Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: My Little Corsa [2] 1.4 16v (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/274736-masina-mea-my-little-corsa-2-1-4-16v.html)

chyryCRY 01-02-12 12:05

Re: Maşina mea: My Little Corsa [2] 1.4 16v

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4858254)
Pune mana si fa-ti motorul lasa masina asa cum e momentan ;)

Asta si fac ;)) :D Sa vi sa arunci o mana de ajutor haha !

ionutpuff 01-02-12 12:13

Foarte bun plan :X arata ft bine masina din poza. Hai cu motorul si ..pe urma cu restul . Si daca ai nevoie de ajutor pot venii si eu cu un mecanic dar mecanicul poate doar duminica . In schimb eu dupa ore ....sunt liber ...numai ca nu prea le am cu partea mecanica , dar daca vrei iti dau cheile la mana :)))) Sau te ajut la curatenie prin garaj :))

chyryCRY 01-02-12 12:14

Quote:

Originally Posted by ionutpuff (Post 4858620)
Foarte bun plan :X arata ft bine masina din poza. Hai cu motorul si ..pe urma cu restul . Si daca ai nevoie de ajutor pot venii si eu cu un mecanic dar mecanicul poate doar duminica . In schimb eu dupa ore ....sunt liber ...numai ca nu prea le am cu partea mecanica , dar daca vrei iti dau cheile la mana :)))) Sau te ajut la curatenie prin garaj :))

Ha ha Multam multam !!! :*:*:*

B-99-SAA 01-02-12 15:26

Prima chestie care o faci la masina cand o cumperi este distributia... eu n-as merge pe incredere!!! Dar asta e, mergem inainte. Ia aminte la ce iti spune PDV, fa motoru si dupaia mai vezi. Nu de alta, dar o masina de show implica multe, sa nu crezi ca ajungi acolo asa usor. Bafta!

PDV_1989 01-02-12 15:47

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4858883)
Nu de alta, dar o masina de show implica multe, sa nu crezi ca ajungi acolo asa usor. Bafta!

Bine spus,
PS: ia aminte Chiry ca nu e gata de show in 10 zile :)):lol:
Poti astepta dupa unele piese si 30 de zile :P

chyryCRY 01-02-12 16:01

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4858883)
Prima chestie care o faci la masina cand o cumperi este distributia... eu n-as merge pe incredere!!! Dar asta e, mergem inainte. Ia aminte la ce iti spune PDV, fa motoru si dupaia mai vezi. Nu de alta, dar o masina de show implica multe, sa nu crezi ca ajungi acolo asa usor. Bafta!

Am mentionat: "daca as avea banii necesari ... " nu m-am precizat gresit,nu am spus ca va fi gata de show sau gen in 10 zile ... oricum distributia e primul lucru pe care am sa il cumpar apoi ce mai trebuie la motor ... dupa restul Multam bafta...

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4858908)
Bine spus,
PS: ia aminte Chiry ca nu e gata de show in 10 zile :)):lol:
Poti astepta dupa unele piese si 30 de zile :P

Citeste mai sus :*

N.e.K 09-02-12 21:05

Frumoasa masina, Frumoase Idei Bafta in continuare cu proiectul :)

chyryCRY 10-02-12 19:20

Quote:

Originally Posted by N.e.K (Post 4873394)
Frumoasa masina, Frumoase Idei Bafta in continuare cu proiectul :)

Multumesc mult !

goshy 23-02-12 18:31

frumos gandacul... nu ar da bine o bara de "gsi"ca?... bafta in continuare:!:

chyryCRY 23-02-12 19:21

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4895319)
frumos gandacul... nu ar da bine o bara de "gsi"ca?... bafta in continuare:!:

ar da ... dar am alte prioritati :) ... cum ar fi motorul si o suspensie ...

ADRIANadii 25-02-12 10:05

si eu cred ca mai ai o prioritate

cosminel_dyz 28-02-12 19:39

Imi place evolutia masinii, chiar imi place....iar despre motor...parerea mea e sa cumperi unul sh ..te va costa mai putin ....
Bafta!;)

chyryCRY 28-02-12 21:03

Quote:

Originally Posted by cosminel_dyz (Post 4905799)
Imi place evolutia masinii, chiar imi place....iar despre motor...parerea mea e sa cumperi unul sh ..te va costa mai putin ....
Bafta!;)

haha thanx man ei bine as da detalii dar prefer sa ramana secret momentan :) o sa apara in curand si detaliele haha :)

marius3030 28-02-12 21:22

ei hai ca deja banuim detaliile!:D
ma bucur pt tn ca ai rezolvat "detaliile"! :D

PS:poate vii si cu cv poze + sa ne povestesti si noua ce ai gasit naspa pe acolo!;)

chyryCRY 28-02-12 21:35

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4906046)
ei hai ca deja banuim detaliile!:D
ma bucur pt tn ca ai rezolvat "detaliile"! :D

PS:poate vii si cu cv poze + sa ne povestesti si noua ce ai gasit naspa pe acolo!;)

Cum ar fi suruburile din chiuloasa sudate :))))))

DJBOSS 28-02-12 23:20

chyryCRY ne pregateste o surpriza frumoasa ,speram sa ne lase putin mirati cu ceea ce o sa faca :lol: bafta

chyryCRY 29-02-12 10:56

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4906267)
chyryCRY ne pregateste o surpriza frumoasa ,speram sa ne lase putin mirati cu ceea ce o sa faca :lol: bafta

nimic iesit din comun,nimic surprinzator,deci nu va asteptati la nimic :)) !

Devu 29-02-12 11:07

A lipit 2-3 stickere prin interior, si a facut tuning omu...

B-99-SAA 01-03-12 13:08

Pana nu vad nu cred :lol:

andreibadea 01-03-12 14:48

Imi doresc pentru tine sa scoti ceva tare !!.. Meriti !!

chyryCRY 03-03-12 20:45

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4906774)
A lipit 2-3 stickere prin interior, si a facut tuning omu...

Haha tare asta :))

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4908796)
Pana nu vad nu cred :lol:

Curand !

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4908935)
Imi doresc pentru tine sa scoti ceva tare !!.. Meriti !!

Broather multumesc mult inseamna mult pentru mine ... curand iesim amin2 la o sedinta daca te bagi ! noi2 ca baietii

andreibadea 04-03-12 05:05

Numeste locatia si data si suntem acolo ;)

chyryCRY 11-03-12 20:56

48 Attachment(s)
In regula,m-am suparat cand am vazut pe topicul lui RFL (corsa b) faptul ca si-a cumparat carte stikerbomb2 si am zis ca e momentul sa postez si eu un mic update ... intre timp dupa o lunga asteptare (3-4 luni) am gasit banii necesari si donatoare de organe si broasca a intrat la terapie intensiva ... mi-am facut griji ca nu o sa mai fie masina dar acum toarce :) cei drept mai trebuie umblata ... totusi are in jur de 15 ani ... am optat pentru acelasi motor 1.4 16v x14xe pentru ca ma dus mai putin la bani :) ... motorul il am dupa o tigra (vezi poze) ...

Pe langa faptul ca am schimbat motorul,am hotarat sa schimb tot odata distributia+ambreiaj+curea accesorii+ulei+filtre alte mici lucruri :D (vezi poze ) ...

M-am jucat putin si cu aspectul (aici am facut si o gafa de proportii) ... dupa ce m-am chinuit demonteaza plastice bord etc .. dupa ce m-am chinuit sa le montez la loc :) am avut ghinionul sa crap parbrizul :) ... dar presupun ca am sa il schimb pe viitor (parbrizul) ... pentru ca nu imi place neam!

Stikerbomb- sincer ma face sa zambesc cand ma urc in masina ... exact ca la imbracaminte, :D o pata de culoare ... atita gri inchis m-am saturat :D ... (am folosit lac dupa aplicarea stikerelor )

Aveam un far orb si m-am hotarat sa le reconditionez tot odata am primit cado* si o pereche de leduri pt pozitii ! !

Cea mai mare achizitie ca sa spun asa pe langa faptul ca am reusit intr-un final sa schimb si inima masinii,este :D:D:D Suspensia :X care mi-am dorito dinainte sa imi cumpar masina haha ! ... TA reglabila... ( urmeaza zilele urmatoare montajul suspensiei )

Toate astea m-au costat o mica avere ...dar ce sa ii faci ...

Va salut si astept pareri pro/contra ... sugesti etc Bafta!

p.s scuza-ti greselile gramaticale !

PDV_1989 11-03-12 21:06

E bine ca totul a fost un succes si a decurs ok + ca ai aproape tot ce ti-ai dorit la masina.
Bvo tie ;)

cosminel_dyz 11-03-12 21:09

Ce ti-ai mai putea dori.....timp si chef de plimbareala.....
Bravo esti mare ;)

ps: cum se comporta suspensia?

chyryCRY 11-03-12 21:12

Quote:

Originally Posted by cosminel_dyz (Post 4926599)
Ce ti-ai mai putea dori.....timp si chef de plimbareala.....
Bravo esti mare ;)

ps: cum se comporta suspensia?

inca nu am montato,urmeaza maine poimaine am sa postez poze ...

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4926587)
E bine ca totul a fost un succes si a decurs ok + ca ai aproape tot ce ti-ai dorit la masina.
Bvo tie ;)

Multumesc Dane,imi pare rau ca nu am putut sa te ajut pana la capat cu bandourile pana la capat dar sa dat la fund ala ... adica sti ce zik ...

iviTe 11-03-12 22:16

In sfarsit prinde viata masina :D ma bucur ca ai ajuns la ce ti`ai dorit :twisted: acuma sa vedem masina trantita :D bafta!

davay 11-03-12 22:33

Waaaay ce-mi palce cand te supar :))
Omule,a iesit pi#da masina:X Stickerbobul e mortal,aba astept sa ma ocup si eu de a mea,inima sper sa bata cum iti doresti,suspensia o sa schimbe tot,farurile beton.Ce sa mai,e super masina:) Spor la treaba si la ce mai ai de lucru:)

chyryCRY 11-03-12 22:56

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4926742)
In sfarsit prinde viata masina :D ma bucur ca ai ajuns la ce ti`ai dorit :twisted: acuma sa vedem masina trantita :D bafta!

Multumesc Frumos,abia astept sa o dau de asfalt mama ei de cand o astept sa intru in viraje awwww ...

Quote:

Originally Posted by davay (Post 4926773)
Waaaay ce-mi palce cand te supar :))
Omule,a iesit pi#da masina:X Stickerbobul e mortal,aba astept sa ma ocup si eu de a mea,inima sper sa bata cum iti doresti,suspensia o sa schimbe tot,farurile beton.Ce sa mai,e super masina:) Spor la treaba si la ce mai ai de lucru:)

Multumesc Frumos pentru aprecieri si astept s avad ce faci tu acum cu stikerbombul haha ! ai grija ca m-ai suparat !

Kahn 11-03-12 23:18

Felicitari!!!:D

chyryCRY 11-03-12 23:24

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4926846)
Felicitari!!!:D

Multumesc Frumos mane te astept la o sedinta daca ai placerea sa facem neste* poze impreuna !

Devu 11-03-12 23:37

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4926552)
In regula,m-am suparat cand am vazut pe topicul lui RFL (corsa b) faptul ca si-a cumparat carte stikerbomb2 si am zis ca e momentul sa postez si eu un mic update ... intre timp dupa o lunga asteptare (3-4 luni) am gasit banii necesari si donatoare de organe si broasca a intrat la terapie intensiva ... mi-am facut griji ca nu o sa mai fie masina dar acum toarce :) cei drept mai trebuie umblata ... totusi are in jur de 15 ani ... am optat pentru acelasi motor 1.4 16v x14xe pentru ca ma dus mai putin la bani :) ... motorul il am dupa o tigra (vezi poze) ...

Pe langa faptul ca am schimbat motorul,am hotarat sa schimb tot odata distributia+ambreiaj+curea accesorii+ulei+filtre alte mici lucruri :D (vezi poze ) ...

M-am jucat putin si cu aspectul (aici am facut si o gafa de proportii) ... dupa ce m-am chinuit demonteaza plastice bord etc .. dupa ce m-am chinuit sa le montez la loc :) am avut ghinionul sa crap parbrizul :) ... dar presupun ca am sa il schimb pe viitor (parbrizul) ... pentru ca nu imi place neam!

Stikerbomb- sincer ma face sa zambesc cand ma urc in masina ... exact ca la imbracaminte, :D o pata de culoare ... atita gri inchis m-am saturat :D ... (am folosit lac dupa aplicarea stikerelor )

Aveam un far orb si m-am hotarat sa le reconditionez tot odata am primit cado* si o pereche de leduri pt pozitii ! !

Cea mai mare achizitie ca sa spun asa pe langa faptul ca am reusit intr-un final sa schimb si inima masinii,este :D:D:D Suspensia :X care mi-am dorito dinainte sa imi cumpar masina haha ! ... TA reglabila... ( urmeaza zilele urmatoare montajul suspensiei )

Eu cand am zis ca si-a lipit cateva stickere, voi batman batman :lol:.
Tot respectul, jos palaria Chyry.
Ma bucur enorm de mult ca ai reusit sa-ti realizezi micul vis, reglabila ;). Motorul trage foarte bine si toarce ca o pisicuta.
Mai multe, n-am ce spune, imi sti parerea :icon_kiss
Multa bafta in continuare bro. Te sustin, ca intotdeauna.

opia 11-03-12 23:41

Bravo omule. Jos palaria ce ai facut tu aici. Felicitarile mele si stii ce te asteapta din partea mea ca de bun venit pe sosele :D...Succes incontinuare si la mai multe modificari

DJBOSS 11-03-12 23:54

Chyry omule ai revenit forta :lol::lol::lol::lol: Felicitarile mele ,abia astept s-o vad trantita de asfalt :rolleyes2
Pozitiile sunt albastre s-au albe...ca vadca pe timp de zi sunt albastre noaptea misepar albe :lol: Hai bafta in continuare in ceea ce faci

B 88 URS 12-03-12 00:36

Welcome back to life :D

marius3030 12-03-12 01:59

ma bucur ca ai facut-o!in sfarsit te vad si pe tn 99% multumit!
app...farurile alea daca nu mai au oglinda lucioasa mai bat calumea seara?

PS:super consola cu stickerbomb;imi place la nebunie!:D

casp3r75 12-03-12 07:02

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4926552)

wooooooooooo :shock::shock: pupatiasi suspensia ta :shock:
bravo brooooooo ma bucur ca ai rezolvat motorul. acum sa o vedem cu suspensia :D bravo !!

andreibadea 12-03-12 08:40

Bravo bai baiatule! Sunt mandru de tine!!! Sa ne vedem cu bine!

Inca de 12 ori felicitari!!!

EveMitzy 12-03-12 08:43

Felicitari, in sfarsit de cand astepti si tu masinuta sa fie ok :-P Bravo si succes mult in continuare :) Abia astept sa o vad ;)

chyryCRY 12-03-12 09:30

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4926868)
Eu cand am zis ca si-a lipit cateva stickere, voi batman batman :lol:.
Tot respectul, jos palaria Chyry.
Ma bucur enorm de mult ca ai reusit sa-ti realizezi micul vis, reglabila ;). Motorul trage foarte bine si toarce ca o pisicuta.
Mai multe, n-am ce spune, imi sti parerea :icon_kiss
Multa bafta in continuare bro. Te sustin, ca intotdeauna.

Multumesc frumos tu ai fost singurul care a stiut dinainte haha !

Quote:

Originally Posted by opia (Post 4926871)
Bravo omule. Jos palaria ce ai facut tu aici. Felicitarile mele si stii ce te asteapta din partea mea ca de bun venit pe sosele :D...Succes incontinuare si la mai multe modificari

Da si abia astept sa tragem o sedinta photo :D thanx

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4926889)
Chyry omule ai revenit forta :lol::lol::lol::lol: Felicitarile mele ,abia astept s-o vad trantita de asfalt :rolleyes2
Pozitiile sunt albastre s-au albe...ca vadca pe timp de zi sunt albastre noaptea misepar albe :lol: Hai bafta in continuare in ceea ce faci

Sunt albastre si noaptea se vede albastru tot farul fata de altele adica la altii am vazut se risipeste lumina din led la mine fiind umpic m-ai mat se vede tot farul foarte nice :D Multumesc

Quote:

Originally Posted by B 88 URS (Post 4926926)
Welcome back to life :D

Thanx :d

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4926945)
ma bucur ca ai facut-o!in sfarsit te vad si pe tn 99% multumit!
app...farurile alea daca nu mai au oglinda lucioasa mai bat calumea seara?

PS:super consola cu stickerbomb;imi place la nebunie!:D

Bat Super oke ! mult mai bine fata de cum erau ele ... si au oglinda destul de lucioasa acel spray chrome si-a facut destul de bine treaba ! Multumesc

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4926992)
wooooooooooo :shock::shock: pupatiasi suspensia ta :shock:
bravo brooooooo ma bucur ca ai rezolvat motorul. acum sa o vedem cu suspensia :D bravo !!

Te-am impresionat a a a !? hahah te pup Multumesc

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4927114)
Bravo bai baiatule! Sunt mandru de tine!!! Sa ne vedem cu bine!

Inca de 12 ori felicitari!!!

Multumesc Bro sti ca inseamna mult cuvintele tale ! Ms

Quote:

Originally Posted by EveMitzy (Post 4927121)
Felicitari, in sfarsit de cand astepti si tu masinuta sa fie ok :-P Bravo si succes mult in continuare :) Abia astept sa o vad ;)

Sarutmana,astept aceleasi lucruri si de la tine hahah ! Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

- Copyright 2026 4Tuning