![]() |
Re: Bora tdi
Quote:
|
:lol::peace: nu-i nimic data aviatoare:lol:
|
scuzati offtopicul,dar nu stie nimeni ce dimensiune are locul acela din far unde vine becul de ceata...eu unu nu am bec de ceata,si e doar un plastic...daca stie careva va rog..
|
Quote:
|
bun..multumesc..dar pe mine ma intereseaza daca nu cumva sti ce dimensiune are plasticu ala unde ar veni lupa si becu...cand mi-am desfacut farul,nu m-am gandit sa masor..
|
1 Attachment(s)
|
Te poate ajuta cineva care are farurile desfacute, si eu le-am desfacut pe ale mele dar nu am masurat, iar cand le-am schimbat mi-am comandat cu proiectoare, am schimbat comutatorul de lumini ( sa aibe si functia proiector ). Ce ai dori sa faci ? Vrei sa montezi lupe? Sau sa montezi semnalizare?
|
sper sa nu para prea prostesc,dar am un prieten care face angel eyes,si as vrea sa imi pun acolo indragitele cerculete,pe post de pozitie :D + banda de leduri acolo unde le-am vopsit cu negru,tot legate la pozitie!
si nu as vrea sa imi desfac farurile,sa masor,si pe urma sa tin masina pe tusa pana imi face ala angel eyes-urile si le monteaza.. |
Fiecare cu ideile si gusturile lui, dupa parerea mea nu cred ca ar da bine...vezi la masina mea ca eu am faruri cu tot cu angel eyes, iti poti face o parere, daca tii neaparat sa ai angel eyes achizitioneza-ti un set de faruri, tu si asa nu vezi bine cu farurile astea de le ai pe masina, eu nu le-am schimbat de fudulie, le-am schimbat ca nu bateau bine si aveam xenon ( h4 ) pe ele. Daca vrei sa faci ceva de efect mai bine montezi inca o semnalizare, daca te-as fi pus sa pui lupe, mai bine iti achizitionezi faruri noi.
|
adevarul e ai dreptate in privinta cu farul..chiar nu se vede cine stie ce..multumesc de parere,dar daca ai afli cumva ce dimensiune are acel plastic sa imi dai un PM te rog ! o zi buna sa ai
|
Da te voi anunta. O zi buna !!!
|
Finut....joey...pozitii us style... hai sa treaca iarna sa o vedem jos pe burtica si cu janteee:shock::shock:
|
merci Tweety, astept primavara, ca sa fie din nou lasata, nu pe burta ca e daily car, i-am luat iar suspensie, dar de data asta nu am mai luat reglabila, am luat fixa... jante, au venit niste rh turbo, dar am renuntat la idee pt ca vreau sa raman tot la prinderea originala 5x100 si pana vine sezonul cald strang pt ceva frumos
|
Mergeau RH Turbo daca aveai flanse...am vazut cateva Bora cu RH si chiar mi-au atras atentia.
Poti sa vii dupa revelion la mine sa le vezi:D...cu tot cu flanse:2gun: |
1 Attachment(s)
...suficient, sau mai trebuie? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Farurile sunt bestiale cu totul si apreciez ca sunt homemade asa as vrea sa le fac si eu mai putin proiectorul pentru ca nu am. Multumesc anticipat! |
Quote:
|
acolo unde ar trebui sa fie proiector e capac sau ....? aha o iedee ar fi sa fac cum ai zis tu sa pun ink o semnalizare jos in loc de proiector si sa leg doar aia de jos la pozitie si cea de sus sa o las normala.Cred ca ar fi fara complicatii.
|
Da este un capac, se poate decupa si poti monta acel plastic de la o alta semnalizare, pui soclu montezi becul tragi un fir de la pozitie si ti-ai facut acolo pozitia. Bafta !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asteptam primavara cu drag?... sau nu :lol: enkei rm-s 18" 8j et45
|
E masina ta ? :))
Parca ziceai ca nu mai bagi bani .. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
:!::!::arrow:
|
Frumoase jantele. Intreaga masina este frumoasa dealtfel :D Si eu am trecut azi la Summer Look :)) Drumuri bune!
|
O sa le lasi asa argintii, nu de alta dar masina fiind la fel deci sobra, ai putea opta pentru o culoare aprinsa a jantelor, fara sa exagerezi (gen roz, sau galben). u get the point
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
frumos frumos arata :D bafta !!
|
traznet arata bora ta! cu jantele i-ai schimbat aspectul total!:twisted:
|
Pune niste anvelope mai inguste sau cu talon mai mic ca se le scoti in evidenta, asa cum sunt acum nu par nustiu ce. Eventual incearca niste distantiere pe spate :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hmm... da.fratie sa moara mami e marfa cum da cu rotanele astea nush dar am impresia sper sa nu ma insel astea nu sunt jantele lui Mihai dupa Subaru WRX STI.Ce pot spune arata frumos iti mai trebuie spoiler spate de un 4motion si vopsite in culoare ca asa parca este ciuta si tot ai bandourile vopsite.Multa bafata de la fratele tau de la "Parfumari",te-am salutat asfalt curat.:P
|
Quote:
|
da pretenas sunt acolo prezent ce pot spune daca nu leai cumparat de la el sper sa strangi banuti sa le iei dar stiam ca vreau multi bani pe ele ca doar le invartea un Subaru de California de cateva sute buna de cai (daia sunt usoare ca sa ajunga la 400-500cp) ai grija daca le cumperi sa nu ajunga si tdi-ul la caii aia de Subaru :)) si 5 tipuri de antifurt la fiecare ca sunt hienele goga pe ele sa te usureze mai ales astia cu golfurile(3-4 miejii din pitesti care nu le baga la legale ca nu au roti usoare si slick-uri :)).Ceva urgent si pt mine vreau sa dau jantele alea de aliaj de G3 pe 15 incaltzate pe niste table de logan goale vezi pe cine auzi ca vreau pt polo-nic.Multa sanatate si va salut pe toti imi lipsti ca tare javre sunt francezii.:P:P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning