![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
|
Sorry pe a ta nu am filmat-o in mers
|
fugea repede si nu a prins o nimeni
|
aaaaaaaaa..... gata nu prea mai e anonima... a aparut si ea in poze....
|
si in filme nebunule :P..esti vedetaaa :P
|
Frumos...JAC-ul "mi-a luat ochii" ca sa zic asa :)
Ma calca pe nervi figurantu' ala cu Peugeot-ul care era sa si ia bataie de la baietii rai cu Daciile :) |
Quote:
alooooo domnu vezi ce scrii te rugam frumos: 1.nu era sa isi ia bataie de la nimeni /poate doar era rugat frumos sa inceteze 2.baietii cu daciile nu stiu daca te referi la o anumita parte sau la toti cei care erau acolo NU SUNT RAI asta e tot te rog frumos fara astfel de afirmatii nu vream sa inceapa lumea sa creada cine stie ce si sa se duca dracului toata treaba. multumesc mult |
7 Attachment(s)
Fratii jante ATS
si TAU-ul, care a venit si el cand s-a spart targul. |
ohoo a aparut si baiatu cu cioara pe capota :wave:
|
"vip-urile" s-au lasat asteptate ca de obicei :))
|
[QUOTE=mikkai;716860]aia pe motor sunt cei mai enervanti dintre toti.Demaraje nebune la toate semafoarele si alte cascadorii periculoase.Si dup-aia zic ca de ce dam cu masina peste ei.[QUOTE]
Imi cer scuze dc acest mesaj este offtopic si nu vreau sa deranjez cu el dar aceasta afirmatie m-a umplut de nervi, am user de fff mult timp pe forum si am venit la mai toate ,,intalnirile" care s-au organizat "inainte".... nu m-am certat cu absolut nimeni pe forum dar prietene iti zic doar un lucru: fa tu figuri la motociclisti ca o sa vezi ce iti cauti in targ oglinzi ..k? nu cred ca te incomodeaza un motociclist cand pleaca tare de la semafor ...k? te oftici ca nu poti sa te ti dupa el? sau care e faza? imposibil sa te incomodeze o motocicleta in trafic poate doar sa te enerveze ca tu stai la coada si el se strecoara asa ca mai usor cu vorbele in vant |
Quote:
Imi cer scuze oricum... |
ok stai linistit
|
26 Attachment(s)
pozee....
se pare pe RS 4-u meu nu l-a pozat nimeni :( |
2 Attachment(s)
si cei 2 ZMEI CARE FAVORIZAU VENIREA MILITIEI
GOLANUL ROSU...ANM ---incerca o CHESTIE cu frana de mana dar nu l-a inteles nimeni ce a vrut sa faca... iar MEGANE-ul ARGINTIU WIC ne-a umplut de fum...cred ca baga motorina de la "saracu" |
frate, imi cer scuze pentru cei care s-au suparat pe mine...insa e prima intalnire la care vin si nu stiam k nu avem voie sa facem treburi d-astea...sa zicem k m-a luat putin valul si chiar nu mi-am dat seama....si cu frana de mana am incercat un cerculetz insa aveam un pasager in spate kre tzipa:lol: ....so...sorry inca odata si promit sa nu se mai intample:D
|
urat chestie si daca citeai mai cu atentie ai fi realizat ca am zis mare si clar: FARA VEDETISME DE ACEST GEN CA NU AVEM NEVOIE.Ai "o bila neagra" oricum
|
Quote:
|
bine fratilor...dak nu se poate sa mai vin at o sa stau aksa...insa eu am incercat acolo sa explic k nu am vz faza k n-avem voie cu treburi d-astea....si mi-am cerut scuze...insa sincer nu sufeream de vedetisme...nu sunt genul si n-am cu ce...:sad:
|
deci :
1 - soarece mi-ai facut niste poze sa se vada ca bolidu meu =)) e cel mai jegos din parcare :P 2 - lasati ma oameni in pace sa faca ce vor ei , ca ne batem gura degeaba ca ei cred ca le zicem cu rautate sa nu mai faca aia si aia ;) si cam atat , poate data viitoare o sa fie mai cald mai frumos si lume mai multa si mai cuminte ;) |
Quote:
|
nu tin ma cu ei da nu te-ai plictisit sa le tot zici si de fiecare data apare alt zmeu , acum il inteleg pe tau de ce zicea ca vine militia la polivalenta si ia taloane si da amenzi ,din cauza zmeilor
deci zmeilor va doresc numai bine, multi bani in buzunare pt amenzi. cauciucuri si eventualele reparatii la masini, da am si yo o rugaminte faceti cerculete cu tractiune fata , intoarceri cu frana de mana si ce mai stiti voi in alta parte nu langa noi |
ok...promit k nu mai fac, sunt iertat?:D
|
bai yo nu am nimic cu tine dar mai intai gandestete de 2 ori inainte sa mai faci chesti dastea
- tot ce faci tu faci pe bani tai sau pe bani alor tai, cu bani aia poti sa faci altceva - dar pana la urma e masina ta si bani tai deci din partea mea rupei rotile |
deci faza nu e k-mi stric masina...faza e k toata lumea s-a suparat si ma injura ...oricum...sorry ink odata!
|
faza e k nu prea ne intereseaza daca vreunu din zmei isi strica masina sau chestii d genu asta .... ce ne deranjeaza p noi e ca voi faceti ce faceti si dupaia plecati k va e putin frica sa nu vina martienii sa va dea neste puncte si o amenda, si ramanem noi astia care nu facem absolut nimic si se ia tot d noi.....
|
23 Attachment(s)
shi alte poze d sambata :P
|
sportul verde arata mai bine in poze decat in realitate...Ma refer la culoare ca in rest masina nu imi place.In schimb vreau sa spun ca il respect pe detinatorul ei daca a facut drumul din provincie pentru aceasta intrunire.
|
Quote:
1. Nu stiu cu ce te calcam eu tocmai pe tine pe nervi. 2. Nu sunt figurant deloc, chiar din contra, dupa ce ati venit, am admirat unele masini ale clubului vostru. 3. Nu era sa-mi iau bataie de la nimeni, nu stiu ce-ai vazut tu, nu mai vorbi aiurea. 4. Stau chiar acolo in cartier, la 300 de metri de Academia Militara, deci stiu prea bine cand vine politia, pe unde vine, cand se instaleaza radaru` si alte amanunte din astea plus ca ma uitam inainte de fiecare cerculet sa vad daca vine cineva. Daca vroiam sa va perturb intalnirea, nu stateam sa ma invart aiurea pe platou la Academie... puteam sa sun direct la 112. Si daca o luam asa... ma mir cum de nu te iei de baiatu` cu Megane-u` gri metalizat, care s-a invartit cu frana de mana, pe langa masinile si autobuzele care coborau panta, inainte sa plecati ? 5. Respect ! :D |
Megane-ul a fost pozat alaturi de loganul rosu si pus pe "lista neagra" , intr-un post anterior! Cred ca baietii au spus destul de clar ca nu vor "show"... pentru ca asta atrage politia! Si stii ca e un cartier plin de babalaci :rolleyes2 care reclama orice ***uri!
In rest, mi-a placut intalnirea! sper ca la urmatoarele sa nu mai degeram! :D |
Quote:
|
WRC, nu am postat aici ca sa caut cearta, nu m-am bagat cu tine in seama, vezi-ti de treaba ta si nu-mi spune mie ce sa fac. In leg. cu Nostradamus, nu ai haz deloc. Daca nu ai inteles ce-am vrut sa zic mai sus, nici nu-ti mai da silinta. OFF TOPIC, sper sa fie ultimul.
|
faza cu cartieru de babalaci e chiar adevarata.Iar la un moment dat au inceput sa se stranga toti batranii sa vada ei care e combinatia cu daciile alea multe parcate.
|
urata chestia aia verde
si-a batut joc de masina proprietarul...... |
Ce nu e clar? cand suntem noi adunati nu mai faceti cercuri, si alte ghidusii. Daca veniti, stati dracu potoliti.
Zmeule cu "pejo-ul" daca nu eram noi acolo te-ai mai fi invartit? Cred ca nu, pt ca nu avea cine sa te vada,si nu ti se mai umflau coitzele. Crezi ca s-a udat vreo femeie cand te-a vazut? Mi-e scarba. Poti sa omori masina cat vrei, pana spargi cauciucurile de unu singur, nu sa le faci altora probleme. Du-te pe un camp unde esti singur. S-au mai intamplat cazuri cand din astia ca tine s-au dat in spectacol, au fugit, si ne-am luat noi amenzi. Pustiu cu Megane-ul, tovarasu celui cu Loganul (inocentul care "nu a facut nimic", doar 2-3 cercuri) era sa cauzeze cateva accidente. Nici nu cred ca a observat,cand au trecut 3 masini la 2 metrii de el. Probabil unii cred ca masina este o jucarie in proportii mai mari. MATURIZAREA, ca degeaba aveti anii pe care ii aveti ! |
[QUOTE=mikkai;720183]sportul verde arata mai bine in poze decat in realitate...Ma refer la culoare ca in rest masina nu imi place.In schimb vreau sa spun
in regula..daca nu va place masina mea,decit sa va stric aspectul general cu masina mea..nu am sa mai vin |
Quote:
2 vor sa arate si ei ca masinile pe care le au nu le-au cumparat din banii lor si ca nu le pasa de ele.......... 3 acum ce vrei si u sa faca cercuri si sa aibe grija si de cei din jur ? nu sti ca astia si-au cumparat strada ? |
@fastbiker Nu sunt intalnirile mele si nu cred ca are dreptul cineva sa iti spuna ca nu meriti sa vii sau ca ne strici imaginea.Fiecare vine cu ce masina are ca d-aia e intalnire si nu show auto.
|
[QUOTE=fastbiker;720634]
Quote:
|
5 Attachment(s)
salutare ,
au unul sunt super multzumit ca am ajuns duminica acolo ( era a doua oara , am mai fost doar odata la parcul carol ) deci pentru mine a fost un eveniment prin prisma faptului ca am putut sa vad in realitate masinile dupa care salivam pe net : 1. SGM - ca de obicei : aspectul masinii sale ascunde tot secretul( camuflat bine motorul-lup in blana de oaie ) - asa cum a zis si dac " surpriza mare , era masina spalate" :-P 2.WRC - "simpla" si dedeparte cea mai faina ca aspect :-P 3.CPA - turbo-sportiva cu cel mai puternic "electromotor" :-P 4.PYG - cel mai ***urist proiect "dacia facelift" cu aerisire imensa la roata stanga fata :-P 5. BAN - dacia cu cele mai multe "pistoane" = 5 (unul la oglinda) :-P 6. DAC - = ITP - valabil :-P 7. JAC - castigator la capitolul " cel mai complex bord" - apreciem ca a avut placerea sa vina chiar din GR :-P 8.TDH - castigator la capitolul "grila fata invizibila " :-P ps.cum intra omul in masina :-P 9. RNO - clasic si elegant 10. VWR - verde :-P scuze daca am mai uitat pe cineva , oricum multa admiratie din partea mea . sa vina vara si sa curga intalnirile pana tarziu in noapte |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning