![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
2.5 tds nu are o toba mare cu doua iesiri aia ai puso tu sau asa era???
|
Nu toate tds au 2 iesiri, alea mai vechi au 91, 92
|
am avut una de prin 92 si era cu doua deaia ziceam mi se parea asa micuta:D
|
Sunt date in primer jantele, sau asta le e culoarea finala?
|
Quote:
|
ti-ai bagat p....iciorul in ea de dacie 1300 :))......fa bmeveul ca merita..si eu am in plan reglabila luna care vine si roti prin toamna asa...si vara asta neaparat AC...sper sa dau renaultul...daca nu si ala intra iar la facut in vara care vine cu o noua inima..altceva..gata cu gama renault le-am avut aproape pe toate:lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ca tot nu mai posteaza nimeni, sa postez eu, de cand am schimbat ansamblul la stergatoare, au mers toate bune si frumoase, si deodata a ramas caldura blocata pe deschis, pe partea soferului, si baga caldura in prostie... N-am stiut ce are, m-am gandit ca sunt electrovalvele alea, am vorbit cu Mihai(db_85_amd) si m-a invitat pe la el, si ne-am pus pe desfacut, spre surprinderea mea alea erau, s-a strans mizerie intr-unul din locasuri, si s-a defectat o bobina din aia, dupa lungi cautari prin fiare, am rezolvat cu Mihai, apoi s-a si semnat pe masina, ca sa se stie ca am fost pe la el :lol:
Mii de multumiri Mihai (db_85_amd) Pe aceasta cale, va doresc un Paste cat mai fericit, alaturi de cei dragi, sanatate, bani multi, si toate cele bune ! Hristos a Inviat ! |
Asta fac si eu maine, ca pe o parte imi baga cadura.:D
|
felicitari la tot ce ai facut pana acum..sa nu te opresti.....
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
S-a montat bricheta in spate, cu tot cu iluminat :D |
Tanjeste dupa o folie pe geamuri:-).
|
2 Attachment(s)
Quote:
Gata si jantele, urmeaza echilibrat+incaltat8) Facem pregatiri pentru Sighisoara:twisted: Am spalat in sfarsit mochetele din portbagaj, cu biocarpet si jet puternic de apa, la fel si presurile din masina, am facut curatenie generala, am lasat mochetele la uscat, maine daca sunt uscate le montez la loc. |
super arata jantele...cand ai pus poza cu ele prima data nu mi-au placut deloc dar acum e altceva
|
12 Attachment(s)
Quote:
Pe ultima suta, facem cat putem, si facem tot posibilul sa fie GATA pana vineri :D Frane fata: Trecut de la discuri simple, la ventilate+placute. Trantita pe fata Schimbat lichid de frana Ma mir cum de mai traiesc la ce placute aveam, se poate vedea in poze :lol: data viitoare cand cumpar o masina, asta o sa fie primul lucru care o sa-l verific :lol: Hard Work Today:arrow: Maine revenim cu noutati. |
Mai mergeau 5000 km placutele :))
|
15 Attachment(s)
Quote:
Gata si franele, si suspensia, multumiri inca odata fratelui meu, care m-a ajutat mereu, si am terminat mai repede, ca masina sa fie gata pana Vineri :D Franarea este mai buna, nu bate nimic in volan, nu trage stanga, dreapta, acum fiind mai coborata, mi se pare mai fasneata, a disparut efectul de vapor8) Maine poze clare, spalata si lustruita:arrow: |
19 Attachment(s)
Sunt gata de plecare de la mine din parcare ! 8) :lol:
Gata si masina pentru Sighisoara ! Azi am muncit pe branci, ca masina sa fie gata, rezultatele sunt foaarte vizibile, in poze nu este cine stie ce, dar in realitate, arata fenomenal, nici mie nu imi vine sa cred :lol: S-au montat si jantele, multumiri celor de la Top Wheels, baieti buni, lucreaza frumos. Astept pareri. |
Quote:
Tare bine arata! Simply the best! |
Beton, cand vii sa imbraci nuca de la schimbator ca nu costa mult. In rest super , distractie la Sighisoara.
|
cauta un tips la toba aia..va arata mai bine...
in rest felicitari...da te tii bine.. |
mult mai bine arata....dar cum de ai frecat si bibilit atata la ea si la placutele alea nu te-ai uitat niciodata....satzi fie rusine:D:D:D
|
Bravo Cosmine chiar arata bine de tot !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Acum am ajuns la Sighisoara, si franele sunt ca dracu.. Bat in volan, cred ca discurile sunt ovalizate, pot sa le mai fac ceva in afara sa le schimb ? Domnul Alexandru, BMW-SEX sau B 25 BUZ, nu a fost serios, sa-mi spuna ca bat discurile .. Astept sfaturi si pareri de la voi. |
discurile pot sa bata si din cauza mizeriei si depunerii dintre disc si butuc....dale jos curata bine acolo si vezi cum se comporta dupa
|
21 Attachment(s)
Quote:
Sa mai postam si cateva poze de la Sighisoara:D |
Quote:
On ' A iesit bine masina ta, bafta in continuare! Poti incerca sa le duci la un strungar, am incercat si eu odata sa le fac si tot au iesit ovalizate. Depinde cat de tare sunt , le poti scoate cand e vorba de 1,2 mm diferenta poate! Numai bine |
4 Attachment(s)
Quote:
Multumesc mult pentru complimente. Cateva poze, si dovada ca am participat la intalnire :D Oameni de nota 200+ este prima intalnire la care particip, si pot spune ca am ramas placut surprins de reactia lor la masina, chiar nu ma asteptam :D |
Quote:
|
va avea omu probleme si griji pe cap...
|
4 Attachment(s)
Vaaai, dar ce avem noi aici ?8) Mult asteptatele geamuri clare la proiectoare :D
|
Ce te-a facut sa doresti sticla clara la proiectoare ?
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Gata si proiectoarele, imi cer scuze pentru claritatea fotografiilor. Proiectoarelor originale, le-am administrat un tratament prin matuire, si lacuire, au iesit destul de ok, dar mai trebuie o mana de lac la ele:-)
P.S: Imi cer scuze pentru fotografiile puse aiurea, dar nu stiu de ce nu le afiseaza drept.. |
Personal le-as fi facut interiorul negru daca tot ai pus sticla clara.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Na si pe forum :lol:
|
11 Attachment(s)
Quote:
Noutaaati ! :) Daca tot aveam nuca la schimbator tocita si uzata, m-am gandit sa-mi bag putin mainile in ea, si sa fac schimbatorul iluminat, zis si facut, n-am mai stat pe ganduri, m-am apucat de desfacut, curatat, frecat, lipit fire, si uitati ce a iesit, claritatea este foarte proasta.. Pentru ca nu am aparat foto momentan sa fac poze.. Poate acum spuneti ca l-am copiat pe Mihai db_85_amd, dar nu, ca el are cu semnul ///M eu am stock :D |
foarte fain...miai dat idei
|
9 Attachment(s)
Quote:
Inca, cateva noutati, am achizitionat 4 faruri de la un prieten, cu angeluri, si sticlele clare, in stare foarte buna, au si 4 lupe, din ce am vazut, sunt tot de pe la vreun e34 sau ceva apropiat, dar sunt speciale pentru lunga, spre surprinderea mea:o Doua dintre ele le-am desfacut sa vad ce si cum pe acolo, si am desfacut colantul ala de carbon lipit acolo, si arata dragut cu smile-uri pe ambele, dar imi place cum arata si cu negru in ele, oricum eu nu sunt adeptul farurilor negre, urmeaza sa iau alte faruri, stock, sa incerc sa dezlipesc sticla, si sa pun angel-urile, sau sa pun pe toate farurile sticla clara, daaar, aici este un semn de intrebare, daca pun pe faza lunga sticla clara, cum v-a lumina ? ca mai folosesc si faza lunga noaptea :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning