Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

vinyl 06-01-12 00:02

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

1 Attachment(s)
Ale tale nu sunt asa din fabrica? cu certificat TUV..etc?
Eu daca le fac pe ale mele ca in poza de mai jos, dar cu lac, nu cu folie, n-au ce sa-mi faca zici, nu? :)))

Gode 06-01-12 08:43

daca sunt facute cu lac si sunt facute perfect .... mai poti scapa sa nu iti ia certificatul spunandu-le ca triplele sunt Smoked din fabrica si te lasa ...dar cu folie nu ai nicio sansa insa la mine daca te uiti mai atent vinyl partea care lumineaza (semnalizare ceata stop pozitie etc.) nu este facuta cu folie , pe unde am pus eu folie nu am niciun bec deci nu au ce sa imi faca deaorece tripla mea chiar daca dau folia jos chiar daca o las , la fel lumineaza .

stefiPJJ 06-01-12 10:50

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4809624)
Eu in pers0ana stefi.

Te astept si la bijuteria aia albastra cu roatele verz` :lol:

Gode 06-01-12 12:16

cand vrei tu stefi ma suni si facem .

Gode 12-01-12 17:05

5 Attachment(s)
astazi fiind o zii cu soare am reusit sa mai fac si eu cate ceva pe la masina .... asa ca am facut triplele cu lac . astept parerile voastre... R36 Rear lights :X

mike-fullspeed 12-01-12 21:28

Frumos dar un minus ca nu le-ai demontat!

Gode 12-01-12 23:33

le-as fii demontat daca as fii stiut insa nu au niciun surub nimic si mi-a fost frica sa trag de ele dar oricum le-am izolat foarte foarte bine si nici nu zici ca nu au fost date jos de pe masina o sa vezi cand o sa vin la tine sa imi vopsesti prelungirile

B-99-SAA 13-01-12 14:41

Daca nu ma insel e in portbagaj un capac pe unde intri colea la stopuri ca sa le desfaci... :rolleyes2

Gode 13-01-12 17:05

nu e niciun fel de capac si niciun fel de surubel absolut nimic daca nu ma insel sunt prinse in clipsuri si mi-a fost frica sa trag de ele si sa le rup...

Leo12 13-01-12 17:52

Doar o intrebare am, detin si eu o masina ca aceasta si am vazut pe net la un jetta in toba, nus sigur unde, un fel de " fluier " care suna cand accelerezi masina.. o informatie ceva, multumesc, daca nu am postat bine ma scuzati.

xDaniel 13-01-12 22:19

Poate se auzea de la turbo...

Gode 13-01-12 22:35

1 Attachment(s)
Leo12 este vorba de asa ceva nu este sunet de la turbo, fluierul acesta se monteaza pe evacuare .

Al3xInn0 13-01-12 23:23

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4825613)
Leo12 este vorba de asa ceva nu este sunet de la turbo, fluierul acesta se monteaza pe evacuare .

e o prostie fluiericiu asta , nu seamana deloc cu un bov sau sunet de turbo , doar fluiera, dai banii degeaba pe el , mai bine dai finala jos si se aude mult mai bine :D bafta

Gode 13-01-12 23:52

si mie mi se pare o mizerie :)))

Denis' 13-01-12 23:57

frumoasa masina , felicitari pentru munca realizata !

Bafta la TUNAT !

Gode 14-01-12 00:00

ms pt apreciere ... pt masina am multe ganduri... daca as putea sa le fac pe toate deodata ar fii perfect dar este foarte greu cu criza asta :D dar usor usor le voi face pe toate sper !

Gode 14-01-12 11:27

5 Attachment(s)
daca tot mi-a mai ramas putin lac am facut si semnalele fata... astept parerile voastre :D sunt bine venite

bogdy.ghetto 14-01-12 18:18

nu-mi place! din ce stiu pt modelu asta de Passat exista si semnale albe cred ca dadeau mai bine.

Leo12 15-01-12 18:33

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4825613)

asa e cum zici, dar cum se numeste?

Gode 15-01-12 20:58

4 Attachment(s)
pai depinde cum vrei tu sa ii zici fluier esapament poti scrie pe google si gasesti sau exhausts whistle sau fake bov :-??

bogdy ghetto nu zic ca , cu semnalele albe nu ar fii dat bine insa mie imi place destul de mult si asa... oricum apreciez parerea ta .

si acum sa pun si eu cateva poze de la o mica plimbarica de azi :D

vinyl 15-01-12 22:07

Te rog eu, scoate baghetele alea cromate din partea de jos....

Gode 16-01-12 09:09

cred ca am mai spus ca nu sunt baghete ci grila este facuta cu autocolant dar se vede putin inestetic deoarece am lovit un caine si grila s-a spart putin si trebuie schimbata ...

vinyl 16-01-12 11:12

Da....autocolant..sau ce-o fi..scoatel :D E doar parerea mea..

Leo12 16-01-12 16:21

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4828923)
pai depinde cum vrei tu sa ii zici fluier esapament poti scrie pe google si gasesti sau exhausts whistle sau fake bov :-??

ha! mersi frate, am gasit, dau o bere ! mersi mult.

Gode 17-01-12 22:12

n-ai pentru ce , daca iti este de folos e placerea mea

Allynush 20-01-12 19:23

Bogdane nu stiu unde pui colantul pe prelungirile alea dar o saptamana te vad cu el o saptamana fara el :D .

Gode 26-01-12 11:30

Eu singur mi-l pun !! :D

AJUTOOOOOOOOOOOR !!! in zapezile astea imense mi se aburesc triplele pe spate:-((((((

DEVIL's Style 26-01-12 11:46

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4848034)
Eu singur mi-l pun !! :D

AJUTOOOOOOOOOOOR !!! in zapezile astea imense mi se aburesc triplele pe spate:-((((((

Le desfaci si vezi pe unde nu sunt etansate si pui cu silicon transparent !

Gode 26-01-12 13:24

mie imi era teama sa le desfac pt ca vroiam sa le fac interiorul negru si am zis ca sa nu le desfac pt ca o sa se abureasca si uite nu au fost desfacute niciodata si tot se aburesc.... e un silicon anume care se foloseste pt lipirea lor ?

Gode 29-01-12 19:03

1 Attachment(s)
as vrea sa imi cumpar noul model de butoane de la ac dar nu stiu unde as putea gasii ... daca ma poate ajuta cineva cu niste preturi si oferte ceva :D

bogdy.ghetto 29-01-12 19:09

Un site foarte ok este www.oemplus.ro nu stiu daca are asa ceva dar poti sa te uiti

Gode 29-01-12 20:01

ms mult o sa ma uit sa vad daca gasesc ceva , am vazut ca si la skoda si la passat golf la majoritatea au inceput sa pun butoanele de la ac asa si mi se pare ca arata mult mai bine

RUDY20140TDI 30-01-12 16:12

Sal.,
Eu am luat CLIMATRONICUL de pe e-bay.de.
Incearca si tu tot acolo sa vezi ce gasesti.
O zi buna.

bogdy.ghetto 30-01-12 18:42

Daca eu iti zic ca ce mi-am comandat de pe OEM+ a fost totul foarte bun si asa cum am vorbit cu omul ce zici? Pe cine crezi pe ala de pe forumul ala sau pe mine? Parerile sunt impartite...si apropo voi astia care scrie-ti ca tot ce e VW e made in Germany visati. Audi TT facut in Ungaria masina nemteasca...perdelute geamuri spate Audi A6 Made in Romania Cablaje de motor si multe alte cablaje Made in Romania...volanele alea care dam sute de euro pe ele Made in Romania de la A2 la A7 toate volanele.

RUDY20140TDI 30-01-12 20:55

bogdy.ghetto
Sal.,
Mai omule eu nu zic sa nu ia de la OEM+.ro.
Dar sa stii de la mine ca deja cineva din Bucuresti sa dus dupa el la sa-i dea banii inapoi pe o NAVI RNS-510 care era arsa.
Ca asa procedeaza colegul de pe vwforum.ro cu ID-ul TIR.
Nu mai zic de preturi.
Care sunt, nu scumpe ci, FOARTE SCUMPE .
O seara buna.

Gode 31-01-12 22:54

Rudy sincer sa fiu as cauta insa nu prea stiu nici ce sa caut cum se numeste acel sistem de climatic plansa climatica sau grila , tu sub ce nume ai cautat pe ebay si pe care ebay sunt mai ieftine preturile ? daca imi poti recomanda pt ca eu nu prea am folosit ebay pana acum.. multumesc anticipat

Gode 01-02-12 09:20

2 Attachment(s)
uite cam unde ar fii diferenta mare intre ele rudy ... am incercui in ambele poze ca sa iti dai seama ce difera... iar aasta cred ca ar fii singurul lucru care cred eu ca m-ar impiedica sa fac acest update...:-(

andrey_ 01-02-12 16:45

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4858359)
uite cam unde ar fii diferenta mare intre ele rudy ... am incercui in ambele poze ca sa iti dai seama ce difera... iar aasta cred ca ar fii singurul lucru care cred eu ca m-ar impiedica sa fac acest update...:-(

Vezi ca a facut cineva chestia asta pe vw forum la un golf 5,tot de problema asta s-a lovit si el, una e cu reglaj electric si una pe cablu.
Daca mai gasesc topicul iti dau un pm;)
Edit:
http://vwforum.vwforum.ro/topic/7301...a/page__st__60 post #62, gasesti acolo mai multe detalii.

Gode 02-02-12 15:01

1 Attachment(s)
da am vazut iti multumesc , insa nici el nu a rezolvat problema cu reglajul aerului:-(

andrey_ 02-02-12 16:20

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4860550)
da am vazut iti multumesc , insa nici el nu a rezolvat problema cu reglajul aerului:-(

Da,dar a facut un compromis destul de bun zic eu, oricum la picioare si dezaburire folosesti cel mai des(cel putin eu asta fac),si vine si pe la grilele din bord destul de ok aer cald....

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning