Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Pareri, idei, discutii referitoare la Virtual 4Tuning League (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/27669-pareri-idei-discutii-referitoare-virtual-4tuning-league.html)

TFK 04-07-08 10:44

Re: Pareri, idei, discutii referitoare la Virtual 4Tuning League

cred ca ma bag... dar nu sunt sigur :lol: sa vad unghiul :D

keemo 04-07-08 13:17

lol sunt locuri ptr toti....nu va calicitzi..am sa vorbesc cu Ace astazi p mes sa vedem ce facem cu vtl`u.

Trickz 04-07-08 13:23

off:keemo keemo..update your sig bro.. nu e 6/6 acum?:lol:

Vedeti ce faceti si ce masina alegeti...

PointMaster 12-07-08 20:12

salutare, sunt dispus sa ajut la jurizare daca sunteti de acord pentru ca timpul nu-mi permite sa particip, numai bine :)

shantzu 18-07-08 09:23

Cei care participa la (,) liga au voie sa puna masinile la comentarii lucrari ? (inainte sa posteze masina pe topicul de concurs)

Ace Axel 18-07-08 14:10

da , dar odata postata pe topicul de la v4tl nu mai poate fi skimbata!

Alecs 327 10-01-09 20:11

am si eu o intrebare......cand incepe etapa urmatoare a v4tl???......

Most_Wanted 11-01-09 04:40

momentan e alt concurs ineput..poate dupa

Most_Wanted 02-02-09 15:52

Mai baieti va intreb eu acum pe voi , ce parere aveti ca la urmatarea etapa sa voteze si cei care au pierdut , adica toti 16 care am pariticipat ? sau daor cei 8 care mergem mai departe?

Raresh 02-02-09 16:54

eu as zice sa voteze numai cei care au trecut mai departe.ca asa se poate apela la prietenii etc etc si nu ar fi corect .

P.I.M.P boy 02-02-09 16:59

raresh are dreptate

Most_Wanted 02-02-09 17:01

e foarte mare sansa la egalitate , vom fi din ce in ce mai putini. unde vom ajunge?

Most_Wanted 02-02-09 18:00

si ce facem ca OMB si BLACK nu au mai activat pe aici , il asteptam pe Kemmo si mergem mai departe?
apropos la urmatoarea masina o sa fie nevoie sa lucrati mai mult :twisted:

Ca][n 02-02-09 21:23

1 Attachment(s)
As sugera ca cei care au votat sa spuna si motivul pentru care au votat, adica ce le a placut si ce nu le a placut la o anumita lucrare. Mie cel putin mi se pare ciudat ca cei care participa sa se voteze intre ei, pot exista voturi subiective sau instinctul de turma.
Felicitari PIMP_BOY ai reusit sa castigi cu jumatate de ferrari, aveam impresia ca scoti niste lucrari totusi originale dar se pare ca te pricepi si la hibride ca sa nu zic kitch. :D Am incercat sa fac si eu ceva dar m am plictisit dupa 2 minute si am renuntat:arrow:.

Geox` 02-02-09 21:23

Daca la asta termenu a fost o luna,la urmatoarea cat v-a fi 2.:lol:
si ce facem mergem mai departe?:rolleyes2

keemo 02-02-09 21:31

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 2031942)
As sugera ca cei care au votat sa spuna si motivul pentru care au votat, adica ce le a placut si ce nu le a placut la o anumita lucrare. Mie cel putin mi se pare ciudat ca cei care participa sa se voteze intre ei, pot exista voturi subiective sau instinctul de turma.
Felicitari PIMP_BOY ai reusit sa castigi cu jumatate de ferrari, aveam impresia ca scoti niste lucrari totusi originale dar se pare ca te pricepi si la hibride ca sa nu zic kitch. :D Am incercat sa fac si eu ceva dar m am plictisit dupa 2 minute si am renuntat:arrow:.

fenomenul de turma isi spune inca odata cuvantul , baietzii care au votat , au copiat primul post si au modificat ei pe unde s-a putut.Andy , Pimpboy , etc , nici macar nu s-a sinchisit macar sa stearga unele sigle , logo`uri si etc....e munca de 1-2 ore la el acolo... in fine nici grupele nu stiu cum s-au facut , nu prea au fost cine stie ce echilibrate....

Ca][n 02-02-09 21:33

Sincer sa fiu aici nu l pot invinovatii pe most_wanted pentru ca eu i am zis sa ma puna cu pimp_boy in grupa.

keemo 02-02-09 21:39

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 2031985)
Sincer sa fiu aici nu l pot invinovatii pe most_wanted pentru ca eu i am zis sa ma puna cu pimp_boy in grupa.

nici vorba ca most wanted sa aibe vreo vina ,chestia e ca prea multa lume s-a obisnuit cu lucrarile foarte bune ale lui pimpboy , si acum au votat numele nu au votat mashina , daca intrebi pe fiecare in parte de ce au votat asa n-o sa iti raspunda , nici macar nu pot sa argumenteze decizia luata...

Most_Wanted 02-02-09 21:44

iar incepeti ...

Ca][n
sincer este o masina mai buna ca a ta , nu inseamna ca a ta nu e buna , dar si a ta cu usi copiate iti acopera foarte mult din masina exact cat a copiat si el ,deci si tu ai un lateral care nu se vede , a lucrat mai mult si mai frumos ca tine (fara dusmanie ), eu zic sa nu incepeti iar , ca nu are rost , FIECARE ISI LAUDA CREATIA este normal , sincer este o masina mai buna

rog cei doi user PYMP BOY SI Ca][n sa faca un battle sau mai multe intr ei 2 (fara nici o legatura cu v4tl) asa ca sa vedem si noi care lucreaza mai bine

Kemmo nicodata nu esti multumi , trebuia sa renunti dinainte nu sa apari la sfarsit ca nu sunt grupele facute corect . au fost si foarte multe schimbari deoarece unii au renuntat la locuri . eu as zice sa nu te mai apuci sa vorbesti in numele altor persoane , si sa vorbesti atunci cand lucrarea ta va fii intr-o asemenea problema .

Ca][n dar daca zici ca te-ai plcitisit in 2 minute si ai lucrat fara chef la ea , dece ar fii mai buna ca a lui PYMP BOY , ca sa nu tin cu niciunu , ati lucrat amandoi 5 minute.

nu ajungem nicaieri...

P.I.M.P boy 02-02-09 21:55

merci de sustinere baietii :) :))

Ca][n 02-02-09 22:01

Most_wanted inteleg ce vrei sa zici, dar la cantitate de munca depusa nu depaseste varianta mea..usile s copiate normal altfel cum le deschideam dar nu s luate de pe aceleasi donor niciuna din usi sau portbagaj m am chinuit 2 nopti la masina degeaba, a si recunoscut pe alt forum ca lucrarea asta a fost ceva genu mai quick, a dat un negru mat ca daca e mat n are nevoie de reflexii, a pus aceeasi reflexie si pe plexiglasu de la grila si p far, a facut putin brush la bara unde nici macar n a pus bine umbrele la ventu din lateral...el punand partea cu lumina n interior. iar la spate n am ce comenta ca e ferrari pe care l a stricat incercand sa faca archu ala pe care sincer altu mai plat n am vazut. Si pana la urma a tunat un ferrari sau o honda?:)) Nici nu stiu daca s au uitat la masina cei care au votat.
Nu ma deranjeaza ca copy/paste "frate" ma deranjeaza ca e un KITCH ferrarihonda si daca am 19 ani nu inseamna ca nu trebuie sa protestez.
MOST_WANTED n ai inteles mai citeste odata comentul unde am postat masina inceputa de mine ca a lui pimpboy, n am zis ca m am plictisit de a mea in 2 min ci de varianta lui inceputa de mine..

P.I.M.P boy 02-02-09 22:04

ca][n ...ma uimesti frate ..orikm npc ...deja rivalitate a ajuns la mai mult ..ai 19 ani ai ales sa faci vt sa te certi cu lumea?

Most_Wanted 02-02-09 22:05

Fiecare are parerea lui , Si tu si el aveti dreptate , asta a fost ales de participanti .

si chiar nu avem ce face , nu ajungem nicaieri , ce putem face in aceasta situatie?

Ca][n 02-02-09 22:08

Nu facem nimic, ramane doar sa aveti in vedere pentru viitor ca cei care voteaza sa si argumenteze voturile.

Raresh 02-02-09 22:10

Ca][n eu nu am mai zis nimic cand la a.r.t.a ai trecut mai departe cu un ozn .asa ca taci si inghite .cel mai corect ar fi un battle ca sa ne demonstrezi ca meritai sa treci tu mai departe!

Most_Wanted 02-02-09 22:11

si crezi ca argumetele ii vor face sa isi schimbe parerea , au fost doar cei din joc , nu au fost outsideri.

Ca][n 02-02-09 22:29

Quote:

Originally Posted by Raresh (Post 2032116)
Ca][n eu nu am mai zis nimic cand la a.r.t.a ai trecut mai departe cu un ozn .asa ca taci si inghite .cel mai corect ar fi un battle ca sa ne demonstrezi ca meritai sa treci tu mai departe!

In primu rand nu cred ca eu ti am zis tie sa taci si sa inghiti asa ca nu te arunca la replici d astea de 2 bani, in al doilea rand am muncit la "ozn ul" ala de 10 ori mai mult decat ai muncit tu la cabrio, daca am imaginatie si le fac mai diferite nu inseamna ca sunt ozn uri si nu pot fi realizate.
Most_wanted crezi ca unii din cei care au participat acum sunt mai buni cu ceva decat outsiderii? Poti sa zici ca cineva ca raresh nu a fost subiectiv la vot? eu nu bag mana n foc.
Si haideti sa terminam cu circu asta nu va mai bagati in seama degeaba daca stiti ca n aveti destul creier si va dati de gol. Eu am pus punct.

P.I.M.P boy 02-02-09 22:47

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 2032163)
Si haideti sa terminam cu circu asta nu va mai bagati in seama degeaba daca stiti ca n aveti destul creier si va dati de gol. Eu am pus punct.

ma mir :) ca ai ajuns si u la concluzia asta mai bine lucreaza perfectioneaza-te si dupa vb ..

Ca$$ 03-02-09 09:38

da chiar nu se poate face un concurs klumea?...

Yackone 03-02-09 11:02

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 2032777)
da chiar nu se poate face un concurs klumea?...

NU...m-am abtinut sa comentez la concursul asta ceva...dar nici modalitatea asta de vot nu-i buna...fiecare voteaza subiectiv...isi voteaza prietenii...nu e corect...nu se voteaza lucrarea se voteaza userul...asa ca va urez bafta cu astfel de concursuri;)

PointMaster 03-02-09 12:35

mai baieti este doar un concurs (fara premii) si nu are rost sa va agitati, pana la urma important este ca fiecare sa fie multumit de rezultatul obtinut :)
raman la parerea ca votarea printr-un juriu ales dinainte de concurs era o idee mai buna. succes in continuare celor ramasi in competitie

Most_Wanted 03-02-09 16:43

Daca pana acum nu a fost bine la urmatoarele concursuri , ca juriu vom avea Vtuneri FOARTE BUNI de pe PSU , aveti grija sunt foarte exigenti . O sa vedem atunci cum o sa iasa , vom incerca fel si fel de modalitati pana va iesii bine , trebuie sa fie bine intr-un fel , asa ca dati toti mana si nu mai sariti atat cu critici pentru ca incercam daor sa fie activitate aici , am incercat, la concursu ARTA nu a iesit, la v4tl eu zica ca a iesit binisor , o data si o data va iesii bine , vom incerca pana va iesii .
totusi am incercat . asa ca cei care credecti ca ati fost dezavantajati preagtitiva sa va luati revansa .

Manson 03-02-09 17:43

eu nu inteleg o chestie! majoritatea celor care modifica masini virtual au inceput sa faca acestu lucru de placere. sunt sigur de faptul ca nu castigati absolut nimic daca va certati sau vorbiti aiurea, dati dovada de fair-play. cum a zis si Yackone deja lumea voteaza userul si nu lucrarea. in loc sa va faceti prieteni....voi va certati....!
Oricum sunt sigur ca nimik nu se schimba si nu se va schimba niciodata pentru ca aici pe forum sunt oameni cu diferite personalitati si fiecare are o personalitate mai puternica sau nu si fiecare e mai orgolios sau nu si uite asa vor exista mereu certuri! Ar mai fi multe de zis dar si asa cred ca am vorbit aiurea! Scuzati greselile gramaticale dar acum am facut ochi!....bafta baieti si fiti mai buni

Ca$$ 23-06-09 15:35

ce'ati zice daca am da drumu unui nou v4tl?

Rares_CRM 23-06-09 16:25

Bring it on! :evil_laug

Cipprik 23-06-09 16:56

Tare ideea ...o buna oportunitate de a castiga experienta in VT:D

Geox` 23-06-09 21:01

Hai cu un Nou Virtual 4Tuning League ,ma inscriu si eu.

wlady 27-06-09 11:31

Pai... cine organizeaza ? :lol: ...

Rares_CRM 27-06-09 15:26

Pai, pana acum cine a organizat? Nu ar putea sa organizeze si acum? :)

Geox` 28-06-09 16:07

Eu zic sa asteptam sa se termine bacu si sa dam drumu la concurs:-)

All times are GMT +2. The time now is 12:56.

- Copyright 2026 4Tuning