![]() |
Re: Renault Megane RS VS Ford Focus ST
Stiu cui apartine Volvo dar vroiam sa spun ca o firma cu pretentiile lui Ford nu ar fi facut un astfel de "transplant". Pana apare RS-ul...Ford nu ma impresioneaza cu nimic.
|
Quote:
|
cand spui transplant .... insemna ca motorul de pe Volvo a fost scos si pus pe Ford, este total GRESIT, motorul are la origine unul de Volvo (asta e corect) insa el a fost dezvoltat si refacut de TeamRS si divizia ST (Sport Technology), iar de noul MK2 RS tin sa te anunt ca are acelasi motor de 2.5 ca cel pe ST doar ca dezvolta 280 de cai (nu intru in amanunte tehnice pentru a enumera diferentele) ....
|
Asta e ce am primit de la Autocar Magazine in data de 17 http://www.autoexpress.co.uk/news/au...ord_focus.html
Deduc ca sansele mai mari ar fi sa fie FWD...pacat, s-ar irosi ceva resurse, ceva potential.Oricum ~ 5s demaraj si 250km/h top speed suna ok.Cu siguranta va fi mai rapid si pe circuit decat precedentul RS (care era mai rapid la randul sau decat ST-ul).Cam atat scrie, despre suspensii modificate, sistem de franare de asemenea si un cuplu frumos de 400Nm.Sper sa fie totusi AWD...ce-ar iesi din el la un tuning....:) |
Se spune totusi ca inca circula mai multe variante, una dintre ele anuntand un 300+cp, AWD si un cuplu de 540Nm.Cred ca pina va fi prezentat prototipul suntem in ceata.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning