![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
salut ! cum ai facut suspensiile aja joase :X:X:X te implor zii k vreau sa fac si io treaba asta la nova mea ! si tot odata spune-mi de unde ai luat motoru si daca l-ai luat cu tot cu cutie :twisted::twisted::?::?:
|
Quote:
|
nu gasesc man :(((( ziii si u k nu mori pls
|
Am taiat din arcuri....2 spire fata...2 spate
|
are cineva clipuri cu nova lui mikyfly de la liniute??daca da puneti -le si voi pe site
|
Quote:
|
sal frumoasa masina multa bafta in continuare
am si eu o rugaminte dak nu te superi cine tia pus motorul pe masina? |
Quote:
In prima faza motorul a fost schimbat cu tot ce inseamna accesorii ....si ansamblu fata. In cea de-a doua faza,..in urma decesului primului motor....am pus un 16v....operatiunea sa intamplat la service ugira....la nea Iancu(respect).Tin sa mentionez ca daca as fi avut sculele necesare si locul disponibil....m-as fi apucat singur....dar...cum nu l-am avut....am apelat la altii. |
Acest topic de ce nu este sticky ? Nu are muzica ?
|
da electronica ai ca sa-l faci turbo ?
|
Quote:
www.fastchip.nl |
https://www.youtube.com/watch?v=XyW1LGnbBCc cursa rusinoasa...
|
Ai o masina super mikafly:!:Asteptam noul motor:twisted:si apoi poate o sa te acupi si de exterior putin;)(Cu toate ca stiu ca nu esti adeptu:rolleyes2)
Spor la Treaba:!: |
in seara asta am avut okazia sa masor accelerarea cu un g-tech.....cam scurt timpul dar cat de cat sa imi fac o idee inaintea upgrade-ului la motor......0-100kmh 7.15sec cu tr2 ratata,cu 2 pers in masina,si cu amortizorul de zgomot bagat in toba........bineinteles e relativa chestia.
|
Quote:
numai bine |
5 Attachment(s)
Cum am spus...work in progress....si ploaia care ne strica planurile
|
aer conditionat :lol: :D
bafta maxima cu proiectu'!;) |
Quote:
|
salut ! ultima oara cand te intreb !motoru si toate alea pe partea mecanica s-au potrivit perfect ? cat tipm ti-a luat sa le faci si aerul conditionat de pe ce masina e ?
si la motor cand l-ai pus p masina i-ai fkt revizia cv piese schimbate si de unde le-ai luat ? |
E mondial baiatu asta... Nu mai pune intrebari de genu asta pe un forum public, risti sa isi faca toata lumea o parere proasta despre tine (deja cred ca ai reusit). Daca iti cumperi un Reno 19 si faci transplant pe Nova ai sa fii uimit cate lucruri se potrivesc la fix sau cu mici ajustari...
|
Un mod usor de a face un sablon.
|
Quote:
|
mai bine cumparai o garnitura de evacuare, si aveai sablonul perfect ;)
|
Quote:
|
Foarte tare Dacia asta. Nu stiu daca mai e nevoie insa iti zic si eu Bravo si spor la munca in continuare. Pana acuma vad ca merge bine treaba si se misca si bine. E cu atat mai tare masinutza ca nu i-ai facut prea multe la exterior, deci baga tot ce poti in motoras ca tabla tine :-). Spor la munca si astept cu nerabdare sa vad cum continua proiectul
|
Merci pt aprecieri.......crede-ma sunt mai curios decat oricine sa vad cum va functiona........mai e putin
|
4 Attachment(s)
Work in progress...din pacate cam incet........dar asta e.....timp nu e.....dar e pe drumul cel bun
|
faceai garniturile pt evacuare ? sau ce ? ce cauta poza cu turbina aici ? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dupa o pauza....din nou la lucru.......work in progress.......asta nu e produsul final.
|
sa planezi flansele ca s-au strambat rau de tot in urma sudurii.
P.S. cam urate sudurile alea :P |
Quote:
Intr-adevar s-au tras de la sudura si nu mai sunt drepte fetele......se rezolva imediat.In ceea ce priveste sudura....pt ca e home made.......si pt ca nu sunt sudor......a iesit asa.... O sa remediez cumva aspectul estetic....desi prea putin conteaza.Azi ii sudez si flansa de la turbina si o sa vad cat e de luat din ambele fete ...pt ca o sa se traga si mai tare.Sper ca luni sa fie urcata pe masina........ |
Ce atelier interesant ai:twisted:foarte tare Succes in continoare!;)
|
Merci.....am ajuns la forma finala a galeriei.....marti turbina va fi pe masina definitiv......si de acolo...urmeaza distractia........stay tuned.....
|
bravo...un om care chiar se ocupa de masina lui...iti doresc mult succes si bani de cat mai multa benzina...drum intins si fara incidente
|
un proiect pe care il urmaresc cu mare interes ! sa ai spor in ceea vrei sa faci ! numai bine.
|
Chiar nu am grija de masina mea....din moment ce arata ca un cotet.......am grija de motor si restu....dar la aspect.....lasa de dorit muuult.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning