![]() |
Re: MK3 - G E K
totusi poate ajungi si pe transfagarasan sa-ti vedem si noi golful:D e ok drumul..anul trecut n-am avut probleme...sper sa nu am nici acum ca e mai joasa masina decat atunci...
multa bafta! |
Quote:
Vali nu stiu ce sa zic eu am o prietenie stransa cu zak si baietii din rahova si iti dai seama daca ei nu merg ar fii urat sa merg atata drum singur ..... de altfel si eu asi vrea sa va cunosc mai ales ca am legat o prietenie cu ionut HAI si chiar asi vrea sa va cunosc pentru ca pareti da ce zic eu pareti cred ca sunteti niste baieti de nota 100 ..... Totul la timpul potrivit oricum nu prea merge 2/2 o sa vedem ori la munte ori la mare ca nu prea are balta peste de amundoua :lol: Bafta multa si tie |
stiu cum e cu banii, la toti ne e greu din pacate...
poate merg si ei pe transfagarasan...ar fi frumos tare. merge si ionut anul asta :D sau daca nu reusiti sa veniti poate ne vedem la mare, ca vreau sa merg cateva zile... oricum mai este timp pana la vara.... tre sa tragem tare sa strangem bani :lol: |
Quote:
|
:lol::lol::lol: preferabil sa nu zboare nici un talon :lol: sa ajungem sanatosi pana atunci si te anunt cu siguranta..cand va fi :-)
|
la munte,la mare...nu conteaza unde mergem numai sa ne intalnim...oricum nu scapi...ar fi frumos sa mergem pe transfagarasan sa ne intalnim cu totii si sa stam o seara-2 acolo la povesti si alte ***uri...ca doar nu ne intalnim in fiecare weekend...o data in an se merita sa faci o iesela de asta:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
inca nu-s insurat :lol: mai e pana la nunta...sa fie p**de pt cei care vin singuri :lol::lol:
gata ca umplem topicul lui gek cu off topic |
7 Attachment(s)
Astazi am urcat si interiorul Recaro ..... bine asta inseamnand doar scaunele fata !
|
frumos asa
Cum ai facut treaba aia cu centurile din spate?:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ontopic : Frumos interiorul, l-ai nimerit la culoare :D. |
Quote:
Este frumos dar este cam prafuit zilele astea urmeaza sa il spal la jet sa iasa impecabil ! Desi sunt cam nelamurit cu spalarea la jet poate imi spune cineva care a mai spalat scaune la jet daca e bine sau nu ?!?! |
dc e ud scaunu din dreapta ma ?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Superbe scaunele. Eu am spalat un scaunele ce le am in masina acum, la jet, nu s-au umflat sau sa se strice buretele din ele. Le-am lasat o zi la soare, era in iunie si pana seara au fost uscate. Le-am pus sus, dar o sa iti faca un miros neplacut. Asa ca daca le speli sa le lasi vreo cateva zile la aerisit. Bafta :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Corect RideTheRiddle,
Mai simplu...impreumuti un aspirator care are si functie de spalare si foloseste biocarpet , varianta cea mai simpla... |
Deci sa nu le spal la jet ?? Si daca tot sunteti contra jetului dati o idee si ceva detalii de pus in folosinta ...
|
de la set se incarca tot buretele cu apa si o sa stai o vesnicie sa se usuce, mai ales ca e frig, ti-am dat o varianta...un simplu aspirator de casa cu functie de spalare.
|
sau Pulimax, scuzati expresia, l-am vazut in "actiune" acum cateva saptamani, chiar face treaba. cu biocarpet am spalat interiorul unui monovolum care era imbibat in tutun, vaselina, mizerie de pe maini si alte nenorociri si chiar a iesit bine, dar trebuie sa freci ceva, cu pulimaxul omul care a spalat scaunele nu s-a chinuit foarte mult
|
Dai frumos husele jos si le bagi in masina, dar e migalos dupa sa le pui la loc.
|
Am rezolvat cu scaunele le voi duce maine la spalatorie si vor fi curatate profesional cu aspirator si solutii specifice ... nu are rost sa fac experimente eu cu jet sau alte solutii ...
@ZAK te astept cu 25 de lei jumatatea ta :lol::lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am rezolvat si cu spalatul ..... au fost spalate profesional cu un aspirator si niste soluti , au ramas umede si recomandarea celui care mi le-a curatat a fost sa le las la caldura sa se usuce ele singure altfel daca le pun pe masina sau le tin in frig o sa prinda miros din cauza umezeli .... asa ca m-am conformat si le tin in casa la caldura pana se usuca .... deja in proportie de 60% sunt uscate
|
altfel de te vede lumea acu` :lol:
|
eee parca e altceva :D
|
Da asa este momentan si eu cam sunt uimit de cum arata scaunele cel putin in parerea mea au iesit direct ca NOI nu stiu in poze nu prea se observa dar live va asigur ca sunt ca atunci cand au iesit pe poarta Recaro :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
zici ca sunt noi :D
|
Impecabile!