![]() |
Re: Recensamant BMW E36 RO
Pana acum avem asa :
Sibiu : Nosfer - Oradea : Daflyer - RmValcea : Gogu - Galati si Braila : Ciprian_the_one Ploiesti : DaNn.ZyX- Bucuresti LMB ( Valy ) - Craiova : Myky99 Brasov: dani_smarandescu Arges: Farouk Botosani: speed_s_010 |
Uite asa :
Stickere BMW E36 ROMANIA - 5 Lei/buc Pt comenzi : TEL : 0726322762 YM! : [email protected] ZONA PLOIESTI(imprejurimi) Cine mai doreste,cine mai pofteste? :lol::lol::lol: |
Quote:
Recunosc , majoritatea cu numere straine sunt cazane , fie vorba intre noi , si a mea se transforma incet dar sigur intr-una dar la fel de bine exista si cu nr. romanesti cazane , in fine este un subiect lung si ideea principala s-a inteles. |
Quote:
Nu vreau sa se mai continue pe chestia asta , cel putin acum .Multumesc |
Quote:
|
Dati si voi mesaje pe forum direct, numere de telefon sa lase cine are timp si chef sa fie stresat la orice ora pentru un sticker de 5 lei. Eu sigur n-am nici timp nici chef.
|
7 Attachment(s)
cateva poze cu matza mea:D
|
Pana acum avem asa :
Sibiu : Nosfer - Oradea : Daflyer - RmValcea : Gogu - Galati si Braila : Ciprian_the_one Ploiesti : DaNn.ZyX- Bucuresti LMB ( Valy ) - Craiova : Myky99 Brasov: dani_smarandescu Arges: Farouk Botosani: speed_s_010 Piatra Neamt: rzt_ro |
Quote:
|
se primesc numai inmatriculate RO?macar o poza sa pun..garantat nu-i cazan
|
Quote:
|
Pt baieti din Bucuresti :
Cine doreste sticker este asteptat sa vina sa il achite la mine :lol: . Eu sunt la munca toata ziua , deci intre 09:00 - 19:00 ma gasiti la Magazinul Kodak de la Pta Progresul ! 0720.398.600 pt cine nu se descurca . Spun si aici ca sa nu se supere nimeni . nu pot sa alerg eu tot bucurestiul sa iau cate 5 LEI de la fiecare , veniti achitati si cand primesc stickerele postez si aici si pe FB si le puteti ridica din acelas loc ! |
oki.eu am comandat vreo sase.am sa te sun maine probabil,cel tarziu poimaine sa-ti platesc.ce vreau sa stiu....cum a ramas pana la urma?5lei/buc. sau 5lei+taxe postale?si daca da,cat inseamna asta?bafta
|
Quote:
|
5 lei bucata , da nu va ma ingramaditi atat =))) . Pana acum am deja 6 comandate !
|
SIBIU,PIATRA NEAMT,VALCEA,AFUMATI,GALATI,TECUCI, SENT!
|
|
Frumos video. Sa speram ca in vara va iesi unul si mai frumos, sa le terminam(fiecare dupa caz) si poate reusim sa le adunam la un loc:D
|
Quote:
|
frumos video;)...sper sa fie ceva frumos la vara
|
Sa vina varaaaaaaaaa:twisted::D
|
Totusi, cred ca nu ar fi prematur sa va ganditi si la o locatie pentru intalnire, de ce nu, anuala.
Voie buna ! |
Daca anul trecut s-a mers pe Transfagarasan.. anul asta poate testam si Transalpina ca am auzit ca e aproape gata si chiar ceva mai faina decat transfagarasanul. Inca e devreme sa vorbim de o intalnire, sa inceapa primavara ca pe frigul asta nici sa gandesti nu poti :))
|
Quote:
|
Putin Offtopic :
Respecte tuturor posesorilor de E36 din BUCURESTI :lol: . Nu am primit nici macar un telefon pt stickere . |
Quote:
|
da-mi un buzz cand esti pe mess sa iti dau adresa .
Mai astept 2 zile , poate se dezmeticeste cineva :lol: , daca nu iau pt mine si cunostinte si asta e :lol: . |
slutare, as vrea sa stiu ce dimensiuni are sticker-ul sa vad unde ii gasesc un loc in afara de luneta de la hardtop...:D...se poate? ms frumos
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
pisica si-a schimbat papuci,are tocuri mai mari 18''
|
5 Attachment(s)
gataaa, sa vina stikeru'.....am deszapezit matza si i-am promis un stiker ;) ....i-am dat si 4 capace ca se se invete minte :))
|
Quote:
|
Quote:
|
usor usor se strang si cativa din Bucuresti .
Mai stau cateva zile , poate mai apare cineva . In continuare : Stickere E36-RO - 5 LEI BUCATA . Pt cei din Bucuresti care doresc , rog veniti si achitati . Zona Pta Progresu City Mall . 0720.398.600 - Valy |
mai baieti sper sa nu va suparati eu mi-am facut pe culoarea rosu....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1328347229 |
Quote:
|
Quote:
|
O intrebare simpla:
Daca cineva are masina alba si vrea sa il puna pe portbagaj cum face?! NU cred ca are relevanta culoarea... poate sunt unii care vor sa se "asorteze" cu masina. Gen eu ... sincer,l`as face verde ca jantele! Si oricum am vb cu RICKO despre cum e treaba cu stickerele... important e mesajul,nu forma! AVIZ AMATORILOR: Mi-am spus parerea.. sa nu inceapa careva cu tot felu` de ironii legate de postul meu.. Numai bine! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Sharky , noi l-am facut in ideea ca va fi lipit pe geamuri , daca altcineva vrea sa il lipeasca in alte parti , e liber sa o faca ,,,in ce culori doreste fiercare ,,,dar am zis ca era frumos sa fim la fel toti |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning