![]() |
Re: Maşina mea: My Little Corsa [2] 1.4 16v
Quote:
|
Foarte bun plan :X arata ft bine masina din poza. Hai cu motorul si ..pe urma cu restul . Si daca ai nevoie de ajutor pot venii si eu cu un mecanic dar mecanicul poate doar duminica . In schimb eu dupa ore ....sunt liber ...numai ca nu prea le am cu partea mecanica , dar daca vrei iti dau cheile la mana :)))) Sau te ajut la curatenie prin garaj :))
|
Quote:
|
Prima chestie care o faci la masina cand o cumperi este distributia... eu n-as merge pe incredere!!! Dar asta e, mergem inainte. Ia aminte la ce iti spune PDV, fa motoru si dupaia mai vezi. Nu de alta, dar o masina de show implica multe, sa nu crezi ca ajungi acolo asa usor. Bafta!
|
Quote:
PS: ia aminte Chiry ca nu e gata de show in 10 zile :)):lol: Poti astepta dupa unele piese si 30 de zile :P |
Quote:
Quote:
|
Frumoasa masina, Frumoase Idei Bafta in continuare cu proiectul :)
|
Quote:
|
frumos gandacul... nu ar da bine o bara de "gsi"ca?... bafta in continuare:!:
|
Quote:
|
si eu cred ca mai ai o prioritate
|
Imi place evolutia masinii, chiar imi place....iar despre motor...parerea mea e sa cumperi unul sh ..te va costa mai putin ....
Bafta!;) |
Quote:
|
ei hai ca deja banuim detaliile!:D
ma bucur pt tn ca ai rezolvat "detaliile"! :D PS:poate vii si cu cv poze + sa ne povestesti si noua ce ai gasit naspa pe acolo!;) |
Quote:
|
chyryCRY ne pregateste o surpriza frumoasa ,speram sa ne lase putin mirati cu ceea ce o sa faca :lol: bafta
|
Quote:
|
A lipit 2-3 stickere prin interior, si a facut tuning omu...
|
Pana nu vad nu cred :lol:
|
Imi doresc pentru tine sa scoti ceva tare !!.. Meriti !!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Numeste locatia si data si suntem acolo ;)
|
48 Attachment(s)
In regula,m-am suparat cand am vazut pe topicul lui RFL (corsa b) faptul ca si-a cumparat carte stikerbomb2 si am zis ca e momentul sa postez si eu un mic update ... intre timp dupa o lunga asteptare (3-4 luni) am gasit banii necesari si donatoare de organe si broasca a intrat la terapie intensiva ... mi-am facut griji ca nu o sa mai fie masina dar acum toarce :) cei drept mai trebuie umblata ... totusi are in jur de 15 ani ... am optat pentru acelasi motor 1.4 16v x14xe pentru ca ma dus mai putin la bani :) ... motorul il am dupa o tigra (vezi poze) ...
Pe langa faptul ca am schimbat motorul,am hotarat sa schimb tot odata distributia+ambreiaj+curea accesorii+ulei+filtre alte mici lucruri :D (vezi poze ) ... M-am jucat putin si cu aspectul (aici am facut si o gafa de proportii) ... dupa ce m-am chinuit demonteaza plastice bord etc .. dupa ce m-am chinuit sa le montez la loc :) am avut ghinionul sa crap parbrizul :) ... dar presupun ca am sa il schimb pe viitor (parbrizul) ... pentru ca nu imi place neam! Stikerbomb- sincer ma face sa zambesc cand ma urc in masina ... exact ca la imbracaminte, :D o pata de culoare ... atita gri inchis m-am saturat :D ... (am folosit lac dupa aplicarea stikerelor ) Aveam un far orb si m-am hotarat sa le reconditionez tot odata am primit cado* si o pereche de leduri pt pozitii ! ! Cea mai mare achizitie ca sa spun asa pe langa faptul ca am reusit intr-un final sa schimb si inima masinii,este :D:D:D Suspensia :X care mi-am dorito dinainte sa imi cumpar masina haha ! ... TA reglabila... ( urmeaza zilele urmatoare montajul suspensiei ) Toate astea m-au costat o mica avere ...dar ce sa ii faci ... Va salut si astept pareri pro/contra ... sugesti etc Bafta! p.s scuza-ti greselile gramaticale ! |
E bine ca totul a fost un succes si a decurs ok + ca ai aproape tot ce ti-ai dorit la masina.
Bvo tie ;) |
Ce ti-ai mai putea dori.....timp si chef de plimbareala.....
Bravo esti mare ;) ps: cum se comporta suspensia? |
Quote:
Quote:
|
In sfarsit prinde viata masina :D ma bucur ca ai ajuns la ce ti`ai dorit :twisted: acuma sa vedem masina trantita :D bafta!
|
Waaaay ce-mi palce cand te supar :))
Omule,a iesit pi#da masina:X Stickerbobul e mortal,aba astept sa ma ocup si eu de a mea,inima sper sa bata cum iti doresti,suspensia o sa schimbe tot,farurile beton.Ce sa mai,e super masina:) Spor la treaba si la ce mai ai de lucru:) |
Quote:
Quote:
|
Felicitari!!!:D
|
Quote:
|
Quote:
Tot respectul, jos palaria Chyry. Ma bucur enorm de mult ca ai reusit sa-ti realizezi micul vis, reglabila ;). Motorul trage foarte bine si toarce ca o pisicuta. Mai multe, n-am ce spune, imi sti parerea :icon_kiss Multa bafta in continuare bro. Te sustin, ca intotdeauna. |
Bravo omule. Jos palaria ce ai facut tu aici. Felicitarile mele si stii ce te asteapta din partea mea ca de bun venit pe sosele :D...Succes incontinuare si la mai multe modificari
|
Chyry omule ai revenit forta :lol::lol::lol::lol: Felicitarile mele ,abia astept s-o vad trantita de asfalt :rolleyes2
Pozitiile sunt albastre s-au albe...ca vadca pe timp de zi sunt albastre noaptea misepar albe :lol: Hai bafta in continuare in ceea ce faci |
Welcome back to life :D
|
ma bucur ca ai facut-o!in sfarsit te vad si pe tn 99% multumit!
app...farurile alea daca nu mai au oglinda lucioasa mai bat calumea seara? PS:super consola cu stickerbomb;imi place la nebunie!:D |
Quote:
bravo brooooooo ma bucur ca ai rezolvat motorul. acum sa o vedem cu suspensia :D bravo !! |
Bravo bai baiatule! Sunt mandru de tine!!! Sa ne vedem cu bine!
Inca de 12 ori felicitari!!! |
Felicitari, in sfarsit de cand astepti si tu masinuta sa fie ok :-P Bravo si succes mult in continuare :) Abia astept sa o vad ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |