Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Sa visam frumos :) (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/29947-visam-frumos.html)

kraven_4_all 23-05-07 19:56

Re: Sa visam frumos :)

5 Attachment(s)
visele mele din ultima perioada...avand in vedere k am o dacie ochelarista aksa...

stil gordini sau asemanator pana mea...lasata...jante ATS de preferabil sau orice model kre pik bine ..o sa ma interesez eu....vopsea in 2 nuante...alb+ceva(ink nu sunt hotarat)...plasa la bot:)....fara bara fatza+spate probabil...sau cromate...interior schimbat, de preferabil scaune de bmw si bord cu ceasuri schimbate + ceasuri suplimentare, fete de usi schimbate, geamuri electrice pe fatza, folie autorizata, fara manare la usile din spate si normal + muzik:)...si altele....

ar fi o combinatie de prea multe masini...dar asha ...k sa va faceti idee....:)....totushi`..c.eva mai realizabil...

bogdan_wrc 23-05-07 20:05

bun asa! succes

Kr3atZa 23-05-07 20:35

ohoo....
super ideea kraven ...
bafta la proiect si sa te vedem pe strazi cat mai repede cu ea ;)

GiGiCarbiT 23-05-07 21:41

[QUOTE=kraven_4_all;916311]visele mele din ultima perioada...avand in vedere k am o dacie ochelarista aksa...

Nenea...sari din pat....sa facut dimineatza ipm =)) dute la scoala...fa ca omu toate la timpul lor... visatorule..nebunule...dute si invata si ia permis... apoi ;) gandeste`te la nuante de culoare si ce jante pica bine :))

Kr3atZa 23-05-07 21:44

nu vad care e problema ca nu are carnet?
pe parcurs ce isi face masina , face si scoala , ia carnetul iar cand masina e gata iese pe strazi ....

platon911 23-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 916311)
visele mele din ultima perioada...avand in vedere k am o dacie ochelarista aksa...

stil gordini sau asemanator pana mea...lasata...jante ATS de preferabil sau orice model kre pik bine ..o sa ma interesez eu....vopsea in 2 nuante...alb+ceva(ink nu sunt hotarat)...plasa la bot:)....fara bara fatza+spate probabil...sau cromate...interior schimbat, de preferabil scaune de bmw si bord cu ceasuri schimbate + ceasuri suplimentare, fete de usi schimbate, geamuri electrice pe fatza, folie autorizata, fara manare la usile din spate si normal + muzik:)...si altele....

ar fi o combinatie de prea multe masini...dar asha ...k sa va faceti idee....:)....totushi`..c.eva mai realizabil...

e ceva realizabil si frumos Kravene...dar esti sigur k vrei sa investesti atatzia bani intr-o Dacie....din ce an e a ta?

kraven_4_all 24-05-07 01:23

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 916515)
Nenea...sari din pat....sa facut dimineatza ipm =)) dute la scoala...fa ca omu toate la timpul lor... visatorule..nebunule...dute si invata si ia permis... apoi ;) gandeste`te la nuante de culoare si ce jante pica bine :))

nu vad unde`i problema dak nu am permis...krezi k nu pot sa bag bani in mashina dak am de unde??...dak o sa ma angajeze si pe mine cineva ...fac si scoala ...si`n paralel ..mai ajustez si imbunatatzesc ceva la masina...

si da platon ...sincer as baga atatia bani intr`o dacie...si sincer sa-ti zic nush din ce an e...o sa`ti zic maine probabil...knd o sa am talonu` la indemana...

GiGiCarbiT 24-05-07 11:06

Bah Frate... Te`ai bagat bine ipm la sectiunea "sa visam frumos" ... ai grija sa nu ramai asa in visu astha.... nebunule..... visatorule....:))) hahahahaha!

Kr3atza.... Lasa Tupeu mai usor :)) ca o sa ajungi sa faci si tu posturi...nu te mai baga aiurea intre discutii de baietei.... uita`te la desene, coase ceva, lipeste ceva...fa ceva... :)))) lasa``ne

corrado_ro 26-05-07 22:52

Doua masini de vis...

http://www.ultimatecarpage.com/frame...hp&carnum=3232

http://www.ultimatecarpage.com/frame...hp&carnum=2869

pink06mys 26-05-07 23:03

2 Attachment(s)
cateva vise:twisted:

kraven_4_all 27-05-07 02:04

frumoase amandoua, ...cel galben e VT

Fane2Fast 27-05-07 02:05

HAVENEEE.... ai gasit frate "jante care pica bine" :)) ca se pare ca nici baietii la VT nu au ce sa ii faca =)) =))

tng 29-05-07 00:10

era offtopic .... acum e curat :D

Kr3atZa 02-10-07 22:48

pynk06 reusit vt-ul...bv

dan_kamikaze 05-10-07 20:08

4 Attachment(s)
Un rx7 si cred ca visul va deveni realitate dar deocamdata vreau sa imi refac capri-ul (desi nu mai seamana este un capri)

alex2see 07-10-07 18:13

dan masina aia rosie e capri ul tau???? sau am inteles gresit

dan_kamikaze 07-10-07 20:46

pai e a mea, dc?

alex2see 08-10-07 08:32

mai pune si tu niste poze cu masina chiar arata bine bine lasand la o parte culoarea

dan_kamikaze 08-10-07 14:18

4 Attachment(s)
Culoarea este super crede-me da nu si praful de pe masina ! de cand a sarit in sant nu prea a mai fost scoasa pe strada, am mai circulat cam 6 luni cu ea, mi-am luat alta masina iar pe ea am neglijat-o:sad:

alex2see 08-10-07 19:44

cand spui ca ai sarit in sant cred ca vrei sa zici ca ai sarit cu capriul in sant nu ?

ai de gand sa vinzi masina ?

Khalis 08-10-07 20:45

@kamikaze: foarte frumoasa mashina.... de ce ai neglijat-o?... pune gheara shi repar-o.... ar fi pacat sa o lashi asha.... ;)

dan_kamikaze 08-10-07 21:28

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1139464)
cand spui ca ai sarit in sant cred ca vrei sa zici ca ai sarit cu capriul in sant nu ?

ai de gand sa vinzi masina ?

Da cu tot cu capri ..... cat despre vandut deocamdata vreau sa o repar si apoi nu stiu :sad: iubesc masina asta dar de va fi nevoie ma voi desparti de ea si voi cauta tot ceva special . Masini normale am avut, am, si voi mai avea!

alex2see 09-10-07 08:55

pune mana si reparo e pacat de ea
e super masina

dan_kamikaze 09-10-07 13:59

as vrea dar nu am timp sa o repar.... nush poate m,ai bine o dau cuiva pasionat sa o reconditioneze si sa se bucure de ea...

alex2see 09-10-07 14:06

poate o scoti pe strada o data sa o vedem si noi

dan_kamikaze 09-10-07 16:27

mda dar nu curand k imi mai trebuie cateva piese sa mearga ok

dan_kamikaze 11-10-07 13:51

Ieri am scos capri la o scurta plimbare probabil ultima inainte de a-l demonta si a il reface ..... offfffffffff de ce traim in Romania!?

cmdbass 14-10-07 02:23

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1144249)
offfffffffff de ce traim in Romania!?

pt ca nu-i alta mai panarama decat a noastra :lol:

ven`u 14-10-07 10:50

5 Attachment(s)
hai sa visam ... :)

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning