Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

RaveBoy 06-02-07 14:51

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 734000)
ce drepturi ai in fatza unui politzai:

1. Trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-I ceri legitimatia, sa ti-o arate. Pe care este inscris numarul sau… E foarte folositor acesta…).

2. Sa-ti spuna motivul opririi(care este motivul: filtru organizat si cauta ei, sa zicem, alcool, benzina sau dude).

3. Daca este filtru, ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele persoanelor care participa din echipaj.

4. Actele se cer pe un motiv(legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda).

5. Deci, la oprire, se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv(asta daca nu cumva ai portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm… Logic!

6. La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. Sooo… puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda… Dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui.

7. CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu politia, fie noapte, fie zi, puteti sa sunati la 112(Apel National de Urgenta) si sa spuneti ca sunteti <abuzat> de echipajul cutare. In maximum 10 minute( in Capitala) apare un echipaj de la “Capitala” si astia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, vor face imediat un raport. Care poate fi totusi util la Tribunal…

8. Fiti intelegatori cu politaiul… Totusi, sta pe strada de atata timp (asta daca nu incepe sa abereze), sunt, mai nou. Politistii de pe radqare nu mai au voie sa dea filmul inapoi. Deci, daca va opresc si stiti ca nu ati comis-o prea rau, le cereti ferm sa va arate:

A. Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar… Sa aiba vizele la zi.

B. Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului.

C. Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de Interne… Sa fie vizata.

D. Daca mai fac scandal, le cereti sa va arate “ordinul de serviciu”… Este un fel de foaie de parcurs in care scrie unde au voie sa isi desfasoare activitatea respectiva.

Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe radar… Dar faptul ca-I mai intrebi de ele de cele mai multe ori duce la un… simplu <Avertisment>… Pentru tine, pentru ca… Ghiciti?

De multe ori, aceste acte nu prea se gasesc la “Nea ECHIPAJ-ul”…

Frate tu chiar crezi ce spui ?????Ma uimesti sincer. Sa o luam in ordine literele de la A la D adika toate sunt cat se poate de FALSE nu este nevoie sa iti prezinte niciun act, aceste acte se prezinta in instanta punctul C te anunt ca nici macar nu exista o legitimatie de acest fel, exista doar o simpla hartie stampilata care atesta acest fapt si care il fac toti politistii de la circulatie la angajare si NU EXISTA VIZA PENTRU ACEASTA LEGITIMATIE ea se elibereaza pe perioada de 6-12 luni iar la expirare sa sustine alt examen pt. obtinerea ei, la B modelul si seria le afli pe procesul verbal, la cifre toate exceptand cifra 3 sunt ADEVARATE, fac parte din drepturile voastre, filtru se poate organiza si spontan in clipa in care o masina este urmarita de catre un echipaj, asa ca acte papa la punctul 6 TREBUIE SA SPECIFICATI in procesul verbal la rubrica speciala NU RECUNOSC FAPTA este foarte important acest lucru pt. ca altfel semneaza ei pt. voi ;)

B_Boy 06-02-07 15:58

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by RaveBoy (Post 734470)
Frate tu chiar crezi ce spui ?????Ma uimesti sincer. Sa o luam in ordine literele de la A la D adika toate sunt cat se poate de FALSE nu este nevoie sa iti prezinte niciun act, aceste acte se prezinta in instanta punctul C te anunt ca nici macar nu exista o legitimatie de acest fel, exista doar o simpla hartie stampilata care atesta acest fapt si care il fac toti politistii de la circulatie la angajare si NU EXISTA VIZA PENTRU ACEASTA LEGITIMATIE ea se elibereaza pe perioada de 6-12 luni iar la expirare sa sustine alt examen pt. obtinerea ei, la B modelul si seria le afli pe procesul verbal, la cifre toate exceptand cifra 3 sunt ADEVARATE, fac parte din drepturile voastre, filtru se poate organiza si spontan in clipa in care o masina este urmarita de catre un echipaj, asa ca acte papa la punctul 6 TREBUIE SA SPECIFICATI in procesul verbal la rubrica speciala NU RECUNOSC FAPTA este foarte important acest lucru pt. ca altfel semneaza ei pt. voi ;)

chestiile alea le-am gasit si eu p net...nu le-am scos eu din burta...si faza e k dau roade dc le fol...vb din proprie experientza...in loc de amenda si 3 pct de penalizare am primit doar un avertisment ;)

Aaronnel^ 06-02-07 16:05

La voi prin Iasi,Craiova,Cluj etc ... vad ca alearga politia dupa voi ... la mine in Valcea sunt cativa care au tuning de tuning pe masini .. si nu se ia nici dreaq de ei .... cand mai vreti intalniri veniti la Valcea .. ;))

Oricum politia tot proasta e ... nu o poti schimba nici in 1000 de ani

DACIA-Wrc 06-02-07 18:40

byla nu stii tu de asemenea razii in cartodrom au fost cel putin vreo 2 .
oricum vedeti ce bine-i seara sa stau in casa cu bere in mana la tv?
n-am asemenea probleme :P

sustin si sunt deacord cu meetingul acela propus de cineva pe pagina 4 5 sau 6 nu mai retin acum.

NSL_KiwY 06-02-07 20:00

Quote:

Originally Posted by RaveBoy (Post 734470)

Sall alllzz... intervin si eu dak imi permiteti.. B_Boy nu il kun.nu ma kunoaste Dar are perfecta Dreptate. 1:nush care dintre voi s.a uitat akm vreo cateva sapt.dak nu ma insel Pe OTV era LAZAROV invitat care si el A SPUS EXACT ACCELEASI LUCRURI Despre "legitimarea politistilor mai detaliata" PArerea mea... Sry pt.interventie dar nu m.am putut abtine :lol: O SEARA BUNA TUTUROR...

beastmaster 06-02-07 20:48

mai nu stiu sincer de ce politia are ceva cu noi....ii inteleg pe cei care suporta zgomotele dar oricum nu sunt prea deranjante ca oricum se aude si somesu si e oricum o distanta pana la primul bloc........am fost si eu am facut curse si burnouturi ....dar daca nu te prind in fapt nu au ce sa iti faca si atunci se leaga de tunning trebe sa ii intelegem si pe saraci cu loganuri albe si ms pt sfaturi baeti......mi se pare corect si normal sa le cerem si noi acte lor nu numai ei noua....nu le putem da si amenzi?:twisted:

Aaronnel^ 06-02-07 21:15

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 735045)
Sall alllzz... intervin si eu dak imi permiteti.. B_Boy nu il kun.nu ma kunoaste Dar are perfecta Dreptate. 1:nush care dintre voi s.a uitat akm vreo cateva sapt.dak nu ma insel Pe OTV era LAZAROV invitat care si el A SPUS EXACT ACCELEASI LUCRURI Despre "legitimarea politistilor mai detaliata" PArerea mea... Sry pt.interventie dar nu m.am putut abtine :lol: O SEARA BUNA TUTUROR...

Da ashea este .. a fost Lazarus pe OTV .. si a declarat un total razboi politailor .. k el e dat la ruleta .. si k a fost inregistrat cu alta viteza la radar decat cea pe care o avea .

Oricum exact aceleashi lucruri lea zis ;) deci omu nu minte ;)

caposu 06-02-07 22:58

ba fratilor credetima k am fost acolo si astia din cluj sunt niste looseri si faza asta era organizata,k in seara aia garda statea la pinda sau se plimbau cu girofarurile stinse siastia dadeau linii sau faceau burn outuri.da oricum politia rutiera din cluj e de tot rahatu mai ales astia de la sectie se mai bagau si ei in seama.

caposu 06-02-07 23:01

in seara aia se legau absolut de orice, k doar de aia au venit k nu aveau bani de tigari si baut sau de curve :))

Miker 07-02-07 00:15

O sa inceapa si in Bucuresti cu RAR-ul mobil . . . sursa sigura :( o sa-i vedem din ce in ce mai des

radu 77 07-02-07 07:05

naspa ce se intampla.mie mia luat talonu pt neoane

-Caz- 07-02-07 08:39

R.A.R.-ul mobil e deja in functiune in Bucuresti, l`am intalnit foarte des in fatza parcului Bazilescu si sub podul Grandt ! deci ... watch out !

DACIA-Wrc 07-02-07 10:54

kiwy asa ma, fi rau

Sindrom 07-02-07 11:30

in curand o sa ia talonu la masina ca ai capace la masina....8)

Aaronnel^ 07-02-07 11:42

Politzaii astia nu stiu cum sa faca k sa`si castige painea .... altceva mai bun de facut n`au decat sa ne opreasca pe noi ca avem folie pe geamuri sau un prag/spoiler etcc..

In loc sa-i opreasca p`aia de circula cu viteza, omoara oameni etc .... stau si ne fac noua zile fripte

Pe mine ma oprit ca ma plimbam cu bicicleta

2fastboy 07-02-07 13:15

astia is spectacol batai norocu:twisted:

viper_srt10 07-02-07 15:38

Bai astia sunt nebuni.E am fost sambata seara la mine in oras sa ma dau cu masina pe zapada, era una din singurele mela sanse de a ma da cu masina si cand eram in toiul distractiei apare si politia si ne tot ameninte cu toate ca nu eram pe strazi ci pe un teren de fotbal unde puteai conduce si daca nu aveai carnet dar COPOII au gasit repede motiv sa plecam.Cica eram pe terenul primariei si nu avem voie .Pana la urma am plecxat ca nu puteam sa ne punem cu ei i-am lasat in prostia lor si a plecat. Astia s-au pus rau de tot pe noi nu stiu ce naiba au. Asta este muie politia romana!!!!!!!!!!!!

13RvR 07-02-07 16:59

acum , au si ei dreptate, daca in talon ai scris 195/50/15 , de ce sa ai pe masina altceva??? sau daca vrei sa fie totul ok, te duci la rar si le omologhezi. lafel cu toate lucrurile. va plangeti de neoane??? nu sunt legale, deci ... le folositi la show-uri sau cand e masina parcata. trebuie sa avem si noi in vedere ca trebuie respectate niste reguli, fie ca ne convin sau nu. Nu spun ca nu fac abuzuri , ca fac , dar unde au dreptate au.

solo24 07-02-07 17:28

dar neoanele se pot omologa?

caposu 07-02-07 17:30

ba frate nu k nu ai dreptate da acu kiar de orice sa se ia si cum zicea ala de mai sus muie politiei rutiere romine :))

Aaronnel^ 07-02-07 17:40

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 736609)
acum , au si ei dreptate, daca in talon ai scris 195/50/15 , de ce sa ai pe masina altceva??? sau daca vrei sa fie totul ok, te duci la rar si le omologhezi. lafel cu toate lucrurile. va plangeti de neoane??? nu sunt legale, deci ... le folositi la show-uri sau cand e masina parcata. trebuie sa avem si noi in vedere ca trebuie respectate niste reguli, fie ca ne convin sau nu. Nu spun ca nu fac abuzuri , ca fac , dar unde au dreptate au.

Razvane sa stii ca ai mare dreptate ... ca daca ai folie pe geamuri si e autorizata sau jantele autorizate , n`are ce sa-ti faca
Dar daca vi cu folie din targ .. si jante neautorizate are tot indreptu sa-ti ia talonu.
La cat de prosti sunt ei .... nu cred ca fac diferenta intre autorizat si neautorizat

La mine in Valcea e unu de are 206`le ala albastru tunat ...(era o poza cu el p forum) si are sub masina instalatie de pom de craciun ... :)))

Oricum politia nu`i face nimik .. trece pe langa ei fara niciun stres ... la noi politzai sunt cumintzi

vlad_cielo 07-02-07 18:23

Ok. Dar eu vreau jante pe 18, pe vw bora. ACtualmente am pe 16. In talon scrie doar de 15, in cartea masinii scrie si de 16. Daca ma duc la RAR o sa ma respinga, ca cica sunt prea mari. Deci? Solutie?

Aaronnel^ 07-02-07 18:25

Quote:

Originally Posted by vlad_cielo (Post 736742)
Ok. Dar eu vreau jante pe 18, pe vw bora. ACtualmente am pe 16. In talon scrie doar de 15, in cartea masinii scrie si de 16. Daca ma duc la RAR o sa ma respinga, ca cica sunt prea mari. Deci? Solutie?

Cred ca cu o spaga mika itzi trece pe 18;)
Vezi si tu ce zik, dak te resping sari cu banu zik eu si itzi trec automat ;)

BH-87-GLI 07-02-07 18:28

Salutare ! Dak tot se vorbea pe pag anterioare despre legitimarea in detaliu a " curcanilor " , nu stiti cumva in ce conditii se poate contesta aparatul radar ? Ms mult , Drive car & Moartea Curcanilor

Dimitris 07-02-07 18:30

ce probleme poti sa ai daca iti schimbi bara fata/spate?

Aaronnel^ 07-02-07 18:42

Quote:

Originally Posted by BH-87-GLI (Post 736748)
Salutare ! Dak tot se vorbea pe pag anterioare despre legitimarea in detaliu a " curcanilor " , nu stiti cumva in ce conditii se poate contesta aparatul radar ? Ms mult , Drive car & Moartea Curcanilor

Poi contesti procesul verbal in instanta si ceri verificarea acelui aparat radar;)

Oricum eu zik ca n`are sens sa te plimbi prin tribunale cu militzienii k aratau p unii pe 0TV cum stau fara permis si se plimba prin tribunale .. si dup` aia ia dat la ruleta si plm .. vrajeli din astea

pluto 07-02-07 18:50

Acum totusi cu ce sunt eu mai periculos pentru cei din trafic daca am un eleron spoilere praguri si un filtru sport decat tipul cu papucul carosat care ori baga in masina de 3 ori sarcina maxima admisa sau cara oameni in spate si bineinteles merge cu usa din spate deschisa? Si ca sa nu uit. Dra(g)/(c)ilor militieni nu va mai uitati speriati la discurile mele de frana perforate ca alea sunt mai eficiente decat varianta standard vitati-va la papucul de care aminteam mai devreme ca era sa ma ia unu' ptr ca nu ii prindsea frana decat pe stanga spate (distributia inegala a franei e problema pe care am vazut-o la mai multe masini d(aca)a(i)c(ap)i(a)a(lta) papuc) p.s. sper sa nu ofensez nici un posesor de dacia. Concluzia finala vine ca un sfat pentru minunatii nostrii militieni: Nu ne mai opriti pentru ca avem mici modificari, incercati sa ii opriti si voi pe aia cu masinile in stare de putrefactie, ei sunt mai periculosi decat un eleron plimbat cu 50 km/h

camatarunutu 07-02-07 18:52

ba nene k tot ziceti voi de marimea caucicurilor si gentilor.... eu am pus pe solenza de 185/60r14 si jantele sunt bune k in talon scrie k pot pune si de 14 dar cauciucurile sunt km mari tre de 165 si am fost la rar sa vad ce e de facut sa le omologheze si mi-au zis k trebuie sa ma duc sa iau aprobare de la constructor (adik de la dacia-si cine plm crezi k iti da tie la dacia aprobare) si cik apoi trebuie sa ajung in bucuresti k doar acolo este un stand al lor de probare a stabilitatii masinii si abia apoi dak le obtii aprobarile astea se gandesc ei dak sa iti dea sau nu omologare! deci la rar nu ai nici o sansa dekt dak cunosti pe vreunu kre sa ii dai malai!

Dimitris 07-02-07 19:18

foarte greu de citit postul tau...
p.s: jante, nu genti...

camatarunutu 07-02-07 19:51

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 736839)
foarte greu de citit postul tau...
p.s: jante, nu genti...

e asta e nu intelegi nu citi

ShinyG 07-02-07 22:11

Vad ca discutia devine ceva mai constructiva...
Poate la un moment dat se gaseste cineva sa ne explice si noua mai pe larg intr-un thread separat care-i faza cu omologarile, ce ai voie si ce nu ai voie sa pui pe masina, etc...
Ar fi de real ajutor tuturor "tunarilor" de pe meleagurile mioritice si s-ar alege cu respect nesfarsit si ceva bere ;)

Dimitris 07-02-07 23:01

vad ca tu ai probleme cu intelegerea... am zis ca e greu de citit, nu de inteles... cum mai spunea cineva pe aici, nu dai sms'uri, nu ai limita de caractere, deci incearca sa nu mai folosesti "k"...

draculas 08-02-07 05:30

eu va propun ca de ziua militiei romane sa mereti la sectii si sa le duceti flori si sa le spuneti ca ei sunt modelele voastre si faceti tot ce va sta in putiinta sa nu ajungeti ca iei ,ceva de genu : Decat Politist mai bine gunoier sau faze de astea :)

CosmoZ@ 08-02-07 08:24

Quote:

eu va propun ca de ziua militiei romane sa mereti la sectii si sa le duceti flori si sa le spuneti ca ei sunt modelele voastre si faceti tot ce va sta in putiinta sa nu ajungeti ca iei ,ceva de genu : Decat Politist mai bine gunoier sau faze de astea
muhahaahahhah.:D :D :D ! flori :flower: :flower: :flower: .... hahaha.. ai fii ceva:joy:

draculas 08-02-07 08:31

eu din pacate nu mai pot sa o fac dar am incredere in voi ca sunteti destul de dibaci sa le-o coaceti da asa sa fie si o televiziune de fatza una ca otv realitatea :) adica un post tv care sa si arate cat de cacanari e militieni ,
ma bucur sa vad ca sunt si in romania oameni care in ciuda persecutiilor si restrictiilor impuse din prea mult zel de conducatorii iubiti ai poporului se zbat si isi baga bani in masini oricare ar fi ele .
Ce pot sa spun doar bravo si succes in continuare pentru ca va dura mult timp pana mintile celor care conduc tentativa aia tara sa vad ca tuningul este defapt o arta nu o crima

13RvR 08-02-07 10:17

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 736750)
ce probleme poti sa ai daca iti schimbi bara fata/spate?

In principiu nici una, daca bara fata/spate e facuta pe bara originala si nu a afectat structura de prindere originala

mihai vr6 08-02-07 11:26

Fratilor astia sunt MILITENI nu Politisti si cu asta am ancheiat....

nasucorloene 08-02-07 11:30

hai casa va zic si eu ceva sefu circulatieie din resita de unde sunt eu are o skoda octavia toata facuta tuning si nu prea cred ca are ceva autorizatie.....normal de ala nu se leaga nimeni

13RvR 08-02-07 12:58

Quote:

Originally Posted by nasucorloene (Post 737994)
hai casa va zic si eu ceva sefu circulatieie din resita de unde sunt eu are o skoda octavia toata facuta tuning si nu prea cred ca are ceva autorizatie.....normal de ala nu se leaga nimeni

ba se leaga.... fa- i reclamatie si se leaga si de el - GARANTAT
dar stii care e treaba in Romania, nimeni nu spune nimic , pt ca daca se pun dupa pe treaba baietii si ne iau la bani marunti o sa avem muuult mai multi de "suferit" ;)

Don M 08-02-07 12:58

NAsule pai cum sa se ia de el mah nene, k lui ii ia talonul, si el le ia salariul...sa fim seriosi, e o tara de tot ***u` inca traim pe vremea comunistilor, hai sa facem revolutie x(!!! Si in Cta la fel, in loc sa zica mersi ca ne strangem undeva si nu ne rupem in figuri si alte-alea, ei vin si se baga ca muis***... sunt chiar dobitoci.... M@#% Tuturor gaborilor, daca nu va convine ce vas pun, legati`ma:X(X(X(X(X(

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning