![]() |
Re: Mk3 1.8 GtI :X:X:X Marius
Quote:
|
4 Attachment(s)
am schimbat si volanul am vrut cv mai mic intradevar nu este ce trebuie dar pana voi lua unul cum trebuie merge si asta pun cteva poze sa vedeti despre ce e este vorba plus cteva cu ceasurile noaptea:D
|
8 Attachment(s)
mai pun cteva cu masina
|
Frumoasa masina...
Cred ca ar arata mult mai bune fara folia aia pe haion si cea de sus , bandourile facute in culoarea masinii iar capota o poti lasa asa daca vrei ca arata destul de bine ;) Succes in continuare !!! |
Quote:
MS MS dar masina va fi vopsita toata albastra fara plafon ala v-a ramne poate asa sau alceva nsuht ce mio mai veni in cap dar in rest va fi albastra ;) |
ce e cu proiectoarele alea jos in bara???? arunca-le ca nu e dacie s-o kitch uiesti
|
Quote:
Mie personal nu imi place deloc plafonul facut asa. Am mai vazut un golf aici pe forum care avea tricolorul facut doar pe suprafata trapei si arata mult mai bine numai acolo si in plus era si al Romaniei. Bafta! |
proiectoarele le voi da jos desi noaptea sunt destul de folositoare dar legat de plafon masina este nemteasca nu romaneasca ;) asa ca era o porcarie totala sa pun culorile romaniei si sa fac doar trapa la fel navea nici un farmec(parerea mea) oricum plafonul il voi lasa asa pana ma plikt ca dupaia sigur vor fi date jos culorile si va fi fcut doar intro culoare
ms oricum pt observatii sunt bine venite ;) Baftaa!!! |
2 Attachment(s)
si ultimele poze cu proiectoarele pe ea pt ca au fost date jos :!:
|
Cate s-au schimbat pe aici...imi plac ceasurile suplimentare.
Abea astept sa o vad :D. |
poi da facem si noi ce putem :lol::lol:o sa o vezi cat de curand defapt cand vrei si ai timp:D
astazi i-am schimbat distributia -pompa apa Ruville -rola si curea Dayco si la sfarsit i-am fcut o baitza calumea:lol::lol: |
6 Attachment(s)
pun si cateva poze:lol:
|
1 Attachment(s)
:!::!::!:
|
Ce om ba nene, nici nu mai saluti lumea :lol: Ai trecut adineauri pe langa mine, eram la poarta cu un Renault Clio.... Iti placea cu frana de mana, dupaia ai trecut "nervos" pe langa mine :lol:
Da-mi pe PM numaru tau ca nu-l mai am, nici nu aveam pe ce sa te sun! PS: arata bine masina pe viu, nu-si au rost comentariile rautacioase :D |
ms ms poi nu miam dat seama scze am vzut ca ai dat flesuri dar am crezut ca nu e pt mine :lol::lol: nru til trimit imediat pe privAT;)
|
3 Attachment(s)
am renuntat la culorile de pe plafon momentan ramane asa pana cand imi mai vne vreo idee:lol::lol::lol::lol:
|
Parerea mea este urmatoarea:
Nu imi plac: haionu negru, stickerele de pa haion si stickeru ala de pe parbriz In rest, imi place tot, inclusiv jantele si farurile! Spor :D |
Arata mult mai bine asa :-)
|
Se vede mai bine acum :D
|
Ms Ms :D
asta vreau sa arate din ce in ce mai bine;) |
Arata bine dar totusi renunta la folia de pe haion.
|
pe haion nu este colant l-am vopsit cu spreiu ;)
|
Quote:
Cat mai albastra ;). |
4 Attachment(s)
mai sterg un pic prafu pe aici cu cteva poze cu masina nu s-a mai fcut nimik important la ea doar volanul l-am schimbat am renuntat la cel sport si am pus unu cu airbag original si cel mai prob asta va ramane ;)
|
pune-ti si in fata ceva folie mai deschisa umpic, parerea mea e ca ar arata mai bine masinuta, oricum arata bine si asa.
succes si grija de ea in continuare! |
ms ecsTazy i-as pune si pe fata da imi e ca ma lasa gabori fara talon dar voi incerca cv deschis ;)
|
2 Attachment(s)
revin cu noutati :D:D:D:evil:
-bad boy -haion clean |
Daca nu le vopsesti (hayonul si capota) in culoarea masinii degeaba.... :lol:
|
si eu care ma gandeam ca s-a dus "moda" badboy.ului... :sad:
|
B-99-SAA va fi vopsita toata pana atunci ramane asa :D
goshy dupa cum vezi nu sa dus :lol::lol::lol: mie imi place cum ii sta asa ;) |
Capota poti sa o faci neagra ca acum ca se vede destul de bine iar in rest culoarea masinii :D
|
1 Attachment(s)
Cred ca e prima data cand vad la golf 3 badboy reusit, care sa arate bine.
Daca faci si haionu' ca in poza care am puso, fara bagheta aia cu butonul, eu zic ca iese piesa. |
1 Attachment(s)
Bucharest Wheels Arena :arrow:
|
Quote:
|
masina s-a vandut am trecut la alceva;)
bafta !!! |
Dc nu zici ma ca e de vanzare.. ma rog.. a fost...
La ce treci? Fabia?Rs? |
poi am avut si pe aici pe forum anunt ca o vand ;) oricum sa vandut masina
am trecut deja la fabia :D o s'o prezint la marca Skoda aiici pe forum ;) si dpaia te astept cu pareri :lol: |
Quote:
mai bine vii si dai de baut... sa o uzi=)) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning