Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VolF Mk3 G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/332610-volf-mk3.html)

valyh 16-01-12 13:27

Re: MK3 - G E K

totusi poate ajungi si pe transfagarasan sa-ti vedem si noi golful:D e ok drumul..anul trecut n-am avut probleme...sper sa nu am nici acum ca e mai joasa masina decat atunci...

multa bafta!

gekvr6 16-01-12 15:19

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4829876)
totusi poate ajungi si pe transfagarasan sa-ti vedem si noi golful:D e ok drumul..anul trecut n-am avut probleme...sper sa nu am nici acum ca e mai joasa masina decat atunci...

multa bafta!

Facem un squad numai cu low rider-e si ne anuntam unu pe altu de fiecare groapa ..... Glumesc
Vali nu stiu ce sa zic eu am o prietenie stransa cu zak si baietii din rahova si iti dai seama daca ei nu merg ar fii urat sa merg atata drum singur ..... de altfel si eu asi vrea sa va cunosc mai ales ca am legat o prietenie cu ionut HAI si chiar asi vrea sa va cunosc pentru ca pareti da ce zic eu pareti cred ca sunteti niste baieti de nota 100 .....
Totul la timpul potrivit oricum nu prea merge 2/2 o sa vedem ori la munte ori la mare ca nu prea are balta peste de amundoua :lol:
Bafta multa si tie

valyh 16-01-12 15:40

stiu cum e cu banii, la toti ne e greu din pacate...
poate merg si ei pe transfagarasan...ar fi frumos tare. merge si ionut anul asta :D sau daca nu reusiti sa veniti poate ne vedem la mare, ca vreau sa merg cateva zile... oricum mai este timp pana la vara.... tre sa tragem tare sa strangem bani :lol:

gekvr6 16-01-12 15:46

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4830058)
stiu cum e cu banii, la toti ne e greu din pacate...
poate merg si ei pe transfagarasan...ar fi frumos tare. merge si ionut anul asta :D sau daca nu reusiti sa veniti poate ne vedem la mare, ca vreau sa merg cateva zile... oricum mai este timp pana la vara.... tre sa tragem tare sa strangem bani :lol:

Tragem sa strangem in vara sa ne bucuram de ele , oricum daca e sa nu ne vedem pe transfagarasan anuntati si voi si ne strangem un grup si plecam din bucuresti macar daca e sa ne zboare la toti taloanele :lol:

valyh 16-01-12 15:53

:lol::lol::lol: preferabil sa nu zboare nici un talon :lol: sa ajungem sanatosi pana atunci si te anunt cu siguranta..cand va fi :-)

redrider 16-01-12 22:02

la munte,la mare...nu conteaza unde mergem numai sa ne intalnim...oricum nu scapi...ar fi frumos sa mergem pe transfagarasan sa ne intalnim cu totii si sa stam o seara-2 acolo la povesti si alte ***uri...ca doar nu ne intalnim in fiecare weekend...o data in an se merita sa faci o iesela de asta:rolleyes2

valyh 16-01-12 22:07

Quote:

Originally Posted by redrider (Post 4830916)
la munte,la mare...nu conteaza unde mergem numai sa ne intalnim...oricum nu scapi...ar fi frumos sa mergem pe transfagarasan sa ne intalnim cu totii si sa stam o seara-2 acolo la povesti si alte ***uri...ca doar nu ne intalnim in fiecare weekend...o data in an se merita sa faci o iesela de asta:rolleyes2

corect! pe Transfagarasan nu ai cum sa nu te distrezi...doar daca dormi...care sunt sansele sa ne intalnim toti? veniti cu totii...oricine e bine venit!!!distractie sa fie si p**de :lol:

RideTheRiddle 17-01-12 17:55

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4830928)
corect! pe Transfagarasan nu ai cum sa nu te distrezi...doar daca dormi...care sunt sansele sa ne intalnim toti? veniti cu totii...oricine e bine venit!!!distractie sa fie si p**de :lol:

tu parca am vazut ca erai insurat :lol: vezi sa nu divortezi prematur :lol:

cristea_rotitza 18-01-12 06:34

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4832292)
tu parca am vazut ca erai insurat :lol: vezi sa nu divortezi prematur :lol:

da cce va luati fratilor de oamenii insurati:lol::lol::oops: eu anul asta am program de 2 saptamani la mare dar transfagarasanul nu il pierd de-ar fi sa pun rulota dupa golf si sa o inchiriez acolo,tot ne vedem vara asta;)

valyh 18-01-12 08:06

inca nu-s insurat :lol: mai e pana la nunta...sa fie p**de pt cei care vin singuri :lol::lol:

gata ca umplem topicul lui gek cu off topic

gekvr6 18-01-12 15:53

7 Attachment(s)
Astazi am urcat si interiorul Recaro ..... bine asta inseamnand doar scaunele fata !

Roly94 18-01-12 16:00

frumos asa
Cum ai facut treaba aia cu centurile din spate?:D

gekvr6 18-01-12 16:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 4834085)
frumos asa
Cum ai facut treaba aia cu centurile din spate?:D

Inspirate si tu din poza asta ! Ca nu prea stiu cum sa iti explic in cuvinte

Devu 18-01-12 16:12

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4834091)
Inspirate si tu din poza asta ! Ca nu prea stiu cum sa iti explic in cuvinte

Centura stanga este prinsa de manerul pentru pasager dreapta, si invers, daca nu ma insel .

Ontopic : Frumos interiorul, l-ai nimerit la culoare :D.

gekvr6 18-01-12 17:17

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4834117)
Centura stanga este prinsa de manerul pentru pasager dreapta, si invers, daca nu ma insel .

Ontopic : Frumos interiorul, l-ai nimerit la culoare :D.

Da este corecta explicatia oferita de tine !
Este frumos dar este cam prafuit zilele astea urmeaza sa il spal la jet sa iasa impecabil !
Desi sunt cam nelamurit cu spalarea la jet poate imi spune cineva care a mai spalat scaune la jet daca e bine sau nu ?!?!

NightDevil 18-01-12 17:19

dc e ud scaunu din dreapta ma ?:))

gekvr6 18-01-12 17:21

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 4834243)
dc e ud scaunu din dreapta ma ?:))

Sa scapat prietena ta pe ea in timp ce ii dadeai cox prin cartier :lol:

NightDevil 18-01-12 17:28

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4834246)
Sa scapat prietena ta pe ea in timp ce ii dadeai cox prin cartier :lol:

gresit ...! :)))

Felix_Arad 19-01-12 12:10

Superbe scaunele. Eu am spalat un scaunele ce le am in masina acum, la jet, nu s-au umflat sau sa se strice buretele din ele. Le-am lasat o zi la soare, era in iunie si pana seara au fost uscate. Le-am pus sus, dar o sa iti faca un miros neplacut. Asa ca daca le speli sa le lasi vreo cateva zile la aerisit. Bafta :)

gekvr6 19-01-12 12:13

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4835487)
Superbe scaunele. Eu am spalat un scaunele ce le am in masina acum, la jet, nu s-au umflat sau sa se strice buretele din ele. Le-am lasat o zi la soare, era in iunie si pana seara au fost uscate. Le-am pus sus, dar o sa iti faca un miros neplacut. Asa ca daca le speli sa le lasi vreo cateva zile la aerisit. Bafta :)

Mersi de info omule , cred ca asa o sa fac le spal la jet si le tin vreo saptamana in casa :lol::lol:

b08ygs 19-01-12 12:51

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4835493)
Mersi de info omule , cred ca asa o sa fac le spal la jet si le tin vreo saptamana in casa :lol::lol:

Nu cred ca este o idee asa buna cu jetu... eu mi-am spalat scaunele cu solutie de spalat covoare, Bio Carpet, citesti instructiunile dupa spate si or sa iasa gigea:-P sau la o spalatorie dar dar costa cam mult...

RideTheRiddle 19-01-12 15:44

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4835487)

sunteti constienti de faptul ca asta este o tampenie nu ?? mirosul neplacut a venit de la faptul ca scaunele erau inca ude, apa a ramas in burete in partea de jos, si a mirosit pana s-a evaporat de tot, cel mai probabil o saptamana poate chiar mai mult, si pot doar sa imi imaginez cum putea in masina aia la 30+ de grade

stefiPJJ 19-01-12 15:48

Corect RideTheRiddle,
Mai simplu...impreumuti un aspirator care are si functie de spalare si foloseste biocarpet , varianta cea mai simpla...

gekvr6 19-01-12 16:00

Deci sa nu le spal la jet ?? Si daca tot sunteti contra jetului dati o idee si ceva detalii de pus in folosinta ...

stefiPJJ 19-01-12 16:02

de la set se incarca tot buretele cu apa si o sa stai o vesnicie sa se usuce, mai ales ca e frig, ti-am dat o varianta...un simplu aspirator de casa cu functie de spalare.

RideTheRiddle 19-01-12 16:19

sau Pulimax, scuzati expresia, l-am vazut in "actiune" acum cateva saptamani, chiar face treaba. cu biocarpet am spalat interiorul unui monovolum care era imbibat in tutun, vaselina, mizerie de pe maini si alte nenorociri si chiar a iesit bine, dar trebuie sa freci ceva, cu pulimaxul omul care a spalat scaunele nu s-a chinuit foarte mult

EckoAJV 19-01-12 16:56

Dai frumos husele jos si le bagi in masina, dar e migalos dupa sa le pui la loc.

gekvr6 19-01-12 19:27

Am rezolvat cu scaunele le voi duce maine la spalatorie si vor fi curatate profesional cu aspirator si solutii specifice ... nu are rost sa fac experimente eu cu jet sau alte solutii ...
@ZAK te astept cu 25 de lei jumatatea ta :lol::lol:

Felix_Arad 20-01-12 00:01

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4835810)
sunteti constienti de faptul ca asta este o tampenie nu ?? mirosul neplacut a venit de la faptul ca scaunele erau inca ude, apa a ramas in burete in partea de jos, si a mirosit pana s-a evaporat de tot, cel mai probabil o saptamana poate chiar mai mult, si pot doar sa imi imaginez cum putea in masina aia la 30+ de grade

Nu a durat o saptamana, si nu "putzea", cum crezi tu, ma rog parerile sunt impartite, Gek a intrebat daca a mai spalat cineva cu jetul scaune. Se spala foarte bine (ale mele chiar erau murdare, au fost cumparate de la dezmembrari, si au stat afara, aveau noroi pe ele si praf cat incape), dar partea proasta e mirosul de umezeala, care stiam de la ce vine. Scuze de offtopic. Bafta :)

gekvr6 22-01-12 18:38

2 Attachment(s)
Am rezolvat si cu spalatul ..... au fost spalate profesional cu un aspirator si niste soluti , au ramas umede si recomandarea celui care mi le-a curatat a fost sa le las la caldura sa se usuce ele singure altfel daca le pun pe masina sau le tin in frig o sa prinda miros din cauza umezeli .... asa ca m-am conformat si le tin in casa la caldura pana se usuca .... deja in proportie de 60% sunt uscate

stefiPJJ 22-01-12 19:21

altfel de te vede lumea acu` :lol:

bogdnel 22-01-12 19:25

eee parca e altceva :D

gekvr6 22-01-12 20:26

Da asa este momentan si eu cam sunt uimit de cum arata scaunele cel putin in parerea mea au iesit direct ca NOI nu stiu in poze nu prea se observa dar live va asigur ca sunt ca atunci cand au iesit pe poarta Recaro :lol::lol:

chyryCRY 23-01-12 13:18

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4841424)
Da asa este momentan si eu cam sunt uimit de cum arata scaunele cel putin in parerea mea au iesit direct ca NOI nu stiu in poze nu prea se observa dar live va asigur ca sunt ca atunci cand au iesit pe poarta Recaro :lol::lol:

Au iesit foarte clean bravo,cat te-a costat [pm] !?

gekvr6 23-01-12 15:38

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4842573)
Au iesit foarte clean bravo,cat te-a costat [pm] !?

50 RON + 20 RON Baiatului care sa ocupat de ele ! :rolleyes2

Picinell 26-01-12 00:11

zici ca sunt noi :D

valitataye 26-01-12 21:06

Impecabile!

ovidiu89 26-01-12 21:47

De drag stai in ele acuma

gekvr6 27-01-12 11:53

De drag o sa stau in ele la primavara :lol: ... se pare ca nu mai e mult :lol:

chyryCRY 27-01-12 14:31

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4849835)
De drag o sa stau in ele la primavara :lol: ... se pare ca nu mai e mult :lol:

O da ! :))

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning