Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Un BMW e34 525 TDS (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/327373-bmw-e34-525-tds.html)

dragomir_tibi 23-04-13 21:02

Re: Un BMW e34 525 TDS

2.5 tds nu are o toba mare cu doua iesiri aia ai puso tu sau asa era???

cosmin_jur 23-04-13 21:05

Nu toate tds au 2 iesiri, alea mai vechi au 91, 92

dragomir_tibi 23-04-13 21:12

am avut una de prin 92 si era cu doua deaia ziceam mi se parea asa micuta:D

manole74 24-04-13 06:20

Sunt date in primer jantele, sau asta le e culoarea finala?

Cosmin-SNR 24-04-13 13:39

Quote:

Originally Posted by manole74 (Post 5449999)
Sunt date in primer jantele, sau asta le e culoarea finala?

Sunt date in primer, zilele astea urmeaza sa le dau vopseaua 8) am mai bibilit la ele pe unde au fost trosnite, ca au fost vai mama lor.. Macar sa iasa bine..

B XX ADI 24-04-13 20:19

ti-ai bagat p....iciorul in ea de dacie 1300 :))......fa bmeveul ca merita..si eu am in plan reglabila luna care vine si roti prin toamna asa...si vara asta neaparat AC...sper sa dau renaultul...daca nu si ala intra iar la facut in vara care vine cu o noua inima..altceva..gata cu gama renault le-am avut aproape pe toate:lol:

Cosmin-SNR 24-04-13 20:43

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5450792)
ti-ai bagat p....iciorul in ea de dacie 1300 :))......fa bmeveul ca merita..si eu am in plan reglabila luna care vine si roti prin toamna asa...si vara asta neaparat AC...sper sa dau renaultul...daca nu si ala intra iar la facut in vara care vine cu o noua inima..altceva..gata cu gama renault le-am avut aproape pe toate:lol:

Adi, ca sa inteleaga lumea, si sa nu mai iasa vorbe, o spun aici sa fim lamuriti toti, merg ambele proiecte, pentru 1300 s-au strans multe piese, si in curand intra la operatie, voi posta pe topicul masinii. BMW-ul il fac pentru ca imi place, si mi-am dorit de mult masina asta. Spor la treaba si tie cu proiectele tale, si cu ce ai de gand8)

Cosmin-SNR 04-05-13 21:38

5 Attachment(s)
Ca tot nu mai posteaza nimeni, sa postez eu, de cand am schimbat ansamblul la stergatoare, au mers toate bune si frumoase, si deodata a ramas caldura blocata pe deschis, pe partea soferului, si baga caldura in prostie... N-am stiut ce are, m-am gandit ca sunt electrovalvele alea, am vorbit cu Mihai(db_85_amd) si m-a invitat pe la el, si ne-am pus pe desfacut, spre surprinderea mea alea erau, s-a strans mizerie intr-unul din locasuri, si s-a defectat o bobina din aia, dupa lungi cautari prin fiare, am rezolvat cu Mihai, apoi s-a si semnat pe masina, ca sa se stie ca am fost pe la el :lol:

Mii de multumiri Mihai (db_85_amd)

Pe aceasta cale, va doresc un Paste cat mai fericit, alaturi de cei dragi, sanatate, bani multi, si toate cele bune ! Hristos a Inviat !

cosmin_jur 09-05-13 20:47

Asta fac si eu maine, ca pe o parte imi baga cadura.:D

jhonycvz 09-05-13 22:07

felicitari la tot ce ai facut pana acum..sa nu te opresti.....

Cosmin-SNR 12-05-13 22:56

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cosmin_jur (Post 5465380)
Asta fac si eu maine, ca pe o parte imi baga cadura.:D

Fa-le ca e belea mare daca nu le faci, se strica electrovalvele alea si n-ai alta solutie decat sa le schimbi :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 5465501)
felicitari la tot ce ai facut pana acum..sa nu te opresti.....

Multumesc mult jhonycvz ! Nu pot sa ma opresc :lol:

S-a montat bricheta in spate, cu tot cu iluminat :D

CyPz 13-05-13 17:02

Tanjeste dupa o folie pe geamuri:-).

Cosmin-SNR 13-05-13 20:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5469023)
Tanjeste dupa o folie pe geamuri:-).

Urmeaza si folia, momentan am alte lucruri mai importante de facut:D Dar nu o las fara, vara asta o sa aiba folie.

Gata si jantele, urmeaza echilibrat+incaltat8)

Facem pregatiri pentru Sighisoara:twisted:

Am spalat in sfarsit mochetele din portbagaj, cu biocarpet si jet puternic de apa, la fel si presurile din masina, am facut curatenie generala, am lasat mochetele la uscat, maine daca sunt uscate le montez la loc.

dragomir_tibi 14-05-13 11:20

super arata jantele...cand ai pus poza cu ele prima data nu mi-au placut deloc dar acum e altceva

Cosmin-SNR 14-05-13 20:10

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5469850)
super arata jantele...cand ai pus poza cu ele prima data nu mi-au placut deloc dar acum e altceva

Multumesc mult ! :-)

Pe ultima suta, facem cat putem, si facem tot posibilul sa fie GATA pana vineri :D

Frane fata: Trecut de la discuri simple, la ventilate+placute.
Trantita pe fata
Schimbat lichid de frana

Ma mir cum de mai traiesc la ce placute aveam, se poate vedea in poze :lol: data viitoare cand cumpar o masina, asta o sa fie primul lucru care o sa-l verific :lol:

Hard Work Today:arrow:

Maine revenim cu noutati.

PDV_1989 14-05-13 23:33

Mai mergeau 5000 km placutele :))

Cosmin-SNR 15-05-13 21:22

15 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 5470633)
Mai mergeau 5000 km placutele :))

Cel putin:lol:

Gata si franele, si suspensia, multumiri inca odata fratelui meu, care m-a ajutat mereu, si am terminat mai repede, ca masina sa fie gata pana Vineri :D
Franarea este mai buna, nu bate nimic in volan, nu trage stanga, dreapta, acum fiind mai coborata, mi se pare mai fasneata, a disparut efectul de vapor8) Maine poze clare, spalata si lustruita:arrow:

Cosmin-SNR 16-05-13 20:48

19 Attachment(s)
Sunt gata de plecare de la mine din parcare ! 8) :lol:

Gata si masina pentru Sighisoara ! Azi am muncit pe branci, ca masina sa fie gata, rezultatele sunt foaarte vizibile, in poze nu este cine stie ce, dar in realitate, arata fenomenal, nici mie nu imi vine sa cred :lol:
S-au montat si jantele, multumiri celor de la Top Wheels, baieti buni, lucreaza frumos.

Astept pareri.

tabokubmw 16-05-13 20:50

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 5472624)
Sunt gata de plecare de la mine din parcare ! 8) :lol:

Gata si masina pentru Sighisoara ! Azi am muncit pe branci, ca masina sa fie gata, rezultatele sunt foaarte vizibile, in poze nu este cine stie ce, dar in realitate, arata fenomenal, nici mie nu imi vine sa cred :lol:
S-au montat si jantele, multumiri celor de la Top Wheels, baieti buni, lucreaza frumos.

Astept pareri.

Tare bine arata!

Simply the best!

cosmin_jur 16-05-13 21:32

Beton, cand vii sa imbraci nuca de la schimbator ca nu costa mult. In rest super , distractie la Sighisoara.

jhonycvz 16-05-13 22:24

cauta un tips la toba aia..va arata mai bine...
in rest felicitari...da te tii bine..

dragomir_tibi 16-05-13 22:43

mult mai bine arata....dar cum de ai frecat si bibilit atata la ea si la placutele alea nu te-ai uitat niciodata....satzi fie rusine:D:D:D

shox 17-05-13 14:45

Bravo Cosmine chiar arata bine de tot !

Cosmin-SNR 17-05-13 15:12

Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 5472626)
Tare bine arata!

Simply the best!

Multumesc !

Quote:

Originally Posted by cosmin_jur (Post 5472684)
Beton, cand vii sa imbraci nuca de la schimbator ca nu costa mult. In rest super , distractie la Sighisoara.

Pai sa vin pana la tine sa imbrac doar nuca de la schimbator ?:lol: Mai bine ti-o trimit tie, si rezolvam:)

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 5472756)
cauta un tips la toba aia..va arata mai bine...
in rest felicitari...da te tii bine..

Nu prea imi vine sa tai toba sa pun tips, ca e diesel, si imi afuma bara, nu scoate prea mult fum, dar cat scoate, scoate..

Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5472785)
mult mai bine arata....dar cum de ai frecat si bibilit atata la ea si la placutele alea nu te-ai uitat niciodata....satzi fie rusine:D:D:D

Cand dadeam roata jos se vedea ca si cum ar fi bune placutele, nu mi-a dat niciodata prin cap sa desfac sa ma uit:lol: Bine ca m-am apucat acum..

Quote:

Originally Posted by shox (Post 5473371)
Bravo Cosmine chiar arata bine de tot !

Multumesc !

Acum am ajuns la Sighisoara, si franele sunt ca dracu.. Bat in volan, cred ca discurile sunt ovalizate, pot sa le mai fac ceva in afara sa le schimb ? Domnul Alexandru, BMW-SEX sau B 25 BUZ, nu a fost serios, sa-mi spuna ca bat discurile .. Astept sfaturi si pareri de la voi.

dragomir_tibi 17-05-13 22:56

discurile pot sa bata si din cauza mizeriei si depunerii dintre disc si butuc....dale jos curata bine acolo si vezi cum se comporta dupa

Cosmin-SNR 19-05-13 22:44

21 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5473847)
discurile pot sa bata si din cauza mizeriei si depunerii dintre disc si butuc....dale jos curata bine acolo si vezi cum se comporta dupa

Bat prea rau ca sa fie mizerie/depuneri...

Sa mai postam si cateva poze de la Sighisoara:D

liviu91 20-05-13 18:38

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 5473389)
Multumesc !

Pai sa vin pana la tine sa imbrac doar nuca de la schimbator ?:lol: Mai bine ti-o trimit tie, si rezolvam:)

Nu prea imi vine sa tai toba sa pun tips, ca e diesel, si imi afuma bara, nu scoate prea mult fum, dar cat scoate, scoate..

Cand dadeam roata jos se vedea ca si cum ar fi bune placutele, nu mi-a dat niciodata prin cap sa desfac sa ma uit:lol: Bine ca m-am apucat acum..

Multumesc !

Acum am ajuns la Sighisoara, si franele sunt ca dracu.. Bat in volan, cred ca discurile sunt ovalizate, pot sa le mai fac ceva in afara sa le schimb ? Domnul Alexandru, BMW-SEX sau B 25 BUZ, nu a fost serios, sa-mi spuna ca bat discurile .. Astept sfaturi si pareri de la voi.

Off ' Stai linistit Cosmine ca si mie domnu' Alexandru ma tinut o luna de zile ca sa imi trimita un radiator de clima si intr-un final mi-a zis ca nu il poate pune la posta ca e prea aglomerat!

On ' A iesit bine masina ta, bafta in continuare! Poti incerca sa le duci la un strungar, am incercat si eu odata sa le fac si tot au iesit ovalizate. Depinde cat de tare sunt , le poti scoate cand e vorba de 1,2 mm diferenta poate! Numai bine

Cosmin-SNR 20-05-13 19:30

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu91 (Post 5476511)
Off ' Stai linistit Cosmine ca si mie domnu' Alexandru ma tinut o luna de zile ca sa imi trimita un radiator de clima si intr-un final mi-a zis ca nu il poate pune la posta ca e prea aglomerat!

On ' A iesit bine masina ta, bafta in continuare! Poti incerca sa le duci la un strungar, am incercat si eu odata sa le fac si tot au iesit ovalizate. Depinde cat de tare sunt , le poti scoate cand e vorba de 1,2 mm diferenta poate! Numai bine

Da, am observat cum e cu el, o sa incerc sa le fac la strung, cam 1.2-1.5 mm sunt.. Zis asa la ochi..

Multumesc mult pentru complimente.

Cateva poze, si dovada ca am participat la intalnire :D Oameni de nota 200+ este prima intalnire la care particip, si pot spune ca am ramas placut surprins de reactia lor la masina, chiar nu ma asteptam :D

cosmin_jur 21-05-13 08:48

Quote:

Originally Posted by liviu91 (Post 5476511)

OOO si eu am stat o gramada sa-mi trimita o bancheta, a zis ca a trimis-o si cand colo a trimis-o la altcineva, foarte serios domnu:x

dragomir_tibi 21-05-13 14:50

va avea omu probleme si griji pe cap...

Cosmin-SNR 21-05-13 15:08

4 Attachment(s)
Vaaai, dar ce avem noi aici ?8) Mult asteptatele geamuri clare la proiectoare :D

PDV_1989 21-05-13 21:45

Ce te-a facut sa doresti sticla clara la proiectoare ?

Cosmin-SNR 23-05-13 17:01

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 5477848)
Ce te-a facut sa doresti sticla clara la proiectoare ?

Faptul ca sticlele originale s-au ingalbenit, si sunt terminate de la pietricele/nisip de pe asfalt.. Am mai vazut la colegul db-85-amd pe 34 si imi place la nebunie cum se vede.8)

Cosmin-SNR 27-05-13 21:51

17 Attachment(s)
Gata si proiectoarele, imi cer scuze pentru claritatea fotografiilor. Proiectoarelor originale, le-am administrat un tratament prin matuire, si lacuire, au iesit destul de ok, dar mai trebuie o mana de lac la ele:-)

P.S: Imi cer scuze pentru fotografiile puse aiurea, dar nu stiu de ce nu le afiseaza drept..

PDV_1989 27-05-13 22:14

Personal le-as fi facut interiorul negru daca tot ai pus sticla clara.

Cosmin-SNR 28-05-13 12:35

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 5483886)
Personal le-as fi facut interiorul negru daca tot ai pus sticla clara.

Le-am incercat si cu interior negru, dar nu se vad, asa are alt contrast cu interiorul argintiu, ca la faruri, asa ies si ele putin in evidenta, cu interiorul negru nu zici ca are proiectoare :lol:

CyPz 28-05-13 13:02

1 Attachment(s)
Na si pe forum :lol:

Cosmin-SNR 02-06-13 21:41

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5484342)
Na si pe forum :lol:

Mai smecheri astia cu bmw-uri care au Airbag decat aia cu Mercedes:lol:

Noutaaati ! :) Daca tot aveam nuca la schimbator tocita si uzata, m-am gandit sa-mi bag putin mainile in ea, si sa fac schimbatorul iluminat, zis si facut, n-am mai stat pe ganduri, m-am apucat de desfacut, curatat, frecat, lipit fire, si uitati ce a iesit, claritatea este foarte proasta.. Pentru ca nu am aparat foto momentan sa fac poze..
Poate acum spuneti ca l-am copiat pe Mihai db_85_amd, dar nu, ca el are cu semnul ///M eu am stock :D

dragomir_tibi 03-06-13 12:26

foarte fain...miai dat idei

Cosmin-SNR 03-06-13 22:11

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5489989)
foarte fain...mi-ai dat idei

Ma bucur:lol:

Inca, cateva noutati, am achizitionat 4 faruri de la un prieten, cu angeluri, si sticlele clare, in stare foarte buna, au si 4 lupe, din ce am vazut, sunt tot de pe la vreun e34 sau ceva apropiat, dar sunt speciale pentru lunga, spre surprinderea mea:o Doua dintre ele le-am desfacut sa vad ce si cum pe acolo, si am desfacut colantul ala de carbon lipit acolo, si arata dragut cu smile-uri pe ambele, dar imi place cum arata si cu negru in ele, oricum eu nu sunt adeptul farurilor negre, urmeaza sa iau alte faruri, stock, sa incerc sa dezlipesc sticla, si sa pun angel-urile, sau sa pun pe toate farurile sticla clara, daaar, aici este un semn de intrebare, daca pun pe faza lunga sticla clara, cum v-a lumina ? ca mai folosesc si faza lunga noaptea :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning