![]() |
Re: viteza maxima
#_o acum am obs..ca nici carnet nu avem...
|
Quote:
|
fiatul este beton dar el nu cunosate masina pote si vb aiurea vindel daca nu ity convine.... pote se bucura altul de el
|
A mea 1.2 16V 190 in ceas, 185 pe GPS.
Daca bate vantul din fata, e mai greu;) |
Quote:
|
Quote:
|
Cunosc foarte bine masina....Iar referito la motorasul de drujba...ziceam de masina mea proprie si personala nu am jignit masina ta sau a altuia....trebuie sa recunosti ca e o masina slaba....
|
Quote:
|
spre uimirea mea am vazut acul de la vitezometru la 180km/h la fiatul meu albea 1.4 8v.
saraca nu tremura, statea bine pe asfalt, dar guita de mama-focului :) |
Quote:
mai .. nu stiu ce sa zic... te duceai spre bolintin.. ca la deal trage mai greu masina =)))) incearca si u sa faci testu asta cand te intorci..ca la vale se duce mai repede=))))) have fun ;) |
Salut!
Am si eu un Fiat BRAVO 1.9 TD de 100 si eu am mers cu el 4 oameni Buzau - Bucuresti 170km/h iar singur Bucuresti - Constanta un pic peste 200 km/h .Acum daca si ceasurile au erori e alta treaba . Dar masina merge foarte frumos peste 150 -160 km/h. |
ceau
aici niu de motor ii de cutie |
fao mai usoara si punei cauciucuri mai subtiri si la vale sa vezi cai dai mai mult in gura da grija sa nu supraincalzesti motoru
|
Sa o fac mai usoara ? mda...o sa mai scot din ea cateceva , niste scaune, bancheta , mai scot de pe la motor ceva,schimb caroseria ...:d . Mda ar fi ceva . Glumesc.E bine asa cum e oricum, daca as fi vrut viteze mai mari , as fi luat ceva mai puternic .Si asa , in afara de autostrazi , si cateva portiuni din alte drumuri de pe la noi de prin tara e de ajuns 180 .(parerea mea)
|
pai ziceam asa sa vezi ce poate face ca doar nu o sa umbli fara banchete si mai ales fara motor
|
Dar totusi ar trebui sa existe o posibilitate de a confectiona diferite elemente de caroserie , sau componente din fier ale masinii, sa fie facute din fibra de sticla, sau carbon , aluminiu sau alte aliaje rezistente si usoare. Oricum ar fi si foarte scump
|
cerzi ca sar merita ? mai bine iti iei alt motor sau alta masina
|
eu am luat aseara un 850 cu care am prins la momentdat 90km/h... adrenalina curata :D
|
oau , dar mai tare nu merge , sau deja la 90 dispare siguranta la volan ?
|
nu merge mai tare si oricum viteza asta de avion cu reactie o prinde la vale :) si apropo cumpar kit ambreiaj NOU pentru 850
|
|
Fiat Marea 165 km/h cu 5 persoane in masina....turometru era undeva pe la 5500rpm:)
|
Quote:
:D:D:D |
eu cu ficatelu bravo 1.8 16v GT 115 cp am reusit pe autostrada in austria si ungaria sa ii dau 210 cu gps`u undeva la 6000rpm si umpic si vreau sa spun ca a urcat destul de repejor...masina mai putea dar nu mai aveam pedala. Dupa ce am intrat in tara....mai mult de 190-200 nu am reusit sa ii mai dau :(
benzina spune tot :)) schimb motorul si vedem cat iau atunci :D |
Fiat Punto 97,cu 3 persoane a cate 270 de kg,motor de 1108 cm3 injectie,pe autostrada a luat 165
|
fiat punto 1.9 dsel - 163 km/h....nu cred ca mergea mai mult.....
|
Seicento de 900 130km/h:). Cica merge pana la 150.dar mie mi-a fost mila de el ca tzipa saracu
|
180 km/h pe ceas , 175 pe GPS
Fiat Bravo 1.4 `97 , pe drum drept ( a se citi , fara panta ) :) |
Fiat Doblo Mulijet 2007 120CP
max: 200 km/h in Germania (188 pe GPS) filmuletze: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ighlight=doblo |
Re: Viteza maxima
punto 1.2 16v sporting 6viteze -pe A2 190km/h la bord, iar la GPS 180
|
220 punto hgt 1.8 16 v 131 cp ...
|
nu am mers cu punto vechi, dar un gpunto 1.4 ajunge la 95km/h in treapta 2 :d
garantez |
cutia de 6 sau 5 trepte?
|
5 :)
nu era blana, motorul la rece, mi-e sa nu sara cilindrii prin ea :d poate mai mult, asta stiu, dar nu il ard prea tare, oricum nu e genul de masina sport or w/e |
Dar ce aveti cu astea mici de va dati la ele la rece? La mine 1.2-ul si pe timp de iarna se incalzeste in 3 - 4 minute.
|
Fiat Coupe 2.0 16v Turbo ...250km/h si mai urca, dar m-am oprit la 5500rpm, ca la 6000 incepe zona rosie...
|
Fiat Coupe 2.0 16v 235 si mai avea...
|
Fiat Regata 1987 motor 1929 diesel 150 km/h maxim si in vale si in deal
|
1 Attachment(s)
Fiat Stilo 1.2 16v aprox. 220km/h (pe bord), desi in imagine am fotografiat doar pe la ~205. Autostrada Gilau-Turda, in decembrie anul trecut. Dupa cum se vede, drumul este putin in panta.
De la 170 la 220 a urcat in mai mult de 5 minute, dar turometrul nu trecea de 4500 (treapta a 6-a). Asadar, motorul mai suporta, dar nu mai tragea deloc. Cu pedala in podea am avut consum instant peste 17%. Daca cuiva ii vine greu sa creada il invit la o plimbare :) |
fiat grande punto 1.4 8v 77cp 180 km/h nu mai mergea mult maxim 185 km/h cu rotile originale de 175/65/r15
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning