti, minim 18. ca sa arate bine, nu incerca 17, ca apoi sigur o sa iti doresti roti mai mari...
|
18 e perfect pt G4 dar depinde si pe unde si la ce o mai foloseste mirel.daca e doar pt plimbare clar 18 sau 17 cu balon mic + suspensie lasata "blana".
sub dimensiunile astea 2 nu are rost o investitie. |
Quote:
Quote:
|
ar fi frumos treaba cu tdi, mie imi place:D, sunetul e destul de frumos daca asta ai vrut sa-ti iasa, tie sa iti placa:D, incearca sa pui si ceva evacuare si probabil il vei mai schimba sunetul! bafta:-P
|
2 Attachment(s)
Inca 2 poze ..
|
sincer jantele astea n-au nici o treaba cu masina.:D:!:
|
Quote:
|
momentan sunt ok..ce sa le faci.cauciucuri de iarna si aia e.!;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning