![]() |
Re: CLUB NISSAN
Daca pierde presiune pe la palier cum zicea Nihales nu ai sa faci masina aia in veci...iti zic eu si ai sa strici multe alte turbine si tacheti si tot ce trebuie...pierzand presiune nu mai ajunge ulei peste tot. :???:
Sa fie blocul deformat sau... Nihales cutie are buna cum caci aia pocnise,sarea din a patra.Acum are o cutie de la mine brici ;) Si eu am diff de S14 autoblocant si sa stii ca se cam pupa rapoartele...cutia de S14 are putin mai lungi rapoartele dar nu se simte in mers. |
tarnafes,eu nu stiam cum se potrivesc piesele alea,ma refer la cutie si diff,mi-am dat cu presupusul,dar cu motorul ala.......o sa mai schimbe multe turbine si nu o sa ajunga la vreun compromis.
motorul avea cuzinetzi invartiti la palier,si apoi arborele e la cota 1,cuzineti de la alpadrino SCHIMBA DRAQ ODATA TOT MOTORUL SI O SA VEZI CUM MERGE DUPA AIA.NU POTI FACE DIN KK BICI SI APOI SA SI BUBUIE |
Are idee cineva ce tuning as putea sa-i fac la un motor de nissan almera a.f.2001 ,2200cc,112cp pe motorina?
|
apropo de motorul ala il dau cu tot ce mai am la el si cu arbore bun cu 250 euro cine il vrea astept sa ma contactati la 0724270490, eu mai trebuia sa ii iau cuzienti si nush ce exact in fine...motorul este desfacut...pretul este mult prea bun are toate sondele pe el, kompresor de ac tot
|
intru si eu in clubul vostru cu un nissan almera din 2001 pe motorina.are 2200cc cu 112cp.mi se par cam putini cp la 2200,nu?
|
dap cam putini cai la 2200cm dar mere (in club esti binevenit )
|
2 Attachment(s)
Buna,
sint nou aici,am ceva contacte in Germania daca va ajuta. Masina mea,cea din foto: Attachment 336434 Attachment 336435 300 ZX TT, 286 CP,155 mii km,HICAS,VeilSeite 2 body kit. Urmeaza pragurile,bara-spoiler spate,eleron,instalatie spalare faruri si bixeon. Aveti idee cine poate face tapiteria din piele la un 300 zx din 91. Pina in iarna vreau sa-i termin exteriorul,frinele si eventual sa-i maresc puterea.La iarna intru la interior. |
Quote:
Duc la el baietii, Touareg-uri, A8-uri, 7-ri si tot felul de masini... Daca te intereseaza, prv... Bafta... Apropos..., aveti niste masini deosebite. Mi-as lua un Nissan Skyline. Am vazut in Germania in jur de 12-15000 euro. Ce ma sfatuitzi? Consum, piese, intretzinere in general... |
io unu nu cunosc pe nimeni in ro sa fi avut vreun skyline dar presupun ca e destul de rezonabila intretinerea atata timp cat exzista ebay
|
este pe aicea cineva de prin vestul tarii care are un r33 mi se pare, oricum nu am mai auzit de multde respectivul, daca o sa scormonesti forumul o sa dai de el
|
Salutare!
De vreo 6 luni am un Nissan 350Z cabrio. Pana acum 2 luni am vrut sa o vand sa imi iau altceva dar ... m-am indragostit. Asa ca in loc sa o vand incep un amplu proces de tuning. Am inceput cu un body kit Rieger si jenti mai acatarii. Acum o am la vopsit pentru ca vreau sa ii schimb culoarea dupa care urmeaza interiorul si bineinteles motorul. Daca aveti idei legate de tuningul unui 350Z ... astept sugestii! |
1 Attachment(s)
poate ii place acesta.
|
la tuningul exterior am cam stabilit detaliile: body kit, culoare, desene, jante, stopuri. Dar merci pt sugestie.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum. Saptamana viitoare intra la vopsit. :)
|
nu pot sa spun decat sa o stapanesti sanatos frumos exemplar....
|
ma intereseaza si pe mine distanta intre prezoane la un nissan primera din 96 .
model in 4 prezoane bafta!! |
99% 114.3 e cam standard pentru japoneze
|
salut tuturor
sunt nou pe forum si as dori sa stiu sa fac anumite modificari masinii mele, nissan primera din 91 si are 66kw, doresc acest lucru ca tin la ea foarte mult dar iese din competitie din ce in ce mai mult. |
1 Attachment(s)
Attachment 451371Am promis ca voi pune poze cu masina dupa modificari ... so here is the first one! More to come!
|
caut si eu un manual pt nissan sunny 91, 1.6 16v.
poate sa ma ajute cineva? |
Am nevoie urgent de un semnalizator dreapta fata pentru SUNNY din 91. Are cineva???
|
intentionez sa-mi iau un nissan 200 sx s13 . As vrea sa aiba un body kit cat de cat agresiv , o folie foarte inchisa , eleron (din ala pe portbagaj si din acela prelungire peste luneta...daca ati prins ideea ), si mult tuning la motor....si sa nu uit lambo doors. Cam cat credeti ca m-ar costa? Planuiesc sa o aduc de la nemti ca la noi nu prea se gasesc. La motor intentionez sa ajung la 300 de cai de la 169 stock. Posibil si un sistem audio, bancheta spate desfiintata.... si cam atat.
Astept recomandarile voastre.. Daca stiti de unde pot procura piese, kit sau altceva dati un PM, cine vrea... Ar putea sa-mi spuna careva cam care ar fi costurile pt asha un tuning. Mersi anticipat |
Quote:
dak ei de la nemti sa ai mare grija cu bataile suspecte la motor si sa fie cat mai stock (ne alergata)in rest piese gasesti la mine si ca mine mai sunt si alti iti urez bafta si sa ai parte de un exemplar frumos! |
salut. am si eu un almera 1.5 hatchback, benzina, n16, 98 cp din 2006. idei ceva de tuning? ma intereseaza performance nu body. mai are cineva masina asta? a facut cineva, ceva la ea?
|
Quote:
|
id dany.bilan628 sau mm_16_dan , le folosesc amandoua
|
Am un Nissan Micra din 1986
daca are cineva manualul de service multumesc anticipat |
cunosc pe cineva cu care am fost sa faca comanda de r35:D:D...si nu stiu de ce dar cred ca o sa ma distrez cu masina aia...stie cineva cate comenzi sunt actualmente?
si al cui este r34 argintiu care era acum 3 sapt in pitesti? |
vreau sa imi iau cat de curand un nissan primera 2.0 GT de 150Cp cew ii de el??
are o problema nu ii merge a cincea,are cineva vreo cutie cumva??ii din 1998 masina. |
poti schimba doar pinion.. nu trebuie toata cutia.. din cate stiu eu..
poate cineva sa confirme / infirme ce am spus ? |
vin si eu in club daca mai este loc :)
detin un 300ZX. Din pacate a fost lovit urat in parcare :cry: si momentan caut un alt exemplar la dezmembrari pentru a lua piese si ceva tabla de pe el. ma poate ajuta cineva cu informatii despre unde pot gasi ce-mi trebuie?:rolleyes2 |
Quote:
Am un prieten ce desface zx-uri ;) E pe aici pe forum. |
Un motor de Sunny GTI n14 nu vrea nimeni??? Masina este lovita
|
este un Z31 Turbo din '85. daca pot gasi unul din orice an pana in '89 cu partea stanga si tot ce tine de directie intact...sunt in rai :) si salvez un Z31 de la dezmembrat...
|
Dami add la los_tarnafes pe yahoo messenger,te pot ajuta cu unul de piese ;)
|
2 Attachment(s)
imi spuneti careva unde pot gasi jante din astea?
|
chiar ca sunt frumoase mie imi place mult eleronu spate
|
si crezi ca mie nu-mi place? ai vazut ce au pus englezii astia pe ea...la motor?
|
salutare fericiti posesori d ´´japoneze´´;)). eu ma aflu in spania si am devenit si eu posesorul unui Nissan Primera GT d 150CP.nu prea ma interesat pana acum dak e masina japoneza, nemtzeasca sau alea alea dar pot spune k nu mar mai lasa inima acuma sa schimb nissan-ul;))....am un prieten mecanic aici..spaniol tipul care zice k imi va pune la punc putin motorul...nu k ar avea nevoie dar sa mai mareasca puterea...si credetima e in stare...prin Romania am inteles k nu prea se vad astea d aceea am cautat un forum pentru a vedea c s zice acolo d primera GT...astept informatii....msi
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning