Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Probleme, sugestii şi reclamaţii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/289839-probleme-sugestii-reclamatii.html)

alex.panciu 04-08-13 02:52

Re: Probleme, sugestii şi reclamaţii

https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...ml#post5541387
va rog frumos sa luati masuri,nu suntem pe camp,m-am saturat sa fiu facut retardat si in toate felurile,nu am jignit pe nimeni,omul ma jigneste incontinuu,i-am demonstrat anumite lucruri,am inteles ca omul le stie pe ale lui,dar eu nu l-am jignit...nu mi se pare normal;...multumesc anticipat!

bluey 04-08-13 15:57

Poate daca l-ai ignora ai avea mai mult succes.
Dar tu nu si nu, ii tot dai apa la moara. :)))
Amuzant cel putin.

alex.panciu 04-08-13 16:51

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 5541970)
Poate daca l-ai ignora ai avea mai mult succes.
Dar tu nu si nu, ii tot dai apa la moara. :)))
Amuzant cel putin.

bluey,l-am ignorat cred ca se vede,dupa ce am incercat sa ii demonstrez anumite lucruri pe care refuza sa le vada,am terminat...in 4 posturi m-a facut prost,retardat si altele....
daca nu se iau masuri cu riscul de a lua eu o pauza,incep eu,mult mai rau....
mi s-a parut normal sa sesisez eu anumite probleme pe care le am,nu cred ca am folosit acest limbaj niciodata...si tot mi-am luat puncte...si avertismente....
acum ce sa fac sa nu mai postez cand unul abereaza si ma si jigneste....

aleks 04-08-13 22:45

rezolvam, rezolvam....

julaikos 11-08-13 08:54

Salutare,am si eu o mica mare problema
aici
https://forum.4tuning.ro/206-zona-com...ml#post5545049
individul bb_adrian scrie de parca ar fi purtatorul meu de cuvant,desi nici prin gand nu mi-ar da sa cumpar un oltcit,basca mai pune si numarul meu de telefon acolo.Numarul meu e dat oricum in anunturile de la bazar,deci nu asta ma deranjeaza.Se poate verifica legatura dintre el
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=113536 si

fiindca eu sunt convins ca sunt unul si aceeasi persoana,asta fiindca acest cozminas tot imi da mesaje private,fiind o cunostiinta veche si proasta de-a mea,pe numele lui madalin zolti(cred ca are mai multe conturi banate si aici ca si pe alte forumuri prin atitudinea lui oligofreneasca);probabil mai are si alte conturi clona.
Multumesc.

julaikos 11-08-13 17:37

legatura dintre
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=60583
si
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=113536

aleks 13-08-13 19:03

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5547214)

rezolvat....

julaikos 13-08-13 20:19

Si cu faptul ca a scris in numele meu pe topicul omului?
Partea nasoala e ca individul pe un alt forum a pus la vanzare ambele mele masini,cu poze numar de telefon etc...adica nu e la prima abatere si e putin oligofren tipul.

Multumesc!

Muttley 23-08-13 18:42

M-am uitat la 2 filmulete adineauri:

1) in primul, un sofer face o mica greseala in trafic ce deranjeaza pe un motocicilist, motociclistul il hartuieste, soferul da cu masina peste el intentionat.
Reactii:
- bine i-a facut, ce ma bucur, daca eram eu ii smulgeam unghiile, il omoram, etc;
- sa ne adunam toti motociclistii si sa va regulam tot neamul (evident, cu un limbaj mai plastic);
- etc.
2) intr-al 2-lea, un bou deranjeaza p-alt bou, al 2-lea bou se razbuna pe primul, il atrage-ntr-o capcana pe primul, il bate, ii face polish cu bata. Violenta, condus haotic si cu viteza. Din nou, reactii de tot felul, mare parte din ele ingrijoratoare, ca aproba comportamentul din film.

Nu stiu cat de educative sunt filmele astea si cat bine fac.
Daca ar fi fost numai comentarii dezaprobatoare la ce se-ntampla acolo, era o treaba, da' unii lasa impresia ca abia asteapta sa iasa-n trafic sa faca si ei.
Poate ar trebui sa le lasati in alte colturi intunecate ale Internetului si sa nu le mai postati. Zic si eu...

julaikos 07-09-13 18:32

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5548763)
Si cu faptul ca a scris in numele meu pe topicul omului?
Partea nasoala e ca individul pe un alt forum a pus la vanzare ambele mele masini,cu poze numar de telefon etc...adica nu e la prima abatere si e putin oligofren tipul.

Multumesc!

Un raspuns va rog?

aleks 15-09-13 02:26

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5566227)
Un raspuns va rog?

Scuze, mi-a scapat :D

julaikos 15-09-13 08:31

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5571607)
Scuze, mi-a scapat :D

Cum se face ca atunci cand am semnalat problema i s-a banat un cont iar acum este iar activ acel cont? :shock:

aleks 15-09-13 09:34

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5571635)
Cum se face ca atunci cand am semnalat problema i s-a banat un cont iar acum este iar activ acel cont? :shock:

Nu eu l-am banat, cred ca i-a dat infr un moderator si a primit 7 zile ban pentru cumul de cartonase.

julaikos 15-09-13 10:09

Totusi,fiind una si aceeasi persoana e normal sa aibe doua conturi active? :shock:

aleks 15-09-13 20:19

Am verificat vreo 2 ore acum, mi-ai dat ceva treaba :lol:
Apar si ceva ip-uri comune, dar fiind pe unul din cei mai mari provideri de net din tara pe aceleasi ip-uri apar multi useri, inclusiv moderatori din celalat capat al tarii etc.
Deocamdata nu sunt convins in totalitate ca e unul si acelasi user, dar nici nu-s lamurit daca-s 2 oameni diferiti. Inception vs Matrix, ce sa mai :lol:
Sa asteptam urmatoarea lor interventie publica in ceea ce te priveste, anunti si rezolvam atunci cumva situatia, ok? :)

julaikos 15-09-13 22:18

Da e ok si asa.
Oricum,uite e acelasi individ si cu acest cont
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=6495
asta fiind si numele lui real. Multumesc oricum!Inteleg ca sunt chestii care au nevoie si de dovezi,poate or sa apara...

GJ-77-WVW 23-10-13 22:29

Salut!!!
Am si eu o problema Mareeee!!!
Nu mai stiu parola de la cont(am vrut sa ma Loghez de pe alt PC si nu am stiut parola)
Problema cea mare este aceea k contul de yahoo nu merge accesat (nu mai este valid,nu stiu din ce cauza)

Cum pot face rost de o noua parola.

P.s-am de foarte mult timp contu aici si nu asi vrea sa il schimb!!!:cry::cry::cry:

silviu_fxx 25-10-13 11:59

Inteleg ca reclamele aduc bani si nu m-au deranjat niciodata personal pana in ultima perioada cand am observat pe site-ul principal acea publicitate la servicii bancare. Am intrat azi ca de obicei pe site sa vad ce stiri au mai aparut si daca pana acum se vedea un milimetru din iconita pt inchiderea reclamei(''X''), acum a disparut cu totul sub bara din partea de sus cu "articole, comunitate"s.a.m.d. astfel incat nu o pot inchide si chiar daca dau click pe site sunt redirectionat . Mi se pare jenant sa nu poti citi ceva, orice pe site din cauza unei reclame si sunt sigur ca afecteaza si nr de vizitatori.

O zi buna.

julaikos 25-10-13 20:23

Se poate implementa un buton de like/dislike?nu de alta dar as da si eu un like userului de mai sus,are dreptate cu reclamele;am adblock,insa nu ma loghez mereu de pe calculatoarele mele,si e tare enervant...

GJ-77-WVW 25-10-13 23:18

Quote:

Originally Posted by GJ-77-WVW (Post 5598589)
Salut!!!
Am si eu o problema Mareeee!!!
Nu mai stiu parola de la cont(am vrut sa ma Loghez de pe alt PC si nu am stiut parola)
Problema cea mare este aceea k contul de yahoo nu merge accesat (nu mai este valid,nu stiu din ce cauza)

Cum pot face rost de o noua parola.

P.s-am de foarte mult timp contu aici si nu asi vrea sa il schimb!!!:cry::cry::cry:

Ma baga si pe mine cineva in seama?? sau nu am pus intrbarea unde trebuia???

tuner-man 26-10-13 00:07

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 5599611)
Inteleg ca reclamele aduc bani si nu m-au deranjat niciodata personal pana in ultima perioada cand am observat pe site-ul principal acea publicitate la servicii bancare. Am intrat azi ca de obicei pe site sa vad ce stiri au mai aparut si daca pana acum se vedea un milimetru din iconita pt inchiderea reclamei(''X''), acum a disparut cu totul sub bara din partea de sus cu "articole, comunitate"s.a.m.d. astfel incat nu o pot inchide si chiar daca dau click pe site sunt redirectionat . Mi se pare jenant sa nu poti citi ceva, orice pe site din cauza unei reclame si sunt sigur ca afecteaza si nr de vizitatori.

O zi buna.

Bravo , oricum nu vom fii luati in seama noi nu "PRODUCEM" reclamele da. In curand daca o tine tot asa acest site care ma ajutat enorm si de unde am invatat ft multe chestii va fii pustiu. Alea alea mai ceva ca pe facebook si terminati odata cu publicitatea mascata ( foarte prost) nu vedeti ca aduce numai pareri negative.

Scufi 26-10-13 12:41

https://forum.4tuning.ro/member.php?u=134382

Acelasi anunt de un milion de ori. Robinetul ce pazeste ?

aleks 27-10-13 00:04

relativ rezolvat cu omul cu anunturile multiple.
legat de reclamele de pe site, e cam prea putin util sa reclamati pe forum. sunt mai mici sansele de a vedea postarea unul din administratorii site-ului, aici sunt doar chestiuni legate de forum. solutia cea mai buna ar fi un mail direct la [email protected]
gj 77 wvw, iti dau p.m. sa incerc o solutie pentru contul tau

RoByNeT 27-10-13 15:58

Quote:

Originally Posted by Scufi (Post 5600235)
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=134382

Acelasi anunt de un milion de ori. Robinetul ce pazeste ?

:)))) nu o sa ma apuc aici sa dezvolt cate nereguli ai tu in anunturi. Tot las de la mine ca vad ca nu intelegi, dar in schimb ma bucur ca realizezi ca sunt cu ochii pe tine. O sa fiu si mai mult de acum :)). Zi buna si mersi pentru alint. Ma revansez promit :))

Scufi 27-10-13 16:44

Tocmai aici vroiam sa ajung. Doamne ce naiv esti.

In devotamentul tau catre mine, ai demonstrat ca nu esti capabil de o moderare obiectiva, intrucat pe ariile acoperite de tine este un simplu haos, o mica parte fiind si ala de mai sus, cu acelasi anunt repetat de cel putin 10 ori.

Asa ca lipseste-ma pe mine de superioritatea asta a ta, ca nu ai unde.

RoByNeT 28-10-13 07:55

Daca tot vorbim de naivitate gandeste-te cum pot 2 persoane sa aiba 100% acuratete la sutele de thread-uri noi deschise pe zi. In loc sa ma iei la misto puteai frumos ( daca chiar vroiai sa ajuti, nu sa te dai in spectacol ) sa imi trimiti un pm cu link-ul respectiv si se rezolva daca era o problema. Sunt destui cu care colaborez asa de ceva timp si eu zic ca e mult eficient. Daca tu crezi ca eu am o problema cu tine personala si nu sunt obiectiv te inseli. In schimb nu imi plac oamenii care nu isi fac treaba lor cum trebuie si o comenteaza pe a altora. O zi buna.

22VIN 28-10-13 16:25

2 Attachment(s)
Ati bagat panoul cu topciuri promovate, ati dublat latimea reclamelor si ati ingustat forumul propriu zis.

Pe 16:9 e cat de cat acceptabil, dar pe 4:3 arata aiurea, iar fereastra de reply e dezastru. O sa ajungem la reclame pe mai mult de jumatate de ecran?

tuner-man 28-10-13 21:23

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 5601377)
Daca tot vorbim de naivitate gandeste-te cum pot 2 persoane sa aiba 100% acuratete la sutele de thread-uri noi deschise pe zi. In loc sa ma iei la misto puteai frumos ( daca chiar vroiai sa ajuti, nu sa te dai in spectacol ) sa imi trimiti un pm cu link-ul respectiv si se rezolva daca era o problema. Sunt destui cu care colaborez asa de ceva timp si eu zic ca e mult eficient. Daca tu crezi ca eu am o problema cu tine personala si nu sunt obiectiv te inseli. In schimb nu imi plac oamenii care nu isi fac treaba lor cum trebuie si o comenteaza pe a altora. O zi buna.

El este user pe acest forum nu are o treaba de facut. Nu ii tin apararea si nici nu te atac ca tot la fel nu te cunosc si nici nu am coincis pe forum niciodata , dar din cele citite momentan ce sa zic simpla si umila mea parere este ca nu esti obiectiv.

P.S te rog nu o lua in nume de rau , putin ma mai intereseaza contul de pe acest site dar asta nu inseamna ca vreau sa arunc cu noroi in cineva , pur si simplu asta este parerea mea din putinele randuri citite , care se pot interpreta in multe feluri , eu asa am luat-o :D

Andreynyo 05-11-13 23:05

Nu vedeti ca acum s-au dat la fund? :lol:
S-au linistit apele, a fost agitatie chiar in ziua cand au facut modificarea asta dar acum asa va ramane.

*tipologia moderatorului de forum roman = tipologia politicianului roman

andi_cimpean 06-11-13 00:03

Nu că-s moderator pe aici, dar zic să fiţi prea mulţumiţi de 4tuning!
De ce?
Pentru că aici, īncă se mai respectă userul şi i se dau răspunsuri la
anumite īntrebări şi nu primeşte banned direct, fiind mai īntăi avertizat unde şi cum greşeşte.

Că acum mai sunt anumite reclame care deranjează un pic, asta e...
Suportăm vreunul costurile de īntreţinere ale serverului?

Am primit banned pe rahatul de club opel . com şi am īncercat să
vorbesc cāt se poate civilizat cu ei. Credeţi că s-a putut?

Īmi place să cred că oamenii de pe 4tuning şi aici mă refer la ăia care
moderează, au īncercat īntotdeauna să-şi motiveze cāt de cāt obiectiv,
sancţiunile sau avertismentele atunci cānd le-au aplicat.
4tuning - forum, este singurul forum care are o structură atāt de
complexă, fiind forum multimarcă.

alex.panciu 06-11-13 02:26

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5607331)
Nu că-s moderator pe aici, dar zic să fiţi prea mulţumiţi de 4tuning!
De ce?
Pentru că aici, īncă se mai respectă userul şi i se dau răspunsuri la
anumite īntrebări şi nu primeşte banned direct, fiind mai īntăi avertizat unde şi cum greşeşte.

Că acum mai sunt anumite reclame care deranjează un pic, asta e...
Suportăm vreunul costurile de īntreţinere ale serverului?

Am primit banned pe rahatul de club opel . com şi am īncercat să
vorbesc cāt se poate civilizat cu ei. Credeţi că s-a putut?

Īmi place să cred că oamenii de pe 4tuning şi aici mă refer la ăia care
moderează, au īncercat īntotdeauna să-şi motiveze cāt de cāt obiectiv,
sancţiunile sau avertismentele atunci cānd le-au aplicat.
4tuning - forum, este singurul forum care are o structură atāt de
complexă, fiind forum multimarcă.

da in principiu,ai si tu dreptate,dar vizavi de clubopel....eu chiar am primit ajutor acolo,orice problema am avut cu masina,am fost ajutat....
aici pe zi ce trece isi mai face cate un copil frustrat un cont si incepe si te injura,te jigneste,abereaza din ce vede pe net,etc.....si nu se intampla nimic....pe alte forumuri lumea se ajuta intre ei....aici in ultimul an doar se cearta si se contrazic....

tu stii mai bine ce probleme ai avut acolo si nu te contrazic...dar am spus-o si o sa o sustin mereu pe acest forum inainte de a se face un cont ar trebui sa se dea un test.....si cel putin un timp...incepatorii sa nu aiba voie sa posteze in anumite thread-uri.....ar fi mult mai bine....
sau cel putin cum o ia unul pe camp si nu are nici o idee despre ce vorbeste sa ia o pauza......asa s-ar calma toti frustratii si complexatii...

andi_cimpean 06-11-13 07:53

Ăla este un forum de profil, dedicat unei anumite mărci. Bineīnţeles că va fi mai bine dezvoltat pe parte de DIY (Do it yourself).
Primeşti ajutor şi aici şi la fel poţi primi sfaturi de tot rahatul şi īn partea cealaltă, din partea unor puberi.

Oricum, ca şi construcţie a forumului, 4tuning este mult peste cel al C.O.

Ca să īnţelegi fenomenul despre care vorbesc, caută pe club opel . com, "semnale american style" şi vei vedea cazul meu şi vei īnţelege cāt de "nenorocit" am fost eu şi pentru ce am primit banned. Am īncercat să obţin nişte răspunsuri pe secţiunea lor de sesizări şi ce crezi? Am primit banned şi pe al doilea cont, motivānd că nu este voie ca un user să aibă 2 conturi. După eşecul celui de-al doilea cont, am īncercat un al treilea, crezānd că acum va fi ok pentru că nu am alte conturi deschise, solicitānd īn continuare un răspuns la banned-ul meu. Ce crezi? Am primit banned şi pe ăla şi implicit şi pe ip, probabil să nu-i mai stresez cu īntrebările mele fireşti. Interesant aşa zis forum, nu?
Precizez că am folosit un limbaj cāt se poate de normal.

aleks 06-11-13 15:57

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5607316)
Nu vedeti ca acum s-au dat la fund? :lol:
S-au linistit apele, a fost agitatie chiar in ziua cand au facut modificarea asta dar acum asa va ramane.

*tipologia moderatorului de forum roman = tipologia politicianului roman

Da... e o conspiratie, iar noua ne e teama de ceea ce urmeaza sa ne scrii. Suntem cu totii ingroziti, iar eu unul tremur doar la gandul ca m-ar putea injura userii pentru ca s-a schimbat incadrarea in pagina.
Totusi, ca sa incerc sa te scot din nelamuririle in care te bagi, iti explic pe scurt cum functioneaza orice site care se respecta:
1)programatorii = baietii aia destepti si priceputi la informatica si calculatoare care fac forumul, site-ul si paginile adiacente sa arate in felul in care arata ele pentru userul final (adica inclusiv cu partea cu reclamele in dreapta ecranului)
2)administratorii = oamenii aia care trebuie sa tina incasarile peste nivelul cheltuielilor, in asa fel incat cei 10 ani de existenta 4tuning sa fie urmati de multi altii, buni si frumosi daca se poate.
3)moderatorii = oamenii aia DE PE FORUM SI DOAR DE ACOLO care butoneaza prin postarile celorlalti colegi, pentru a tine pe linia de plutire insula de normalitate ce a reprezentat-o si o reprezinta forum.4tuning.ro
Ce anume ti se pare ca au in comun politicienii cu noi, baietii astia de la punctul 3?

p.s.: acest post-scriptum e doar o lamurire suplimentare, nu trebuie citit in mod special, dar daca totusi o va face cineva, eu voi explica in continuare:
-sunt 180.000 de useri pe forum, din care aproape 40.000 activi in mod constant, performanta la care restul forumurilor auto-moto nu spera nici in cele mai ude vise ale lor;
-suntem, cu intregul grup 4tuning (site, forum, pagini adiacente) PE PRIMUL LOC IN ROMANIA in topul auto-moto, cu 1 milion juma'te de vizitatori lunar (dovada aici) si cu 20 de milioane de accesari lunar.
-ei, traficul asta gigantic trebuie sustinut cu servere pe masura, informatia enorma acumulata trebuie si ea stocata la randul ei in asa fel incat sa nu se piarda niciodata, indiferent ce ar fi, tot ce se misca in jurul gigantului trebuie sustinut cu bani, iar fara bani totul moare. E atat de simplu incat nici n-ar trebui sa fie nevoie de explicatia asta luuunga si plictisitoare a mea :)

Andreynyo 06-11-13 17:28

Rectific si imi cer scuze: tipologia administratorului roman de forum = tipologia politicianului roman.

Tot atat de simplu reiau sub alta forma ceea ce am scris in primul post, care a disparut subit: tot urat urata pagina. Cu si fara explicatii, cu si fara bani (reclamele/threadurile pot fi/erau promovate in alt mod) forumul s-a "stricat". Tot ceea ce am scris in primul post: nu e doar parerea mea = parerea 50%+1 din useri.

P.S.: nu va fie teama.

Scufi 06-11-13 17:31

https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...7-bmw-e34.html

Eu cred ca asta nu a inteles nimic.

aleks 06-11-13 17:46

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5607732)
Rectific si imi cer scuze: tipologia administratorului roman de forum = tipologia politicianului roman.

Tot atat de simplu reiau sub alta forma ceea ce am scris in primul post, care a disparut subit: tot urat urata pagina. Cu si fara explicatii, cu si fara bani (reclamele/threadurile pot fi/erau promovate in alt mod) forumul s-a "stricat". Tot ceea ce am scris in primul post: nu e doar parerea mea = parerea 50%+1 din useri.

P.S.: nu va fie teama.

Postarile pe facebook au fix aceeasi latime si nu se mai plange nimeni ca feisbucu' arata urat.
eu ti-am sters postul, pentru ca repeti acelasi lucru, si nu asta e scopul sectiunii
"apreciez" statisticile tale precise, sunt convins ca ai intrebat 40.000 de useri si ti-au raspuns personal ca sunt de acord cu tine 20.001 din ei.
ti-am inteles parerea din prima, inceteaza te rog cu replicile de genul "nu va fie teama", n-au nicio noima, pentru ca nimeni nu ameninta userii.
adapteaza-te la noul format sau evita sa te mai loghezi pe 4tuning. e simplu, si nici eu nici tu n-avem alternativa aici.
Nici mie nu-mi place, dar asta e situatia si nu se schimba in functie de mine sau de tine.
Subiect incheiat, depasim momentul.

Quote:

Originally Posted by Scufi (Post 5607733)
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...7-bmw-e34.html

Eu cred ca asta nu a inteles nimic.

Ok, am incercat alta abordare, sa vedem, poate-poate...

davay 06-11-13 20:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5607747)
Postarile pe facebook au fix aceeasi latime si nu se mai plange nimeni ca feisbucu' arata urat.
eu ti-am sters postul, pentru ca repeti acelasi lucru, si nu asta e scopul sectiunii
"apreciez" statisticile tale precise, sunt convins ca ai intrebat 40.000 de useri si ti-au raspuns personal ca sunt de acord cu tine 20.001 din ei.
ti-am inteles parerea din prima, inceteaza te rog cu replicile de genul "nu va fie teama", n-au nicio noima, pentru ca nimeni nu ameninta userii.
adapteaza-te la noul format sau evita sa te mai loghezi pe 4tuning. e simplu, si nici eu nici tu n-avem alternativa aici.
Nici mie nu-mi place, dar asta e situatia si nu se schimba in functie de mine sau de tine.
Subiect incheiat, depasim momentul.

Ok, am incercat alta abordare, sa vedem, poate-poate...

Urmarea discutia si speram sa nu se ajunga la un asa verdict. Sunt de acord cu colegul,in ritmul asta se vor duce de rapa aia 40.000 activi si atunci cine va mai sustine 4reclama? Nu zic ca nu trebuie scosi si niste bani care sa sustina treaba asta dar pana acum forumul a mers foarte bine si fara 60% din pagina informatie si 40% reclama. Eu unul pe site-ul 4tuning nu am mai intrat de o eternitate pt ca a ajuns CANCAN din cauza reclamelor de prost gust,exagerate. Din pacate,cu toate ca zi de zi intram aici noul aspect ca deranjeaza atat de tare incat o sa-mi gasesc altceva de lucru.
Legat de ce ai raspuns ,,adapteaza-te la noul format sau evita sa te mai loghezi pe 4tuning. e simplu"...daca se merge pe ideea asta,pe langa colegu' plec si eu,si x si y si mai raman vanzatorii,fara clienti care sa le mai vada reclama. Nu arunc cu pietre,dau doar o idee ca nu asa trebuie lasat forumul si sper sa fie luata in considerare.Multumesc

tuner-man 06-11-13 21:15

Eu ma rezum simplu la faptul ca mi-a intrat in cap , ca nu e vina moderatorilor treaba cu reclamele , insa nu inteleg daca voi nu aveti nici o treaba si nu va intereseaza practic de ce naiba aparati atat si spuneti ca doar citez : " deranjeaza putin" . Inca ceva lasati-ne cu statistice precise , cand fiecare user va avea drepturi absolute asupra unui cont creat , atunci sa aduceti acest cuvant in discutie , va laudati cu n useri , cu nush ce structura a forumului , cu n categorii multimarca etc. da nu ati fost capabili sa puneti un " buton" cu stergerea contului. Tocmai aici este vrajeala ca si pe aia care pun reclamele ii fraieriti cu n useri la care nici voi nu visati :D . Si va rog sunteti patetici , eu daca mentionam un alt forum in discutiile mele poc ban sau etc. voi faceti cu ou si cu otet in mod direct niste forumuri si site-uri de socializare si totusi cine pana mea va mai poate penaliza pe voi .....? Ar fii o mie si una de argumente pro si contra , un lucru e clar indiferent de 80000 sau 800000 de useri , cei care contau sau dus demult de aici si zilnic tot mai multi se duc . Nu e un razboi cu admini sau etc. pur si simplu aparati ceva fara argumente si fara sa va retineti in a jigni si defaima pe altii in mod direct si asta este josnic , iar josnicia aduce dupa sine multe alte " calitati".

andi_cimpean 06-11-13 21:40

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5607901)
Eu ma rezum simplu la faptul ca mi-a intrat in cap , ca nu e vina moderatorilor treaba cu reclamele , insa nu inteleg daca voi nu aveti nici o treaba si nu va intereseaza practic de ce naiba aparati atat si spuneti ca doar citez : " deranjeaza putin" . Inca ceva lasati-ne cu statistice precise , cand fiecare user va avea drepturi absolute asupra unui cont creat , atunci sa aduceti acest cuvant in discutie , va laudati cu n useri , cu nush ce structura a forumului , cu n categorii multimarca etc. da nu ati fost capabili sa puneti un " buton" cu stergerea contului. Tocmai aici este vrajeala ca si pe aia care pun reclamele ii fraieriti cu n useri la care nici voi nu visati :D . Si va rog sunteti patetici , eu daca mentionam un alt forum in discutiile mele poc ban sau etc. voi faceti cu ou si cu otet in mod direct niste forumuri si site-uri de socializare si totusi cine pana mea va mai poate penaliza pe voi .....? Ar fii o mie si una de argumente pro si contra , un lucru e clar indiferent de 80000 sau 800000 de useri , cei care contau sau dus demult de aici si zilnic tot mai multi se duc . Nu e un razboi cu admini sau etc. pur si simplu aparati ceva fara argumente si fara sa va retineti in a jigni si defaima pe altii in mod direct si asta este josnic , iar josnicia aduce dupa sine multe alte " calitati".

Deţii adevărul suprem. Ar mai fi ceva de zis?

Dacă erai pe un alt forum (de ăla de care mă plāng eu că ar fi comunist,
că tot ţi-a plăcut să mă ataci repede cu treaba asta) erai demult istorie, dacă veneai cu asemenea comentarii.
Eu am comentat mult mai cuminte (decāt tine) şi mi-au dat direct banned.
Puneţi-vă odată de acord! Vreţi selecţie strictă şi orice rahat să vi se sancţioneze la sānge sau doriţi democraţie?

Vrei buton de "delete"? :lol:
Ce-ar fi "să uiţi" parola şi aia e. Asta dacă tot ţi s-a urāt de forumul ăsta.

Eu atāt am vrut să vă evidenţiez, din experienţa mea cu alte forumuri, īn
calitate de simplu user. Nu mai strigaţi că sunteţi persecutaţi sau că vi
se īngrădesc anumite drepturi pentru că forumul ăsta este foarte foarte
blānd īn comparaţie cu altele, unde comunismul este la el acasă.

Dacă s-a īnţeles ceva, bine.
Dacă nu, asta e. Eu am īncercat să-mi expun punctul de vedere, cum am ştiut eu mai bine, īncercānd să fiu obiectiv.

tuner-man 06-11-13 22:06

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5607920)
Deţii adevărul suprem. Ar mai fi ceva de zis?

Dacă erai pe un alt forum (de ăla de care mă plāng eu că ar fi comunist,
că tot ţi-a plăcut să mă ataci repede cu treaba asta) erai demult istorie, dacă veneai cu asemenea comentarii.
Eu am comentat mult mai cuminte (decāt tine) şi mi-au dat direct banned.
Puneţi-vă odată de acord! Vreţi selecţie strictă şi orice rahat să vi se sancţioneze la sānge sau doriţi democraţie?

Vrei buton de "delete"? :lol:
Ce-ar fi "să uiţi" parola şi aia e. Asta dacă tot ţi s-a urāt de forumul ăsta.

Eu atāt am vrut să vă evidenţiez, din experienţa mea cu alte forumuri, īn
calitate de simplu user. Nu mai strigaţi că sunteţi persecutaţi sau că vi
se īngrădesc anumite drepturi pentru că forumul ăsta este foarte foarte
blānd īn comparaţie cu altele, unde comunismul este la el acasă.

Dacă s-a īnţeles ceva, bine.
Dacă nu, asta e. Eu am īncercat să-mi expun punctul de vedere, cum am ştiut eu mai bine, īncercānd să fiu obiectiv.

Si daca uit parola ma stergi de la cei 80000.... de useri ? Tu esti moderator , punctul tau de vedere il tii acasa pentru tine , familia , prieteni etc.... Aici fii obiectiv si urmeaza reguliile daca tot o arzi drept om de frunte. Deci statisticile cu userii se pot uita , e clar deja cum merg treburile. Nu ma intereseaza drepturile mele aici nu imi mai arunca in ochi cat de bun esti cu mine si cat de mult ma poti penaliza pentru ca asta e pistol cu apa , ce tot imi spui mie de comunism ce poti tu sa imi faci asa rau ??? Da-mi ban si termina odata istoria daca asa barbat esti ca vad ca discutia ta o ia in alte directii. Traim in democratie draga domn si in democratie ai dreptul oricand sa iti inchizi un cont la o banca , la sala de sport etc. numai aici nu , deci unde e comunismul ? si de unde acel lol ?
Nu ma intereseaza deloc ce patesti pe alt forum de fapt nu ma intereseaza nici un aspect care are legatura cu tine , da e foarte nasol ce ai patit tu , dar pana nu as avea si cealalta varianta nu as arunca cu noroi in nimeni. Nu sunt user al acelui forum chiar daca ai dreptate , fara argumente solide nu ai nici cel mai minim drept sa spui numele acelui forum si cu atat mai putin sa ii acuzi de marlanii , comunism sau cum vrei sa ii spui corect ?

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning