![]() |
Re: Dgh
Bun asa :D succes in continoare
|
Quote:
|
sunt curios la cam cati cp o sa ajunga acuma :D
|
ajungi si tu nasy pe la 600 +>:)>:)>:)>:)>:)
|
Quote:
|
respect si atat ma abtin de la alte comentarii
|
dgh, te respect ca mai intai de toate esti OM, nu visezi la clasamente.Tine-o asa si sper sa nu te schimbi .
|
asa e frumos sa creasca concurenta,ca o pot face pana la un punct,pe urma urmam noi astia cu M5:D ,o sa turbeze,dar nu poate asa peste noapte.eu sunt super fericit ca pe aspirat e cel mai Rapid URS si sper ca si cu turbo tot asa sa fie:D :twisted:
|
Fra-M
acum zic niciodata dar nu se stie niciodata ce nebunie ma apuca,singurul proiect care se va deschide curand e M5 3.8 turbo.....:twisted:
|
totusi.puteti sa-mi dati un timp pe 400 metri cu urs cu motor de m5?fara nitro.si rapoartele de viteza.1=60 2=120.....
|
face ravagi da da da
|
dgh-ul nu vrea sa puna ce are pe net .........................hai arata-ne ..................maine vreu sa vad pozele pe netttt please
|
te astept maine cu un telefon sa facem poze la ce trebuie sa arati LUMII................NU MAI TE ASCUNDE
|
ceeeeeeeeeeeeeee?
|
doamne cat de bine suna :D
parca fasaie posturile pe aici :D fsss fsss :D |
devine foarte interesant :D aruncati cu info :D
|
mi se pare mie sau creste " presiunea " p aici ? :)
|
Quote:
|
:pistoles: :pistoles: f tare DGH tot respect ,,,,,,,,
|
:lol: stati linistiti...are doar cauciucuri noi...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
...:::FRAM - E30 powered by ///M Turbo:::... |
3 Attachment(s)
...:::FRAM - E30 powered by ///M Turbo:::... |
Quote:
salutare , voi suntetzi baieti din suedia ???? cum e turbina arata grav rau ! |
Frumoase pozele! :twisted:
|
Fram cu faru ala scos are fata de pirat :> si turbo ala il asteptam pe masina in actiune :D
|
Dupa parerea mea umila este cel mai frumos urs ,e pe gustu meu autentic 100% .
Un sfat. Man sa nu renunti la chitu asta de m de pe masina pt nici un chit de fibra vre-o data existent oricat de mult ti-ar place. Multa bafta A nu mai vb ca fuge f f grav. Felicitari omule ca esti un adevarat inpatimit. |
Quote:
turbiana asta arata extrem de periculos ...simti ceva in jurul inimii cand o vezi.. se scrie istorie in fata noasta... RESPECT |
ioioioi Acuma cu TURBO le va rupe gura la o gramada ,,,,,,,,,,,,,:2gun: :2gun: :2gun: 8) :2gun:
|
bv DHG respect pt astia vechi care tot nu se lasa :D bv voua si bafta in continuare sa o tineti tot asa
|
salut . ee dabea aku incepe distractie .;) si skillz felicitari pentru poze . esti artist man ;)
|
nu am de ce sa ma supar,prietenia noastra e mult prea mare ca sa ma supar pt atat si pana la urma tot trebuia sa vada lumea.mai sunt cateva piese care mai trebuie sa vina si ne apucam de montat.nu voi renunta niciodata la kitul M technic II ,niciodata,multumesc pt poze....
|
nasy...poate cu acest turbo care il pui acum...il scoti pe sebi cu impreza pe strada:D ce zici cum suna :X:?
|
zic eu barfing sound !
|
Quote:
|
Quote:
si cat or sa reziste motoarele lor:)) |
Quote:
|
"ma refer in prima faza la ursi si apoi ne ocupam si de altii"
eu zic...sa va ocupati de alti...ca de ursi vati tot "ocupat".....cand il vei bate..pe sebi cu impreza...atunci pt mine vei fi number..one... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning