![]() |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
uitati si ceasurile mele:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Turometru de r19 , kilometraj de r5 turbo , lumini by Zexstar .
|
pls spunetimi si mie de unde pot sa fac rost si eu de bord cu plasma pt dacie berlina????
|
mortale ceasurile de bord
|
vreau si eu ceasurile de bord sa fie luminate din int....care ma poatea ajuta ...cine stie sa le faca si la ce pretz? vreau pe o berlina din 99 ranjetul lui iliescu
|
vreau si io doua ace luminate(de logan.dsn,ce o fii nu conteaza).
|
1 Attachment(s)
up.. am si eu nevoie de ceasurile astea
|
Cumparati sau construiestele:)
|
Quote:
mai precis vreau poza ..care trebuie scoasa la imprimanta a acelor ceasuri..classic de dacie ms ..astept ajutoare |
pai uitate la prima pagina si iti poti lua deacolo ca sunt destule.....daca te referi la ce ma gandesc si eu.:lol:
|
nu sunt.:(
|
5 Attachment(s)
cum? nu sunt destea la prima pagina???:rolleyes2 uita-te mai bine:?:;)
|
1 Attachment(s)
@Cypy_Pesac mersi pentru ajutor.. dar sunt ceva diferite astea. :(
vreau ceva identic ca cele de dacie..cum e si in urmatoarea poza(a lu TAU parca ) ..si cea de sus. |
da a lu TAU sunt, dar el are ceva modificari majore pe la bord...daca imi aduc eu aminte e ceva cu leduri sau neoane nustiu exact, asa ca mai bine il las pe TAU sati spuna secretul;)
|
am inteles..dar eu nu am nevoie de modificarile de iluminare.. doar poza cu ceasurile care trebuie scoasa la imprimanta .!
|
Quote:
|
e ...lasa ca si alti au ...ce nu are TAU :) fiecare e unic in felul lui....totusi cine are modelul ala de ceasuri ? ptr printat.
|
cand voi vedea un bord construit de la zero, care sa fie functional din toate punctele de vedere , nu numai al indicatoarelor, voi fi impresionat. pana atunci poate imi fac eu unul. restul sunt luminiteee...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ceva strofocati ma atata faceti o imagine pe PC cum vreti sa arate ceasurile si in interiorul bordului ouneti cate leduri vreti dupa bunul gust si profit,lumina va trece prin ce e desenat cu alb iar prin ce e desenat cu negru nu va trece,le puteti face pe ce culoare vreti voi si pe ce desen vreti voi,doar sa luati leduri de pozitie pt masini din acelea care sunt cate 2 la set si sunt pana in 10 ron,bafta la facut traba buna.
asa arata ceasurile mele poate va inspira mai bine,si nu va faceti voi griji ca orice lucru facut de mana ta e unicat in felul lui pt ca nimic nu poate fi facut la fel de 2 3 persoane. |
alea nu sunt ceasuri facute pe PC
|
esti copil.
|
zicetimi si mie cum pun si eu leduri sa lumineze la bord ca sa ars un bec dala nu se vede turometru noaptea....alea 3 de sus....am inteles ca se pun cate 2 leduri deasupra fiecarui ceas...dar cu le led la curent cum le prind acolo....pecizez ca nu am mai facut asa cv nu am indee cum arata ceasurile date jos....
|
uite te invata tata ozn.
dai ceasurile de bord jos si in partea de sus ele au ori 3 locasuri separate unul pt fiecare bec ori un locas mare si lung in care sunt 3 orificii pt 3 becuri,te duci la un magazin auto si cumpari 2 seturi a cate 2 leduri din acelea de se pun la pozitii,ledurile sa mearga pe 12 v,de ce culoare vrei si gasesti tu,tai firele de la cate un bec si legi firele la cate un led il probezi vezi daca nu merge schimbi invers firele pt ca inseamna ca ai pus minusul la plus si invers si asa faci la toate 3 ledurile apoi le izolezi bine si gata ai leduri la bord. |
salut, am vazut ca sunt cateva fotografii pe aici cu console de bord.....vreau sa imi fac si eu numai ca nu stiu dimensiunile....are cineva dimensiuni, cote si alte date technice?niste desene ceva.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de unde gasesc si eu sa schimb niste becuri mai puternice in bord ?
|
;)as dori sa imi fac si eu o consola la un bord CN(masina e din '98).dati-mi si mie idei din ce sa o fac si niste dimensiuni daca se poate...
|
si eu am cerut, dar nu mi-a dat nimeni.....pe mine ma interesa niste date technice si dimeniuni la o consola pentru un bord CN2 sau 3, modelul ala rotunjit
|
Quote:
vreau sa imi tunez instrumentalu de bord |
Quote:
vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! indrumati-ma si p mine!!!!! va rog mult de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! astept raspuns trimite-ti-mi si mie cateva modele de instrumentale am o dacie albastra si as vrea ca bordu in loc de luminile verzi sa pun leduri albastre!! ce modele de instrumentale imi recomandati?? va rog mult dati-mi si un id de mes de mess daca se poate,nu o sa va cicalesc vrau doar cateva modele sa mi le trimiteti id meu este rmon_tcr!!!! va rog mult!!!! |
salut. as vrea sa stiu si eu cum pot monta un bord de ursulet pe dacie
|
salut ! cum ai schimbat culoarea luminilor la plansa de bord ?
:shock::shock: |
se poate face ceasuri albe lipind hartie sau trebuie autocolant???
|
oare cer prea mult cuiva de aici sa posteze imaginea care vine direct lipita pe un cadran de bord de dacie din 2001 ??? dar sa fie fix poza aia si cum trebe sa o printez daca se poate se imi explice . nu ma intereseaza model si restu . multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning