![]() |
bine ma :D
|
Bai ar_logan te mai astept mult ??? :bat: :bat: :chainsaw: :chainsaw:
Hai frate ca am inghetat deja !!! |
club
Va salut sunt nou pe aici, doresc sa fac parte din club daca sunteti de acord.
Merci. |
Re: club
Quote:
O zi buna tuturor :) |
off topic: AR120CP daca vrei sa vb de cadrane albe da un buzz pe messenger darkager2004 sau golfjhv ;)
|
Re:
Quote:
Scuze de off-topic :oops: |
Va iert de data asta!!! :lol: :lol: :lol:
|
INTALNIRE AFTERDARK ARAD ,DUMINICA ORA 15:00 IN PARKAREA DE LA STRAND :D :D :D
|
!!! !!!! !!!!!
hanuntz important :
Duminica , data de 13 adika maine , se pleaca inspre arad la pista de carturi LAS VEGAS... astazi se curata de zapada pista , se mai lasa 10 centhimetri de zapada care va fi numai bine tasata iar pe lateral se va strage toata zapada de pista ( in caz ca se derapeaza cu masina pe lateral ) ... asa ca nu exista nici cel mai mic risc de accidentare sau de lovire a masinii... Azi se va afla cu exactitate toate dataliile despre ora plecarii si alea alea , la akimoto ... taxa de participare de masina este de 300.000 de mii de oiro , iar ce-i care vin si se uita doar , tre' sa aduca cate ceva : (bere mici gratare chestii dastea) , iar cine nu vine este un loser... datele v-au fost furnizate de catre ''cioli za' driftmaster'' ... |
Deci cand are loc chestia asta ??
Duminica plecare ? deci luni are loc ? 300.000 de lei banuiesc, nu euro :) |
daca tu crezi ca de la timisoara la arad or sa faca 1 zi :))
da aveti rovigneta?:) |
Re:
RAMANE CUM AM STABILIT .duminica ora 15.intalnirea
|
super, ne vedem maine la arad. RR and Afterdark face to face :wink:
tekin, vreau sa te vad.....pe pista :) |
300 000 de euro de fiecare - mutzu
99 bmw : cuii ii trebe ? :D Duminica se tine 'concursu' nu luni , treaba voastra unde va intalniti voi noi merem direct acolo sper ca totul sa fie in regula si sa raman asa cum am stabilit :? |
SE AMANA TOTUL DIN CAUZA CA ZAPADA S-A TOPIT , deci nu se mai merge niciunde :evil:
imi pare rau :cry: |
naspa ba....si ce daca sa topit.....fara zapada nu e bine....?
|
Re:
Quote:
Sau ai glume in program ? :lol: |
Re:
Quote:
nici nu stiu de ce mai imi pierd timpu sa scriu posturi destea la un 'incompetent' ... e expresia ta , nu ? |
nu va certati bah! ca va tai cu lama :twisted:
|
bah...dar ce are daca nu mai e zapada ? voi numa pe zapada va stitzi da ? :) eu abea ashtept sa se duca zaapada asta odata sa am un pic de aderentza. Pista e foarte buna shi asa cum e...e putzin umed pe jos probabil dar e super....shi cat despre faptul ca voi vroiatzi sa facetzi drifturi pe pista aia.....well e MICA mah...nu ai unde sa mergi cu mai mult de 40-50 pe zapada....ca ieshi in decor. Deci eu zic....luatzi-va mashinile shi haidetzi la Arad :) :P e cald afara va fi super pe pista !
PS: Aia vand shi mici shi bere acolo ! |
Intalnirea a avut loc :D Au fost prezenti: Cipri, Sorin, Calin, Ema,si noul membru Tristan. Din pacate nu a avut nimeni camera la el ca sa putem sa-l filmam pe Calin, care a facut niste cerculetze super misto , unde s-au vazut clar cei 192 cp ai Bmw-ului. :D :D :D
|
Ai perfecta dreptate ,,sef de trib'' dar pacat de ,,gume'' :cry2: si de ,,ambreiaj'' :cry2: ca in rest specatcolul a fost ,,super'' :peace: !!! Stau si ma gandesc cum sa-mi fac masina mea mai usoara ?? Ceva sfaturi morghen, ca esti expertul nr.1 in asa ceva ???? :peace: :peace:
|
Re:
Quote:
:peace: :peace: :peace: :peace: |
BUN VENIT NOULUI MEMBRU ,,TRISTAN'' !!! :ciggy:
|
Auzi Caline: nu vrei sa-ti usurezi masina ?? Vezi ca morghen este nr.1 in acest domeniu al usurarii masinii !!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ba, sa nu va ganditi la prostii !!!! :bat: :bat:
|
chiar....o sa-mi dau jos spoilerele,eleronu,rotile,tot...sa fie mai usoara :))
|
:peace: :ciggy: :peace:
|
ma scuzati ca nu am putut sa vin..... data viitoare o sa vin si eu... bine ai venit tristan 8)
|
Bine ai venit Tristan asteptam poze cu tine si titiuuu! :wink:
|
Tristan are doua passaturi unu mai fain pe care face acum...doar sa treaca frigul....shi mai are un proiect V8 :D pt care inca nu are ca$h :D dar sa speram ca va avea.
Cat despre ushurarea mashinii...ma bucur ca stema ce am primit-o de la ema e din aluminiu shi nu e asha de grea :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
asa ca poate fi considerat membru cu vechime :D :D :D |
cine-i ala ? :)
|
Cel care a stat intre tine si mine :lol: :lol: :lol: :lol: !!!! Acuma il stii ??? Hai ca-i tare faza ma Caline :peace: :peace: :peace: ?? Ti-am trimi aseara ceva pe yahoo . Ai vazut ori ba ??? Legat de REMUS !!!
|
Re:
Quote:
|
aaaaa..... :oops: :lol:
pe ce yahoo ai trimis ?messenger, mail ? n-am vaz nimik |
Pe messenger !!!
|
vas tiu pe toti! :D
|
Atunci ii O.K. !!!
|