![]() |
Re: Bmw 330ci
Gata ma cu offtopicu :)
Smiley ce se mai aude cu jantele ? |
Quote:
316i e46-2001(2 luni) Audi A6 3.0 i quatro-(3saptamana) 320ci e46-2002 330ci e46-2002 330i e46-2005(adus de o saptamana). in curte se mai afla subaru impreza wrx 2006 peste 370cp(modificat in Germania+soft sebastian) Mini cooper s(170cp)-2003 |
pt cei care nu au inteles ce s- intamplat;eu am intrat pe forum pt prima data acum 2 zile cand auzisem ca nu-l credau pe baiat ca a cumparat masina.am spus la un moment dat ca steptronic este o cutie foarte buna si dintr-o data a intrat acest tip si a inceput sa mi tina lectii.am incercat sa evit.a iesit altceva.omului ii place sa si dea cu parerea.poate unii ca mine nu se pricep la masini si atunci las cunoscatorii sa scrie si nu mai postez nimic .BAFTA.
|
rollxx eu nu inteleg dc iti bati tu capu' ! de indata ce a zis ca el cu manuala face orice acelasi motor dar alt tip de cutie e clar nu ? :)
smiley incearca niste poze artistice pe aeroport! sa nu se transforme topicul in prostii cum este aceasta ultima pagina |
succes la ea , shi sa reusesti sa faci ceea ce vrei cu ea.bf;)
|
smiley , interesanta masina mai bine steptronic decat manuala... mai ales pt cei care stau in buc(bafta la permis :P sa ieie cu 26) . Rollx tot respectul pentru tine banuiesc ca este vb de wrx negru acum nu :D te vazui azi circulai REGULAMENTAR!!! :d pe fratii golesti , cunosti pe cineva care aduce masini din partea cealalalta daca da dami si mie un pm sau un id ceva sa te intreb anumite modele de masini pe la ce preturi se invart in partea cealalta ms anticipat
|
Quote:
|
Numa sa ai grija pt ca sunt ff multe tepe...stiu mai multe pers care a patit! de obicei la anunturile unde nu are mai multe numere de tel!
|
Quote:
Eu masina mi-am luato dupa mobile .. am scos anuntzu la imprimanta .. si l`am dat unui prieten de a lu` tata si sa dus dupa ea in Germania .. :D |
[quote=rollxx;734323]
Quote:
|
frumoasa masina,o vazui si azi prin oras!s'o stapanesti sanatos si fara accidente!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[quote=rollxx;734336]
Quote:
|
Quote:
|
cel mai mare pacat de aceasta masina e ca stai si te uiti la ea si n-o poti conduce...inca:)
|
Quote:
|
[quote=rollxx;734336]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum mai ai putin :) Eu mai am un an jumate :( |
Quote:
|
la 18 ani si 1 zi ai voie sa te apuci sa faci scoala...iar dupa perioada de scolarizare de 30 zile ai dreptul sa sustii examenul...
|
Quote:
Dar inainte puteai face scoala pe la 17 ani si 9-10 luni(ashea a facut un prieten) si dupa ce implineai 18 ani si o luna puteai sa dai examu :) |
eu am facut scoala cu o 2 sap inainte si am luat permisu chiar de ziua mea la 18 ani.:lol:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=QdeXE2EamxA liniutza intre mine si Rollxx facuta astazi la aeroport...e filmat cu telefonu deaia nu se vede prea bine,da o sa filmez si cu camera in curand
|
Quote:
Rollxx pune si u poze cu masina ta k e super belea ;)) Ce motor are si cati cai ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai cu pozele smiley cati km are ca nu stau sa citesc toate paginile ca sa gasesc sau poate nu gasesc :P
|
am si io o mica problema..mi`am pus pe ea un dvd blaupunkt adus din germania am un singur dvd cu videoclipuri care e facut de un baiat si`mi merge...restu de 20 de dvd`uri care le`am facut...cu videoclipuri sau cu melodii mi se aude un barait in boxe si nu`mi dau seama de la ce,daca dau pe radio sau pun dvd`u ala original se aude perfect.stie careva care e motivu?am inteles ca din cauza dvd`urilor ca nu sunt originale..da n`are cum ca n`am luat orice porcarie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning