![]() |
Re: Audi TT vs BMW Z4 vs Nissan 350Z
audi si lamborghini folosesc tractiune 4x4,la fel si subaru si mitsubishi pe modelele
wrx sti si lancer evo deci nu mai adaug alte comentarii |
Quote:
|
Nissan 350Z 3.5
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine a vazut dragstere cu tractiune awd ?????? Nu exista.......bytheway dragsterele sunt cele mai rapide masini posibile pe 400m. Sau nu ?
|
Se vede tipicul lui race... prima data posteaza in vand numai ca sa ma ocntrazica intr-un subiect... apoi, vazand ca nu merge, ofera ceva argumente de doi lei... apoi, vazand ca nici macar asta nu merge, incepe sa caute disperat pe net ceva despre subiect ca sa nu vorbeasca in vant. Toate astea releva scopul lui suprem - ca nu cumva sa se vada ca am dreptate. Si pentru asta e in stare de orice. Si faza cu "taticu" pe care o tot reitereaza ma face sa ii inteleg mai bine supararea si revoltarea:)). Ma rezum in a spune ca in sclipitoarea ipostaza de intrat in viraj de 110 cu 180 da, ambele ies, dar in disperarea lui a evitat faptul ca eu nu vorbeam de exemple extreme. Daca virajul e de 110, ce se intampla cand il iei cu 140 sau 150? Cand esti cu fwd poti doar sa incetinesti, sperand ca iei curba. La fel cu awd. Cu rwd te poti salva, din moment ce doar cu asta rotile directoare au aderenta 100% si sint indreptate in directia buna. Si asta are limite, dar sint putin mai mari ca la restul.
"La masinile sport reale,de putere mare,problema la iesirea din viraj e PREA MULTA PUTERE.Adica,in traducere pentru tine,a apasa acceleratia in podea la o masina RWD cat esti inca in viraj inseamna derapaj" Nu, daca se pune problema, e de PREA MULT CUPLU! Cuplul de la roata e cel ce rupe aderenta... Dar cuplul si puterea pt tine sint aceleasi... n-o sa mai insist. Clar ca se vede ca nu stii conduce... Apesi acceleratia la podea in viraj.. Bravo... daca ai fi citit cu atentie, alta e secventa in viraje. de la apex (mijloc, ca sa intelegi si tu) incetezi sa franezi si INCEPI sa accelerezi - asta inseamna ca acceleratia nu e la podea... Vorbind strict de rotile spate ale ambelor, se observa ca dinamica cea mai buna pt awd e roti de aceeasi dimensiune si pe fata si pe spate,pe cand rwd are roti mai late pe spate, tocmai pt a face fata cuplului in plus care ajunge. unde awd are avantaj e in momentul tranzitiei de la frana la accelerare, cand transferul de mase e 0 si rotile, la limita laterala, musca toate. Cum trecem mai mult spre accelerare, fortele laterale scad si se apropie de 0 si atunci clar rwd trece cu mile in fatza datorita pierderii mult mai mici din transmisie. Si sa nu ne legam ca "daca si awd ar avea cauciucuri mai late..." ca atunci punem pe toate roti de 525/02/18 si atunci awd e cel mai mare perdant. mmihai82 inteleg ca ai audi, dar daca ai fi citit atent, ai fi vazut ca se incearca sa se mearga pe argumente solide - nu chestii gen da' masina aia are, deci e tare. Iar in al doilea rand, exemple cu sti si evo isi au rostul la rally, ori aici discutia era de circuit. anaconda_4badguys se pare ca oricate argumente iti voi da, tu tot vei zice ca awd e cel mai tare si ca rwd e bun mai mult pt senzatii (cum zic toti romanii mai nou, dar vezi ca nu e bine sa te iei dupa ce zic ei). Iti respect opinia. |
Desi celelate masini sunt mai puternice, aleg TT pt ca la design e cel mai frumos parerea mea.
|
Quote:
Pe macadam awd Pe circuit rwd(insa daca pilotul este de elita....daca este unul bun dar nu exceptional tot awd este mai bun-ex:R32 vs 130i...si pana la urma nu este plin pamantu de experti...) Iti respect cunostintele...si da argumentele tale sunt date in cazul ideal...=>daca aderenta nu este perfecta si/sau pilotul nu este f bun...ce am zis mai sus....) bye |
Aleg Z4-ul pt. ca aduce aminte de vechile coupe-uri, masini cu adevarat sportive...Motorizarea nu este una care sa te lase indiferent...
|
merg pe mana japonezilor! nissanul mi se pare serial killer! design, motorizare, sound! daca ar fi fost shi integral..pfiuu..oricum! nissan!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
destul de dezamagitor pollul...cred eu
|
BMW Z4 arata bine si are si un motor f bun!!!
|
desi nu sunt un mare fan al asiaticelor....dar dintre cele 3 nissanu' ii cel mai frumos...parerea mea.
|
TT este cel mai reusit, la toate capitolele (mai putin banii):D
|
Am o oarecare pasiune pentru japoneze shi merg pe Z. Pacat ca nu scot shi americanii ceva de genu' :(
|
stati sa vedeti noul TT-RS. 350 de cai ar trebui sa ajunga.motor 2,5 litri 5 cilindri in v.
|
350 Z...imi place foarte mult Nissanurile si sunt foarte rezistente
|
350 z.. mai ales daca are shi bunatatea aia de la novidem [compresorul].. yummy! din punctul meu de vedere 350z e o masina mult mai elastica.. senzatiile sunt bestiale :) .. mai ales cand te urci prima data intr-una shi derapezi ca nebunul ca ai picior greu :)
dar cum ziceam.. stock.. e ok.. cu ce are novidem de dat pt imbunatatiri. e o mashina bestiala.. 331kw [450 de cai] la 6600 ture shi 530Nm la 5350 de ture.. mai multe cred ca shtiti si voi .. ;) |
toate sunt frumoase da totusi m-as duce pe BMW cam tot imi place mai ales volanu old school:X
|
am mers si cu TT nou si cu 350z , si as alege 350z , adica e masina care o am acum si-s foarte multumit ce-mi place mult e ca sta bine pe curbe , ce nu-mi place e prea incomod scaunul , iar la capitolul tunning la motor se poate face racheta in state :)
|
350z all the way....masina perfecta pt mine:)!!
|
Quote:
|
Quote:
|
am votat Audi....pt k is fan audi....si pt k are de toate....toate calitatile posibile....
|
Quote:
n-as zice chiar toate ... |
Quote:
|
Z4 normal... nissanul e mult prea incet, si TT devine prea scump cand ii pui toate optiunile.... imi placea 350z la inceput, dar acum designul e un pic invechit, si are nevoie de niste motoare mai puternice daca chiar vrea sa fie luat in serios de cunoscatori, nu numai de daia care vor sa se dea mari....
|
eu am ales bmw....din 2 motive:
1.arata mai bine decat celelalte(parerea mea) 2.consuma si mai putin:D |
350Z :peace:
|
350Z fara discutii ;)
|
...bmw...pt simplul motiv ca sunt fan bmw...:D
|
clar z4 coupe nu inteleg dc uni oameni ar alege 350 Zinteleg k e cel mai puternick da in alcelashi timp e cel mai greu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bmw-ul e frumos in fata dar spatele e urat,nissanul arata acceptabil atat in fata cat si in spate,dar audi e teste celelalte doua,foarte frumos si elegant,calitate,nu gluma .cred ca design-ul si calitatea is criteriile de baza pt departajarea celor 3,pentru ca la peformante ,sunt cam asemanatoare pentru cele 3 marci
|
Bmw dupa mine e ultimul intre 350Z si TT e mai greu la design consider k sunt ambele la fel de frumoase da cum interiorul lui 350Z e mai mult decat urat (parerea mea) consider k TT e cel mai frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning