![]() |
Re: SPANIA - tuning
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1201246151
ESTE DE VANZARE, am gasit-o pe net.. =)) http://www.maxituning.es/maxiocasion...tra-20-dti-16v |
Frumos Astra ... bara fata e chiar ok, dar cea de spate .. hmmm ... cam urata, nu da bine pe masina asta, sau cel putin asa pare din poze.
Apropo, are cineva idee daca pot sa`mi omologhez aici barile fata-spate + faruri (angel eyes ) si xenon ? Si daca da ... trebuie sa traduc si sa legalizez facturile in tara ? Merci frumos, poate ma ajuta cineva cu niste informatii, eventual un nr de tel din Madrid unde pot sa sun sa intreb . Numai bine |
Din ce vad eu aici trag o singura concluzie: spaniolii sunt toti niste retarzi.
In viata mea n-am vazut atat de multe hidosenii la un loc. Tot respectul pentru cei de la atelier, lucreaza ireprosabil. Dar cei care vor asemenea design-uri ... no comment. Ce rau o fi sa n-ai ce face cu banii si sa iti faci cele mai prostesti si idioate modificari la masini. Scuze, dar nu m-am putut abtine. Cu cateva mici exceptii (si aici intra masinile germane, unde tuning-ul a fost 'finutz'), restul zici ca sunt din NFS varianta 0.1 facut pe barca de salvare cand se scufunda vaporu cu chinezi. OMG! |
Nu fii rau :D Culoarea e frumoasa ... dar stickerele de pe geamul din spate si "paianjenul" ala de pe usa, nu`si prea au rostul ... Cred ca arata mult mai bine, fara "aerografe", sau vinyls, cum le zic jucatorii inraiti de NFS ( ca tot ai adus vorba :) :) )
Si ai avut dreptate cand ai zis ca spaniolii sunt niste idioti ! Si nu ma refer numai la masini ... in general,sunt toti niste dobitoci |
Quote:
opelu asta astra arata mult mai bine in realitate ,apropo e de vanzare :-) cere omu vreo 6-7mii cu tot omologat poate va intereseaza pe vreunu l:-) |
Quote:
Nu cred ca ai inteles...eu am facut barile in tara, i`am schimbat farurile, stopurile, lumini xenon, etc. Am intrebat daca trebuie traduse facturile din romana in spaniola, si legalizate. Anyway, intreaba`ti prietenii te rog, ce`mi trebuie ...exact !Ca nu as vrea sa le dau jos si sa cumpar alte bari numai pt ITV . Plus ca la faruri am facut niste modificari, cele originale erau H4 iar astea care le am sunt H7 si a trebuit sa modific firele, etc . Merci ! P.S : Ai sticker cu NSL pe masina, aici in Madrid :D ? |
Quote:
:-)cand am fost cu vectra da am avut stiker cu NSL acu nu mai am |
am vb azi despre omologarea ta si se poate face fara nici un fel de problema ,doar tre sa vi cu masina aici la atelier sa o vada si sa i faca poze si cam intr o saptamana iti vine omologarea ,dupa aceea cand te duci la ITV te duci cu proiectu asta ,ti le trece in carte si gata umbli linistit pe strazi
|
Ok, merci mult pt ajutor ! Am sa iti dau acum add pe mess, dar cu masina nu pot sa vin acum, pt ca este in romania. La sfarsitul saptamanii plec in tara, iar in iunie sau in iulie imi expira ITV, deci trebuie sa vin cu masina aici.
Tinem legatura pe mess si cum ajung in madrid cu masina te anunt. Merci inca o data |
6 Attachment(s)
Seat leon 2
|
Nu vrea sa incep cu critica dar vreau sa termin cu laude. Nu imi plac evazarile...is...nu stiu cum is dar stiu ca merita ceva mai bun. Scoate rotile mai in exterior si o sa se schimbe cu mult aspectul. In rest imi place la nebunie...am zis WOW cand lam vazut...cel putin din fata...si...deci...WOW...imi place mult...doar daca ar fi evazarile alea altfel. Oricum felicitari pentru asa bodykit, nota 10 de la mine (cu - dar 10 :) )
|
Quote:
|
da, corect, am vrut sa spun ca e facuta gen DTM style...dar leon2 este o masina cu forme calde, curbe frumoase...evazarile alea ar fi mers facute ele asa DTM style...dar mai rotunjite...oricum e frumoasa, nu mai despic firul in 4:)
|
da nu i problema poti despica firu in 4 ca sa zicem asa oricine are dreptu de a se exprima ca e bine ca e rau,sincer si noi am incercat sa i spunem omului ca nu i chiar asa de indicat dar na sti vorba aia nu poti sa te c..i in gustul omului
|
Re: SPANIA
17 Attachment(s)
hai sa mai reimprosptez eu putin topicul acesta cu cateva poze de la un eveniment tuning care s a desfasurat ieri si azi in localitatea Mora {Toledo} pozele sunt cateva ca am ramas fara baterie la aparat:sad:
|
17 Attachment(s)
alte cateva ,e un modeo in poze care e absolut oribil:shock:
|
19 Attachment(s)
hai sa mai pun cateva poze ca de abia acu imi mai merge si mie netu mai binisor si pot urca pozele mai repede:-)
|
Frumoase masini ! Imi pare rau ca nu am fost si eu prezent acolo. Luna viitoare, pe 25 - 26 ajung in Spania pt ca trebuie sa fac ITV la masina si stau pana pe 1 septembrie. Poate o sa am ocazia sa ajung pe la vre-un eveniment in cazul in care se mai organizeaza ( te rog sa postezei datele exacte inainte de evenimente, daca stii cumva ).
Am mai vb acum ceva timp, tot aici pe forum si v-am spus ca am masina inmatriculata in Spania, iar barile si pragurile le`am facut aici in RO. Spune`mi te rog ce anume iti trebuie ca sa le poti omologa si cat ma costa ( pt ca am vb acum cateva luni si ai zis ca ma poti ajuta ). Facturi nu am , dar pot face rost ( de la orice alta firma, pe care sa`mi apara - bara fata + bara spate ) ... zi`mi te rog daca iti trebuie neaparat acele facturi si daca trebuie sa le traduc in spaniola si sa le legalizez. Merci mult si raman dator cu o cerveza rece :D:D |
salut ,din cate stiu eu omologarea caroseriei costa undeva la 650 de e ,facturi nu cred ca ai nevoie din tara ,cel mai bine cand vi cu masina in spania treci pe la atelier si vedem ce si cum si ca un sfat daca vrei sa treci pe acolo vino inainte de 1 august pt ca de pe 1 aug intram in concediu pt 2-3 sapt si se inchide ateierul
|
1 Attachment(s)
weekendul asta 19,20si 21 se desfasoara MADRID TUNING SHOW cel mai mare festival de tuning pe zona asta a madridului o sa fiu si eu acolo cu masina asa ca o sa mai revin cu muuuuulte poze:-):-) o sa fie asteptate cel putin 500 de masini:shock:si se va desfasura foarte multe evenimente
|
pe la mojlocul verii se mai anunta ceva, ai idee ?
eventual daca ar fi si prin apropierea Pamplonei...ar fi de vis |
Quote:
|
da. din cate tin minte e relativ aproape.
mersi de info :D |
33 Attachment(s)
poze de astazi sambata 20 iunie Madrid tuning show asta i prima serie de poze mai revin si cu celede pe ziua de maine:-):-)
|
Frumoase dar Hummerul ala cu JAPAN TUNING la parasolar...ala...ala e tata lor ma baieti :)...daca stai si te gandesti...Hummerul era american...simbol american...acum e al japonezilor :) bine zis nu? Japan Tuning :))
P.S. Tot cei mai frumosi Leuti sunt in Romania ;) apropo de Seatul ala... |
50 Attachment(s)
hammer ul e facut de o firma care asa se cheama JAPAN TUNING si cred ca de asta are parasolarul nu stiu daca am pus poza dar mai e si un golf 3 cu parasolarul ala si alte cateva poze
Morpheusmaster,sincer eu sunt satul de cati ursi si pisici sunt in tara nu ca nu mi plac dar prea de tot parca e altceva cand vezi mai multe tipuri de masini |
FAINE POZEE..
cool Soarer & Supra ... si imi plac golfurile. printre altele mai sunt si niste kitch-uri veritabile! si da Japan Tuning e numele unui garaj de tuning ;) |
Quote:
trupa de show drift a facut un super spectacol de drift,am plecat acasa cu mirosul de cauciucuri intre dinti:-):shock: am cateva filmulete poate maine sa le pun ca am netu de cacao si imi merge greu kitchurile ce sa i faci ,asa i ca pe la toti tre sa mai fie si oi negre:lol: maine seria doua de poze cu ce o sa mai vina noutati8) |
nu-i nimic mai placut decat sa fii improscat cu bucati de cauciuc si bombardat cu fum de la masinile de drift HA ? :)) :)) :))
|
Aveti dreptate :D
|
85 Attachment(s)
poze de azi:-)
camputine masini fata de anu trecut dar asta e CRIZAAAAAAAA:-) |
m-am uitat la cateva zeci de poze.......superbe
|
Sincer sa'ti spun , foarte putine masini ma impresioneaza ...din ceea ce am vazut , foarte foarte mult kitsch ...
|
Quote:
|
Eu apreciez foarte mult cum sunt lucrate masinile...aspectul total si particular al fiecarei masini...faptul ca toate fie ca sunt kitch fie ca sunt superbe sunt scoase la linie si multe alte aspecte...SI MAI APRECIEZ FAPTUL CA EXISTA ACEST THREAD!!! Ca exista madicioco care ne tine la curent cu eventurile de prin zona lui, ca posteaza pozele!!! Miar placea sa existe asa mai multi useri din comunitatea 4tuning internationala care sa posteze poze de la eventurile din aria lor. Foarte frumos madicioco, admiratia mea.
|
Quote:
|
Salutare . In sfarsit am ajuns si eu in Madrid ! :D
Sunt curios daca se tine vre`un eveniment de tuning vara asta, pt ca as vrea neaparat sa ajung. Tin sa va anunt, ca la 2 zile dupa ce am ajuns, masina a stat in fata blocului, iar anumite persoane ( romani cred :D ) au incercat sa`mi deschida usa din dreapta, tragand de partea de sus. Se vede foarte urat pt ca au reusit sa o strambe ( nu este stramba din balamale ). Are cineva idee cum pot sa o indrept fara sa stric vopseaua, pt ca este recent vopsita ( 4 luni ). Oricum, bara fata/spate au fost date jos pt ca nu puteam sa ies din garaj cu masina si in afara de asta nu vreau sa am probleme la ITV. Sper sa nu se ia de mine din cauza pragurile, nu ?!?! Numai bine si spor la treaba ... poate o sa trec si eu pe la voi pe la garaj sa admir masinutele :) |
Quote:
|
Deci am stat pana la ora asta sa citesc tot threadul si sa vad toate pozele. Acuma cu parerile : in Spania exista foarte multe masini tunate, dar foarte multe urate, kitschoase, cu elemente de la alte masini care sa le faca sa arate urat , dar si foarte multe masini tunate care sunt deosebit de frumoase. La toate oricum realizarea este impecabila, se vede ca sunt lucrate foarte bine. Aceeasi parere si despre masinile care ies de la tine din garaj : foarte multe frumoase, dar si unele care arata destul de urat si sunt un fel de struto-camile. Dar si la tine impresioneaza oricum lucrarea ireprosabila. Asta e, tuningul din Spania este diferit fata de alte tari din Europa, ramane sa apreciem cat de bine sunt lucrate acele masini. Toate cele bune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning