Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masini vazute in Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27956-masini-vazute-sibiu.html)

I5@k 25-02-07 10:53

Re: Masini vazute in Sibiu

mah care sunteti interesati de tuning....BUCUR TUNING.
persoana de contact: Calin Bucur tel: 0722254588

lexani 25-02-07 17:45

Mai are undeva BUCUR Tuning magazin de prezentare?

I5@k 26-02-07 15:03

Din cate stiu io nu mai are...dar dak esti interesat imi spui....cand vb cu el.....va intalniti sau il suni si vorbiti...id meu de mess este: isac_vlad2004
Deci dak esti interesat pt tuning la BUCUR TUNING...imi spui si vedem cum facem..

lexani 26-02-07 15:49

Sunt interesat de niste jante 4x100 pe 15" si ma gandeam sa intreb ce poate sa-mi aduca...

I5@k 26-02-07 16:30

lexani dami add pe mess si vb acolo mai simplu: isac_vlad2004

axxro 01-03-07 22:57

1 Attachment(s)
. .

I5@k 02-03-07 17:30

foarte comica poza../:)...da sincer nu mia venit sa rad....oricum....ala cu masina...ma abtin....

Bassu_SIV 04-03-07 10:34

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 777977)
foarte comica poza../:)...da sincer nu mia venit sa rad....oricum....ala cu masina...ma abtin....

vezi ca emblema aia e luata de pe opelul rekord si ascona

PaulMIG 05-03-07 00:19

lasa-ti nu va mai ganditi unde ar trebui discutia sa se mute. Intr-adevar daca e altceva decat "barfa" despre masini vazute in sibiu atunci ar fi bine sa discutati pe sibiu ca acolo e "cafeneaua" noastra... Iar isak cred ca am vazut de cel putin 10 ori in posturile tale: "da-mi add id:isac_vlad2004" deja il stiu pe de rost. nu e nici un fel de observatie asta dar atata timp cat l-ai scris la thread-ul cu useri atunci oricine are nevoie il ia de acolo daca nu il stie pe de rost:) sau scrie-l la semnatura ca sa nu te mai obosesti(gluma, sper sa o iei ca atare).
Sa revenim la oile noastre ca nu vreau sa sterg deocamdata nimic. Promit ca urc niste poze cu un subaru albastru care sta pe langa mine. Nush exact ce model e dar seamana un picutz cu ferarriu' galben care urca la Paltinis:))))

bulldog_cox 05-03-07 01:25

9 Attachment(s)
mai pun eu cateva poze....cu masinutze vazute in sb.....ca de fapt...topicul e "masini vazute in Sibiu"...si putem pune orice masina care are "ceva" si a fost in sb:D,nu?

Bassu_SIV 05-03-07 02:28

bulldogule la tine e audiobahnul ala in masina sau e doar confuzie?

bulldog_cox 05-03-07 02:56

e la un prieten.....e super tare statia, cand a fost cumparat-o a dat o caruta de bani fostul proprietar...scoate foarte bine

tfsi 05-03-07 12:20

baieti dar nu puneti si o poza cu calibra galbena a lui directhit,ca ii destul de laudata...sa vad si eu cum arata.

bulldog_cox 05-03-07 13:23

1 Attachment(s)
la kadettuul rosu intre timp i-a fost schimbata capota:D
si eu vreu ceva poze cu calibra lui Alin

PaulMIG 05-03-07 13:54

Da asteptam sa-si prezinte calibra alin la sectiunea Masina mea..... Am vazut-o aseara si arata fain, partea audio mai mult decat ok si suna mult mai bine decat alte calibre pe care le-am auzit, nu are un sound f metalic.

bulldog_cox 05-03-07 14:02

apropo de honda aceea....e suparata rau masina,dar am auzit ca proprietarul nu are prea mare grija de ea...si are multi cai pe ea(vreo 280) am auzit,nu e sursa sigura

axxro 05-03-07 14:43

nu e sursa sigura, poti fi sigur de asta

PaulMIG 05-03-07 14:46

Mi-o soptit o libelula ca o sa apara in noul COX.....io ii tin pumni s-o scoata la capat cat mai bine

bulldog_cox 05-03-07 16:21

rectific....sursa sigura e 85% din ce am auzit...restul poate fi inventie:D

Bassu_SIV 05-03-07 20:03

bulldogule, din cate am vb cu tomy are undeva la 210 cai

DirectHIT 06-03-07 22:21

Putin peste 200 Bhp are momentan Integra..... oricum arata chiar bine... dar totusi nu este masina de drumurile noastre ... zicea ca va veni si el la o intalnire sa povestim mai multe...doar sa dea caldura...
Cat despre masina mea o ve-ti vedea cand voi trage si eu nishte poze mai k-lumea.... va trebui sa-l rog pe nea fotograful SPEEDY sa ne ajute putin cu talentul de fotograf... :)

I5@k 08-03-07 19:19

azi am vazut M3 lu BMR.....respect...fain.....:X....un singur lucru am sai reprosez....gaurile din bara din spate...is k fanu...prea mari....nush ce o fost in capu lui....singuru repros....in rest....super faina masina...
cine io facuto...nu stiti?

bulldog_cox 08-03-07 20:57

nu stiam ca si a luat m3?
ce model?
niste poze ceva?nimeni??

lexani 08-03-07 23:35

Am vazut si eu azi M3-ul si este superb! Jantele ii vin foarte bine! Sa-l stapanesti sanatos!

P.S. Vreau doar sa fac o remarca, poate m-i s-a parut mie sau evacuarea suna cam metalic! ca si la calibra... in fine mie personal nu imi place deloc cum suna dar nu ma bag in gusturile oamenilor in rest masina este "Dream Car" !!!

bulldog_cox 09-03-07 17:45

se zvoneste ca in sb a aparut un m3 an fabricatie 2005-2006...cel putin masina fost cumparata din germania de un tanar din sb...

I5@k 09-03-07 22:05

da am vazuto io...
i faina sa sti...i a lu BMR...dar insa mi se pare k o chestie nu bate bine la ochi: gaurile din spate de la tobe...mi se par cam mari...asa mi se par..uitativa si voi si dativa cu parerea :D

axxro 09-03-07 22:29

propun sa facem un topic unde sa scriem legat de m3-ul baiatului si sa repetam aceleasi chestii. vedeti ca are topic pe sectiune la BMW (M3 under construction, nu mai stiu exact, ceva de genu), intrebati acolo ce si cum, pt ca aveti mai multe sanse de a va raspunde acolo decat aici. respect pt masina lui, tare.

bulldog_cox 09-03-07 22:53

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 790036)
da am vazuto io...
i faina sa sti...i a lu BMR...dar insa mi se pare k o chestie nu bate bine la ochi: gaurile din spate de la tobe...mi se par cam mari...asa mi se par..uitativa si voi si dativa cu parerea :D

e vb de alta masina a lui......X nici de cum a lui bmr

I5@k 10-03-07 09:11

nu??? io asa stiu....deci M3 a cui e??

bulldog_cox 10-03-07 09:40

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 790366)
nu??? io asa stiu....deci M3 a cui e??

ai inteles gresit,eu am spus ca mai e unul in sb dar nu este al lui....este a lui altcineva

boropan 10-03-07 16:56

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 790036)
da am vazuto io...

looool....gaurile alea de leai vazut tu nu leam facut eu....asa e de fabrica...si evacuarea e tot stock...si mie imi place cum suna da o sa vina schimbata si filtru inca nu am avut timp sa il montez..

daniro021 10-03-07 17:10

Audi-ul RS4 albastru l-am vazut de multe ori in Sibiu, si am impresia ca proprietaru locuieste in Sibiu.:D

I5@k 10-03-07 17:47

boropan sa inteleg k esti BMR...nu aveam de unde sa stiu de gaurile alea k asa o fost...oricum asa mi sa parut...cine tia facut masina?? jantele de la rieger nu?

GTI 10-03-07 19:13

12 Attachment(s)
Gunoaie...

Aaronnel^ 10-03-07 19:21

206 Sedan ? :O:O:O
Era de Romania ?

PaulMIG 11-03-07 16:51

Sa revenim la subiect si sa uitam de id-uri de mess si de poze cu un W12 de pe net.
Am vazut si eu M3 pe Ratiu pe langa ASE intr-o noapte si chiar am vrut sa dau un zoom in dar ma grabeam. Din cate am observat spoilerele sunt stock intr-adevar dar finalele nu se incadreaza perfect in decupari, sunt un pic mai jos si e cam mult spatiu. Poate doar asa da impresia sau poate inca nu e gata, dar overall look masinii e ok. Iar de restul gunoaielor ce sa mai zic...

I5@k 12-03-07 12:50

deci nu numai io am vazut asa....#:-s....credeam k mam prostit de tot...

GTI 13-03-07 11:58

4 Attachment(s)
Iata em treiu

DirtBike 14-03-07 21:51

Toate peste toate ... frumoasa masinuta

lexani 15-03-07 08:54

Masina eu zic ca e superba... Un M3 facut frumos fara prea multe briz-briz-uri etc. Sa o stapaneasca sanatos proprietarul!

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning