Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exelixis Motorsport (https://forum.4tuning.ro/612-exelixis-motorsport.html)
-   -   CZR Nissan GTR & Exelixis Motorsport - 8,4 sec (https://forum.4tuning.ro/612-exelixis-motorsport/277510-czr-nissan-gtr-and-exelixis-motorsport-8-4-sec.html)

CZR 08-08-12 20:42

re: Nissan GTR Exelixis & CZR

desi e cert ca este cel mai rapid alpha 12 din europa,avand in vedere ca cel din rusia nu coboara sub 10,2 pe 400m, am luat decizia de a schimba managementul motorului si s-a optat pentru montarea unui stand alone care urmeaza sa fie setat in curand,astfel incat sa eliminam si supraincalzirea ambreiajului la launchuri,dar si o mai buna setare pentru ca AMS si-a aratat limitele si eu nu mai am timp sa fiu dus cu zaharelul. target: 8 seconds car! speram sa fim cu ea la cluj,daca nu,cu siguranta la urmatoarea etapa veti vedea o noua masina:)

Balaurr 08-08-12 21:47

bafta maxima:D

p_vio46 09-08-12 08:44

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 5131115)
desi e cert ca este cel mai rapid alpha 12 din europa,avand in vedere ca cel din rusia nu coboara sub 10,2 pe 400m, am luat decizia de a schimba managementul motorului si s-a optat pentru montarea unui stand alone care urmeaza sa fie setat in curand,astfel incat sa eliminam si supraincalzirea ambreiajului la launchuri,dar si o mai buna setare pentru ca AMS si-a aratat limitele si eu nu mai am timp sa fiu dus cu zaharelul. target: 8 seconds car! speram sa fim cu ea la cluj,daca nu,cu siguranta la urmatoarea etapa veti vedea o noua masina:)

Cezar in primul rand felicitari, și succes īn realizarea target ului 8 s, ai exact atitudinea corespunzatoare pentru a reusi. Cei de la AMS nu au gasit o solutie sau decizia de a schimba managemant ul se bazeaza pe posibilitate mai ampla de setare?

CZR 09-08-12 09:59

multumesc pt urari,am zis mai sus,ams si-a aratat limitele,ei scot 8sec tot cu stand alone,dar nu ne-au zis

dragos1801 09-08-12 14:49

Cumva Syvecs ? Am vazut ca, cei de la AMS doar acu la sfarsitu lui iulie au reusit cu Alpha 12 sa scoata 8.92 cu noul management de la Syvecs pe care vad ca il recomanda. Toata lumea il lauda.

https://www.youtube.com/watch?v=Bvez1KCaib4

Apropo de GTR-urile din Rusia, ziceau cei de la AMS ca foarte multi de acolo concureaza cu numele asta de Alpha 12 doar ca nu au kit-ul complet ci numa turbo kit-ul. Doar cel a lui Yuri e complet, dar care nu l-am vazut sa concureze pe 400m doar la 1 mila la moscow 500+ unde are al 3-lea timp.

Multa bafta cu masina.

shadowro 09-08-12 16:16

Au reusit si mai jos de 8.9x , dar nu stiu daca full trim si de asemenea am dubii in privinta ecu-ului.
oricum spor !

dragos1801 09-08-12 17:58

Pai au reusit, au recordul de 8.62 doar ca nu cu Alpha 12, ci cu Alpha Omega care are ceva putere in plus.

YCSNHT 09-08-12 20:40

1 Attachment(s)
work in progress

Exelixis 10-08-12 09:48

8 Attachment(s)
Loading...

CZR 10-08-12 10:04

re: CZR Nissan GTR & Exelixis Motorsport - 8,4 sec

am inteles k exista un dyno 1260cp pt gtr meu.asta e maxim pt alpha 12.restul e marketing ams,kre manank rahat. Am masina alpha 12,kit turbo,cutie si soft. Ei au motor4.0,eu am 4.1. Ei aveau mereu stand alone,dar nu au zis.

Exelixis 11-08-12 11:58

2 Attachment(s)
Some more.........:rolleyes2

crystip84 11-08-12 17:28

great stuff..

IULY-CLA 16-09-12 18:43

Bravo dl Cezar pentr-u timpul scos la Tulcea cu GTR-ul de 8,9 sec

GTA 17-09-12 00:46

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 5134351)
in asteptarea gtr la cluj,am scos cu aventador stock,pe asfalt, 10.85 .asta da baza de tuning

Si totusi...ai scos 9.4,erai in fata si a vazut ochiu' meu un laptop conectat la GTR...si imediat 8.9...sa nu-mi spui ca doar ai updatat antivirusul :))

CZR 17-09-12 03:46

vreau sa aduc mii de multimiri exelixis: theo,razvan,arthur , multumiri john din grecia care ne-a ajutat enorm, ryan din anglia care a venit sa ne ajute sa setam launch controlul si in principal okan care a facut posibil ca la un sof de 2 BARI si 2 turbine diferite, sa facem posibila aceasta performanta unica! felicitari baieti,am reusit sa aratam ce putem!

ct77pia 17-09-12 08:54

felicitari.... ai exact ce ti-ai dorit o masina sub 9 secunde.... bravo

C T 19 K R A 18-09-12 09:44

Sincere felicitari pentru cel mai rapid GT-R din Europa:lol::lol:

dogarel2 18-09-12 14:33

Felicitari stimabile!!! Sincer ma bucur ca ti-am aratat bonul meu de 9.24, fiindca imediat dupa aia a iesit timpul ala frumos. :))
Tot mai jos, in sensul bun!!!

gabriel_cars 18-09-12 14:55

Felicitari pentru activitate si performante, impresionant. Mai scade si ceva in tara asta ca in rest toate cresc, asa ca la timpi cat mai mici! :-)

bobi_racers 18-09-12 21:41

felicitari czr si bafta la timpi cat mai mici se vede difentza dintre un tuning adevarat si unul pe genuchi in spatele blocului si cand zic asta stii bn la ce ma refer ca doar ai trecut prin asta cu audi -ul bafta in o data

CZR 18-09-12 22:03

vreau sa dedic acest filmulet tuturor,fara exceptie si fara aroganta,please enjoy it
https://www.youtube.com/watch?feature...&v=azglU8k6040

DaBotta 19-09-12 01:34

Cezar felicitari !!! Indiferent de oricare ce zice , treaba lui cum a facut banii legal sau ilegal. Hai sa nu ne manance in .... despre cum fac altii bani , sa ne gandim cum sa facem noi la fel ca si el. Si pana una alta hai sa ii zicem un simplu Bravo sau mersi ca ne reprezinta tare la un nivel foarte ridicat cu masinile astea !!!

Din partea mea Cezar tot respectul si felicitari pentru rezultat si pentru niste masini bestiale ! ! !

Exelixis 26-09-12 09:16

2 Attachment(s)
Nissan GTR R35 by Exelixis este unul din cele mai complexe si longevive proiecte dezvoltate de catre Exelixis Motorsport.
Drumul parcurs nu a fost nici usor si nici lipsit de situatii neprevazute insa acum cand in sfarsit ne-am atins targetul putem spune ca a meritat.
Pe 16 Septembrie 2012 cu ocazia etapei de drag a campionatului DRE organizata la Tulcea, Nissan-ul GTR R35 by Exelixis a devenit cel mai rapid GTR din Europa fiind cronometrat cu timpul de 8,9 secunde si inregistrand o viteza de iesire de 260,25km/h.
Acest proiect a fost dezvoltat si realizat integral de catre Exelixis Motorsport.
In configuratia actuala desi conceptul este bazat pe un kit AMS Alpha 12 a suferit destule modificari si addon-uri de ordin mecanic incat sa putem spune ca este o configuratie unica semnata Exelixis Motorsport.
Un aspect important il reprezinta desemenea si aportul ZOD Development in setarea ECU-ului Syvecs instalat fara de care nu am fi putut pune in valoare atat de eficient performantele de care este capabila aceasta masina.
Dorim sa multumim pentru sprijinul acordat si buna cooperare urmatorilor:
-GTR Racing Tuning
-Syvecs
-PPG Gearbox
-Dodson Motorsport
-AMS Performance
-Forge Motorsport
-SiliconHoses.com
-Greddy
-ITG Air Filter

gollum_ 26-09-12 13:35

Felicitari pentru aceasta realizare de exceptie. Nu este deloc usor sa pui bazele unei echipe care trage la aceeasi barca din pasiune.
Bravo Theo pentru Exelixis team si nu in ultimul rand bravo echipei Exelixis pentru suportarea tuturor nervilor:D

:arrow::arrow::arrow: keep moving forward Romanian market ;)

Exelixis 26-09-12 20:50

Ne bucuram foarte mult pentru aceste aprecieri, cu atat mai mult cu cat vin din partea unor colegi de breasla ce stiu din proprie experienta ce inseamna dezvoltarea unui proiect de amploare.

CZR 26-09-12 21:25

Echipa Exelixis a depus un efort fenomenal si numai noi stim ca si in ultima clipa am avut emotii,
pentru toate astea VA MULTUMESC BAIETI si va invit sa doboram recordul mondial in curand!

ZAUBER 02-10-12 15:23

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 5188587)
VA MULTUMESC BAIETI si va invit sa doboram recordul mondial in curand!

faza asta mi-a facut sa imi inghete picioarele!

CZR 12-11-12 20:02

datorita unor nepotriviri de caracter am decis sa intrerup colaborarea cu exelixis.

Exelixis 11-05-14 16:13

2 Attachment(s)
Dupa o pauza prelungita am reluat colaborarea in cadrul proiectului CZR GTR iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

In acest weekend masina a fost prezenta la Tulcea in cadrul evenimentului organizat de DRE , unde, beneficiind de un setup electronic realizat de catre Exelixis Motorsport a fost cronometrata cu un timp de 8,4 secunde pe 400m.

In acelasi timp a fost inregistrat si un nou record mondial pentru cel mai rapid 60ft obtinut de catre un Nissan GTR R35, respectiv 1,226 secunde.:peace:

sergiulik83 11-05-14 18:29

Re: CZR Nissan GTR & Exelixis Motorsport - 8,4 sec

Viteza de ieșire este de 241 km pe oră? Sau aceea e viteza īnregistrată la 1/8 din milă?

IULY-CLA 11-05-14 19:39

Bravo Exelixis ia-ti reglat o masina de nota 10 lui Cezar in doua zile ieri 8,5 s astazi 8,4 s .....azi GTR-ul a avut o tractiune foarte buna la plecarea de pe loc ieri la inceputul sesiuni de teste cam parinau rotile din spate cam mult .....

Exelixis 12-05-14 11:34

@ sergiulik83 - da, viteza de 241 Km/h este viteza de iesire inregistrata la finalul celor 400m.

Ceea ce insa nu stie multa lume pana in acest moment este ca masina a parcurs doar primii 260-280m in acceleratie, dupa care calculatorul masinii a decuplat ambreiajele scotand practic masina "pe liber".
Din aceasta cauza masina a parcurs restul cursei din inertie si chiar si in aceste conditii timpul realizat a fost 8,4 secunde.

Ce s-ar fi intamplat daca masina ar fi parcurs intreaga distanta in acceleratie.....ramane de vazut.:twisted:

shadowro 12-05-14 12:12

si motivul pentru care s-a intamplat astase cunoaste ?

Bryan 12-05-14 12:24

Eu cred ca s-a si franat putin..

Exelixis 12-05-14 12:25

Aceasta problema este una binecunoscuta in cazul GTR-urilor ce realizeaza timpi de aprox 8 secunde.

Din cauza vibratiilor senzorul de ABS de pe planetara spate trimite un semnal eronat calculatorului de 4x4 iar aceasta il trimite mai departe catre TCM.
In momentul in care TCM-ul primeste aceasta informatie decupleaza ambreiajele pentru a proteja transmisia.

shadowro 12-05-14 12:26

Ca sa raspund intrebarii voastre .. presimt ca s-ar fi schimbat top 3 mondial la categoria gtr daca ar fi accelerat pana la sfarsit :)

Exelixis 12-05-14 17:42

16 Attachment(s)
Pentru cei ce nu au ajuns la Tulcea va prezentam cateva instantanee ale prezentei noastre la acest eveniment.:-)

CZR 13-05-14 12:10

este f adevarat,masina a avut probleme pe partea electronica de management al cutiei si rezultatul obtinut este unul f bun , tinand cont ca se debreia singura dupa 280metri de acceleratie
multumiri lui Okan pentru setarea hartilor si lui Razvan NHT pentru sprijinul acordat

bogdan_kwx 13-05-14 21:32

[QUOTE=Exelixis;5704765]@ sergiulik83 - da, viteza de 241 Km/h este viteza de iesire inregistrata la finalul celor 400m.

Ceea ce insa nu stie multa lume pana in acest moment este ca masina a parcurs doar primii 260-280m in acceleratie, dupa care calculatorul masinii a decuplat ambreiajele scotand practic masina "pe liber".
Din aceasta cauza masina a parcurs restul cursei din inertie si chiar si in aceste conditii timpul realizat a fost 8,4 secunde.

Ce s-ar fi intamplat daca masina ar fi parcurs intreaga distanta in acceleratie.....ramane de vazut.:twisted:[/QUOui

interesant

Gaby_Slo 13-05-14 21:42

nu are acceleratie liniara...acolo e greseala. 0-100 nu face in acelasi timp ca 100-200 :D

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning