![]() |
Re: Faruri cu lupa
vrau si eu faruri cu lupa banu jos!
|
Chinezismele alea care erau pe site-ul de pe primele pagini au fost deja aduse in Rusia...am vazut pe nexiaclub.ru...dar...nush ce sa zic...nu mi se par extraordinare..
|
Pai ia pune si tu link-ul ca sa le vedem si noi montate sa ne dam si noi cu parerea.
|
si pozele cu farurile cu lupa puse pe o masina
http://www.nexiaclub.ru/gallery/disp...2382&pos=-2108 |
Quote:
|
oricum sunt super si asa :X
|
pai nu sunt "chinezismele" noastre :lol:
si mi se pare ca arata aiurea rau... |
Sunt cam uratele dar poate fac treaba buna...
|
nu seamana mai deloc cu alea care erau la inceput pe site dar sincer mie imi plac si astea adica oricum ar fi modifica aspectul masini ,poate cineva sa ia legatura cu acea persoana care le are pe masina poate aducem si noi, eu unul mi-as cumpara asa ceva daca ar fi pana in 150 euro nu mai mult
|
salut baieti am gasit salvarea dar cine stie sa intreba cat costa si sa ne dea si noua detali
http://www.lsautoparts.com/www/daewoo%20%20lamps.htm |
Quote:
|
Quote:
|
am gasit eu si am si vb la furnizor, ideea este ca trebuie sa fim 50 de doritori iar pretul ar fi per set undeva pe la 500ron. pin acum suntem 11 care vrem, deci .....
postul lui serban de pe pagina 1. |
care dintre voi stie rusa ca sa vorbesca cu cel de pe site-ul acela sau macar sa inteleaga ceva de acolo ca eu unu nu inteleg nici macar un cuvant. eu mi-as lua daca ar vorbi cineva cu el si daca s-ar putea aduce de acolo de unde si lea achizitonat proprietarul acelei masini???
|
da baieti la 500 de lei vreau si eu dar cum facem cu plata
|
se mai aude ceva cu farurile sau ati renuntat?
|
Quote:
|
Edy daca ai fi citit tot thread-ul ai fi vazut ca pana la urma nu pretul sunt o problema ci cum le adecem in tara.
|
Quote:
|
Se vor aduce in tara, la Craiova..va anut cand sosesc...
|
Abia asteptam!!!! :-P
la ce pret va fii un set?? |
Quote:
|
Banuiesc ca sunt tot cele chinezesti, nu? Fara suparare, dar nu e cam mare adaosul? Mai ales cand calitatea lor lasa de dorit... in primavara au ajuns si la Constanta si au fost refuzate, pt ca erau foarte proaste.
|
Mai bine din acelea clare..sunt tot de proasta calitate dar macar sunt ieftine!!
|
Vreau un set,cum facem ... ?
|
Quote:
L.E pretul nu il stiu exact..nu vreau sa vb. aiurea..el isi va face pretul in functie de cate bucati ia si cum ajung in tara...asta nu tine de mine sau de altcineva :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning