Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

Anonymous 04-03-04 12:06

ummm ... si cam care e problema? crezi ca mult iubitul tau proxy nu are IP? Stai linistit ca il vom afla si venim sa iti facem o vizita la serviciu instr-o seara .

nu prea le ai cu calculatoarele tu asa ... mai bine taci din gura ... du-te pe camp claustrofobule ... sa te simti LIBER ...

chiar ... pe forum aici te simti LIBER? de ce tot vii aici?

catalin rs4 04-03-04 12:24

o sati iei tu hayabosa ..cand isi ia si kamikaze..rs4.. :lol: :lol: defapt ne poti pune o poza cu ayabosa ta ..sau cu scooterul ala tau performant..cate masini ai facu cu el?? :lol: :lol: si apropo ..nam tata fraiere.. :evil: :evil: vad ca nai ce face toata ziua acasa..te intri sa te bagi si tu in seama :lol: :lol:

Anonymous 04-03-04 12:29

tzutzu, n-ai tu tabela pentru cate proxy-uri free sunt pe net. :lol:
trabantisti obositi care sunteti. si ce daca nu ma pricep la calculatoare? da-mi numarul de telefon al prietenei tale sa-ti demonstrez ca am mai citit si noi :wink:

Anonymous 04-03-04 12:39

mda ai dreptate ... dar am asa o banuiala ca ai postat macar o data de la servici ... si daca e asa ... aflam unde e asta si iti demontam o roata de la motocicleta intr-o zi ... asa de SURPRIZA.... e destul de vulnerabila o motocicleta ... nu stii niciodata ce i se poate intampla cand o lasi asa singurica ... ai grijE

Anonymous 04-03-04 12:45

dragul meu catalin,

imi pare rau ca nu ai tata, intelegi ca expresia a fost la modul figurat. sa uitam deci acest eveniment neplacut. ideea era ca nu tu ai muncit pe banii cu care ti-ai cumparat masina si nici pe cei cu care afirmi ca o sa-ti iei nushce mobra la vara. nu ca ar fi treaba mea, era doar o afirmatie, ca sa te fac sa te simti prost :wink: cat despre hayabosa, care se scrie hayabusa, ce treaba ai tu, daca pot ridica scuterul pe o roata pot si cu hayabusa. oricum nu stiu daca vorbim despre acelasi lucru, eu ma refer la hayabusa facuta de yamaha, nu cea a lui kawasaki.

numai bine.

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
cat despre tine cataline rs4, putzi a \"copilu lu taticu\" asa ca ciocu mic, vorbesc adultii aici. :) aia cu servici. :wink:

Ba fraiere ce papuci mei deschizi gura aia nespalata...ti-au intrat prea multe muste in gura cand te plimbi cu minimobra ta????
Ce mananci asa de mult rahat....nu vezi ca nu avem nevoie de tine pe aici.....daca tot vrei sa ai contact cu noi atunci trimite-ne prietena ta pe aici sa ne scapam si noi de surplusul de testesteron pe care ai zis ca il avem......tot vorbesti de conserve toata ziua si spui ca tu traiesti viata...ai uitat ca casca aia pe care o ti in cap nu iti da voie sa respiri ca omul si ca de fapt tu stai intr-o conzerva mult mai mica.....iti mirosi carile netratate de libidinoas ce esti.....poate daca te faci baiat de treaba...

Quote:

cat despre tine cataline rs4, putzi a \"copilu lu taticu\" asa ca ciocu mic, vorbesc adultii aici. :) aia cu servici. :wink:

Ba fraiere ce papuci mei deschizi gura aia nespalata...ti-au intrat prea multe muste in gura cand te plimbi cu minimobra ta????
Ce mananci asa de mult rahat....nu vezi ca nu avem nevoie de tine pe aici.....daca tot vrei sa ai contact cu noi atunci trimite-ne prietena ta pe aici sa ne scapam si noi de surplusul de testesteron pe care ai zis ca il avem......tot vorbesti de conserve toata ziua si spui ca tu traiesti viata...ai uitat ca casca aia pe care o ti in cap nu iti da voie sa respiri ca omul si ca de fapt tu stai intr-o conzerva mult mai mica.....iti mirosi carile netratate de libidinoas ce esti.....

Anonymous 04-03-04 12:55

Quote:

Originally Posted by \"tzutzu X\"
mda ai dreptate ... dar am asa o banuiala ca ai postat macar o data de la servici ... si daca e asa ... aflam unde e asta si iti demontam o roata de la motocicleta intr-o zi ... asa de SURPRIZA.... e destul de vulnerabila o motocicleta ... nu stii niciodata ce i se poate intampla cand o lasi asa singurica ... ai grijE

imi pare rau sa te dezamagesc.. dar efectiv rotile de scuter sunt turnate nu se pot demonta.

catalin rs4 04-03-04 12:56

hayabusa facuta de yamaha?? :?: :lol: :lol: in fine daca tu zici ..si de unde sti tu cine mia luat mie masina mai putulica?? :lol: daca nu eu atunci cine tu?? :lol: ia uite la el..tu nai ce face ..cred eu..tare mult as vrea sa ne intalnim odata ..dar tie frica probabil de aia te ascunzi...din astia ca tine sunt satul..te ascunzi..esti tare cu gura..doar.. :evil: :evil: ce treaba ai tu.. :lol:chiar daca as fi primit masina cadou nu cred car fi treba ta .. :twisted: :chainsaw: :bat: :bat: :blahblah: :2gun: :lol: :lol:

Anonymous 04-03-04 13:03

ia te uita ce suparacios! fac pariu ca pilotezi un wartburg! :wink:

Anonymous 04-03-04 13:04

dar daca trag foarte foarte tare si salbatic de roti ca un animal sau bag o bara prin roata si trag TARE sau daca infig un metal ascutit in cauciuc si il rasucesc sau iti rastorn scuterul si incep sa il lovesc ca cretinul cu o ranga ... crezi ca reusesc sa fac ceva?

catalin rs4 04-03-04 13:10

:lol: :lol: da..ai dreptate..nu cred..ca o sa reusesti...pe asta nul mai poate niemeni ..ajuta... :lol: :lol: gata punct..lasatil sa vb de unu singur.. :lol: 8)poate ne intalnim..pe starzi..eu cu conserva mea si tu cu scoterul tau..(ala performant) :wink:

Anonymous 04-03-04 13:11

Quote:

Originally Posted by \"nervosul X\"
dar daca trag foarte foarte tare si salbatic de roti ca un animal sau bag o bara prin roata si trag TARE sau daca infig un metal ascutit in cauciuc si il rasucesc sau iti rastorn scuterul si incep sa il lovesc ca cretinul cu o ranga ... crezi ca reusesc sa fac ceva?

aici ai punctat bine. daca esti un cretin.. da, reusesti. esti un cretin? :wink:

Anonymous 04-03-04 13:12

vei afla in curand

Anonymous 04-03-04 13:19

sa-l baneze cineva pe acest cretin periculos! :P

Anonymous 04-03-04 13:21

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
chiar daca as fi primit masina cadou nu cred car fi treba ta

chiar, cine ti-a facut-o cadou? ca ne-ai facut curiosi. :roll:

catalin rs4 04-03-04 13:29

omule eu singur miam facut cadou.. :wink: si motorul ..tot eu singur o sa mil fac cadou.. :wink:

bobbyadr 04-03-04 13:36

doamne cata rabdare aveti :?

Anonymous 04-03-04 13:39

bobitza, te conjur sa-mi lasi clientii in pace :wink:

catalin, banuiesc ca esti un om de afaceri de succes 8) dar sa lasam penibilitatile si sa revenim: mama ta stie in ce a investit banii? :wink:

catalin rs4 04-03-04 13:44

si daca iti zic ca nam nici mama?? :lol: 8) nu inteleg unde problema ta??iti dau nr meu de tel sa ma suni mai bine sa vb la tel..?? :P daca ai bani pe cartela binenteles :lol: :lol: sau imi dai beep si te sun eu.. :wink:

bobbyadr 04-03-04 13:47

8) PRIVESC SI NU MAI ZIC NIMIC 8)

:evil: :evil: SPOR LA TREABA :twisted: :twisted:

Anonymous 04-03-04 14:03

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
si daca iti zic ca nam nici mama?? :lol: 8) nu inteleg unde problema ta??iti dau nr meu de tel sa ma suni mai bine sa vb la tel..?? :P daca ai bani pe cartela binenteles :lol: :lol: sau imi dai beep si te sun eu.. :wink:

sa nu uitam ca sunt mai tzaran ca tine si am mai multe telefoane. cu toate astea.. de ce sa te sun? nu-s gay, multumesc. iar daca n-ai nici mama nici tata se adevereste presupunerea mea: \"baiatul asta n-are mama, n-are tata\". cum ar veni. ai inteles bai copile de bani gata? :wink:
in general pushtii ca tine nu mai au timp de scoala, au alte preocupari. si ma indoiesc sa faci exceptie, esti plin de greseli de ortografie.

dar nu asta era subiectul. ma fortezi sa-ti fac evaluari psihologice si nu pentru asta sunt platit. vreau sa fac pariu cu tine ca scuterul meu te face la plecarea de pe loc. intelegi? de asta sunt aici, si ambalez motorul insistent. vreau sa te umilesc in fata camerelor de luat vederi :P

Hondarul 04-03-04 14:36

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
doamne cata rabdare aveti :?

Chiar ca frate...
Acum am vazut si eu chestia asta...
Dar nu inteleg de ce nu se logheaza Guest, asta. Poate de frica...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

b99sha 04-03-04 14:39

Quote:

vreau sa fac pariu cu tine ca scuterul meu te face la plecarea de pe loc. intelegi? de asta sunt aici, si ambalez motorul insistent. vreau sa te umilesc in fata camerelor de luat vederi :P

:no: :no: :no:

La plecarea de pe loc? Cursele se fac macar pe 5o metri. (stiu asta k la scoala faceam \"liniutze\" la ora de sport si scoteam sub 1o...e bine, nu?)
Si hai sa ma laud...a ba nu...stai ca intru ca Guest ca-i mai sanatos :wink:

Anonymous 04-03-04 14:42

Eu am si masina si motor. Ha! Si nu va spun cine sunt k-s tare si vreau sa va enervez :wink:
A, stiu cat consuma motoarele k am si eu. OK? Te-am lamurit, da?
:wave:

Hondarul 04-03-04 14:50

Mah, nu mai postati mah nimic...

Ca nu se ajunge niciunde. Asta-i internetul: te enervezi din cauza unuia pe care nu l-ai vazut in viata ta...

Gabi !!! Acum cand trebuie inchis topicul, unde esti ???

:cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

Anonymous 04-03-04 15:13

da de ce sa-l inchida, acu' cand se discuta amical? :wink: cand v-am spus eu ca statul in cushca favorizeaza dezvoltarea unui caracter rau si egoist :P

Hondarul 04-03-04 15:27

Bah omule...

Acum pe bune. Tu ce urmaresti mah ??? Intri asa aiurea si vb si mai aiurea.

Tu n-ai ce face mah ??? Sau stai cu inca 3-4 indieni langa tine si va amuzati copios mancand pufuleti si uitandu-va la ce scriem noi ???

Ar cam trebui sa mai vizitezi un medic, ceva... Ca nu prea te vad bine.

Anonymous 04-03-04 15:35

te-ai prins, magarule. hai ca eu cobor sa mai cumpar niste seminte sa avem ce sparge cat va roadeti voi unghiile de deznadejde. si daca ma vedeti la semafor pe scuter va rog frumos sa nu ma loviti cu bara voastra de protectie. :wink:

mpa 04-03-04 15:36

Am postat si eu aici ca sa nui vina cuiava vreo idee!!!

catalin rs4 04-03-04 16:11

:lol: :lol: ba ciobane tu esti bolnav rau.. :lol: si daca as fi copil de bani gata undei problema ta ??vrei sa fi si tu?? :lol: :lol: :wink: tu nu sti ce vb ..si daca fac greseli..cei??parca as fi singurul.. :lol: cred ca tu ai luat la scoala numai premiul 1 :lol: :lol: de aia ai asa un vocabular..nu tias dori sa ne intalnim vreodata..oricum mai mult de 18 ani nu cred ca..ai..tu si coterul tau..fraiere..ce tot ce lauzi ..\"am un scooter performant\" :lol: cat de performant??faci motoarele de 1000 cu el la plecare?? :lol: :lol: daca tu ma faci pe mine la plecare iti dau eu 500 de euro ce zici facem??daca te tine binenteles ..si tu daca pierzi imi dai scoterul..ala performant :lol: iartama..daca am mai facut greseli.. :wink:

Marian20 04-03-04 17:18

mey vizitatorule... ce sa-ti spun eu tie... du-te cu scuterul pe camp si abereaza cat vrei nu de alta dar poate ai vrea sa faci o cursa de curiozitate cu o caruta sa vezi care pleaca mai bine... ah sa nu uit si eu vreau sa-mi iau motor dar suzuky hayabusa de yamaha si kawasaky inca nu am auzit eh... lasa ca poate ma insel ... o fi si ala vreun scuter cu 120KM in bord... si esti bazat... si apropo... tu nu stai in cusca cu casca aia pe cap? cu costumul ala pe tine? nu esti in cusca? apropo eu pot sa ma dau jos din cusca oricand pe cand tu ar trebui sa iti arati muschii la fete ca sa iesi de acolo .... asa ca eu iti urez succes in continuare... si du-te si mai da cu capul acolo unde exista semnul pt asta.... hai ca esti plcitistor pana si catelu meu rade de tine cand ye vede cat de mult aberezi... si apropo de cbru' de 600 ... vezi ca este un film interesant pus azi de mine.... sa vezi ce stie sa faca un m3 pe langa el...

tekno 04-03-04 17:27

te miri de unde atatzia mancatori de cacat pe lumea asta... :lol:
cred ca vizitatoru' a ramas cu sechele din copilarie... o fi fost calcat de vreo mashina :lol:

ZoliaT 04-03-04 21:25

Vazand disputa inceputa si in urma observatiilor colegilor impreuna cu care administrez forumul am sapat si am vazut ca:
-acest vizitator posteaza de pe ip-ul lu AcidMan de cele mai multe ori, la fel ca si zahei probabil un foarte bun prieten sau coleg sau frate sau iubit ce i-o fi.....
sau probabil cu care si-au cumparat impreuna acel mobil zapp de pe care intra si platesc in trei factura de zapp online cu 2 centi/minut, de pe care trimite posturi murdare....

Asa ca AcidMan sa foloseasca listoiul ala cu proxy pe care zicea ca il are si sa ne trimita de acolo o explicatie de ce, sau cine a intervenit atat de grosolan in discutiile noastre, fara sa se priceapa si intr-un limbaj atat de \"liber\"... de, el e scuterist, nu? :lol:
asteptam explicatia ca sa ii scoatem banarea de pe ip-ul 80.97.176.127

vreau sa ne intelegeti, nu luam usor astfel de decizii... dar asta nu inseamna ca nu vedem ce se intampla, sau ca nu putem sa ne dam seama de anumite lucruri, si mai ales, sa luam o initiativa foarte justificat si foarte documentat....
in general preferam sa nu intervenim, ca sa lasam libertatea exprimarii si ideilor..... o data la peste 20.000 de posturi, nu cred ca ingrijoreaza pe nimeni, nu? DAR, suntem aici, vedeti?

Gratzian 04-03-04 21:51

nu stiu pana la urma de la ce a inceput disputa asta...
nu inteleg cum un pustan care habar nu are de nimic a reusit sa va \"incinga \" atat
ala nu stia nici cum il cheama, cred, de credea ca haya sunt facute de yamaha sau kawasaki... si nu stiu ce era in capu lui de se lauda cu scuterul....
cred ca nici cu bicicleta nu a mers in viata lui
intrebatzi ORICE motorist ce parere are despre scuterele aprilia
si inca al lui cu rotzi care nu se pot demonta ca sunt turnate pe cadru.....
:evil_laug
chiar nu stiu cum ati inghitit ce zicea.... nu a scris decat ca sa va faca explicit sa va enervati... si a reusit
as fi ras si eu daca nu aborda atat de \"murdar\" dialogul acid

tekno 04-03-04 22:04

multzumesc in numele tuturor pt ce ce ai facut, Zolia

catalin rs4 04-03-04 22:07

da asai si eu..cel mai tare admin..zolia :lol: :lol: :wink: eu lam banuit pe zahei..altcineva nu cred ca poate sa fie.. :twisted: :twisted: :twisted:

Gratzian 04-03-04 23:00

pai nu e tot aia?
vizitator=zahei=AcidMan=acelasi ip de zapp=80.97.176.127

adica au totzi 3 un singur telefon zapp? platesc in 3 factura? si cei 2 centi pe minut?
sau sunt aceeasi persoana?

sa ne spuna AcidMan, ca e ip-ul lui

catalin rs4 04-03-04 23:14

na uite si tu..nici nu ma gandeam sa fie unu dintre noi..ce om nesimtit..sa ..dea dumnezeu..sa nul prind odata cu scoterul in oras..cai vai de el... :lol: :lol: :lol: :lol:

tekno 04-03-04 23:23

nu mah...
vb aia...
n-aravea pita-n gura!
:lol: :lol: :lol:
sau...
nu-i ajute dumnezo :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:19.

- Copyright 2026 4Tuning