![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
Quote:
cred ca esti un pic inconstient daca tie iti place sa mergi pe acolo cu viteza |
sa nu-ti inchipui viteze de 150-160-180 km/h... 110-120 max. nu-s ncii chiar asa de nebun. dar noaptea cine sa fie pe acolo? (in afara de betivi sau prosti dupa care sunt cu ochii ca dracu:))
|
Careva interesat sa mearga la cursa de la braila? Am locuri libere in masina daca va intereseaza! Va multumesc!
|
eu ma duc dar ma duc cu masina mea! :) poate nu doar sa ma uit! >:)
|
sa nu ramai fara benzina... ;)
|
ce se mai aude ...??? vreo intalnire ceva ??!? nu a mai fost nimik deosebit .... prin oras ....in afara de astia cu permisele ...:D
|
salutare, Imi poate spune si mie careva cum ajung la EuroMall ? eventual o schitza, harta ceva. Trebuie sa ajung maine dimineata acolo si nu stiu deloc Pitesti`ul :( Multumesc
|
Quote:
|
multumesc frumos, raman dator
|
ai grija pe la intersectie, e cam incalcita (aia cum iesi de pe autostrada la mall), da daca esti putin atent nu-i o problema
si iti urez succes sa nu fie coada la intrare in pit (s-ar putea sa nu fie maine) |
Pitestiul doarme ? nu mai facem si no nici o intalnire, nimic ?
|
intalnire ca sa ce?
|
ca sa orice ...just meeting ... ca pitestiul a ajuns la coada tari din punctul asta de vedere
|
intalniri sunt in fiecare duminica....
dar sunt si radare, echipaje si alte shmecherii! :) |
stiu , si stiu si unde sunt pentru ca am informatii destul de exacte ;) ce va sfatuiesc eu este sa evitati parcarea de la finante si parcarea kaufland ... gasiti alt loc de joaca
|
As vrea sa vin si eu daca ar fi o eventuala intalnire chiar daca am 14 ani sunt destul de informat depsre masini imi plac la nebunie iubesct tunningu (motor,exterior) dar si viteza as vrea sa vin si eu daca s-ar putea eu as zice sa ne intalnim in trivale .Voi stabiliti voi suntei cu masinile .
|
Quote:
cred ca glumesti... |
Quote:
eu nu cred ...... SUNT SIGUR ori asta , ori e deosebit de imbecil /..... |
salut fratilor :) frumos aseara ...cei care ati fost stiti despre ce e vb :) pacat ca n`am apucat sa facem mare lucru ...dar e un inceput, nu?
|
Quote:
cat despre povestea de aseara nu stii textul ala "1000 metri garduri nu poti sa te opresti" :)))) mai prin namoale mai prin balti |
aline , sa inteleg ca a fost distractiv aseara ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
n-ar fi rea ideea ... sa mai unim si noi comunitatile astea locale ... bine , in alta ordine de idei , noi pana acum nu am reusit sa facem o intalnire comuna nici cu cei din campulung , dar cine stie ... |
noi suntem deschisi la orice dar dupa treaba de aseara vrem sa fie la sigur...si organizat frumos....asa ca noi deocamdata cautam o locatie buna si cred ca am gasit`o...sa vedem acuma...si daca e ceva va anuntam :) va organizati frumos si veniti :)
|
ma adevaru e ca aseara am fost cam multi..prea batea la ochi...oricum valcea are niste masini betoane...foarte frumos evo
|
pacat ca sa terminat prea repede! Oricum eu nu m-am asteptat sa se stranga atata lume! Am ramas cam wow cand am vazut cate masini ne-am strans deodata! ma bucur ca am mai reusit sa ne cunostem si noi cat de cat.....si ar fi frumos ca pe viitor sa tinem legatura si sa mai facem lucruri frumoase impreuna!
|
Sper sa nu va suparati ca postez si eu aici dar ziceam ca poate m-ati vazut ca fotografiam si filmam pe acolo si vreti sa vedeti ce am facut.....;) Intrati pe https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea/page-160.html si gasiti pozele.
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=850 |
de curiozitate...pasionati doar de linii drepte? sau si strambe?
|
pe mine unul ma intereseaza mai mult alea strambe! :)
|
ar trebuii gasit un loc de vorbit mai linistit...
|
parcari gen bricoplus ar merge?
|
Quote:
relativ /// dar avand in vedere ca pe la bricoplus bate vantul in ultimul timp , nu e o idee rea ... trebuie gandit .... |
Quote:
|
trebuie ceva in afara pitestiului, dar foarte aproape. gen stefanesti, bradu etc. un loc deschis si ferit de ochii cui nu trebuie
|
Quote:
nu neaparat in afara ... si in pitesit , dar sa fie mai ferit de ochii lumii |
Quote:
la real auzisem ca nu terminasera cu paza parcarii, dar acum nu cred ca mai au probleme. |
salza. cand se face intalnirea . As vrea sa vin si io cu "batrana mea doamna" :D
|
Quote:
nu se face nici-o intalnire a comunitatii 4tuning din pitesti... in schimb se strange lume duminica la finante :) |
poi stiu ca se strang seara la finante da ii sparge garda mereu :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning