![]() |
Re: Speedline vs Anonymous
de pe loc parerea mea
data trecuta , anu trecut, din cate tin eu minte ,zapada , prea putina in bucuresti umezeala... da. . dar au mai fost zile cand a fost uscat prindem un sf de saptaman si mergem 20 de masini undeva bine .. si aia e pana atunci hai sa facem "echipele" cine cu cine si etc eu zic asa , 10 vs 10 2 curse din 3 castigate = 1 pct ptr clubul respectiv 6 puncte castiga , 7 , 8 , 9 , 10 :P desi nu cred ca e cazul 5/5 = egalitate. propun ca fiecare club sa vina cu o mare lista .. cu toate masinile .. din club de acolo alegem 10 masini , vs 10 masini din celalalt club stabilim o data, pe privat , ne intalnim inainte de data resp. stabilim locul , fara spectatori ,camera video o aduc eu .. :) si aia e |
Hai sa lamuresc ceva ... NU tzin nici cu unu nici cu altu ..
vatzi dat de 2 ori.. La dus l-ai facut .. La intors toata lumea era acolo te-a facut ... Vreau sa vad o cursa pe linie dreapta.. nu deal nu vale.. |
io vreau sa vad un meci de fussball :D
|
Quote:
|
Lasa ma Pepy ca poate Razvan cu WRX nu e de la ei si conteaza doar cand te-ai dat tu cu CZR si ai pierdut .
|
Eu zic sa facem dupa grupele LR cu amendamentul ca o masina se poate da la o grupa superioara. E ok ? Si venim cu 2 masini / grupa .
|
ok asa ;)
|
vin si eu cu o propunere...
-grupele LR de la B in sus(cu amendamentul ca fiecare club poate sa concureze la o grupa cu ce masina considera chiar si de la o grupa inferioara) -cea mai rapida masina a clibului 1p pt fiecare grupa 3p pt cea mai rapina masina a clubului Clubul care a acumulat cele mai multe puncte castiga. in caz de egalitate ... e egalitate :) |
De la B in sus ... sau chiar de la A1 ... cum vreti voi ... Mi se pare f echitabil cum a spus Pepy punctajul ... si sa spuneti daca vreti si coeficientul de tractiune sau nu .
|
eu cred ca ar trebui sa se ia in calcul si coeficientul de tractiune .. este normal asta
|
frumoasa seara..btw. ady.. treaba la kre lucram tre sa ne mai "alergam" am schimbat prost rau...:P
|
nu frate... cu bilute ..... se face masina si grupa.... nu ca ai voie sa te dai la b si la c... nu frate ... pepy are 200 de cai ...se da la grupa D... si asta e ....e grupa lui ...
|
pai vezi ma toba :) noi avem 2-3 masini cu care batem tot, la toate grupele, asta este ideea speedline! cit mai putine masini, cit mai multe victorii!
|
Eu am stat la finish. Stii doar ca ai oprit langa mine cand a iesit zvonu....si iti zic...la prima de pe loc Andrei in fata, a 2-a din mers tu , a 3-a de pe loc iar Andrei dar la o mult mai mica distanta.
Tu cu GNT clar tu. Dar GNT nu e la noi. |
Quote:
eu vreau .. intr-o seara frumoasa te sun andrei ,:) si schimbam si locatia |
Si mai putini spectatori....ai vazut..ce e mult strica.
|
Quote:
|
Quote:
chiar am prea multe p kp sa mai accept intepaturi vrei sa fim amici,bine...nu...o sa stau si eu 3 ani sa fac un kit exterior unic pt tt si p urma vorbim k am crescut de la 63 cp la 120 prin punerea altui motor...tunign frate data trecuta,micutu,dumnezeu sa-l ierte l-a chemat pe pepy sa ma dau cu el,nu eu,si dupa cum cei kre SE DAU ma stiu,eu nu fug niciodata,nici dak am ambreiajul dus,nici dak nu am terminat rodajul,NICIODATA dupa cum ai vazut,am venit in seara aia si p drum am vazut k masina merge f prost,am incerkt,am venit,ai vazut cu ochii tai acum ce ai vrea tu mare cavaler al mesei rotunde lucian sa ma jur tie k nu-mi merge masina? deja incepi sa suferi si nu cred k e kzul knd o sa am bani si timp,o fac,pana atunci,pregateste-te tu de champions league |
"si dupa cum cei kre SE DAU ma stiu,eu nu fug niciodata,nici dak am ambreiajul dus,nici dak nu am terminat rodajul,NICIODATA"
asta e regula de cand ai masina (adica TT)? daca-mi aduc eu aminte odata cand aveai tractorul am stat o zi intreaga pe aeroport dupa tine si veneai cu scuze gen ambreaj sau mai stiu eu ce rahat ,dar te puneai la start cu altii aia cum s-a numit "ocolire "sau............. |
Ba voi ce plm aveti chiar nu puteti sa purtati un dialog normal fara intepaturi ???
|
Cezar frate .... ma jur ca ai probleme cu capul. Am spus ca am respect pt tine asa e. Cand am vrut sa te intep am facut-o direct ... nu pe la gara ... nu pe la spate ... In alta ordine de idei jur ca tare as vrea sa te vad cu pensula in mana lucrand la fibra . Cat despre cei 120 cai din swap engine .. e bine ca e al tau 1.8 ... daca intelegi ce vreau sa spun. Hai sa fim sanatosi ... ti-am mai spus ... fa o diferenta intre problemele care le ai si oamenii din jur ... problemele trec dar ar fi pacat sa pierzi si oamenii.
|
Quote:
Ma ... tu ce ai de te simti cu musca pe caciula in halul asta ? Am stat si am recitit ce am scris si singurul lucru care facea referire la tine ar fi sonda aia . Plm .. Oricum eu cred ca ai orice alta problema numai sonda aia nu e . Poate da si aia erori dar flacarile alea nu sunt de la sonda neam . Parerea mea. Dar oricum ... de ce te simti asa ? Ia mai citeste inca o dat asi spune ca nu am dreptate : timp de liniutze mai e din pix , e cel mai bien sa avem timp sa pregatim masinile decat sa spunem ca eu nu am cutie , tu nu ai sonda , ala nu are ambreiaj , altul incurca treptele ... Nu am dreptate ? |
speedline are ceva ... astea sunt vorbele voastre ...,,noi cu cateva masini batem tot clubul ,,,
1. nu stiu care noi ???? eu il cunosc decat pe PEPY (care il bate CZR... mereu ):)))) 2.noi nu avem DACIA... deci nu ai cu ce sa te dai in club ... 3. am vazut ca luci zici ca ne-a venit cheful acum de curse..... noi toata vara asta am facut (pepy membru speedline stie ,ca mergea si el cu noi ... dar singur) 4.nu stiu cine vrea sa nasca un scandal intre cluburi ... adica stiu ...dar e greu ... suntem buniiiiii....multiiiiiii....si raiiiiiiiii:)))))))))))))))))) |
bogdan,ai dreptate...te ocoleam pt k nu mi-a placut cum m-ai tratat cu anumite okzii
eu iert,dar nu uit si atunci m-ai jignit de vreo kteva ori,ce rost avea sa ma dau cu tine.tu aveai masina f rapida si eu un tractor,vorba ta,de ce sa te umilesti? @lucian... ai dreptate,nu o fi lambda,cred k sunt bujiile,le voi schimba si pe alea si voi vedea iar ce se intampla.problema e k nu se prea pricepe lumea la masina mea,ce vina am eu k trebuie sa o iau pe bajbaite? |
ai dreptate
|
Toba ... daca pun sigla Volvo pe masina ... sau BMW ... pot sa ma dau si eu cu voi ... daca tot nu aveti dacii ...
- stai tu linistit ... la Bucovatz ... pe urcare (nu linie dreapta) nu am vazut urma de voi ... la Seres ... iar parca nu am auzit nimic ... cat despre ce faceam noi asta vara ... pai doar Pepy mai sufera de el de la noi din club :)) doar el putea sa va haleasca. Una peste alta nua m zis ca toata vara ati stat in casa ci ca nu v-ati amintit de club battle decat in iarna . -la faza cu muuuulti , buuuni , raiiii ... e bien ca si tu ai ras . Cat despre raca intre cluburi ... poate poti da si nume . Si daca te gandesti cumva la mine .. jur ca uit ca ne-am cunoscut . Una peste alta ... bai Toba .. de cand ai dat calibra aia si ti-ai luat vr6 ai niste suferinte frateeee .... :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Hai noi sa fim sanatosi. Adevarul ca sunt complexat ... mereu mi-am dorit o masina manechin fotomodel . Ca sa nu mai existe cumva dubiul ca vreau dusmanie intre cineva si altcineva eu nu mai scriu pe acest topic . Sanatate RACERILOR !
|
terminati cu prostile ..daca tine Dumnezeu cu noi va string la Brasov, ca sa vez RAZ ule ca mai ai si alte cunostiinte in Speedline8) si facem un chef si ne rezolvam si dominatia pe sosea....
|
Quote:
|
luciCA^...luciCA^...daca nici noi nu am fost vara asta pe strada.... si ne zici chiar TU asta....:)))))))))))))))))))))))) de cand nu ai mai stat si tu la start ????? ai 3 ani ??? sincer:D
|
Hai ca deja o da-ti in Bucavotzuri...etape urcare, probe speciale si alte ***uri.Deja numai e un subiect interesant aici.
|
Quote:
|
Quote:
2. am fost la oradea...am luat si cupe...multe...si nu doar liniute ;) (speedline? ) 3. am fost si la suceava...am luat si acolo cupe (speedline? ) 4. am fost si de 1 mai la mare... (speedline? ) cred k nu se poate contesta faptul k la evenimente racing clubul nostru a avut mereu o prezenta mult peste celelalte cluburi...exceptie o reprezitna baia mare unde nu ne-am sincronizat si cred k mr a fost f bine reprezentat 5. la serres nu am fost pt k aveam o petrecere intre membri dupa f mult timp si meritam o revigorare...dar ce masini de la speedline au fot acolo? eu sincer sa fiu am parte de circuit zi de zi la bordul masinii mele prin traficul si gropile din bucuresti !!! nu am nevoie de circuit amenajat aproape toate masinile de la noi din club,exceptie combinatiile lui toba :))) au puncte forte ori la tuning exterior,ori la motor...e ceva...knd ai 50 masini tari,nu? |
din punctul meu de vedere anonimus are 3-4 masini tari, si ma refer strict la masini care fug pt ca asta este punctul meu de vedere, incercatii sa realizatii ca incercind sa il loviti pe lucian lovitii in speedline si nu cred ca are nici unu dintre voi nimic cu clubul! hai sa discutam stric despre regulile acestui club battle , dupaia sa stabilim o data , dupa sa stabilim un loc , si dupa sa vedem care dintre aceste doua cluburi e mai tare ( la curse) nu contest faptul ca anonimus are mai multe masini , nu contest ca anonimus are masini mai frumoase , nu contest nici faptul ca anonimus are un cuvind de spus in privintza curselor , ceea ce spun eu este ca speedline este mai tare !!! :)
|
@ toba : nenea m-a batut cezar , nu de fiecare data ci ultima oara , moment in care m-am apucat sa fac masina sa il bata , e gata , TU MA CONSIDERII INVINS PT CA AM ASTEPTAT SA MA BATA CINEVA CA SA AM UN MOTIV SA URC MASINA MAI SUS?
|
@ cezar : vorbesti despre o vara care a trecut , de cit timp exista anonimus? dar speedline? de ce nu vorbesti despre vara care a fost inainte de asta? aia in care pindeai o cursa la care sa nu vin ca sa iei o cupa?(nimic personal cu nimeni vorbim despre Anonimus vs Speedline ) . Putem sa mai facem o treaba hai sa ne numaram cupele ( la curse) sa vedem care dintre cluburi sta mai bine ... ca istorie...
|
cum si lucian la randul lui ar trebui sa realizeze k punctul lui de vedere nu trebuie sa fie unanim acceptat de toti participantii la discutie
ce a vrut toba sa spuna este ca lucian...de 3 ani de zile pregateste o masina timp in kre nu prea se poate pronunta el despre altii care de bine de rau au avut ceva de aratat in timpul asta eu propun asa... voi aveti subaru sti sa se dea cu subaru de la noi voi il aveti pe pepy...imi asum eu responsabilitatea de a dovedi continuitate in disputa dintre mine si el :)...amintesc aici k nu m-a batut nici knd aveam a 4 (tractorul ala cu clima si inklzire in skune si 4 usi...quattro...2,5 TDI) nici cu tt-ul :P pt fug si lucian vom delibera in kdrul clubului sa le dam niste concurenti pe masura...speram un m3 turbo si un gti upgradat :)...niste tractoare... pt ceilalti...sunt sigur k-si vor gasi concurenti nici la speedline nu vad mai mult de 2-3 masini kre fug ,defapt eu stiu doar una si o stiu din oglinda retrovizoare :P |
https://www.4tuning.ro/gal/displayima...lbum=590&pos=4
https://www.4tuning.ro/gal/displayima...lbum=590&pos=5 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=590&pos=130 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=590&pos=137 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=590&pos=234 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=590&pos=482 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=590&pos=511 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...bum=684&pos=19 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=684&pos=297 https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=684&pos=320 Motorsport suna bine , nu ? Pacat ca la unii inseamna doar liniute sau circuit de viteza prin oras . Toba .... eu in 2 ani am mai pus cam 70 cai in + pe masina. Tu ? Rugamintea mea este sa nu-mi mai adresati posturi aici. Am spus ca nu mai scriu nimic dar nu vreau nici sa fiu nesimtit sa las intrebarile in aer. Multumesc . |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning