![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
Quote:
|
jantele cum sa le fac???? in culoarea masinii sau argintii?
sa astup manerele?ma gandesc k e cam incomod, in plus nu am nici bani acum sa ii fac instalatia de deschidere din telecomanda |
Quote:
|
Parerea mea este sa le faci albe cred ca dau destul de bine acum e deciza ta. Bft asteptam poze
|
1 Attachment(s)
Cum am promis ieri, poza cu acest golf cu 3 culori pe el!
da si knd o iesii! |
am fost azi la service, imi pare rau k nu am cu ce sa fac poze:(
haionul e gata...clean, urmeaza luni bandourile si masina o sa fie timisa la vopsitorie:???: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
manerele.. shaved de preferat.. daca nu poti shaved.. fa´le negre..
Spor la treaba.. ;) |
Quote:
Quote:
|
mai multe sugestii (asa la prima ora ) :
- o faci pe toata alb dala de care vrei tu - de q7 parca. - ii faci plafonul negru cu multe straturi de lac - sa iasa cat mai lucios - astupi gaurile de iti raman dupa ce scoti semnalizarile si proiectoarele din bara - ca tot ai semnalizari in faruri. - astupi gaurile alea din bara fata, alea din lateral unde sunt plasele alea mizerabile. - ii pui un bad boy look dala de tabla sau il pui pala de fibra da sa-l pui pe capota nu pe masca. - la usi / aripi astupi santzurile ramase de la bandouri. - la haion scoti stergatorul shi semnu ala vw - si astupi gaurile. - vopsesti barile / spoilerele in culoarea caroseriei, nu inainte de a le smirghelui klumea asta ca sa nu se vada textura aia de kk. - tot la haion, daca cunosti pe cineva care lucreaza in fibra, iti faci bad boy look shi acolo. - pastreaza bara spate aia a ei ( am impresia ca acuma ai alta ) spor la treaba :drunk: :drunk: brgds edi |
1 Attachment(s)
ms pt sugestii edi, :rolleyes2 mai asteapta o saptamana;) deja multe din ideile astea sunt in derulare:lol:
nu stiu ce sa fac cu semnalele, mi-as lua d'alea p led k se vad frumos, dar park le-as si astupa. cu haionul bad boy look...e o problema, thinichigiu e cam batut in cap si nu se pricepe la asa ceva! cosmine...cu plafonul am alte ganduri, ma gandesc k dak il fac negru lucios o sa se vada toate zgarieturile |
am fost azi si am luat barile....masina a intrat la vopsitorie...baietzii mi-au zis k va dura cam o saptamana.
in concluzie...bandourile vor fi astupate, haion clean, barile clean, in culoarea caroseriei, prelungire de vr6....sper k iese bine! |
nu e gata nici saptamana asta, am fost azi la service, masina e in chit de pistol, mai are nev de cateva retusuri, si cik sapt viitoare e gata.:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
am gasit poza cu culoarea:D sper sa nu ma fi mintzit aia cand mi-a zis codu:)) cik alb de S4 2007 - " Y9C "
|
tare...abia astept sa o vad live...:shock:
aparatu e pregatit sa stii..:D;) |
hai cu ea ca o asteptam mai ceva ca o femeie :twisted: :lol: :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Dupa lungi asteptari, in sfarsit masina e aproape gata! mai exact, barile nu sunt vopsite! masina era azi gata, o mai tin baietii pana marti in service k s o ia cu tot cu bari gata.
Pozele sunt facute in cuptor dupa ce a fost data cu lac! |
Suuuuper!!!
Hai Baga Tare Sa Vad Bara Aiaa.... Brgds Edi |
Quote:
cum zicea ggd-u marti e gata, sigur de data asta! e rau sa traiesti in romania si sa ai de a face cu oameni care nu prea au nici o legatura cu modificarile masinilor! abia astept:D |
hai ca se contureaza ceva prea tare...:D
|
o mica intrebare?trebuia sa fii imbotit sa scoti bandourile laterale?:):):):):):) sper sa nu te fi jignit ;)
|
hai .. blondule scoate`o :D ...
|
Quote:
am fost si azi la service, am mai facut un pik de scandal k sa fie maine gata, cu toate astea crek nu o scot maine, nu imi place cum a iesit o usa, si crek ii pun sa o refaca, simt ca nu mai rezist, deja am o luna de zile de cand e in service, dar dak tot am asteptat atat macar trebuia sa iasa k-lumea, nu? :evil: |
Quote:
EDIT: MOR CAND NU FACE CINEVA TREABA BUNA.DAR PRETENTII LA BANI AU! |
Quote:
lasa mah,ce-ti trebuie masina! da iti dai seama,o luna de zile nu ai mai bagat benzina,nu ai mai folosit-o,are mai putini km! ;) |
Quote:
|
da baieti...o sa tin minte, ms de incurajari:evil: :lalala:
am fost azi acolo si am ramas uimit....in cel mai jalnic mod posibil, nu se ocupa nimeni de asamblarea masinii, pana nu m-am certat cu toata lumea din service, de la director, sef de service, pana la tapitzer si thinichigiu, nu s-a apucat de ea. era aproape gata, insa li s-a terminat programul de lucru si au plecat acasa, deci e incredibil ce se intampla in tzara asta..... iar m-au amanat...maine :pissed: :shrug_no: |
Quote:
maine oricum scoate masina din service si va fi si retusata k dc nu murim cu ei de gat. :twisted: |
Quote:
Sorry BLONDULE si sper sa scoti masina de la facut si data viitoare sa mai intrebi si tu pe cine sti ca mai are relatii in domeniul asta cu SERVICE si ASIGURARI !! :idea: :o |
Quote:
|
Tare proiectul..incet si sigur,te apreciez ca esti perseverent pt chestiile astea dureaza daca nu esti plin d lovelele lu tata..de service-uri stai linistit..toate sunt asa(si eu am patzit la fel)Succes si asteptam poze.
|
am scos masina, eu snt multumit cum arata...mai are nevoie de cateva reglaje, p ici, p colo si crek barile revopsite, dar asta mai incolo.
mie imi place, e normal, e a mea, dupa ce pune ggd-u poze sa-mi ziciti dak va place si voua |
asteptam pozele, dak prin cartier nu ne intalnim;)
|
Hai cu pozele alea ca sunt chiar curios cum a iesit... :D
|
6 Attachment(s)
Scuze pt intarzierea cu pozele! nu am avut net aseara!
in scurt timp Blondu va face niste poze mai mishto,astea sunt facute de mine cu telu imediat dupa ce a scos masina pe poarta service-ului si a fugit de aia kt a putut de repede! :lol: In realitate se vede super marfa masina. am mers ieri cu el in trafic si ma uitam in oglinda la el si se vedea super; lumea intorcea capu dupa masina! super tare masina si spor la treaba in continuare cu modificarile! |
Wow... super arata... ai facut o alegere buna cu bandourile si spoilerele... Mai un bad boy look si ai rezolvat-o :D...
|
Quote:
nu zic nimik,poate daca vrea Blondu sa va zica! |
au au au
vopseste albul ala din masca negru faina a iesit . congrats. criticile mai incolo sa te mai felicite cati-va :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning