![]() |
Re: BMW E30 LAT (ex: NXT )
1 Attachment(s)
Quote:
Eu pe spate am lasat doar arcul fara reglaje, iar pe fata te-as sfatuii sa tai o spira din arc (in cazul in care e prea jos sa o poti ridica , ca daca o vrei mai jos nu mai poti face nimic) |
Nu suspensia este problema, am avut si pe vw golf 3 si am fost multumit de ea. Problema este ca nu se potriveste volanul...de la e36 la e30 :mad: , daca stie cineva vreo adaptare si vrea sa ma ajute e binevenit! :mad:
|
E mai gros sau mai subtire axul? Stiu ca la golf3/ vento daca vrei volan de golf 4 tre sa iei si un adaptor sa il bagi pe ax ca cel de la golf4 e mai gros! sper sa se gaseasca adaptorul ala si la tine daca asta e problema!
|
Axul de pisica este mai gros.
|
nu te juca cu adaptari/improvizatii la directie....vinde-l si ia de urs, mai merge si de E34
|
Quote:
Dar de ce nu ai intrebat si tu inainte de a-l lua..spre exemplu eu stiam ca cel de pisica nu se potriveste pe urs...:paper::no: |
Pai pe un e34 a fost pus si m am gandit ca se potriveste. Asta este o sa il pun de vanzare si cumpar unu de urs.
|
inseamna ca era E34 94/95, dupa alea nu merg.....dupa modelele mai vechi merg, eu am pus unul si dupa un 750 an 91 parca......
|
Am inteles ms!
|
Am pus si jantele...mai ramane sa o cobor un pic de fata si e ok! Pozele sunt facute cu telefonul fix!
|
2 Attachment(s)
:lol: m am grabit si am uitat sa pun pozele...
|
Pai punele ma ...........sa vada si lumea carpeala asta de urs.......
|
Ouuuu YEAAAAAAAAAA...........
|
Le am pus ma nu vezi, gata a trecut faza e veche lasa mi carpeala in pace.
|
1 Attachment(s)
Salut, cum ai pus rotile pana la urma, cu flanse , ce gume ai pe spate? Si eu am tot RC 8j et20 si fara flanse fara nimic pe spate ating dar din cauza gumelor.
|
frumoasa rau aline.jantele sunt FIX ceea ce ii trebuia LAT-ului.
a draq carpeala..:lol::lol::lol: |
Quote:
Ce as vrea sa mai vad pe masina ta ar fi un eleron MT2..parca e prea gol spatele, vazut si din lateral si din spate:rolleyes2 |
Practic daca ar pune eleronu ala ..........ar face cea mai proasta combinatzie pe care o face..........sau oricare eleron........
|
Nu am flanse... am pus franele + butucii de pe e36 cu flanse la etrieri si bucse la rulmentii fata. Pe fata am 205/40 iar spate 215/40 cu distantier de 20mm.
|
Multumesc pentru aprecieri! Bogdan cu stiu ce sa zic de eleronul de mt2, poate pe viitor o sa pun sa vad cum vine.
|
Nuuuu NUUU NUUUUUUUUUUUU nu pune............OUUUU YEAAAAAAAAAAAAAA
|
Arata superb asa clean ;) nu cred ca are nevoie de nici un eleron :D acum tu decizi este masina ta :-)
|
Nu i-am zis sa puna vreun eleron Vitan Style sau NFS-ist...eleronul MT2 incheaga perfect spatele de facelift..asta e parerea mea..mai comparati poze cu spate de facelift fara eleron/cu eleron MT2;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri! In sfarsit am spalat jucaria ca o aveam pe constiinta asa murdara.
|
Quote:
|
Ba ducetziva cu eleronu voastru la cum este ea asa clean daca ar pune eleronu ala de Mtech2 ar faceo racheta ...........alinn NUUU NUUUUUU laso asa iti dau chiar si 200 de mii numai laso asa.......:)):)))daca lai pus io til smulg:)):)))
|
Nu pun nimic deocamdata. Marti intra la hibernat :sniff:
|
arata super bine cu jantele alea.
Le-ai montat cu flanse de la 4x100 la 5x120? ce grosime? ating ? Eu sunt pentru eleron MT2. arata misto un coupe cu acel eleron. |
Quote:
|
Multumesc pentru aprecieri!!! Nu am flanse... am butuci si frane de e36. Inca o poza pe ziua de azi...la plimbarica :yes:
|
1 Attachment(s)
Iar am uitat sa pun poza:confused2
|
:shock:8):peace::omfg::chainsaw::yikes::boogy:
(cred ca astea pot inlocui anumite cuvinte) ;) |
ft tare ursuletu :D bafta in continuaree :)
|
1 Attachment(s)
Multumesc!
O poza in the hood :pistoles: |
4 Attachment(s)
Fara eleron ;)
|
Ce murdara era frate...
|