![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Quote:
HoricutzWSR - ai PM :lol: |
1 Attachment(s)
SUBSCRIBE :lol:
Attachment 2180750 |
OMG :shock::shock::shock::shock::shock: Mersi mult ! e Superb ! :shock:
|
2 Attachment(s)
Upgrade la Magareatza :lol:
Multumesc titiDSN pentru Stickere ! + o poza de sub masina :lol: 3 cm... |
Quote:
|
bine ca ai lasat-o la loc... si da ar fi o chestie sa ii faci aripa stickerbomb-uita, fara bara zic eu, oricum va arata bine ca sunt stickerele mici nu ca alea din VT
|
noroc ca sunt toate la linie sub masina si nu este sub nivel nimic ca altfel pierdeai componente :)) :lol:
|
2 Attachment(s)
Asa de low este si Loganul tau?:lol: cum ar fi sa mergi cu asa ceva???
|
nu ai cum sa mergi cu asa cv...:)) cand se urca soferul e pe burta de'a devarat
|
daca soferul e cat mine de greu...nici nu-l simte suspensia :lol:
|
Quote:
si totusi masina aia nu e masina de mers cu ea zi de zi, aia e o masina pe care ti s-a pus pata si nu stii cum sa o distrugi mai repede |
Teoretic si practic mai ales nu ai cum sa mergi cu asa ceva.
Eu sunt asa de greu ca daca merg cu o masina care bipaie sa iti pui centura la mine nu bipaie ca nu ma simte senzorul, suspensia nici atat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Un camber negativ pe spate?:twisted: |
As vrea un camber negativ pe spate dar am inteles ca nu se poate face dcat la cele care au brate...
|
Merge si pe punte....cum are loganu chiar daca a disc sau tambur.
|
cum se face ? :lol:
|
este kit special, camber shimes se numeste.
http://www.iapdirect.com/images/D/71530ill.jpg o schita cat se poate de simplificata. :P |
|
Quote:
|
Quote:
|
2/3 şaibe şi atāt! :lol:
Ce atātea liree! |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
se poate face cu saibe sau cu asa ceva
http://www.pure-motorsport.co.uk/details.php?itemid=129 deci se poate Mahteo a facut dar nu stiu ce metoda a folosit adevarat am auzit ca ar deveni insatbila la viteze mari dar pe curbe sta senzational |
Quote:
|
Quote:
Cat despre instabilitate practic masina devine foarte impracticabila pe ploaie si daca ai viteza si dai peste un "hop" risti sa te rasucesti cu ea... in schimb efectul optic este MAXIM practic este ZERO PS: am vrut si eu sa imi fac negativ dar am renuntat pentru ca este foarte periculos !! |
Userul jock are caber negativ cu saibe pe al sau golf mk4,dar omul a specificat ca nu recomanda nimanui sa faca asa ceva:lol:
|
Nu se poate face, trebuie multa precizie.Matheo nu a reusit, masina fiind coborata din suspensii.Explicatia sta in aceasta poza:http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...&id=1627739770
|
Frumoasa masinutza ,multa bafta in continuare cu ea
Te salut |
Am avut si eu , 3 saibe la inceput ...dupa un dus de Brasov , mi-am blestemat ziele , cu ce morcov am ajuns ...o legatura aveam la fund.
Am redus la 1,5 ...tot la fel. Ca si restul care au incercat , cu saibe ...NU recomand daca tii la viata ta si vrei sa conduci cu placere. In rest, foarte frumoasa masina , coborata cum trebuie , jantele dau bine. +1 la sticker bomb pe aripa. |
Quote:
VaLeX - prefer sa ramana asa decat sa am probleme, cel putin deocamdata :oops: Mersi pt aprecieri ! ON : Ieri am primit confirmarea pentru participarea mea la Tuning show-ul de la Grand Prix, Nu o sa dau atentie carcotasilor, stiu ca masina are multe minusuri, dar din punctul multora de vedere masina e ce trebuie, si pana la urma multa lume vorbeste dar merge cu autobuzul. |
Quote:
Mult succes in continuare! |
4 Attachment(s)
Mersi.
+++ cateva poze.. |
Quote:
|
Pe pagina anterioara a scris cat se poate de clar ca in weekendul 21-23 octombrie o sa fie la Bucuresti, la 4TuningFESTIVAL, din cadrul Drift Grand Prix. :roll:
|
Minunat daca vi la Bucuresti. Te astept sa iti dau freshu de hamei cum ti-am promis.
|
Foarte tari pozele, nu mai zic de masina :shock:
Ma bucur ca participi ne-am saturat sa vedem numa` "pisicute" cred ca si autohtonele trebuie sa participe. Si ma mai bucur ca ai renuntat la urs.:D Vrem sa vedem o cupa pe masina dupa ce se termina competitia ;) |
Quote:
COX- De ce te bucuri ca am renuntat la urs ? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning