Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

cannavaro 21-07-08 23:48

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

2 Attachment(s)
pai ce sa-ti zic, uite cat ar trebui sa tai din arc, sau incearca cu arcuri de nova ( vezi in poza diferenta dintre arcul de berlina si cel de nova)

flocea_ro_ab 22-07-08 02:04

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

:D dai cu ea pe jos :)).. ale mele sunt prea mari, cand dau intr`o groapa sare si bate telescopu, de mai merg asa cu ea... :-@ se duce..

flocea_ro_ab 22-07-08 02:04

tre sa tai 5 spire la amea:))

BTL-gordini 22-07-08 09:17

Merci mult Cannavaro pt toate detalile si pozele:D,cele de nova care mi-i le-ai aratat sunt de fata?oricum ai fost domn ca m-ai ajuat ,multi nu o fac:-)

GTXR 22-07-08 09:22

Sunt de spate mai mult ca sigur,asteapta sa iti confirme el.

BTL-gordini 22-07-08 13:02

Pai daca sunt de spate cum zici u atunci e c-am problema ca sunt c-am moi si nu e bine,acuma astept rasp.de la Cannavaro sa vad exact,ms oricum pt.detaliile date:D

cannavaro 22-07-08 13:15

sunt de spate si merg puse in combinatie cu amortizoare mai tari si mai scurte.

flocea_ro_ab 22-07-08 13:25

acuma un offtopic: imi repar la masina cupeu, o cazut ceva pe el mai demult si acum o puscat chitu.
am slefuit aseara tot oglinda, azi noapte a plouat si s-a ruginit, cu ce sa curat rugina aia ?:D
pentru cupeu chit fibre sau normal ?

ozn_yakuza 22-07-08 13:30

auzi bara de rezistenta dintre amortizoarele fata e facuta sau cumparata?

adi.schumi_tm 22-07-08 14:57

BTL-ule sa-mi spui si mie cat tai din arcurile fatza ca vreau sa fac si eu operatia asta,eu vreau sa o cobor 3 max 4 cm ca apoi e cam aiurea mai ales ca o sa-mi remodelez si spoilerul fatza.

BTL si CAT mersi ca m-ati rezolvat cu mutatia ;)

BTL-gordini 22-07-08 15:17

Bara de rezistenta e facuta,dar sincer isi face din plin datoria.:lol:
Florine sincer sunt multe chestii cu referire la chit si nu le stiu dar daca vrei treci intr-o zi la reprezentanta Dacia si eu sunt la vanzari si te pun in tema cu un tinichigiu.
Schumica,o sa iti spun cand sunt gata taiatae ca sa stii exact macar daca fuck eu o prostie sa nu o faci si u.:D
Cannavaro ms mult tre sa caut amortizoare sau varianta cu ale mele taiate,care va fi mai ieftina si tot cu aceleasi consecinte:rolleyes2

flocea_ro_ab 22-07-08 15:20

:D
Btl, acuma am terminat... am revolvat cu smirghel dar mi`a luat o ora si ceva..
am aplicat chit si e ok.. acuma tre sa o slefuiesc, ms orcum.
da`mi un buzz cand ajungi acasa..

Edy_FNM 22-07-08 22:20

3 Attachment(s)
Am pus o poza cum lucram in aceasta dupamasa la taierea arcurilor dar cum ne-a prins o rapaiala de ploaie si nopatea nu am reusit sa facem poze,oricum am pus 2 poze doar,dar masina sa coborat f.mult si arata bine:D

ozn_yakuza 22-07-08 22:23

sa faci niste poze bune ca sa imi dau seama cum arata cu ele taiate si sa imi zici si mie cat ai taiat si intregul procedeu.te rog.mersi mult.

CED 22-07-08 22:23

pt frumusetea lui btl nu conteaza cit de grele sint conditiile de lucru - adevarul e ca a meritat efortul

adi.schumi_tm 22-07-08 22:48

BTL-ule felicitari pt ce ai facut,un adevarat pasionat de masini,se ved ca iti iubesti cu adevarat masinutza

BTL-gordini 23-07-08 08:59

2 Attachment(s)
Am facut 2 poze cand am venit azi chiar la servici,ca sa oprit ploaia dar o sa fac mai multe,am taiat 3.5 spire .Dar acuma e mai lasata de fata si de spate un pic mai ridicata exact cum imi doream:D

BTL-gordini 23-07-08 09:08

2 Attachment(s)
Inca 2 poze si din laterala masinii,lungimea arcului acuma e de 33cm sau 43 cm nu mai stiu exact,dar il intreb pe FNM ca el stie:D,eram prea entuziasmat:rolleyes2

CED 23-07-08 09:17

lungimea e 33 - asa ziceai aseara - parca s-a mai lasat un pic sau mi se pare mie

ozn_yakuza 23-07-08 10:40

super tata, e bine asa si bafta multa si atentie la gropi, borduri si alte lucruri rele.

Villy ATS 23-07-08 12:35

foarte frumoasa si dacia ta bv

BTL-gordini 24-07-08 11:55

Ozn-ule am vazut ce ti-a zis Bogdan in leg cu toba finala,sincer a fost fara bun simt si putea sa iti rasp.altfel,daca vrei te rezolv eu de toba sau uitate u pe bazar sa vezi ca sunt cate vrei.Ar trebuii si el NIG sa o lase mai moale cu unele treburi spuse ,mi-i se pare ca are nasul c-am sus acuma de cand cu masina dar sunt si altekle frumoase si bune,oricum intru eu la el pe topic si i spun.Distanta la arcurile acum taiate este de 33 cm

BTL-gordini 24-07-08 12:18

Iti arat exact cum o sa fie arcurile ca tre sa le taiem si la FNM si facem pozesa vezi diferenta.Intra aici si vezi si preturi la tobe si eu am yed performance http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...de-190412.html

Nastase Bogdan 24-07-08 12:44

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1659642)
Ozn-ule am vazut ce ti-a zis Bogdan in leg cu toba finala,sincer a fost fara bun simt si putea sa iti rasp.altfel,daca vrei te rezolv eu de toba sau uitate u pe bazar sa vezi ca sunt cate vrei.Ar trebuii si el NIG sa o lase mai moale cu unele treburi spuse ,mi-i se pare ca are nasul c-am sus acuma de cand cu masina dar sunt si altekle frumoase si bune,oricum intru eu la el pe topic si i spun.Distanta la arcurile acum taiate este de 33 cm

Domnule BTL,nu e nevoie sa mai intri la mine pe Topic si sa-mi aduci mustrari nefondate..nu stiu cu ce anume am fost fara bun simt..daca nu am mai putut intra pe net si i-am raspuns abia azi inseamna ca nu am bun simt:?:...si i-am dat un raspuns civilizat,zic eu..de moment ce eu nu spun nimic despre vreo vanzare de toba,nu stiu de ce m-a luat asa,la sigur,ca o vand..:???:

Cat despre nas pe sus te inseli..eu sunt un tip modest si nu imi place sa ma laud sau sa fac valuri..am raspuns cu placere de fiecare data la intrebarile adresate..insa in cazul tau si a lui OZN a-ti inceput sa faceti talcioc la mine pe topic si pt asta te-au avertizat si moderatorii;)

Gandeste un pic mai matur treburile si ai sa vezi ca nu am gresit cu nimic:rolleyes2

adi.schumi_tm 24-07-08 14:13

Superba masina asa lasata BTL-ule.Ceva de genu vreau sa o las si eu,poate o lasam impreuna :D,sa-mi spui te rog cum se comporta acum la gropi si mai ales in timp cum se comporta directia,nu se strica mai repede?

BTL-gordini 24-07-08 15:31

Schumi:D,la gropi din cate am sesizat eu nu sunt modificari,tot asa se prezinta si in rest nimic probleme,daca ai nevoie de ce imim zici si cu cea mai mare placere rezolvam ce imi sta in masura.O sa tai si la FNM arcurile si atunci o sa vezi mai multe poze:lol:

flocea_ro_ab 24-07-08 15:43

nu iti freaca roata de aripa cand iei curba ?:>

BTL-gordini 24-07-08 17:01

Nu imi freaca ,e loc destul,daca nu mai taiem ,mai facem ca altceva ce avem de facut toata ziua:D:D:D:D

RobertRFG 24-07-08 20:25

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1659642)

ai spus ceva foarte incorect mai sus...nu il stii deloc pe bogdan si de aceea nu ai de unde sa stii daca e sau nu e cu nasul pe sus,nici eu nu il stiu bine dar totusi din cate am vorbit cu el chit ca nu neam mai intalnit de foarte mult timp Bogdan e un baiat de nota 10 care incearca sa ajute cum poate,un adevarat pasionat de dacia 1300 lucru care se si vede prin ceea ce a reusit sa faca cu masinuta lui care este absolut superba...deabia astept sa ma intalnesc sa mai vb cu el dar nu acum ci dupa ce o sa fac si eo masina

ozn_yakuza 24-07-08 20:30

gata dany cand poti sa imi timiti cercurile?

BTL-gordini 24-07-08 22:39

Robert eu chiar nu am nimic cu Bogdan,si pe mine ma ajutat cand am avut nevoie si il respect:-),am zis doar ca nu mi-a convenit cum i-a spus la Ozn,in rest nimic,eu sunt prieten cu toata lumea:D

cannavaro 24-07-08 23:41

acum trebuie sa umbli si la amortizoare.

BTL-gordini 25-07-08 08:22

CE trebuie facut la amortizoare sa iau mai mici ,sau sunt cu filet mai scurt?

joke 25-07-08 08:28

vreau si eu sa tai din arcuri pe fata ca pe spate acum sta lasata desi nu am taiat din ele in prima faza vroiam sa tai 1,5 spire dar privind masinuta ta cred ca e prea putin uita-te putin pe threatul meu "sfaturi pentru 1300-tea mea " si zi-mi si mie cam cum sa fac si cate o mica idee despre masina oricum nu mai e asa incarcata cum era am mai dat jos din ele o sa pun si ceva poze zilele astea

BTL-gordini 25-07-08 09:38

Pai pe spate ai pus arcuri de fata sau de spate?eu am de fata pe spate si am taiat doar o spira,ca daca tu le ai de spate atunci sunt mai moi ca si cele de fata:shock:.Poate ai vazut la pozele mele anterioare ca masina era mai ridicata de fata si nu i statea bine,dar acuma cu lungimea arcului de fata taiat este de 33 cm si am taiat 3.5 spire.Eu zic sa le lasi pe spate asa si sa tai pe fata,si atunci va sta unpic coborata de fata dar candse va pune cineva se va echilibra.La 1300 i sta f.bine lasata de fat,muscle car:rolleyes2

ozn_yakuza 25-07-08 10:09

BTL te rog sa imi zici cum ai facut intregul procedeu.
ai tesit spira de sus care vine in contact cu oala?
ai pus furtun pe arc pt a face priza mai buna cu tabla?
si cate spire ai taiat?
auzi poate dai si niste poze daca poti.mersi mult.

joke 25-07-08 11:06

am pe spate arcuri normale de spate nu am taiat din ele si asa le las pentru ca muchia aripei e la ras poate un pic astupa marginea cauciucului si imi place asa in schimb pe fata intre muchia aripei si cauciuc e o distanta de aproximativ 7 cm si arata nasol ce vroiam sa stiu e cam cat sa tai sa astupe un pic cauciucul dar ff putin;)

Nastase Bogdan 25-07-08 11:48

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1661430)
CE trebuie facut la amortizoare sa iau mai mici ,sau sunt cu filet mai scurt?

La amortizoarele fata solutia cea mai ieftina si buna este sa tai din filetul de jos(unde se infileteaza in T-ul amortizor) cam 1 cm,sa ramana exact cat sa se infileteze in T-eu.In acest fel ii permiti amortizorului sa aiba o cursa mai lunga si sa nu bata la comprimare maxima;)..asa am procedat eu si nu am probleme,si a mea cred ca e putin mai coborata ca a ta:rolleyes2
Succes in continuare,arata mult mai bine asa coborata:-)

BTL-gordini 25-07-08 13:21

OZN-ule cand am taiat cu flexul spirele,exacat cum a isit taietura am lasat asa,nu am indoit partea ce a ramas,ca trebuia sa il incalzesc si apoi se decaleste.Da nu-i problema il pui acolo unde iti arat arcul cum ar venu,deoarece cand lasi masina jos el se va aseza si am pus cauciuc peste ca sa nu frece pe tabla,am taiat 3.5 spire si lungimea arcului este acuma de 33 cm.Poze o sa pun cand taiem acuma la FNM in wekend ca la mine a plouat si nu am mai facut poze

BTL-gordini 25-07-08 13:24

Joke,pai atunci fale pe fata,uitate ce am scris mai sus la OZN si o sa vezi exact tot ce am facut eu.:lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning