![]() |
Ciro_zel .... SLAB ! plus sa nu vorbim ca tu ai inlocuit tot spatele nu ai reparat masina :? pina si geamu lai inlocuit.... :roll:
si restu ? santos adai pe toti aicea , photoshopistii :P |
Re:
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
Datzi-va si voi cu parerea....
|
Re:
Quote:
deci gata cu cearta si alea alea ca vorbeste invidia din tine. apropo eu nici nu folosesc adobe ca nu stiu sa umblu cu el. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Afirmatia mea era pe juma' gluma , da' daca tu vrei sa o iei ca pe o insulta nu ai decat ;) . Si uite si ultima mea isprava..final version |
hai mey ca ti-a iesit misto.ce nu-mi place e pragu'(nu se incadreaza cu linia aerodinamica a masinii) si priza de aer parca e prea mare..
|
Re:
De masina mea nu zice nimeni ?????
|
Stuey tu lucrezi pentru noi sau pentru tine, ii faina ! na
|
....
daca tot modificati virtual masini p'aici n-o modificati si pe a mea?...ca ma rog de unii de zile chiar sapt... :x :x
|
cipin kus...da poza..ca incerc yo.. :roll:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
sa va vad... orice atzi pune pe ea.. se vede ca e fake.. ;)
|
Re:
Quote:
NO OFFENCE |
...
pozele le-a pus santos...deci nu mai este nevoie sa le mai pun si io....Succes!....incepeti modificarile...:D
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti ?
poza nu este facuta de mine! |
ar fi mijto sa existe una d'asta... chiar si cu motor de 1300 :D
|
My god...Dacia 1300??!?!?!?!?!?....... :!: :!: :yikes:.....mishtoo..mai putin grila din fatza... :)
|
:shock: :shock: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN! :shock: :shock:
:shock: :shock: super marfa dacia aia. :shock: :shock: |
de cine e facut!
|
2 Attachment(s)
BRABUS :D
|
...
nu se apuca nimeni de tuning virtual la besti mea?....hai ca dau o bere duminica....
|
Re: ...
2 Attachment(s)
Dacia aia e super tare...
Honda prelude...dar presupun ca stiati ce este :wink: . |
1 Attachment(s)
:D 8) 8) 8)
|
2 Attachment(s)
8)
|
2 Attachment(s)
8)
|
2 Attachment(s)
8) 8)
|
ooopaaa...Santos ce se intampla..faci progrse...bine asa :wink:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ATAAAAAAAAAAAAAAAAT mi-a zis TNG`u ca fac progrese =)))))))))) ATAAAAAAAAAAAAAT deci.... cate`o punga de NUTLINE ptr tot forumu ... ptr cursa de la Baneasa =))))) mersi bro`.. totusi .. astept variantele tale... mai sexxy decat ale mele =)) si .. ai grija ... ca ... e un 760 Li pe tzeava... iese acum... Lexani Marqi ca jante ;) BEWARE |
2 Attachment(s)
De la Sant0s cu dedicatie ULTRA SPECIALA ptr TNG`u :) :)
sry :( dar .. pm , e terminata la NERVI ... daca lucram calm ... poate iesea mai bine... eh , asta.. e.. :D astept dudule :D |
Re:
2 Attachment(s)
uitatzi-va ce a iesit...e prima oara cand cromez in adobe jantele....asha ca nu va luatzi de mine....o sa fac un cadillac...(hot rod)...dar mai am de invatzat un pic.
Nu va uitatzi la sticker :D |
1 Attachment(s)
:arrow: uite si bmw meu
Astept critici |
Re:
Quote:
|
pai de ce mai ?! imi face placere...
ma relaxeaza... imi place... nu ma las nici sa ma batzi :) decat daca..... neah .. nu prea sunt motive :) asta seara.. iar.. phun p`afara dupa care \"munca\" pana la 3... :) unii muncesc altii dorm =)) + \"La MUNCA nu la INTINS MANA!!\" =)) |
Re:
Quote:
|
;) inka nu vreau :)) da am facut si yo masinutza :) si vroiam sa vad criticile voastre :))
|
-Eleronul
-Albastru de pe stop :roll: -Evacuarea de tractor -Abtzipildul de pe capacul de la rezervor -Neoanele sunt facut ca... -Linia masinii -Pisda.. din pacate se vede ca e pusa... -Oglinda retrovizoare... e ciupita... uitete .. ai si tu mai multa grija cand le faci -sigla cu v12 si semnalizatorul fiind albastre... :roll: (ti`e lene sa le inlocuiesti cu originalele ?!) -Cauciuc fatza -Cauciuc spate -Jantele .. albastre :roll: -Spoilerul fatza... daca te uiti atent se vede ca e pus -Josul spoilerului fatza... ai pe acolo cateva greseli .. mari .. care... iti distrug toata munca.. -Flameuri sau steaguri ce-s alea.... ce naiba ma.. pui pe limuzina asa ceva ? 1: nu dau bine , nu le-ai pus cum trebuie 2:nu se pune asa ceva pe o masina ca asta -Folia... se vede ca e pusa aiurea... ;) cam atat... :roll: |
:lol: :lol: :lol: :) aha ms pt critici No Comment :)
peace :peace: |
1 Attachment(s)
aham :) np (In sensul de no problem , nu in sensul ne NA PWLA)
acum.... am pus si eu una bucata pisda pe capota.. s`o indoaie... \"Astept criticile voastre\" :) :) golf... hai baga-te... critica.. te rog.. |
ce sa critic santos ;) ca e ashezata bine ;) na ! am criticat`o ;)
ps: nu imi place culaorea parului ;) e nashpa! |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bai deci... m-am facut stilist..... uitati poza cu pisda initiala... Observati diferentza in culoarea parului ? :) :) AM vopsit pasarica =)))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning