![]() |
Re: Sticker nou!
super tare ultimul.......imi place mult
p.ss sealedview este fratele meu :D |
sealview.....
|
incepe sa devina interesant ...... de ce nu ni l-ai descoperit mai repede ??? :lol:
|
Sunt faine ultimele doua variante, dar trebuie sa ne gandim la ceva care poate fi facut usor pe autocolant.
|
2 Attachment(s)
ultimul model este super ok. insa culorile au lasat de dorit, am schimbat eu culoarea sper sa va placa pe galben :D
|
It's your choice, but....
nu stiu de ce tineti voi motrzish la culoarea galbena!? stickerele pot fi si pe alte culori ce pot da nota "crazy". like i said, it's your choice! definitzi-va culorile preferate si vi-l pot modifica din sursa ca sa isi pastreze calitatea. Daca vretzi. (as prefera culori CMYK) |
stefan stickerul nu conteaza cat de complex este sau cat de colorat el se poate face print... si iti zic ca iese super... k am facut eu la cineva aici in bucuresti si au iesit misto... si nu are rost sa ne facem un sticker neaparat simplu numai din cauza k nu putem sa-l facem...
el se face foarte usor:) |
si sincer nu prea imi place asta ultimu:) era mai misto ala a lu adytza cu steagurile alea doua:)
|
2 Attachment(s)
adika unul din astea doua
|
A se lua ca sfat:
Daca vreti sa fie usor inteligibil/vizibil numele clubului de pe sticker schimba fontul cu unul crazy dar si clar repet sfat |
3 Attachment(s)
Ceva de genu? ;)
|
si pana la urma c facem ? poll sau nu ?
eu unu optez pt cel facut de frate miu |
alea pe fundal negru nu se vad bine pe o luneta cu folie..:(
|
Va mai las inca 2 zile sa decideti, dupa care dam comanda ca sa fie gata pana la salon.
|
ultomul model e frumos ...
|
Quote:
daca din asta s-ar pastra numai masina in flacari si schimbate culorile, cred ca ar fi cel mai tare de pana acum. se pastreaza tema veche de flacari, si e si o masina .:idea: |
so..... what's it gonna be boyz and girls ?
|
Azi e cam ultima zi d propuneri ....trebuie ales zilele astea ...;)
|
Quote:
eu zic sa facem azi un pool cu 2 modele care au fost mai interesante si alegem din alea. Respect ! |
Sau aja cum zice Potos :)) :P...oricum ...trebuie decis...;) numai bine
|
astept poll`ul dar vad ca u mai apare... cum facem pana la urma? !
|
pana la urma care se vor propune la poll ?
|
4 Attachment(s)
din astea 4 trebuie sa alegam 2 pt poll
p.s. daca am ommis vreun model va rog sa imi spuneti |
La modelul 2 trebuie scoase steagurile.
|
1 Attachment(s)
si plus asta :D
|
si daca o sa iasa asta putem sa mai lucram dupa aia la culori... adik sa folosim alte culori...
de exemplu un auriu sau un gen auriu sau chiar alba... eu nu pot sa o fac ca nu am programe... si care le am nu-mi merg:) macar sa stim daca place tuturor stickeru acesta |
Quote:
|
eu merg p mana vicepresedintelui si presedintelui filialei bucuresti
|
Momentan cele prezentate sunt toate frumoase ....Sa intre si restul membrilor sa voteze ....
|
E super al doilea cel in flacara,dar sa fie mai mic ,sa nu ocupe mult.
|
Stikerul a fost facut ....treaba a fost facuta deja d mult ...topicul ar trebui inchis sau mutat ...
|
Acum este inchis.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning