![]() |
Re: interior oltcit
nu vreau sa vorbesc prostii, dar am avut si eu mai de mult un oltcit la care tineam si am cunoscut un baiat din craiova care a zis ca si-a montat bord de matiz pe oltcit ...si ca se potriveste cu putine modificari
...probabil ati vazut bord de ursuletz pe dacie |
Quote:
trebuie numai mici ajustari |
e_max... dupa cum ti-am zis, eu una nu prea ma dau in vant dupa el... dar ... in fine... sa zicem ca merge... dar cu mici ajustari... ;)
|
sa sti ca bordu` la oltcit este inchegat bine de tot ... pe cand la dacie ai spatii libere (bleah).. trebuie doar sa`ti alegi bine culorile .. pt mine e perfect nu are nevoie de nici o modificare
|
Quote:
cand ma apuc de masina mai vad eu ........las originalul sau facem rost de unul de inlocuit |
bordul ala de matiz e mult intins in fata si nu ma refer la spatiul pt picioare, ma refer de la ceasuri spre parbriz, cred ca are aproximativ jumatate de metru
cum l-o fi montat, sau ce i fi taiat din el:?: |
mie tot bordu de oltcit mi se pare tot mai practic
|
intervine si obisnuinta :)
|
MIE NU IMI PLACE@!!!! Ma rog, asta e doar o opinie personala...
|
Quote:
|
nu iti place ce :?: Magos
s-a creeat confizie:D bordul de oltcit, sau ala de matiz :?: :lol: |
Quote:
si edy 99 miai primit mesaju? |
lool :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bordul de cit!!! :(
ala de matiz mi se pare ok.... |
mie imi place, dar dupa cum am zis, mi-ar placea sa vad si un interior 100% schimbat, si nu cu bord de matiz sau mai stiu eu ce, ceva special proiectat pt oltcit :D
|
ma sincer nu stiu dar poate iar sta bine cu unul din fibra de carbon da cine lucreaza la noi in romania cu fibra de carbon
|
asa e, de carbon , chiar si de fibra iti ia o gasca, pana iti face matrita aia, mai bine o lasi balta :)
|
hai ca de carbon ar fii mult mai misto ca nu ar mai fi necesar sal imbraci sau sal vopseti si ar arata mult mai bine
|
magos...ce se aude cu masina ta?mai vine?
|
habar nu am .. sa vedem... :(
|
Magos ai putea combina un bord de matiz cu unul de oltcit.....:D....inlocuiesti duzele de aer...si alte mici schimbari....ca sa fie mai rotund un pic bordul de oltcit...in rest mie mi-se pare mult mai avansat bordul de oltcit decat cel de matiz....si inca ceva ce nu-mi place la oltcit...consola centrala...ar fi mult mai frumoasa una de urs....sau de de alt model care itzi place...difera gusturile aici:D...
|
Eeeh... Si risti sa iasa un mare hibrid... I don't know...
|
da...dar va iesi un hibrid frumos....cand imi voi cumpara oltcit (ca pana acum nu am gasit nik care sa-mi placa mie) si ii voi termina interiorul promit sa te dau o tura sa vezi ce conortabil va fi si ce bord hibrid voi avea:D
|
:P uuu... trec in vizita prin oras, ca am prieteni in GR.. :P
|
am un olcit din 84 g11 vreau sai sckimb si eu bordu ..iam sckimbat decat volanul dar as vrea sa stiu cu ce ati tapitat bordul
|
cum sa tapitez si eu bordul la un gt11
|
cu hartie creponata ...
|
cu vinilin...se gaseste in comert :lol:
|
sau piele ecologica conform normelor europene .. tot in comert se gaseste
|
inca ceva ce nu pot crede ca nu am cum sa modific ...gentile la un mode g11 din 84 ?nu se pot modefica?daca da ce genti ar fii indicate?
|
cum sa protezej bordul sa nu se mai crape asa cum se intampla la majoritatea ?si eu defapt vreau sai sckimb culoarea atat
|
pui parasolar si nu o tii in soare...:)
|
bai flafy ia pune o poza cu masina ta
|
pai eu as pune o poza ca am 3 dar nu stiu cum poate ma ajutati voi.ana.masina e din 84 si e model gt11 cum e modelu fata de rm?
|
Quote:
|
trimite`mi mie poza pe mess ... ja_rule_sereno sunt online
|
Quote:
|
mergem impreuna magos .. pe benzina ta :P
|
lasa ma ca imi fac eu masina :)) si va alerg pana in giurgiu =)) de fapt incercati sa ma alergati pana acolo =)))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning