![]() |
apropo..pe fata i'mi pun port fuzete de R 18 ,mi'au spus ca merg exact pe dacie..asa ca am 4 frezoane
|
Quote:
daca chiar vrei sa te apuci, mai bine ne intalnim, vorbim, te ajutam cu ce putem... cu povesti pe forum nu se face treaba |
eu sunt in italia acum...si vin in aprilie...asa ca ma informez....si intre timp fratele meu...cauta piese ce'mi trebe..ca el e in cluj..
dati'mi si mie un nr de telefon..o adresa sa va caut cand vin in cluj |
:))) am fost pe spate....ce are fuzeta de r18???? frezoane???? :yikes: le zice prezoane!!!!
sa sti ca nu o sa gasesti asa ceva din pacate ca si eu caut de o gramada de vreme! in legatura cu puntea! potriveste da eu sincer nu recomand pt ca are discurile de frana mai mari ca cele de fatza! in le gatura cu amortizoarele... tu in ce tzara crezi ca suntem sa gasesti amortizoare sport pt daci... si noi... exista solutii da noi nu o sa gasesti.. pt ca nu se fac! arcuri merg de nova! |
ia mai lasati criticile...omu vrea sa faca si el ce poate.....repede..hop si el...eu astept idei nu critici....
si ce'i de facut la suspensie..daca noi nu sunt...? faza cu taiatul din spire nu merge..? |
amortizoarele se pot intarii, sunt cativa mesteri priceputzi prin tzara! arcurile se pot taia, da mai bine iti cumperi unele de nova care is mai scurte, pentru ca arcurile vechi deja au otelul imbatranit si nu mai au aceeasi elasticitate!
|
apoi cred ca-s scumpe alea de nova..ce fac...bag 10 milioane numai in arcuri?!...nop
amortizoare da...m-ar interesa......... |
pe spate merg si de solenza, pe fata poti sa pui de papuc, scurtate...
deasemenea poti sa pui bare antiruliu (mai groase) de R18 nu te uita ca ii umpic mai mare pretu ca tot nu iesi la banii la care e o suspensie sport aftermarket |
1 Attachment(s)
Fratilor va pun si eu o dacie din vecini daca nu va supara
|
bestiala, parca-i a mea :lol: :lol: :lol:
|
cati cai ti-o dat ornamentu ala de pe capota? :roll:
|
pe el nu-l intereseaza puterea, il intereseaza aspectul masinii. :wink:
|
arata bine ...... :P
|
poi poate aia si era idee nu puterea.
|
am vazut masina vineri, si arata fff bine, si daca o sa reuseasca sa isi faca la ea tot ce si-o propus ii iese super!
|
bani sa aiba
|
Re: DACIA TUNING
1 Attachment(s)
coada de rechin.. mie m-i se pare ca arata cam stupid..in fine gusturile nu se discuta .. poza luata de pe alt site
|
doamne :) hai ca spoileru si pragurile par DRAGUTE dar coada nu stiu de ce era necesara
|
cand ruleaza loganu cu 500 km/h pe acolo trece aeru si nu ii lasa fundu sa fuga in curbe!
|
Inteleg faptul ca fiecare vrea sa-si faca masina cat mai diferita, dar unii aleg solutii dintre cele mai stupide :) :D....ce-i pe Loganul ala nu stiu cum poate fi descris...coada de rechin, de avion, sau pur si simplu TZAPA TUNING! Eu cred ca cei de la RAR ar fi de-acord cu mine.
|
mai este unu verde inchis in cluj identic
|
1 Attachment(s)
salonul auto Madrid
|
1 Attachment(s)
o dacie f frumoasa
|
nice .. true.. respect ! :)
|
ii de cel putin in an pe forum acu arata altfel umpic
|
1 Attachment(s)
kitsch sau unicat ??
adica .. daca e sa analizezi munca depusa si imaginatia si altele ..+ daca o pui pe mama sa se uite si o intrebi ce parere are .... :)) ..... - |
da nova aia cu bot de 316 no aveti?
|
Quote:
II UN KITSCH UNICAT |
Quote:
te doare mintea ce pot face romanii astia =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
abia astept sa vad un lastun cu bot de mig (asta nu ii tuning asta ii bataie de joc la adresa bmw)
|
10 Attachment(s)
Mie imi plac daciile astea :
|
masini faine :))))))) universale
|
imi plac scaunele din aia visinie
|
1 Attachment(s)
sa moara masa ce tare e asta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))
|
si ii si pe gpl
|
:lol: :lol: ala ii "te pupa TOTY" :shock: :lol: :lol:
|
Dacia Cabrio
1 Attachment(s)
Dacia decapotabila din 1971 facuta la cererea lui Nicolae Ceausescu,masina are toate piesele originale are 200 km parcursi,este nou nouta,este inscrisa si este de vanzare,pretul nu il stiu sigur!
asa suna anuntul "Motor 1410, cutie 5 trepte, 2 locuri , prelata alba, usoare modificari la design, noua. Masina e originala din fabrica.Pot dovedi cu acte originale. E inscrisa pe Hunedoara. MERITA VAZUTA! UNICAT.A FOST FACUTA PT CEAUSESCU.TINUTA IN GARAJ DE ATUNCI.NERULATA." |
Dacia Cabrio
2 Attachment(s)
Mai adaug o dacia decapotabila,aceasta nu este din fabrica asa ... este modificata de cineva,este inscrisa in circulatie si trecuta prin RAR si aceasta este de vanzare,pret 15.000 euro www.dacia-cabrio.go.ro
|
Dacia Cabrio
1 Attachment(s)
Un ras de dacie cabrio facuta de niste tarani!
|
mai era dacia asta undeva, cred ca si aia rosie am mai vazut-o ...cred ca pe la kitch
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning