![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
Nutzule eu te voi astepta de acum incolo sa imi dezapezesti si mie strada :))
|
Quote:
Quote:
|
Esti pus pe fapte mai Nutule te dai de-a berbeleaca nu alta! Tine-o tot asa!
|
2 Attachment(s)
Mersii mult baieti.Azi am terminat si placa pentru boxe:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hai cu suspensia montataaaaa! :D
|
Sambata sunt la Sibiu la baieti sa o montam :->.Multumesc pentru sprijinul acordat >:D<
|
4 Attachment(s)
Salutare tuturor.Am pus si suspensia pe masina astazi gratie unui verisor de-al meu care lucra la reprezentanta VW Sibiu.Ce sa zic...:-? sub aripa pe fata si pe spate mai intra 1 deget jumate -2.Mai joasa de atat nu o voi lasa.Sunt foarte multumit de ea,nu zdruncina prea rau ,am stabilitate mult mai mare...ce sa mai :D O zi de-a dreptul norocoasa.Am pus suspensie aproape noua cu 3 mil jumate:->.
Cateva poze pana maine cand ii voi face o mica sedinta foto: |
E foarte ok, acuma ii trebuie alte jante, sa o puna in valoare.
|
Daaa jante neaparat dar inainte de ele trebuie sa fac directia:D.
|
salut NTZ03
am jante aliaj pe 14' plus anvelope de vara,exact ce ti-ar trebui pt polo. cind vrei sa le vezi lasa-mi un pm. |
5 Attachment(s)
Intre timp am facut rost de nuca de golf 4.8 lei in targ:-j.Trebuie sa cumpar si burduful ca asta e prea mic.
|
jantili e temelie
|
Frumoasa masinutza nutzule ;) vad ca si tu umbli cu lamaile =)) spnemi si mie cat ai dat pe suspensie sau lasa-mi un pm :D...Pe threadu meu sa pus prafu =))
|
8 Attachment(s)
Pai urmeaza si jante in plan apoi colantarea.Daca ma ajuti Trafi cu jantele atunci stau linistit,masina o sa aiba niste incaltari pe cinste.
Intre timp ,poze de la intalnirea de azi cu cativa membri 4Tuning Valcea: |
care a venit cu masina mea ?
|
Quote:
Mai ales ca avem aceeasi culoare. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Siiii dupa o lunga asteptareeee imediat dupa Pasti vin si janteleee:->Imediat ce le cumpar intra la facut.Ce parere aveti de ele :-> 250 lei :->> pret de jante de tabla:
|
Miezul vopsit, buza polish si sunt foarte ok.
|
exipuri... buza polish si miezul un verde kawasaki, ca tot ai tu polinicul verdele ala inchis 8)
|
1 Attachment(s)
Frumos model, sunt exip? Sau am mai vazut poza cu o janta modelul tau, sau asemanatoare, frumos facuta.
|
Dap sunt Exip-uri produse de BBS.Un aspect destul de clasic dar si frumos.
|
Jantele daca le sablezi si le dai o culoare frumoasa o sa dea bine pe masina :)
|
2 Attachment(s)
:d Intrebarea e : am mai dormit eu decand am vazut pozele astea?:
|
Frumos, se pare ca nu stai deloc degeaba.
Am cateva intrebari: 1. La ce magazin ai fost sa printezi abtibildurile? :D 2. In care targ ai gasit nuca? 3. Prin ce magie ai gasit jantele asa ieftin? ( :)) la asta nu e neaparat nevoie sa-mi raspunzi) Asfalt uscat si spor la modificari! |
1. Stickerele le-am luat de la Laur la bucata demult:D.
2. Pai nuca am gasit-o in targul de la Goranu intr-o duminica.E un nene care vinde tot felu de acareturi de golf 4 foarte foarte ieftine. 3. Jantele le-am gasit pe okazii. In 100 euro sunt multe dar majoritatea sunt negociate mult mai ieftin. Mersi la fel .Uite id-ul meu sa tinem legatura : unik_ntz .Vb pe mess. |
Frumoase jante,vopseste miezul negru,dupa faci spitele (partea de sus) polish,ca intr-o poza de mai sus,si buza bine inteles polisata ... + niste anvelope mai inguste,sa stea strech = reteta succesului!
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ce pot sa zic decat ca.. mi-am luat teapa mare cu jantele.Sunt 4x108.Le am de vanzare daca intereseaza pe cineva 450 lei usor negociabil.:((Ce face increderea asta in straini?
|
Nesimtire pura...foarte urat din partea lui.
Nu trebuia sa accepti pachetul ( daca l-ai primit prin curierat ), pana nu verificai marfa, initial masurai distanta ( ca sfat pentru viitor ). Pacat...bafta la vanzare sau poate le dai la schimb. |
de ba sti cum e vorba aia...
Domnu e sus si cand ti-o da stie unde sa ti-o dea. si cu asta am terminat de discutat pe topicu tau ! |
Quote:
ON: data vitoare sa nu mai ai incredere in nimeni ;) nu puteai sa ma suni atunci cand le`ai luat?.... |
Deh mai Fane te chem acum cand e sa imi cumpar urmatoarele.Ca sa fiu in topic : jantele au fost vandute deja:D .Masina a primit semnalizari noi si urmeaza sa ii colantez si plafonul negru mat...
|
3 Attachment(s)
Poze de azi cu semnalizarile.Cele de pe aripa sunt inchise din fabrica dar cele de pe fata sunt albe:(.Maine le foliez si pe cele de pe fata ca sa fie in ton cu farurile:->.
|
Quote:
|
Ai dreptate dar urmeaza sa o colantez in verde mat asa ca ...nu are rost sa pun colantul lucios si peste o luna doua sa il dau jos...asa ca mai bine il pun mat de pe acum.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning