Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Intalniri Pitesti... (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/33380-intalniri-pitesti.html)

TwentyOne 26-02-08 21:02

Re: Intalniri Pitesti...

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1385215)
da ma au pus la stadion si in prundu. si? :)) pe-acolo n-avea oricum farmec sa-i dai tare. io ii dau tare intotdeauna pe dumbravei, pe la odobescu, prin fata pe la zinca, pe la finante pana in ire, si dupa ire pana in camera daca ma provoaca cineva la semafor.

cred ca esti un pic inconstient daca tie iti place sa mergi pe acolo cu viteza

22VIN 27-02-08 20:17

sa nu-ti inchipui viteze de 150-160-180 km/h... 110-120 max. nu-s ncii chiar asa de nebun. dar noaptea cine sa fie pe acolo? (in afara de betivi sau prosti dupa care sunt cu ochii ca dracu:))

DjRainManFast 13-04-08 18:12

Careva interesat sa mearga la cursa de la braila? Am locuri libere in masina daca va intereseaza! Va multumesc!

AG 80 BBI 14-04-08 13:32

eu ma duc dar ma duc cu masina mea! :) poate nu doar sa ma uit! >:)

sco211 15-04-08 00:17

sa nu ramai fara benzina... ;)

aktymel 18-06-08 02:17

ce se mai aude ...??? vreo intalnire ceva ??!? nu a mai fost nimik deosebit .... prin oras ....in afara de astia cu permisele ...:D

trafy-vr6 19-06-08 12:56

salutare, Imi poate spune si mie careva cum ajung la EuroMall ? eventual o schitza, harta ceva. Trebuie sa ajung maine dimineata acolo si nu stiu deloc Pitesti`ul :( Multumesc

LoReNzO 19-06-08 15:15

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1600666)
salutare, Imi poate spune si mie careva cum ajung la EuroMall ? eventual o schitza, harta ceva. Trebuie sa ajung maine dimineata acolo si nu stiu deloc Pitesti`ul :( Multumesc

Cum intrii in pitesti dinspre VL este o intersectie la Bascov, mergi inainte cam 2 km si o sa ajungi pe centura noua, de la intrarea pe centura mergi cam 3 km si faci pe prima iesire de pe centura dreapta, o sa vezi mare EuroMall, succes :D

trafy-vr6 19-06-08 15:21

multumesc frumos, raman dator

22VIN 19-06-08 22:23

ai grija pe la intersectie, e cam incalcita (aia cum iesi de pe autostrada la mall), da daca esti putin atent nu-i o problema
si iti urez succes sa nu fie coada la intrare in pit (s-ar putea sa nu fie maine)

KillerINC 03-07-08 18:24

Pitestiul doarme ? nu mai facem si no nici o intalnire, nimic ?

sco211 04-07-08 17:53

intalnire ca sa ce?

KillerINC 04-07-08 22:09

ca sa orice ...just meeting ... ca pitestiul a ajuns la coada tari din punctul asta de vedere

AG 80 BBI 06-07-08 13:58

intalniri sunt in fiecare duminica....
dar sunt si radare, echipaje si alte shmecherii! :)

KillerINC 06-07-08 18:35

stiu , si stiu si unde sunt pentru ca am informatii destul de exacte ;) ce va sfatuiesc eu este sa evitati parcarea de la finante si parcarea kaufland ... gasiti alt loc de joaca

mercedes benz w123 05-10-08 19:24

As vrea sa vin si eu daca ar fi o eventuala intalnire chiar daca am 14 ani sunt destul de informat depsre masini imi plac la nebunie iubesct tunningu (motor,exterior) dar si viteza as vrea sa vin si eu daca s-ar putea eu as zice sa ne intalnim in trivale .Voi stabiliti voi suntei cu masinile .

madutz2006 15-10-08 00:15

Quote:

Originally Posted by mercedes benz w123 (Post 1793850)
As vrea sa vin si eu daca ar fi o eventuala intalnire chiar daca am 14 ani sunt destul de informat depsre masini imi plac la nebunie iubesct tunningu (motor,exterior) dar si viteza as vrea sa vin si eu daca s-ar putea eu as zice sa ne intalnim in trivale .Voi stabiliti voi suntei cu masinile .

cred ca glumesti...

KillerINC 15-10-08 00:44

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1809334)
cred ca glumesti...

eu nu cred ...... SUNT SIGUR

ori asta , ori e deosebit de imbecil /.....

Kaluvr6 02-02-09 11:25

salut fratilor :) frumos aseara ...cei care ati fost stiti despre ce e vb :) pacat ca n`am apucat sa facem mare lucru ...dar e un inceput, nu?

aborigenu 02-02-09 11:35

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2030330)
salut fratilor :) frumos aseara ...cei care ati fost stiti despre ce e vb :) pacat ca n`am apucat sa facem mare lucru ...dar e un inceput, nu?

frumoasa bijuteria :peace: sa ai partea numai de evenimente placute cu ea

cat despre povestea de aseara nu stii textul ala "1000 metri garduri nu poti sa te opresti" :)))) mai prin namoale mai prin balti

KillerINC 02-02-09 12:02

aline , sa inteleg ca a fost distractiv aseara ?

bobby_gsi2 02-02-09 12:09

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2030330)

Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma oftic.....dar cam asa se intampla pe la noi....nu gasesti locuri de joaca....sau daca le gasesti intr-un timp relativ scurt vin "parintii" sa ne traga de urechi. Eu unul dupa ce am plecat din bascov am renuntat la orice idee pentru ca dupa cum s-a vazut.....11 masini de la vl....si 4-5 de la noi.....si dintr-o data te trezesti cu "cupa logan" peste tine......si ca in majoritatea cazurilor vin 30 de masini si se dau 3.....si normal ca se strica toata treaba.Bineinteles nelispistii aplaudaci, care nu fac decat sa atraga alte logane dupa ei.......si ma refer la cele albe tunate :). Personal am fost dezamagit pentru ca totusi ati mers ceva ca sa facem ceva frumos si nu s-a sfarsit cum doream.

Kaluvr6 02-02-09 12:15

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 2030362)
frumoasa bijuteria :peace: sa ai partea numai de evenimente placute cu ea

cat despre povestea de aseara nu stii textul ala "1000 metri garduri nu poti sa te opresti" :)))) mai prin namoale mai prin balti

Mersi...sunteti invitati la VL si voi dar sa nu veniti ca aseara ca n`avem loc :)) puteti veni doar cei care se dau iar cei care sunt spectatori sa vina cu voi...in felu asta iesiti si mai ieftin si poate apucam sa facem si noi ceva...

KillerINC 02-02-09 12:23

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2030453)
Mersi...sunteti invitati la VL si voi dar sa nu veniti ca aseara ca n`avem loc :)) puteti veni doar cei care se dau iar cei care sunt spectatori sa vina cu voi...in felu asta iesiti si mai ieftin si poate apucam sa facem si noi ceva...

n-ar fi rea ideea ... sa mai unim si noi comunitatile astea locale ... bine , in alta ordine de idei , noi pana acum nu am reusit sa facem o intalnire comuna nici cu cei din campulung , dar cine stie ...

Kaluvr6 02-02-09 12:39

noi suntem deschisi la orice dar dupa treaba de aseara vrem sa fie la sigur...si organizat frumos....asa ca noi deocamdata cautam o locatie buna si cred ca am gasit`o...sa vedem acuma...si daca e ceva va anuntam :) va organizati frumos si veniti :)

al3xmsh 02-02-09 12:44

ma adevaru e ca aseara am fost cam multi..prea batea la ochi...oricum valcea are niste masini betoane...foarte frumos evo

DjRainManFast 02-02-09 21:58

pacat ca sa terminat prea repede! Oricum eu nu m-am asteptat sa se stranga atata lume! Am ramas cam wow cand am vazut cate masini ne-am strans deodata! ma bucur ca am mai reusit sa ne cunostem si noi cat de cat.....si ar fi frumos ca pe viitor sa tinem legatura si sa mai facem lucruri frumoase impreuna!

VL 77 SYD 02-02-09 23:07

Sper sa nu va suparati ca postez si eu aici dar ziceam ca poate m-ati vazut ca fotografiam si filmam pe acolo si vreti sa vedeti ce am facut.....;) Intrati pe https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea/page-160.html si gasiti pozele.

https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=850

sco211 03-02-09 19:53

de curiozitate...pasionati doar de linii drepte? sau si strambe?

DjRainManFast 03-02-09 20:30

pe mine unul ma intereseaza mai mult alea strambe! :)

sco211 03-02-09 20:34

ar trebuii gasit un loc de vorbit mai linistit...

22VIN 03-02-09 23:03

parcari gen bricoplus ar merge?

KillerINC 04-02-09 00:14

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2035032)
parcari gen bricoplus ar merge?

relativ /// dar avand in vedere ca pe la bricoplus bate vantul in ultimul timp , nu e o idee rea ...

trebuie gandit ....

CocoT 28 04-02-09 00:17

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2035285)
relativ /// dar avand in vedere ca pe la bricoplus bate vantul in ultimul timp , nu e o idee rea ...

trebuie gandit ....

Parcarea este pazita!... :( Am fost eu akm ceva timp intr-o noapte si au zis sa plec!.. :sad:

22VIN 04-02-09 10:37

trebuie ceva in afara pitestiului, dar foarte aproape. gen stefanesti, bradu etc. un loc deschis si ferit de ochii cui nu trebuie

KillerINC 04-02-09 11:48

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2036054)
trebuie ceva in afara pitestiului, dar foarte aproape. gen stefanesti, bradu etc. un loc deschis si ferit de ochii cui nu trebuie

nu neaparat in afara ... si in pitesit , dar sa fie mai ferit de ochii lumii

22VIN 04-02-09 11:52

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2036277)
nu neaparat in afara ... si in pitesit , dar sa fie mai ferit de ochii lumii

treaba e ca nu prea sunt locuri prin care sa nu apara ozn-uri. si daca n-ar observa ei intamplator s-ar gasi un bosorog sclerozat car esta la 15km departare sa sune la ei ca se face zgomot
la real auzisem ca nu terminasera cu paza parcarii, dar acum nu cred ca mai au probleme.

Name X 10-02-09 21:40

salza. cand se face intalnirea . As vrea sa vin si io cu "batrana mea doamna" :D

madutz2006 10-02-09 22:16

Quote:

Originally Posted by Name X (Post 2055776)
salza. cand se face intalnirea . As vrea sa vin si io cu "batrana mea doamna" :D

nu se face nici-o intalnire a comunitatii 4tuning din pitesti... in schimb se strange lume duminica la finante :)

Name X 10-02-09 22:18

poi stiu ca se strang seara la finante da ii sparge garda mereu :((

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning