![]() |
pt. cei ce vor muzica din topicu asta
un fisier cu 99% din titluri :) |
nu pot sa atasez fisiere .txt?
|
nope! care ar fi logica? da-i copy/paste si pune-le pe toate intr-un post, sau 2,3... in cate intra... :P
|
Andain_-_Beautiful_Things_(Gabriel_&_Dresden_Mix).mp3
Cass & Slide - Havoc (Flash Brothers Remix).mp3 Luke_Chable_-_Melburn.mp3 Cass & Luke Chable - Kenjin (Infusion Mix).mp3 Matthew Dekay - Fucking Friday.mp3 Matthew_Dekay_-_If_I_Could_Fly_(Original_Mix).mp3 Oceanlab ft. Justine Suissa - Satellite (Above & Beyond Remix).mp3 (trance ~) Orielle_-_All_I_Know_[4_Tune_500_Remix].mp3 sasha - 2004-06-22 - involver (gu full promo) (tot albumul) Sonicvibe_and_mike_shiver_-_lunation_(original_mix).mp3 01.Vascotia - Calibro (Sonicvibe Remix) RIP.mp3 (sonicvibe=trancer roman) Chab_-_My_Memory_(Romania_Edit).mp3 Kylie Minogue - Confide In Me 2004 (Tomer G Club).mp3 Kylie Vs Sugababes - GBI (Stephen's Overload Mix).mp3 Leama - Requiem For A Dream (Leama Dream Mix).mp3 Mas_Collective_aka_Anarcrusan_-_In_My_Mind_(Undertouch_Mix).mp3 ~ Pole Folder - We Share.mp3 Bombdogs - I can`t explain (Original Mix).mp3 Oasis - Rise in panic (Steve Lawler mix).mp3 a1-pole_folder_feat_sandra_ferretti-protected__original_mix-mns.mp3 b1-pole_folder_feat_sandra_ferretti-protected__madoka_vira_two_mix-mns.mp3 Anarcrusan_-_In_My_Mind_(Christian_Cambas_Remix).mp3 Anarcrusan_-_In_My_Mind_(The_Dubz_Mix).mp3 BT - The Force Of Gravity (Dylan Rhymes Push Up Mix).mp3 Sasha - Scorchio.mp3 James Holden - A Break In The Clouds [Ozgur's I Have Put Out The Love Below Edit].mp3 10-SASHA-ENTER THE GROOVE(VINIL JOHN DEEWED RMX).MP3 Trigger_-_Rollercoaster_(Pablo_Gargano_remix).mp3 Gica_Petrescu_-_Du-ma_acasa_mai_tramvai_(Optick_Mix).mp3 ) 02-cloud_69-when_i_close_my_eyes-snd.mp3 GTR-Mistral-(Original_Mix)-www_tranceaddict_com.mp3 Liquid_-_Orlando_Dawn_(7'').mp3 Gazor_-_Overlight_[Blue_Haze_Mix].mp3 Subwave_-_4_AM.mp3 Way_Out_West_-_Apollo_[Distinctive].mp3 LUKE CHABLE-SEALERS LOVE.mp3 01-madoka-good_to_me__vocal_mix-snd.mp3 02-madoka-good_to_me__dub_mix-snd.mp3 02-pig_and_dan-the_message_(itf_mix)-apc.mp3 Nikola Gala - Swing To Harmony.mp3 02-white_stripes_vs_austin_leeds-seven_nation_army_side_a-bpm_house[1].mp3 Bombdogs_-_First_Time.mp3 Boogie_Pimps_-_Somebody_To_Love_(Remix)_(1)(1).mp3 Boogie_Pimps_-_Somebody_To_Love_(Salt_Shaker_Remix)_(Moonbootica _Mix).mp3 Dallas_Superstar_-_In_The_Night_(Ext._Mix).mp3 Deep Dish - Flashdance (Meat Katie Vocal mix).mp3 Markus_Schulz_feat._Elevation_-_Clear_Blue.mp3 Boomclick_-_HomeGrown_(James_Zabiela_Mix).mp3 mai sunt cateva piese si de prin 2003... dar sunt toate nishte piese de exceptie.. :P auditie placuta :oops: |
O melodie pe care am descoperit-o intamplator,dar imi place mult..sigur nu o stiti!astept pareri :lol:
|
interesanta melodie :D , sunt chiar frumoase , genul asta .... imi place.. ;) frumoase gusturi
|
R. Kelly - Thoia Thoing - e veche dar merge perfect pe masina
Capone - I need Speed Metallica - I Dissapear DMX - Ruff Raiders Nightwish - Kinslayer Morandi - Love me Usher - Yeah BUG Mafia - 40 km Xzibit - X Am uitat de Darude - Sandstorm (fara asta nu plec la drum) Perpetuous Dreamer - Sound of Goodbye (e un remix genial pe undeva pe aici) No Doubt - Hella Good Jamiroquai - Deeper Underground |
[Rebirth] -=> B-Tribe-Angelic Voices (Rebirth Remix).mp3
[Rebirth] -=> Vangelis-Blade Runner Lo.mp3 [Rebirth] -=> Giant Leap-The Way You Dream.mp3 [Rebirth] -=> Dolphin Boy-Shake It Loose.mp3 hihihi... astea sunt super :P :oops: |
rupetzi bashii cu astea cand conducetzi...
:twisted: PPK - Resurection (Drum'n'Bass Mix) Oxide & Neutrino - Devil's Nightmare Future Sound Of London - We Have Explosive Space DJ'z - AK47 (Umek Remix) Dilinja - Human B-Bop Faithless - Insomnia (DJ Stew breakbeat mix) Benassi - Spread Love [fight club] S.U.N. Project - Neurologic Coldplay - Clocks (Marco V Live Bootleg Mix) Aphrodite - Ganja Man Roni Size Reprazent - Snapshot Timo Maas - Old Skool Vibes GMS - Blue Pill Faithless - Tarantula [Tiësto Remix] Mauro Picotto - Verdi (Megamind RMX) Ferry Corsten - Punk (Tommie E. Rework) daca vretzi vreuna shi nu gasitzi ma gasitz pe mine pe msgr :wink: |
1 Attachment(s)
sper sa`ti placa... 8)
|
din.. 30 de melodii care mi le-ai dat pana acum , mi-au placut toate , crezi ca se pune prob. sa... nu ... ? clar avem aceleasi gusturi
10xz A LOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
o melodie de driffting session pentru \"cunoscatori\" (era o gluma)
Nikkfurie - The a la Menthe ;) o altfel de manea ;) |
Destiny`s Child feat. T.I. & Lil Wayne ---> Soldier
Destiny`s Child ---> Through With Love J-Kwon ---> Tipsy J-Kwon ---> Show Your Ass ( feat. Eboni E) J-Kwon ---> They Ask Me J-Kwon ---> Underwear J-Kwon ---> My Enemies Ludacris feat. Shawnna ---> Get The Fuck Back Ludacris feat. Sleepy Brown ---> Blueberry Nelly feat. Jazze Pha ---> Na Na Na Nelly ---> Spida Man Nelly feat. Ali & Gube Thug ---> Down In Da Water Snoop Dogg feat. Lil` Jon ---> Step Yo Game Up Snoop Dogg feat. 50 Cent ---> Oh No Snoop Dogg ---> Pass It Pass It |
Daft Punk - Aerodynamic Asta-i de drift! Melodie de nota 10! Album: Discovery
|
Linkin Park - Hybrid Theory
Linkin Park - Reanimation :!: DMX - Grand Champion |
Westside Connection f. Nate Dogg- Gangsta Nation -> 8) 8) 8)
Joi - Lick -> drifturile merg de belea pe melodia asta... dar nu orice fel de drifturi! :lol: :lol: :lol: aveti grija sa nu se duca prea mult de fund!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:) melodiile pe care am adormit instant aseara :) ma gandesc ca o mai fi vreunu pe aici care doarme cu muzica ...
1 Giant Leap - The way you Dream Daniel Masson - Sonargaon B-tribe - Angelic Voices (rebirth remix) :) daca nu adormiti pe astea sa-mi ziceti mie cutzu :) Creditz Go 2 O`neal ;) 10xz a lot bro` .... |
ma bucur ca ti`au placut EvLSant0s... si welcome back minirally... nu te mai vazusem de ceva vreme... Raducu daca`ti plac sa`ti dau si albumul de la Cafe del Mar ... e super tare... si... sa nu fiu off-topic..
ECLIPSE - Take Me Down.mp3 STUNT MASTERZ - The Lady (Boy) Is Mine (Ext. Mix).mp3 TONY CARRASCO AND MAMADI KABA - Soul Makossa.mp3 PIRATES OF TRIBAL - Voices 2003.mp3 |
1 Attachment(s)
:oops:
|
2 Attachment(s)
big pimpin jay z + linkin park ;)
++++++++ o melodie pe putin ciudatzika :D J-kwon - Show ya ass |
Re:
Quote:
sa o ascult si eu |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
mersi bro`
super melodia mie imi place |
si mie , o ascultam anu trecut in mai in ONx :D :D :D :D \"bro`\" :D
|
cenzurata e de ***
|
1 Attachment(s)
:arrow: necenzutara !!!
super marfa ! |
1 Attachment(s)
creatzie proprie :wink:
neremixata, neinspirata, nefurata... :P :wink: |
well. nu pre a imi place mai trebuie lucrata la ea. dar e un inceput. keep up th good work. cu ce ai lucrat? daca vrei sa faci ceva klumea, let me know si-ti pot da niste sftauri pe PM.
|
sincer... cand am facut-o nu rpea aveam nici rabdare shi aveam alt calc atunci, nu imi mergea prea bine softu... oricum mai mult ii un hobby, pelanga marea pasiune :wink: :lol:
|
Dilated People - This Way (Feat Kanye West) - O melodie tare! Hip - Hop de la producatorul lu Jay-Z!
|
Dilated People - No Retreat
Dilated People - The Platform Dilated People - Guaranteed Dilated People - Worst Comes 2 Worst :D :D :D |
asha e Santos :D
|
Dilated Pplz - Expanding man , The Last Line Of Defense , The Shape of Things To Come , Triple Optics ... :D etc
+ tot albumul Afu-Ra 115. Afu Ra - Equality (4:37) 116. Afu-Ra - Asun/The Message (1:21) 117. Afu-Ra - Scat Man (3:17) 118. Afu-Ra - Stick Up featuring Big Daddy Kane (3:43) 119. Afu-Ra - Hip Hop (4:07) 120. Afu-Ra - Crossfire featuring M.O.P. (4:37) 121. Afu-Ra - Open featuring Teena Marie (4:22) 122. Afu-Ra - Lyrical Monster (3:49) 123. Afu-Ra - Miss You (4:20) 124. Afu-Ra - Perverted Monks (3:51) 125. Afu-Ra - Ghetto City Streets (1:22) 126. Afu - Equality (Instrumental) (3:57) :D :D believe je , ruleaza.. ;) |
1 Attachment(s)
deoarece topicul initial a plecat de la ideea de muzica buna de ascultat in masina... :D
luati de aici ... sa imi spuneti mie ca nu va place.. --->>> |
ptr mr. o`neal ... :) si nu numai...
|
gracias .... e super mel... :P :oops:
|
in materie de house:
1-Kult of Krameria - Good Vibration (Kramerias Tribal Mix) 2-Vodka Cranberries (Fretwell Remix) 3-sasha & digweed - live @ london 4-Deep.Dish.Luke.Fair-Ultraviolet 5-Sasha & Digweed - Independance night CD1 prima si a doua sunt super bestiale! |
are cineva melodia asta : B.U.G Mafia - Fara bani ?
este veche dar am auzit ca e frumoasa |
Luati-o p-asta!!
Old Dirty Bastard And Black Keith - Thirsty |
fa-o si tu .rar sau .zip si pune-o aici , ca nu o gasex.... plz
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning