![]() |
Re: Tm04azj
Este poza cu motoru aici https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/32113-tm-04-azj/page-4.html
|
nu pun poze pt ca nu-mi place sa ma laud cum ar veni, cum fac altii pe aici, dar hai ca curand vor veni si poze la mine pe topic,
iar masina ta ce sa zic arata si fuge, pacat ca nu se mai aude nimic de darko UIU, mia placut la nebunie cand mam dus la timi de iam luat gentile |
salut!
o intrebare , de fapt doua, nu merge pus motorul de clio 1.8 16v de 135 cp ... si rezista cutia , planetarele, normala de dacie doar cu ambreiaj mai mare la puterea aia sau mai mare??? multumesc anticipat! |
Merge pus la cutie trebe sai schimbi priza sa pui de disel ca ii mai groasa planetare rezista iar la ampreiaj nush ce sati zic de placa stiu ca merge pusa tot de reno dar ambreiaju nu.Vrei tu sa-ti pui?
|
deocamdata studiez problema, vreau sa fac ceva ca lumea si vreau sa stiu ceva sigur ... daca nu sa ma reorientez spre alt motor
|
frata tare rau masina dar jentile o fac trabant schimbale si e klumea
|
vezi poate gasesti p cineva care vrea motoru lu nicu, dar cu tot cu cutie
|
vorbiti aici despre ce motor e vb sa pm me
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste poze ...........scz de claritate sunt facut cu tel.
|
o singura data am vazut'o AZJ si am ramas placut impresionat :) chiar foarte...bravo tie si bafta in continuare
|
SUPERB! Excelent dau jentile pe masina! :)
|
Quote:
RESPECT IMI PLACE MULT A TA BIJUTERIE |
aqm arata excelent incetu cu incetu o sa ai o masina .............best
|
exceptand k e cn4, are manere si e alta culoare, seamana identic cu a lui morcov
|
Quote:
|
Habar nu aveti ce masina e asta ..... nu mai zic nimic vorbele sint de prisos pot sa zic cunosc masina doar am vazuto in mai multe rinduri khiar si pe circuit:shock:
|
e una din frumoasele dacii ale romaniei! respect
|
Quote:
|
frate dupa ce masina se potrivesc oglinzile de pe usi? sau dupa ce masina le-ai luat?
ms. |
Le-am luat din benzinarie acum 4 ani
|
in ce zona stai ca nu am vzt-o pana acuma prin oras , arata ff bine , Bravo .
|
poti sa imi spui si mie dak a fost greu sa pui fusta de cielo...pe fata? as vrea sa imi pun si eu....astept niste sfaturi.multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e asa greu trebe sa ai putina gandire si imaginatie
|
asa si-au facut multi in oras dar nu vrei sa sti cum a iesit.deasta zic ca trebe umpik de mana
|
8 Attachment(s)
poze mai noi........
|
2 Attachment(s)
sall...e super masina...chiar imi place mult...vad ca esti din timisoara....ma poti ajuta si pe mn cu ceva plss...caut si yo semnale si triple clare pentru o dacie din 95....daca stii ceva unde pot gasi plss spune si mie...ca vad ca tu ai dinalea alb cu rosu....multa bafta...
|
frumoasa masina???jantele fac tot deliciul publicului.....:D
|
capota neagra e trecuta in talon? daca nu, s-a luat cineva de tine pana acum?
e o anumita nuanta de negru, sau doar negru mat? |
Maxim 30% din suprafata exterioara a masinii poate fi orice alta culoare.
|
multam, traiasca familia ta !
|
[QUOTE=cata_tm;1427899]capota neagra e trecuta in talon? daca nu, s-a luat cineva de tine pana acum?
e o anumita nuanta de negru, sau doar negru mat?[/QUO ii negru mat |
Unde se mai gasesc praguri cum ai tu pe masina?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un mic filmulet........
|
frumos imi place mai ales locatia
|
fain filmuletul' si frumos ca erai primu' :D.Apropo unde e ''circuitul'' asta?si se plateste ceva ca sa te dai pe el?
|
Frumos filmulet AZJ-ule. Frumoasa si masinuta.
Circuitul este la Sannicolau Mare, la iesirea spre Lugoj. Nu trebuie sa platesti nimic sa te dai pe el. Trebuie doar sa strangi o gasca de nebuni sa fie cat mai multi (ca atunci e cel mai frumos), sa ai destula benzina in rezervor (130km dus-intors din Timisoara plus cat te dai) si sa ai cauciucuri cat mai bune (pista asta reprezinta o adevarata "mancatorie" de cauciucuri=))) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning