![]() |
Re: Craiova....santier sau mina de aur?
Mai nou se sparge si pe Bvd Dacia, dupa ce ca asfaltul are doar 2 ani de zile, s-a intervenit de doua ori, in doua locuri diferite la o conducta de apa!
|
poi treaba e simpla...baietii repara strada ca sa aiba ce sa sparga, sa puna conducte...si sa asfalteze iar...sa plateasca de 2 ori o lucrare...
cand vezi cate o strada asfaltata....sa te astepti sigur peste cateva luni sa se "sparga din senin" o teava... :) as putea sa iau bani din preziceri de genu :)) sa sparga tot...ca strada aia de se interesecteaza cu blvd Dacia ala de zici tu...amaradia...e mai rau ca dupa razboi... :| da' aia nu o fac....sparg tot strazile bune... mai e si strada aia de coboara in jos...de la banie spre parc... parca as merge pe luna... strada aia de la kaufland din craiovita...iar e...nici nu gasesc cuvant sa o descriu...am ulițe la tara mai bune de sute de ori... ar trebui sa faca un sondaj de opinie printre noi soferii...ar fi mult mai util decat sa faca 4250 de giratorii inutile... ar trebui in loc de pasaj...sa faca 45 de giratorii...sau cate intra...sa intram din giratoriu in giratoriu pana la iesire...daca tot le plac atatea :)) |
Pai si daca fac atatea sensuri giratorii nu se incurca taranusii in ele? Eu ieri m-am trezit cu unul peste mine la sensurile giratorii de la rond, in primul sens (cum vii de la gara) intrase bine, dar al doilea a vrut sa-l ocoleasca prin stanga, era de VL :) "e grele si astea"
|
nu se mai poate in orasu asta :) e si plin de cretini, e si plin de gropi...si e si mare plictiseala in el...
daca se tine un concert intr'un barulet, o seara de stand up ceva...e jumate de bar gol, lumea nu iese din case, nu stiu ce pm au...duminica pe la 3,4 noaptea daca vrei sa bei ceva intr'un bar...cauti jumate din craiova ceva deschis :) daca organizezi un miting pentru craiova...sau un miting pentru orice...strangi maxim 500 de persoane... :) oras mort... doar pe la aeroport ce se mai strang cativa...ca in rest... |
Quote:
|
Quote:
cred ca cea mai buna strada de a ajunge dintr-un capat in altul al craiovei, a ramas rocada care traverseaza tot orasul... oricum, pe pasaj o sa circulam peste cel putin 5 ani de acum incolo... cand se termina lucrarea la el, incepe in partea cealalta si tot inchisa o sa fie circulatia... |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning