![]() |
Re: 88 DUB 318is-ul meu.
baieti,am mare nevoie de ajutorul vostru...vreau sa-mi pun motor acu pe 25(ca tot da uzina salariu) si nu prea stiu ce,am 2 optiuni:
1 - 2.0l fara vanos 2 - 2.8 vanos Ambele motoare le am langa mine in oras,oricand vreau,pot pune unu pe masina,problema e ca nu stiu care e mai ok,mai puternic stiu ca e 2.8,dar am auzit ca daca ai probleme cu vanosul e najpa,va rog niste sfaturi,daca se poate. |
2.0 non vanos am avut eu.Daca e totul ok motorul merge foarte frumos si nu are moarte.Chiar e un motor fff fiabil!
|
Si cu vanos nu e mare smecherie.... Daca e bulit il auzi, si daca nu faci frane de motor violente si ii dai limitari des, n-are nimic. Plus ca sunt destui pe forum cu motoare cu vanos si trag de ele, oricum se poate repara.
Vrei sa faci mutarea legala sau .... daca oricum nu-l omologhezi baga 2.8 :D |
Quote:
|
2.0 non-vanos.Compromisul ideal.Sau daca vrei ceva mai mare un 2.5 non-vanos.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
RAR u si politia sunt singurii care ma fac sa-mi bata inima cum nu o mai face nimeni cand ii vad. Quote:
si 2.8-ul este inca pe masina unui amic,dar vrea sa-l dea ca-si da masina si isi pune cat a avut 2.0,adica celalalt motor,am de ales rapid. la 2.8 l-am ascultat,nu tacane vanosul,nu papa ulei si nu da pe la garnituri,e ok...trage frumos,are soft modificat,sepisori,blocant,etc... aia e,intre timp am aflat ca am avut si obc mare pe masina,18butoane...am schimbat bordul,am pus cu airbag in dreapta si am gasit in spate la bricheta(in spate la compartimentul ala,sub panoul de clima) pe-acolo 18-20 de fire taiate toate la ras. Ceva poze cu jantele :D ca in ultima poza vreau sa le fac. |
frate pune pe masina ce motor vrei tu ca nu este prb cu politia sau cu rar,eu am mers 2 luni fara inspectie si am fost si la bucuresti si pe la severin da pe unde nu i-au umblat rotile:))
eu as opta ptr 2.8 in raport cu consumul si puterea este cel mai bun..asta este parerea mea jantele o sa dea beton pe pisy cum vrei sa le faci..multa bafta si sa ne auzim cu bine |
2.8 ; Daca tot o comiti ...... sa fie haos !
P.S. Intai am vazut pm-ul, dupa care postarea . |
Ori ii sar sarmele din anvelope ori 1.6 , in viata e bine sa nu umblam cu jumatati de masura :))) :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Cu care am vorbit de au facut swap-ul asta, aspectul asta l-au evidentiat: frate, ... cand bagi talpa in el, sa-ti bagi p&*^, nu ma mai intereseaza cat consuma ! |
Quote:
1.8is-ul meu consuma,am vazut la mai multi 8,5l/100km,eu la mers frumos,fara sa o alerg si sa ma "dau" la ea,mi-a mancat 60ron/60-70km si sa zicem o sa consume 1-2-3l mai mult,nu e problema asta.nu mai zic cand am avut 10j pe spate consuma de rupea,acu sa vedem.2.8 ramane...azi duc masina la pregatit,sa vad ce mai am nevoie sa pun 2.8-ul. Va intreb pe voi,ca nu am mai facut asta,daca sterg seria de la motor,pot sa ma duc apoi in rar,daca ma opreste si le zic ca am schimbat motorul si am 2.0? |
Eu de 60 de lei am facut astazi fix 130 de km ( pe un drum drept i-am mai dat si 190 :))) ) motorul asta al tau de 1.8 face mai mult paguba .... :!: Scapa de el :) Si eu sunt curios cu seria cum sta treaba daca avem spre ex in acte 2.0 si pe masina 2.5 sau 2.8 cum facem in caz ca ne opreste RAR-ul :)
|
Quote:
|
Nu laud un anume motor sau alte chestii dar cel putin in cazul meu 2.8-ul dubluvanos care il am de 3 luni pe masina imi consuma chiar mai putin ca 2.0 non vanos in acelasi regim de mers.Testat de multeee ori pe ruta Campulung-Bucuresti, bag benzina in 2.8 de aceiasi bani ca si la 2.0 si merg cum vreau si cum imi permite drumul, in nici un caz cu 80km extern si maxim 2000 de ture.
In orice caz eu in locul tau nu as pune 2.0 avand IS e naspa sa treci la 6 cil, orice cap de creta isi da seama ca nu e motorul masinii.In cazul meu avand 6 cil in acte fara serie de motor, am sters seria si de pe 2.8 si sanatate! Depinde ce vrei sa faci din masina, dar mereu vrei mai mult, si o sa ajungi la investitii foarte mari.Eu unul nu zic ca m-am plictisit e 2.8 dar parca mai vreau ceva in plus, si m-am apucat de alte chestii gen admisie, serpisori... imi adun piesele momentan.Nu te poti controla, chiar daca nu fugi ca descreieratu' cu masina.Tu sti ce faci dar eu nu as trece de la 4 la 6 cil si mai ales montant 2.0! Daca is-ul ala e in mintile lui e de ajuns pentru o masina frumoasa de zi cu zi. Tu sti ce faci..... |
Quote:
|
Quote:
Eu m-am dus la rar cu 2.0 si credeam ca are seria trecuta. A venit ala la mine si mi-a zis:" Faci misto de noi? Stii ca n-ai serie ... nu?! " Ma rog, dupa multe ore prin rar, am scos ECU, s-au dus cu el in birou, si mi-au facut cartea dupa ce scria pe ecu. Deci prosti nu sunt! Cel mai bine e sa te duci inainte sa vorbesti, sa le spui tot ce vrei sa faci, si sa iti zica ei cum e mai bine sa procedezi. (acuma nu te duci si tu asa la oricine ... ) Ideea e ca daca pui 2.8 si te duci asa aiurea in rar pe ideea ca ii prostesti tu, s-ar putea sa fie belea mare... ...parerea mea. |
De la 2.0 S3 fara serie de motor trecuta pe acte te poti duce linistit cu 2.8 S3 la rar.Singura chestie care difera vizibil este cotul de la admisie si debitmetrul.
Tu mai intai trebuie sa omologhezi un 2.0 S3 sa poti pune 2.8 apoi, care e tot S3. |
Quote:
|
2.0 non vanos este S1 nu se pupa pe cod cu 2.8-ul care e S3 si S2 2.8-ul dubluvanos...
Pune ce ai frate si ce vrei, apoi vezi cum faci...... |
Pune 2.0 vanos, treci rarul si apoi iti pui ce vrei tu sa fie in 6;)
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Masina a primit : - un dvd alpine cu navigatie,magazie de DVD-uri,camera de marşarier, 2iesiri de woofer,tv,dvd in tetiere,etc - subwoofer custom de competitii din 2 difuzoare de SPL MOMO,am auzit ca sunt singurele din europa. - baterie de 75Am - condensator de 1.5f - kit de antifonare. O sa revin cu poze,momentan am facut doar la jante cu gume 205 45 zr17 firenza. |
De ce nu pui 205/40/17?Arata mai fain...
|
Quote:
|
Asteptam poze mai detaliate cu toata masina.
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Really good stuff!
L.E-Incinta subwooferului este facuta de tine? |
Quote:
Ceva filmari cu wooferul in actiune la ultima competitie cnca summer tuning festival...a primit si o cupa :D https://www.youtube.com/watch?v=9J23STLYC-4 https://www.youtube.com/watch?v=y45UOmiGk8w (la clipul asta la secunda 38 e putina viratie :D:P ) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Gata si jantele de iarna :D gold subaru :D
|
Frumoase :twisted:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
editia toamna-iarna :))
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Am revenit cu ceva poze...am renuntat la vechea statie pentru ca scoatea prea putin,am trecut la ceva mult mai mare si mai puternica.
Amplificator Monobloc Mosfet Clasa D Stabil 1ohm Putere RMS 4 ohmi: 350W x 1 (700W max) 2 ohmi: 620W x 1 (1200W max) 1 ohm: 1.150W x 1 (2000W max) Posibilitate de conectare a doua amplificatoare in punte, Master / Slave Sursa de alimentare PWM Mosfet, doua transformatoare Damping Factor >200 Banda de frecventa 20Hz - 330Hz Raport Semnal / Zgomot in banda de frecventa 20Hz - 330Hz > 90dB T.H.D. < 0.03% Semnal de intrare 0.2 - 4 V Filtru variabil LP trece jos 30Hz - 330Hz @ 18dB/octava Filtru Subsonic 20 - 55Hz @ 18dB/octava Bass Boost Variabil 15dB @ 45Hz Conectori Alimentare Argintati Conectori RCA Auriti pentru intrarea semnalului audio Conectori RA Auriti pentru iesirea semnalului audio Cablu Bass Remote inclus Tensiunea de alimentare 10 - 15,5V DC Accepta cablu alimentare 20 mm2 Curent consumat la mers in gol 1,5A Sigurante recomandate 4 x 30A (120A) si set discuri fata spate striate si dubluventilate...poze maine cu discurile. |
4 Attachment(s)
si poze cu discurile fata + spate sport,ventilate si striate.
|
salut, misto discurile. Ce marca sunt si ce pret au fost?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning