Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Intr-un final....my ride GOLF 3 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/32281-final-my-ride-golf-3-a.html)

claudiu lucian 03-06-07 12:24

Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 930775)
scuza-ma ca ma bag pe topicul tau...dar m-am gandit ca ai vw de ceva timp si ai idee de niste magazine cu piese...un prieten de-al meu...a avut accident cu masina...si acum are nevoie de elemente de caroserie...si ceva pe la directie...inca nu am apucat sa ma uit in amanunt...doar ce s-a vazut la prima vedere...daca ai putea sa-mi dai un pm..sau cine stie...un magazin...de unde pot lua piese...as aprecia f mult...ms...si fara incidente...

ai pm, sper sa te ajute;)

claudiu lucian 06-06-07 22:42

jantele cum sa le fac???? in culoarea masinii sau argintii?

sa astup manerele?ma gandesc k e cam incomod, in plus nu am nici bani acum sa ii fac instalatia de deschidere din telecomanda

ggd_87 07-06-07 01:22

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 936614)
jantele cum sa le fac???? in culoarea masinii sau argintii?

sa astup manerele?ma gandesc k e cam incomod, in plus nu am nici bani acum sa ii fac instalatia de deschidere din telecomanda

yo zic k asa cum te-ai gandit azi si ai vb cu cei de la service e super ok. o sa iasa bine,o sa vezi. maine pun si poza pe kre am facut-o cu 3 culori cunosti pe lume! :lol: sau nu ai avut bani de masina colorata si luat una alb-negru si acum bagi culori pe ea? :lol:

sorin_sorin95 07-06-07 12:31

Parerea mea este sa le faci albe cred ca dau destul de bine acum e deciza ta. Bft asteptam poze

ggd_87 07-06-07 13:52

1 Attachment(s)
Cum am promis ieri, poza cu acest golf cu 3 culori pe el!
da si knd o iesii!

claudiu lucian 08-06-07 20:48

am fost azi la service, imi pare rau k nu am cu ce sa fac poze:(

haionul e gata...clean, urmeaza luni bandourile si masina o sa fie timisa la vopsitorie:???:

Xel'Naga 08-06-07 23:05

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 939551)
am fost azi la service, imi pare rau k nu am cu ce sa fac poze:(

haionul e gata...clean, urmeaza luni bandourile si masina o sa fie timisa la vopsitorie:???:

de abia stept sa vad cum o sa iasa ... stiu ca o sa fie criminal ... daca ai nevoie de ceva iti sunt alaturi :rolleyes2 ;)

Leul 09-06-07 11:17

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 727745)
e autocolant negru mat ( ca si GGD-u) norok k a avut cine sa-i dea ideea haionul nu l-am facut, dak il fac p tot iese din linie, si k sa fac linie...iar nu-mi place, las k e bn asa.

Salut , in primul rand e frumoasa masinutza ta ;) sa o stapanesti sanatos , bft la tuning si fete ... Am o intrebare , cat te-a costat autocolantul ? ms :lol:

claudiu lucian 09-06-07 12:34

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 939708)
de abia stept sa vad cum o sa iasa ... stiu ca o sa fie criminal ... daca ai nevoie de ceva iti sunt alaturi :rolleyes2 ;)

man, ms frumos de sprijin, si eu o astept sa iasa si sper sa arate bine:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 940158)
Salut , in primul rand e frumoasa masinutza ta ;) sa o stapanesti sanatos , bft la tuning si fete ... Am o intrebare , cat te-a costat autocolantul ? ms :lol:

autocolantul e p undeva p la 200ron

andrey2003 09-06-07 13:15

manerele.. shaved de preferat.. daca nu poti shaved.. fa´le negre..

Spor la treaba.. ;)

claudiu lucian 09-06-07 15:23

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 940329)
manerele.. shaved de preferat.. daca nu poti shaved.. faŽle negre..

Spor la treaba.. ;)

m-am gandit, dar nu vreau manere shaved, e foarte incomod si in plus..li s-a cam dus vremea. o sa le fac in culoarea caroseriei!

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 940338)
pai daca nu m-ai sunat s vin cu U k iti faceam yo poza si te si duceam,k probabil te-ai dus pe jos! :-P
data viitoare ma suni si vin cu U,da nu dis de dimineatza,pe la 12 asa. :lol:

nu m-am dus p jos, ba chiar cu 2 masini:P si data viit cand ma duc la masina e luni de dimineatza, adik la 8 sa fiu acolo;) dak vrei sa vii sa faci poze...

vdub 10-06-07 07:53

mai multe sugestii (asa la prima ora ) :

- o faci pe toata alb dala de care vrei tu - de q7 parca.
- ii faci plafonul negru cu multe straturi de lac - sa iasa cat mai lucios
- astupi gaurile de iti raman dupa ce scoti semnalizarile
si proiectoarele din bara - ca tot ai semnalizari in faruri.
- astupi gaurile alea din bara fata, alea din lateral unde sunt
plasele alea mizerabile.
- ii pui un bad boy look dala de tabla sau il pui pala de fibra
da sa-l pui pe capota nu pe masca.
- la usi / aripi astupi santzurile ramase de la bandouri.
- la haion scoti stergatorul shi semnu ala vw - si astupi gaurile.
- vopsesti barile / spoilerele in culoarea caroseriei, nu inainte de a le smirghelui
klumea asta ca sa nu se vada textura aia de kk.
- tot la haion, daca cunosti pe cineva care lucreaza in fibra, iti faci
bad boy look shi acolo.
- pastreaza bara spate aia a ei ( am impresia ca acuma ai alta )

spor la treaba :drunk: :drunk:

brgds
edi

claudiu lucian 10-06-07 22:13

1 Attachment(s)
ms pt sugestii edi, :rolleyes2 mai asteapta o saptamana;) deja multe din ideile astea sunt in derulare:lol:

nu stiu ce sa fac cu semnalele, mi-as lua d'alea p led k se vad frumos, dar park le-as si astupa. cu haionul bad boy look...e o problema, thinichigiu e cam batut in cap si nu se pricepe la asa ceva!

cosmine...cu plafonul am alte ganduri, ma gandesc k dak il fac negru lucios o sa se vada toate zgarieturile

claudiu lucian 12-06-07 19:11

am fost azi si am luat barile....masina a intrat la vopsitorie...baietzii mi-au zis k va dura cam o saptamana.

in concluzie...bandourile vor fi astupate, haion clean, barile clean, in culoarea caroseriei, prelungire de vr6....sper k iese bine!

claudiu lucian 21-06-07 18:35

nu e gata nici saptamana asta, am fost azi la service, masina e in chit de pistol, mai are nev de cateva retusuri, si cik sapt viitoare e gata.:rolleyes2

claudiu lucian 23-06-07 15:04

1 Attachment(s)
am gasit poza cu culoarea:D sper sa nu ma fi mintzit aia cand mi-a zis codu:)) cik alb de S4 2007 - " Y9C "

MKE 23-06-07 15:12

tare...abia astept sa o vad live...:shock:
aparatu e pregatit sa stii..:D;)

Xel'Naga 25-06-07 12:34

hai cu ea ca o asteptam mai ceva ca o femeie :twisted: :lol: :rolleyes2

ggd_87 30-06-07 01:03

3 Attachment(s)
Dupa lungi asteptari, in sfarsit masina e aproape gata! mai exact, barile nu sunt vopsite! masina era azi gata, o mai tin baietii pana marti in service k s o ia cu tot cu bari gata.
Pozele sunt facute in cuptor dupa ce a fost data cu lac!

vdub 30-06-07 01:34

Suuuuper!!!
Hai Baga Tare Sa Vad Bara Aiaa....

Brgds
Edi

claudiu lucian 30-06-07 10:11

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 973955)
Dupa lungi asteptari, in sfarsit masina e aproape gata! mai exact, barile nu sunt vopsite! masina era azi gata, o mai tin baietii pana marti in service k s o ia cu tot cu bari gata.
Pozele sunt facute in cuptor dupa ce a fost data cu lac!

ms dany pt poze, iti snt recunoscator pt ajutor :doh: :hug:

cum zicea ggd-u marti e gata, sigur de data asta! e rau sa traiesti in romania si sa ai de a face cu oameni care nu prea au nici o legatura cu modificarile masinilor!

abia astept:D

MKE 30-06-07 18:41

hai ca se contureaza ceva prea tare...:D

SoundIdentity 01-07-07 22:41

o mica intrebare?trebuia sa fii imbotit sa scoti bandourile laterale?:):):):):):) sper sa nu te fi jignit ;)

GolfuletzS 02-07-07 00:44

hai .. blondule scoate`o :D ...

claudiu lucian 02-07-07 20:15

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 976438)
o mica intrebare?trebuia sa fii imbotit sa scoti bandourile laterale?:):):):):):) sper sa nu te fi jignit ;)

boss..nu te-am inteles:rolleyes2

am fost si azi la service, am mai facut un pik de scandal k sa fie maine gata, cu toate astea crek nu o scot maine, nu imi place cum a iesit o usa, si crek ii pun sa o refaca, simt ca nu mai rezist, deja am o luna de zile de cand e in service, dar dak tot am asteptat atat macar trebuia sa iasa k-lumea, nu? :evil:

dubmaniacks 02-07-07 21:07

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 978026)

am fost si azi la service, am mai facut un pik de scandal k sa fie maine gata, cu toate astea crek nu o scot maine, nu imi place cum a iesit o usa, si crek ii pun sa o refaca, simt ca nu mai rezist, deja am o luna de zile de cand e in service, dar dak tot am asteptat atat macar trebuia sa iasa k-lumea, nu? :evil:

TU NU AI INTELES BINE CE TI-AM SPUS!!! TU NU CREZI !!! TU II PUI SA REFACA USA!!!

EDIT: MOR CAND NU FACE CINEVA TREABA BUNA.DAR PRETENTII LA BANI AU!

ggd_87 03-07-07 12:06

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 978026)

lasa mah,ce-ti trebuie masina! da iti dai seama,o luna de zile nu ai mai bagat benzina,nu ai mai folosit-o,are mai putini km! ;)

Xel'Naga 03-07-07 13:59

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 979017)
lasa mah,ce-ti trebuie masina! da iti dai seama,o luna de zile nu ai mai bagat benzina,nu ai mai folosit-o,are mai putini km! ;)

CORECT MAN ... BLONDULE PRIVESTE PARTEA BUNA A LUCRURILOR : MASINA CAT STA IN SERVICE ESTE CA SI NOUA CA DACA UMBLI CU EA SE UZEAZA :twisted: :rolleyes2 :lol:

claudiu lucian 03-07-07 20:08

da baieti...o sa tin minte, ms de incurajari:evil: :lalala:

am fost azi acolo si am ramas uimit....in cel mai jalnic mod posibil, nu se ocupa nimeni de asamblarea masinii, pana nu m-am certat cu toata lumea din service, de la director, sef de service, pana la tapitzer si thinichigiu, nu s-a apucat de ea. era aproape gata, insa li s-a terminat programul de lucru si au plecat acasa, deci e incredibil ce se intampla in tzara asta..... iar m-au amanat...maine :pissed: :shrug_no:

ggd_87 03-07-07 22:37

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 979972)
da baieti...o sa tin minte, ms de incurajari:evil: :lalala:

am fost azi acolo si am ramas uimit....in cel mai jalnic mod posibil, nu se ocupa nimeni de asamblarea masinii, pana nu m-am certat cu toata lumea din service, de la director, sef de service, pana la tapitzer si thinichigiu, nu s-a apucat de ea. era aproape gata, insa li s-a terminat programul de lucru si au plecat acasa, deci e incredibil ce se intampla in tzara asta..... iar m-au amanat...maine :pissed: :shrug_no:

si in afara faptului k ne-am certat cu ei, am stat acolo de la 2 la 6 langa aia de acolo kre sunt paraleli cu service-urile si i-am ajutat sa fak masina. ei stateau kt era claudiu s plateasca si ma intrebau pe mine de nush ce piese cum se monteaza si multe altele.
maine oricum scoate masina din service si va fi si retusata k dc nu murim cu ei de gat. :twisted:

Xel'Naga 03-07-07 23:42

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 980209)
si in afara faptului k ne-am certat cu ei, am stat acolo de la 2 la 6 langa aia de acolo kre sunt paraleli cu service-urile si i-am ajutat sa fak masina. ei stateau kt era claudiu s plateasca si ma intrebau pe mine de nush ce piese cum se monteaza si multe altele.
maine oricum scoate masina din service si va fi si retusata k dc nu murim cu ei de gat. :twisted:

dupa cum mi-ai spus in seara asta e in sevice-ul ala de cacat cu care BT nu vrea sa mai aiba de a face !! Fac totul de mantuiala !! Daca stiam ca o duce acolo il sfatuiam sa o faca in alta parte unde poate il ajuta mai repede adica sa o duca in celalalt service unde fac super masini la capat la 102 ( e service unde mi-am vopsit eu kitul pe masina DANY stii tu acolo si macar aia sunt profesionsti si nu se cacaie atata ca sa nu tina locurile ocupate ) !! :oops: :cry:
Sorry BLONDULE si sper sa scoti masina de la facut si data viitoare sa mai intrebi si tu pe cine sti ca mai are relatii in domeniul asta cu SERVICE si ASIGURARI !! :idea: :o

claudiu lucian 04-07-07 09:37

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 980386)
dupa cum mi-ai spus in seara asta e in sevice-ul ala de cacat cu care BT nu vrea sa mai aiba de a face !! Fac totul de mantuiala !! Daca stiam ca o duce acolo il sfatuiam sa o faca in alta parte unde poate il ajuta mai repede adica sa o duca in celalalt service unde fac super masini la capat la 102 ( e service unde mi-am vopsit eu kitul pe masina DANY stii tu acolo si macar aia sunt profesionsti si nu se cacaie atata ca sa nu tina locurile ocupate ) !! :oops: :cry:
Sorry BLONDULE si sper sa scoti masina de la facut si data viitoare sa mai intrebi si tu pe cine sti ca mai are relatii in domeniul asta cu SERVICE si ASIGURARI !! :idea: :o

acum, asta e, s-a intamplat! la prima vedere e un service bun, bine dotat pacat k are oameni care habar nu au de capul lor. noi sa fim sanatosi si sa iasa masina klumea!

Urban per4mance 05-07-07 04:55

Tare proiectul..incet si sigur,te apreciez ca esti perseverent pt chestiile astea dureaza daca nu esti plin d lovelele lu tata..de service-uri stai linistit..toate sunt asa(si eu am patzit la fel)Succes si asteptam poze.

claudiu lucian 05-07-07 07:34

am scos masina, eu snt multumit cum arata...mai are nevoie de cateva reglaje, p ici, p colo si crek barile revopsite, dar asta mai incolo.

mie imi place, e normal, e a mea, dupa ce pune ggd-u poze sa-mi ziciti dak va place si voua

FURRY 05-07-07 07:59

asteptam pozele, dak prin cartier nu ne intalnim;)

Sebastian.C 05-07-07 11:45

Hai cu pozele alea ca sunt chiar curios cum a iesit... :D

ggd_87 05-07-07 18:11

6 Attachment(s)
Scuze pt intarzierea cu pozele! nu am avut net aseara!
in scurt timp Blondu va face niste poze mai mishto,astea sunt facute de mine cu telu imediat dupa ce a scos masina pe poarta service-ului si a fugit de aia kt a putut de repede! :lol:
In realitate se vede super marfa masina. am mers ieri cu el in trafic si ma uitam in oglinda la el si se vedea super; lumea intorcea capu dupa masina!
super tare masina si spor la treaba in continuare cu modificarile!

Sebastian.C 05-07-07 18:27

Wow... super arata... ai facut o alegere buna cu bandourile si spoilerele... Mai un bad boy look si ai rezolvat-o :D...

ggd_87 05-07-07 18:35

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 983682)
Wow... super arata... ai facut o alegere buna cu bandourile si spoilerele... Mai un bad boy look si ai rezolvat-o :D...

urmeaza si bad boy look,dar mai are cate ceva pregatite pana atunci! ;)
nu zic nimik,poate daca vrea Blondu sa va zica!

CJ-01-WOB 05-07-07 18:47

au au au
vopseste albul ala din masca negru

faina a iesit . congrats.
criticile mai incolo sa te mai felicite cati-va :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning