Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Revista 4TuningRO nr.4 (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/29002-revista-4tuningro-nr-4-a.html)

kraven_4_all 20-01-07 10:02

Re: Revista 4TuningRO nr.4

fata de pe coperta...poate cineva sa`mi spuna mai multe de ea...in afara de nume si locatie??!!

DONU' 21-01-07 16:50

Afla singur prietene...,
:lol: vrei sa-i ceri prietenia? :lol:

kraven_4_all 21-01-07 18:21

ataaat...vreau s`o invit la un suc mha!!:))...nu men...doar eram curios cum a ajuns fata pana akolo...mi`a atras atentia articolul de la Cora...unde scria k fetele erau din ploiesti...si m`am uitat mai atent la ele...am zis k poate o cunosc pe vreuna!!!..si k sa vezi ...am rekunoscut`o pe ea...:)

sco211 21-01-07 19:11

nu stiu daca sunt singurul, dar va spun ca sunt dezamagit de revista 4tuning, mai ales nr 4/2006.
dupa ce ca a ajuns dupa o luna si la Pitesti, este dezamagitor de prost facuta.
ma refer la calitatea materialelor.
va spun ca m-am uitat de 4 ori p ea...(am rasfoit-o) si deja am 5-6 foi rupte.
sper sa nu fie o problema generala, dar io va spun c am cumparat de la Pitesti, din Agip.
c se mai aude cu calendarul ala?
bafta

marius_eugen 21-01-07 20:48

Eu cred ca voi nu v-ati prins ! 4tuning a devenit o revista care trebuie invatata pe din-afara din prima ... altfel devine de unica-folosinta ! ;) Adevarul e ca eu si la numarul 3 am observat ca e cam subreda la pagini , mai ales la cele interesante .. culmea 8) Iar eu ma gandesc ca , daca tot am toate numerele pot sa fac o mica enciclopedie a tuningului auto pentru urmasi ... sa vada si eu peste 20-30 de ani cum au inceput tatii si bunicii lor in ale' tuning-ului .

P.S. de maine am sa incerc sa trec pe la sediu pt revista cadou !

Andrei7 21-01-07 21:26

mda, si eu am remarcat asta. era sa o rup cand am deschis-o prima data :oops: . dar dupaia am fost atent cu ea :). numarul urmator cand apare?
PS: pt cei din Craiova vedeti ca mai e un exemplar la standul de ziare din real. in rest am cautat-o pe la vreo 2 omv-uri(nu o mai aveau) la 2 petromuri si nici nu auzisera de ea. am trecut si pe la una mol(de la iesire din craiova) si nici nu aveau stand de reviste. aceeas chestie si la diverta in fucking mercur.

Gratzian 21-01-07 22:43

la care se desface, avem pastrate la sediu si le schimbam, sau prin posta.
sorry, chiar nu a fost vina noastra

Al3xius 22-01-07 00:42

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 708931)
la care se desface, avem pastrate la sediu si le schimbam, sau prin posta.
sorry, chiar nu a fost vina noastra

Vreau si eu nr 3 impreuna cu nr 5 prin posta, se poate ? :D

UniculSGM 22-01-07 01:32

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 708458)
ataaat...vreau s`o invit la un suc mha!!:))...nu men...doar eram curios cum a ajuns fata pana akolo...mi`a atras atentia articolul de la Cora...unde scria k fetele erau din ploiesti...si m`am uitat mai atent la ele...am zis k poate o cunosc pe vreuna!!!..si k sa vezi ...am rekunoscut`o pe ea...:)

cred ca tu si 90% din forum vrea sa o scoata la suc. Succes!

sco211 22-01-07 13:37

ideea nu e sa le schimbati, dar io am anuntat deoarece se pot pierde multe (clienti) daca revista e de proasta calitate.
ma mai gandisem ca aici in pit este facuta de ala editura cu care lucrati si am anuntat ca sa stiti.
bafta

marius_eugen 22-01-07 14:10

Uite acum o ora am intrat in posesia cadoului , adica nr. 4 si pot spune ca asta se tine mai bine decat numarul 3 , pe care l-am cumparat de la Agip . Deci parerea mea este ca numai un anumit numar de reviste au fost mai slabe ca legatura ... poate ca doar un control mai riguros ar rezolva problema ! Gata nu mai am rabdare ... sar pe ea sa o devorez ! ( pe revista ... ca pe fata de pe coperta vad ca sar toti :lol: !

MARI_NSL 22-01-07 14:34

revista 4tuningRO.cred ca este cea mai adevarata revista despre masini.ar fi marfa sa bage si un cadou.:))stiker micut cv.

marius_eugen 22-01-07 19:32

Daca baga stiker sau POSTERE trebuie sa o ambaleze si in plastic , pentru ca sutesc baietii de la benzinarii sau clientii care mai mult citesc prin benzinarii decat acasa , tot ce se gaseste pe acolo ...
As aprecia daca numerele de telefoane chiar ar fi actualizate sau firmele de profil ar fi mai serioase si si-ar permite sa puna niste preturi reale in revista . Ma gandesc ca multi ar fi interesati de niste preturi de referinta cam pe fiecare marca , niste importatori directi sau indirecti , dar seriosi si spun asta si pentru promotiile de consumabile auto , nu numai pt audio !
Va ganditi pe viitor sa faceti cate un numar multimedia ( cam la 5 editii ) ??? Un CD sau DVD in revista ( sigilata ) , chiar si cu cresterea de pret eu cred ca ati avea mai mult succes !

Gratzian 22-01-07 19:38

vrem sigur...
in general preturile sunt ok la noi...
contraexemple?

marius_eugen 22-01-07 20:17

Uite cateva pareri ...
1.pe coperta se putea edita dateluta fetei ... parca da un aer mai vulgar ;
2.dupa coperta exact pe pagina 2 ( cum ar veni numerotarea ) la firma audiomobil nu a raspuns absolut nimeni intre ora 14 si 16 ... iar in toata firma aia nu sunt si alte numere de tel de contact ?
3.unele comentarii ale "diavolului " sunt interesante , dar unele sunt chiar stupide ... :) parca facute sa umpla spatiile goale desi sunt convins ca sunt extrem de multe aspecte de discutat .
4.la paginile cu jante firma sa dea mai multe detalii : ex : distanta dintre prezoane si distanta interioara la prezoane ( J-ul ) , ca nu sunt toate la fel iar dupa cate stiu eu este obligatoriu de la 1 ian. 2007 toate preturile sa fie ori in RON ( cu tva inclus ) ori in EURO ( cu TVA inclus ) .
5. www.audioprosound.ro nu functioneaza iar alte detalii de contact nu sunt nicaieri si nici preturile la produsele prezentate !!! pag 15 !
6. promotia pneumaxx la pirelli s-a dus din decembrie ... iar ceva preturi nu au fost prezentate ...
7. daca oamenii tot spun ce au pe masina de ce nu spun si la ce pret le-au achizitionat ( sau sa va interesati voi ) , pentru a putea cumpara si altii de la sursa lui sau macar pt avea un pret orientativ .
Multi se descurajeaza tocmai din aceasta cauza : pentur ca ei nu stiu unde sa caute , baietii cu sistemele lor sunt prea subtili , iar omu' de rand chiar daca ar investi peste 1000 euro in audio nu are certitudinea ca va iesi ceva de calitate ( cel putin pentru cerintele lui ) ... deci cat mai multe preturi si surse de produse !
8. Sunt multe poze mai pe la sfarsit care sunt sigur ca si-ar fi gasit mult mai bine locul in CD-ul sau DVD-ul multimedia viitor decat in paginile revistei , care se doreste de specialitate . Imi plac fetele ( poate uneori prea mult ) , dar unele poze sunt prea vulgare si deja se indeparteaza de la scopul lor ...
Cam asta e parerea mea ...

Aaronnel^ 22-01-07 20:37

As avea si eu o sugestie:

Daca ati putea sa distribuiti revista si la alte centre de presa sau la OMV, PetromV, Diverta, Agip .. etc .. in numere mai multe deoarece cel putin la mine in Valcea sunt 2 OMVuri in care merg in fiecare weekend aproape si nu gasesc revista :(
Ii intreb p-aia si habar nu au de ea. La fel si la PetromV... La diverta au avut dar putine numere .. asa mi-au zis aia

Bigu 22-01-07 21:22

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 703226)
mai nostradamus... :)

scuza-ma daca gresesc... dar nu era normal sa se pastreza traditia?

alex MG ZR 160 23-01-07 01:20

Quote:

Originally Posted by marius_eugen (Post 710310)
7. daca oamenii tot spun ce au pe masina de ce nu spun si la ce pret le-au achizitionat ( sau sa va interesati voi ) , pentru a putea cumpara si altii de la sursa lui sau macar pt avea un pret orientativ .
Multi se descurajeaza tocmai din aceasta cauza : pentur ca ei nu stiu unde sa caute , baietii cu sistemele lor sunt prea subtili , iar omu' de rand chiar daca ar investi peste 1000 euro in audio nu are certitudinea ca va iesi ceva de calitate ( cel putin pentru cerintele lui ) ... deci cat mai multe preturi si surse de produse !

daca tu ai avea muzica de 5000-6000 de euro in masina ai dat preturile in revista???

iar daca vrea sa iasa ceva de calitate ar fi bine sa intrebe sau sa intre pe sectiunea de car audio de pe forum ( ca oricum cred ca peste 70 % din cititori sunt si membru ai forumului).

MaTzA 23-01-07 09:32

haideti ca ma bag si eu in seama...o sugestie micuta ar fii : incercati sa bagati cu 1-2 articole mai putin ( la prezentarea unei masini) si incercarea dezvoltarii celorlalte...pentru ca intr-o pagina...nu prea ai cum sa dai multe detalii...si nici prea multe informatii sa culegi

SFW 23-01-07 12:06

Quote:

Originally Posted by marius_eugen (Post 710310)
8. Sunt multe poze mai pe la sfarsit care sunt sigur ca si-ar fi gasit mult mai bine locul in CD-ul sau DVD-ul multimedia viitor decat in paginile revistei , care se doreste de specialitate . Imi plac fetele ( poate uneori prea mult ) , dar unele poze sunt prea vulgare si deja se indeparteaza de la scopul lor ...
Cam asta e parerea mea ...

Stii oamenii care au masinile alea au facut multa munca de cercetare ca sa ajunga sa isi faca modificarile alea ... si nu vad de ce ar da pe tava altuia care dispune doar de bani, dar nu si de interesul de a cauta.
Eu unu nu as spune de unde am si la ce pret. :rolleyes2

RoSonic 24-01-07 12:47

@marius_eugen: pentru AudioPro parca e numar de tel. la sfaritul revistei in lista de inserenti.

Magos 24-01-07 15:13

...marius.. te sustin in ideea ca revista e cam subreda.. :( la mine au inceput sa o ia paginile la vale de la atata citit!

Mendex 27-01-07 19:04

unde mai gasesc si eu revista?

mattr|x`u 27-01-07 19:58

io`s satul de alte reviste...si sa citesc pe site ..nu am rabdare...noah....io pot sa zic ca o caut de ceva timp...dar se pare ca este distribuita in nr mic sau este probabil cumparata foarte repede...

F430 27-01-07 20:40

io`s satul de alte reviste...si sa citesc pe site ..nu am rabdare...noah....io pot sa zic ca o caut de ceva timp...dar se pare ca este distribuita in nr mic sau este probabil cumparata foarte repede...

vezi daca mai cauti revista dute pe la omv sau in mall la diverta ;)

bogdan C.E.T. 05-02-07 21:19

de numarul 5 se aude ceva?

Gratzian 05-02-07 22:50

o sa se si vada, in cateva zile

AdiNX 05-02-07 22:54

bun asa.. chiar ma intrebam si io cand apare urmatoru numar ;)
cand ne dai un preview?

Gratzian 06-02-07 00:51

1 Attachment(s)
bine, fie... ;)
inca nu aveam de gand... dar punam o pozulica...
poimaine lansam oficial

Al3xius 06-02-07 01:29

The Rocket ! :D

**COSMIN** 06-02-07 07:24

cand o sa punetzi shi voi un stciker 4TUNING atasat la revista voastra...ca multzi dintre noi nu pot ajunge la bucuresti sa ia stickerul...si multzi dintre noi ar vrea un stiker...eu unul vreau...:)

MaTzA 06-02-07 09:30

e bine...chiar vroiam sa am si eu in fata un articol despre dacia aceea RS :D

marius_eugen 06-02-07 10:08

Deja apare numarul 5 ??? Eu abia l-am terminat de citit pe 4 ... ;) Dar sunteti pusi pe treaba ... oare v-au mai venit ajutoare ? :-P

AdiNX 06-02-07 13:37

misto.. un golf iv.. slabiciunea mea :D
ms gratzian :D

**COSMIN** 06-02-07 14:34

Gratzian uite o propunere : Eu Zic Sa Facetzi Un Pachet Revista + Tricou + Sticker. Si Pretzul = pretzul revistei + pretzul tricoului ... Ar Fi O Foarte Buna Initziativa. Astept un raspuns de la tine..multzumesc anticipat.

Aaronnel^ 06-02-07 15:00

Si mai am o reclamatie/propunere si eu :)

La Valcea trimite-ti si voi mai multe reviste ca astia v-am mai spus ca nici nu au auzit de ele :((

N1ghtG3o 06-02-07 15:10

poimaine e lansata oficial da cand apare in benzinarii si rodipet'uri ???:)

sco211 06-02-07 21:24

totate ca toate, dar sper sa nu fie si in revista scandalul cu subaru lu sebi ca ar fii ultima.

s buna ideea cu tricou+revista+sticker
:D
bafta

dogy_10 06-02-07 21:47

e un subiect in revista nr5 cu dacia mcv............in stilul p.i.m.p my ride:ciggy: :2gun:
sustin si eu idea cu revista+sticker+tricou
porscheul e beton, cea mai tare masina din rom:peace: :pistoles:

metal_militia 06-02-07 21:57

ce sa faci in fiecare luna cu un tricou? :shock: poate doar la nr aniversar din aprilie...sau inainte de 1 aprilie sa dea tricouri sa venim toti echipati la 4T day :-P

si aia nu e cea mai tare masina din romania...una gri e :-P

All times are GMT +2. The time now is 19:27.

- Copyright 2026 4Tuning