Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Test Drive Unlimited (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/31114-test-drive-unlimited.html)

AdY9005 18-04-07 17:31

Re: Test Drive Unlimited

da ce placa video i tre?

speed_senzation 19-04-07 21:23

eu am un ati radeon x1300 pro cu 256 mb ddr2 pe 128 biti..si merge belea jocul la rezolutie 1280x1024 cu detalii medii

AdY9005 23-04-07 17:26

am si eu jocu si sacadeaza de numa oare dc?:sad:
video : Ati Radeon 9600 PRO , 256 mb , 128 biti
memorie : 1 gb ddr

P.S jocu e dp torrent

madalino 23-04-07 21:50

sall. am si yo o prob!! cand intru in jok imi zice "a new version of test drive unlimited is available for download. you must carry out this update if you want to play online" pls ajutatima si pe mn!!! contact id madalino_2005
pls pls zicetimi si mie ca e super joku!!!!

wlady 23-04-07 21:57

^^ E original jocul ? Mie nu-mi spune de asa ceva....

madalino 23-04-07 21:59

nop, luat dupa net!! l'am luat de 2 ori: prima data cu bitcomet, a doua oara cu dc++

Kolegosu' 24-04-07 00:37

Quote:

Originally Posted by lucky.2k5 (Post 851378)
la ce rezolutie il joci? ce placa vdeo si cati rami ai?

Rezolutie: 1024x768 medium details; video: Ati X1300XT; ram: 1GB.

Cat despre progresul meu in joc sunt Champion :D am acces la circuit acum si sunt fericitul posesor a 3 masini de clasa A T3.

wlady 24-04-07 12:49

madalino => chiar nu stiu ce sa recomand ! sincer ...

shadowro 24-04-07 13:32

vreau sa imi fac un upgrade de la p4 in 3 gb la un amd 64 biti 5200+ socket F si 2 gb ddr2 frecventa 800 ... poate asa imi merge si mie perfect "mancatias"
placa video nu e problema 7800 gt leadtek

wlady 25-04-07 10:03

Ai o configuratie frumoasa ! DAR, trebuie sa-ti spun ca daca vrei sa schimbi platforma calculatorului ( Intel to AMD ) trebuie schimbata si placa baza, lucru care determina costuri suplimentare care NU sunt necesare ! Iti recomand un Core2 Duo, modelul E6400 pentru ca este bun ca si performante si accesibil ca si pret ( ai aici detaliile : http://www.pcgarage.ro/procesoare/in...00-213ghz-box/ ). Daca ai mai multi bani un E6600 ar rupe TOT si ti-ar garanta un joc fluid ( in TDU ) nemaiintalnit ( detalii : http://www.pcgarage.ro/procesoare/in...0-240-ghz-box/ ) ! Poti sa te uiti si la comentarii care te pot ajuta ! Eu pe configuratia mea cum am mai spus are 45 - 50 FPs ! OVERCLOCKING RULZ ! Bafta :wink:

PizziRG 25-04-07 10:20

Quote:

Originally Posted by madalino (Post 867480)
nop, luat dupa net!! l'am luat de 2 ori: prima data cu bitcomet, a doua oara cu dc++

iti recomand eu....CUMPARA JOCUL ORIGINAL!!!

shadowro 25-04-07 20:41

la pretul amd-ului nu e nimic la intel care macar sa se apropie de performantele lui in acei bani.
oricum trebuie sa schimb placa de baza pentru ca imi pun ddr2 800 si placa mea de baza actuala nu suporta acest lucru ... tinand cont ca mi se cumpara procu si placa de baza si ramul la pretul de vanzare ( deh , pile :P ) eu zic ca merge treaba .. pe mine , procul placa de baza si 1 bareta de 1 gb ddr 00 ma costa 8 mil + componentele mele , lucru care .. mi se pare bun :)

Craxy 25-04-07 21:19

oare chiar cere grafica???...ar merge pe un amd athlon 1.7gb 512ddr placa video 256mb/128biti ati radeon 9550??pls vreau sa stiu daca are rost sa il iau

speed_senzation 25-04-07 22:14

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 871006)
oare chiar cere grafica???...ar merge pe un amd athlon 1.7gb 512ddr placa video 256mb/128biti ati radeon 9550??pls vreau sa stiu daca are rost sa il iau

O sa iti mearga bine la o rezolutie mica si cu detalii putine.....in special cand mergi cu masina cu viteze mari....e posibil sa se mai blocheze

shadowro 26-04-07 00:36

cand mergi la viteze mari si prin orase o sa ti se intzepe garantat :)

alex MG ZR 160 26-04-07 13:30

am si eu o problema.
incep jocul, ajung la prima cursa si ramane blocat.

ce trebuie facut.

Craxy 26-04-07 19:16

sper sa nu mi se blocheze si daca e detaliu mic,ca vreau sa il jok neaparat

speed_senzation 26-04-07 20:55

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 871969)
am si eu o problema.
incep jocul, ajung la prima cursa si ramane blocat.

ce trebuie facut.

incearca sa reinst jocul....dk face la fel...descarca-l din alta parte

alex MG ZR 160 26-04-07 21:07

mersi am rezolvat problema.

speed_senzation 26-04-07 21:50

stie cineva cum poti sa faci sa mearga test drive fara sa ai img de dvd incarcata cu daemon tools?.....adik cine are un crack nocd...

alin-l 27-04-07 09:53

Salut bun tuturor!
Am urmatoarea configuratie: AMD XP 2200+, 1Gb RAM, video 7600 GS, HDD 200 Gb, 3 coolere pe carcasa (fata, spate, lateral) etc... Am instalat TDU (pirat, din pacate si spre rusinea mea), insa imi sacadeazadestul de tare chiar si pe setari MINME si, la un moment dat, jocul devine imposibil de jucat!!! Va intreb (pe cei care se pricep, desigur) daca problema se poate rezolva cu un overcloacking sau nu are rost sa ma mai agit!?! Desigur, nu doresc sa-mi schimb nimic in PC in momentul de fata - mi se pare o investitie ineficienta - prferand ca, mai tarziu, sa-mi schimb tot sistemul... Sau, problema se poate rezolva prin achizitionarea jocului original (?!) , pentru ca nu cred ca e "corect" sa dau banutii pe acesta si sa fie la fel de inutilizabil!...
Va multumesc anticipat,
Alin

Craxy 28-04-07 16:24

mi-am instalat si eu jocu si nu pot sa ma joc deoarece scadeaza foparte tare pe grafica minima...ziceti-mi pls ce pot sa fk sa nu mai sacadeze(daca stiti).ms.

Kolegosu' 29-04-07 16:56

Quote:

Originally Posted by alin-l (Post 873537)
Salut bun tuturor!
Am urmatoarea configuratie: AMD XP 2200+, 1Gb RAM, video 7600 GS, HDD 200 Gb, 3 coolere pe carcasa (fata, spate, lateral) etc... Am instalat TDU (pirat, din pacate si spre rusinea mea), insa imi sacadeazadestul de tare chiar si pe setari MINME si, la un moment dat, jocul devine imposibil de jucat!!! Va intreb (pe cei care se pricep, desigur) daca problema se poate rezolva cu un overcloacking sau nu are rost sa ma mai agit!?! Desigur, nu doresc sa-mi schimb nimic in PC in momentul de fata - mi se pare o investitie ineficienta - prferand ca, mai tarziu, sa-mi schimb tot sistemul... Sau, problema se poate rezolva prin achizitionarea jocului original (?!) , pentru ca nu cred ca e "corect" sa dau banutii pe acesta si sa fie la fel de inutilizabil!...
Va multumesc anticipat,
Alin

Man eu am o configuratie ceva mai buna decat a ta(AMD64 3000+, 1GBRAM, video X1300XT 256MB)joc la 1024x768 medium si imi mai sacadeaza dar nici de nebunu nu dau setarile mai jos ca imi place cum se vede :D deci cu toate ca am jocul original continua sa sacadeze .... Jocul original se merita cumparat pt a juca online. Deci daca vrei sa cumperi jocul tot iti va sacada.

speed_senzation 30-04-07 08:03

Fratzilor incercati sa facetzi o partitie de aprox 2 gb si bagati in ea paging file (click drepata pe my computer - properties - advanced - performance settings - advanced - vurtual memory change - si acolo scoti paging file din C si il bagi in partitia de 2 gb...semisca maibine calc) ..eu am o configuratie mai slabutza k a voastra si am jucat test drive la 1280x1024 la detalii medii...numa k in orase la viteze mari aveam cv probleme...dar nu mai rulam absolut nik pe langa joc....si mi se cam incinge cpu si placa video. Succes

imi cer scuze pt greseli de ortografie dar e cam dimineata si nici tasta space nu prea ma ajuta..:D

alin-l 02-05-07 08:06

Quote:

Originally Posted by Kolegu™ (Post 876379)
Man eu am o configuratie ceva mai buna decat a ta(AMD64 3000+, 1GBRAM, video X1300XT 256MB)joc la 1024x768 medium si imi mai sacadeaza dar nici de nebunu nu dau setarile mai jos ca imi place cum se vede :D deci cu toate ca am jocul original continua sa sacadeze .... Jocul original se merita cumparat pt a juca online. Deci daca vrei sa cumperi jocul tot iti va sacada.

OK, multam pt raspuns... desi nu credeam ca am o conficuratie slaba... Totusi, tu spui ca joci la o rezolutie de 1024x768 si detalii medii, iar eu l-am setat pe 800x600 cu detalii minime si tot imi sacadeaza! Am uitat sa mentionez ca, in "spate" imi ruleaza: bit defender-ul, zone alarm-ul, u-torrent (deci, inclusiv reteaua), spywarwblaster (bine, asta e undeva in serviciile windows-ului) si...cam atat. Influienteaza toate aceste programe cu ceva jocul de fata?

PizziRG 02-05-07 10:27

ia-ti consola si gata. decat sa stai sa gasesti configuratia ideala. crezi ca iti va merge bine daca scoti toate alea? nu cred. eu am consola si joc TDU.

Craxy 05-05-07 15:17

eu mi-am inchis tot(toate antivirusurile,spywarw,chiar am deconectat pc de la internet adica am scos cablu ala) nu mergea numai joku si era acelasi lucru...adevarul este ca e un jok care cere grafica

shadowro 05-05-07 18:19

o chestie care nu o stiti e ca jocul are niste buguri si nu o sa mearga perfect la nimeni.

boy_wonder 05-05-07 18:56

conform site-ului http://testdriveunlimited.evonet.ro/ se pare ca mult asteptatul patch va aparea in mai 2007..
si cel mai important lucru pt noi.. in al treilea trimestru al anului 2007 va aparea un add-on ce consta intr-o noua insula(Molokai) care va avea 647 km2. :lol: :lol: :lol:

lucky.2k5 05-05-07 21:00

aici se pot gasi toate masini din joc:
http://testdriveunlimited.evonet.ro/car_list.html

oliver 15-05-07 23:27

da ma si mie un serial ! te rog eu fain .. ca mie imi zice ca detecteaza un emulator si daca il unistalez imi cere sa bag cd - dvd

wlady 18-05-07 07:46

Pai mai olivere ! Jocul asta ar fi mai frumos sa-l iei original ... daca tot te chinueisti atat ! TU nu ai nevoie de serial ci de YASU ( program pentru ascuns unitatile optice cat si cele virtuale ) !

boy_wonder 18-05-07 19:23

TEST DRIVE UNLIMITED 2 IN 2008

Mai ţii minte când Atari au vândut seria Driver celor de la Ubisoft, astă-vară? Dacă da, s-ar putea putea să-ţi aminteşti atunci şi că unul dintre motivele invocate pentru afacerea de €19 milioane (în afară de rahatul financiar în care se aflau) a fost că doreau să îşi concentreze portofoliul pe doar câteva francize. Iar întrucât Test Drive Unlimited e cea mai notabilă serie de curse rămasă (încă) în posesia lor, e normal să presupunem că vor continua să se "concentreze" asupra ei prin mulgerea altor continuări. Exact ce fel de sequel-uri au în plan, asta deja e cu totul altă poveste. O poveste care, conform site-ului polonez GRY-OnLine, tocmai s-a mai clarificat niţel azi. Citând o sursă anonimă, dar "100% de încredere", tipii susţin că Test Drive Unlimited 2 se află într-adevăr în lucru, cu o lansare preconizată pentru martie 2008 pe PC şi Xbox 360. Ţin să reamintesc că noul TDU - care a fost primit destul de bine pe toate platformele - a fost lansat şi pe PlayStation 2 şi PSP. Deci ar fi destul de ciudat ca Atari să nu pregătească şi o lansare pe PS3 a lui Test Drive Unlimited 2 (presupunând că informaţia de pe GRY-OnLine e corectă). În afară de platforme, tipii prezic şi că sequel-ul va introduce curse off-road, un sistem de vreme dinamică şi, din ce au transmis pe Blue's, peste 2400 Km de drumuri mai mult sau mai puţin exotice. Ceea ce înseamnă că sequel-ul ar putea avea o lume mai largă, comparativ cu cele 1000 mile (1600 Km) incluse cică în primul TDU. Iar asta e excelent, pentru că şofatul de capul tău e punctul forte al jocului.

sursa jucausii.ro

boy_wonder 18-05-07 19:24

"Atari confirm that the Test Drive Unlimited PC patch is on track for a May 2007 release.
Further information will be revealed next week."

De pe forumul oficial TDU.

wlady 18-05-07 21:56

Hmmmmmm ... patchul asta ma pune pe ganduri( cred ca nu merge pe hackuri !), sa-mi iau TDU original.... ma mai gandesc !

jakobiciu 19-05-07 19:32

fratilor am un AMD sempron 3000+ 64 placa video fx5200 de 256 1g ram si numi merge nici la 640 se vede sacadat rau de tot?ce are imi zice si mie cineva?
Ca nu mai pot de nervi si la alti cu pcuri mai slabe le merge

di48lo 20-05-07 10:28

Cred ca ptr. ca e sempron... E cel mai slab procesor AMD. Altfel, si eu ma mir ca am un Athlon 64bit la 4000+ (dual core) cu placa... nici nu mai stiu ce, dar f performant si la 1024*768 deja nu mai merge perfect.

di48lo 20-05-07 10:33

Eu alta problema am... Am imprumutat masina, am luat casa, am luat si masina proprie, iar cand trebuie sa ma duc la prima cursa, nimeni nu e acolo... Lista e goala, scrie ceva "no opponents", si nu pot sa dau click nici unde... pot iesi numai cu esc. Cineva a patit asa? Nu-mi dau seama ce poate fi.

bogdan C.E.T. 20-05-07 11:14

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 910135)
Cred ca ptr. ca e sempron... E cel mai slab procesor AMD. Altfel, si eu ma mir ca am un Athlon 64bit la 4000+ (dual core) cu placa... nici nu mai stiu ce, dar f performant si la 1024*768 deja nu mai merge perfect.

tdu merge cu probleme pe procesoare dual.

MeHiGH 20-05-07 16:39

De unde stii tu ca merge cu probleme pe procesoare dual-core:?:Eu am Conroe la 1.86 si nu are nicio problema ! Pe langa el mai am 1x1024 RAM si 256/256 video si chiar nu are nicio problema .

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning