![]() |
Re: My car Dacia din 72
Ce sa-i faci se mai intimpla
|
Quote:
|
Quote:
ce ma te simti? te doare nu? :)) |
6 Attachment(s)
Ceva poze mai noi .
|
DE CAT AI BECURILE PE FATA? vad ca lumineaza puternic
|
Salut! E adevarat anuntul
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...INE-96283.html Ca eu nu cred ca poti da masina la care se vade ca ai investit atat bani cat si multa pasiune!!! |
Quote:
Acu nea Ouu, cutie de Dacie? Un dyno ceva? Pt suspensie ce ai ales? Nu te-ai gandit la o vopsea, ca tot ai rezolvat aspectul Engine, poate si un Look nou. O culoare ceva mai vie, griul asta e urat rau... :sad: Victime ceva? |
Quote:
|
Pai sa incep cu prima intrebare becurile asa se vad dar in realitate sint tipul vechi de bec si chiar nu fac cine stie ce lumina asa se pare in poze ,iar masina am avut in cap sa o dau dar nici ieu nu stiu ce vreau ca nu ma lasa sufletu sa o dau la cit am muncit la ia masina o so vopsesc un gri metal cu dungile de gordina dar facute din vopsea nu cu autocolant cutie de dacie in 4 dar urmeaza una in 5 trepte ca 4 sint putine la drum lung, volanta injumatatita si eventual niste purcelusi .
|
Quote:
|
Pai cred ca mai am ambele scaune fata sa mai uit de ele ca le am pe la cineva la garaj .
|
respect pentru ce ai facut pana acum.a iesit super masina.jentile dau bine pe ea si desigur si motoru de alpine.mult succes in continuare.ar fi mare pacat sa o dai.
|
5 Attachment(s)
Mersi pt aprecieri Robert RFG si acum sa va prezint noua mea aprindere cu cititor pe volanta care urmeaza sa o pun pe ALPIN .
|
Si un filmulet cu se joaca baieti cu DACIILE
|
mai incearca odata :D
|
nu merge pus filmuletu scuze ma luat gura pe dinainte .
|
Quote:
hai bafta si ms |
5 Attachment(s)
Sa va prezint noile mele achiziti care par a fi dupa o Gordina .
|
Vitezometru nu te sfatuiesc sa il pui, nu se pupa cu cutia de Dacie si iti va indica total aiurea... Fa o proba si ai sa te convingi... dar asa ca idee sa ai parte de ele, bune lucruri :-)!
|
asta ramine de vazut pt ca am tot cutie de renault cea veche in 4
|
2 Attachment(s)
si poze cu noile proiectoare .
|
Quote:
ms frumos arata belea masina ta |
Am cumparat instalatie de proiectoare cu totu si leam montat (are instalatia releu ) .
|
frumos frumos.daca vrei sa imi zici si mie cat teau ajuns?
|
FARA SA GLUMESC LE-AM PRIMIT CADOU (URECHEATU ) am cumparat doar instalatia de proiectoare .
|
frumos cadou!!!:-)
sa le stapanesti sanatos!!! app,frumoasa masina!!!! bafta! |
ms pt aprecieri si era gata gata sa o vind hhhmmmm .
|
Quote:
COSTA 1 MILION 2 BUCATI DIN ALEA BAROSANE IA ZI-MI BAT BINE ?VEZI CEVA CU ELE ?CA SI EU AM 2 PERECHI CA ASTEA SI 2 MAI MICI :d |
ce sa zic bate inca o data mai bine ca farurile si asta spune tot cred .
|
Mariuse,sa n-o vinzi ca nu merita..nu cred ca-ti dadea cineva banii aia si in plus de asta e o masina cu care faci senzatie la bani putini;):-)
Da-i o vopsea mai smechera si mai aranjeaza putin tablele si va fi super ok8) |
credema ca se gasise cine sa dea bani pe ia da mam sucit eu pt ca bani care ii luam pe ia (1500 e ) nu faceam nimic cu iei asa ca mai bine o tin io .
|
fff tare masina so stapanesti sanatos.....;)
|
asa k o parere ...pune si u folie pe geamuri...da un alt aer....;)
|
frumoasa batranica sa o stapanesti sanatos bafta in continuare
|
folie nu pun ca sa nu dau satisfactie la gabori ca sa aiba un motiv in plus sa ma opreasca am facut altele intre timp miam schimbat parbrizu ,articulatia alte amortizoare mai tari pe fata si mai sint de facut altele pina la folie pe geamuri (stiu ca ar da bine ) ms pt sfaturi si aprecieri .
|
Quote:
eu pe a mea nici numai stiu cum vreau sa o fac dar o fac bafta |
Fapte Nu Vorbe Luci Bv 89 Wrc
|
cum i-=ai faut suspensia ca arata piesa...:D astept pm cu date si poate si poze ms anticipat
|
3 Attachment(s)
pai arcurile sint de dacie taiate cite doua spire jumate din fiecare si amortizoare intarite si scurtate tijele tot de dacie ( bine acum e chiar putin mai lasata de fata )a si pe spate arcuri de fata
|
cine ti-a facut-o si cat te-a costat? ca vreau si eu,referitor la amortizoare..ca de arcuri ma descurc eu :d ms frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning