![]() |
Re: Masina mea...
da...il am pe asta de anu asta.....
d c?? interesat de piese? |
7 Attachment(s)
intredevar nu am mai intret de mult (am avut niste probleme..) in fine
de atunci am mai lucrat si eu pe la masina adik 1000 Wati in portbagaj he he cu 2 "tunuri" se aude bine...:D |
1000 RMS ?
eu cred k totusi ai pus doua capace de Nova si faci misto,aqm... :P |
seamana nu?
|
1000 RMS ii vis umed...PMPO sau putere muzicala poate.
|
Daca ai 1000 W atunci te ia bassu cu el la Db Drag la Cluj.. :)
|
3 Attachment(s)
da mah baietzi asa e statia e de 1100 wati
detalii.... Subwoofer REFLEXION XT-12 : http://www.conrad.de/script/reflexion_xt_12.sap |
mah ce sa zic io is multumit deocamdata de cu se aude :P
|
Pai da... din cate vad eu acolo woofer-ul are 250W rms care astia conteaza, 2x250W cu statzia de 550W deci... pe undeva la 500W RMS teoretic din ce scrie acolo dar pana nu le testezi pe un aparat nu potzi zice nimika...
P.S. Oricum sunt convis ca e arhisuficient pentru cat potzi indura tu in masina... :) |
io zic ca nu e suficient:D....
|
normal basule ca pt tine nimic nu e suficient,las omu sa se bucure de ce are,ca oricum ARE si nu se face de rusine:D
v-am pupat |
Va salut sint din Sibiu si am un Kadett 1,6 disel deocamdata, 4usi , ma intereseaza o caroserie de 4 usi ca asta e cam dusa si ma si lovit in spate unul zilele astea.
A doua intrebare daca a luat cineva barii din fibra de la tipul din Tg Jiu m-ar interesa daca sint de calitate sau stiti voi ceva prin zona. Mersi. |
tu esti cel ce a fost lovit de un passat p alba iulia, nu?
nashpa rau...imi pare rau pt fata aceea... cat despre caroserie, nu t pot ajuta.dar ai zis k deocamdata deci sa ne asteptam la ceva mai bun? ce anume? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
An de fabricatie 1998 linie audio pionier boxe jbl motor pe motorina
|
Quote:
|
Cu ce am gresit cine spune asta?? in fine ma rog peace ma man!
|
daca nu esti din sibiu nu vad rostul postului tau aici:D
|
1 Attachment(s)
Sal la toti ,Basule o mai aparut o vectra :lol: mai urmeaza si alte poze ..
|
ce motoras are vectra ta?
|
Si te ai gandit la un tunning pentru ia??
|
5 Attachment(s)
motor de 1800 vreo 90 de caluti,
deocamdata mah intereseaza mai mult motoru si suspensia,dupa aia restu....in functie de resurse:-) |
Quote:
|
ai cumparat de curand masina?
la motorul tau poti sa ii pui injectie de 2000 si ajungi pana pe la 115cp:D |
Quote:
|
Stiti cumva de unde se pot procura distantiere la jante... la mine se pare ca e et25 si eu a-s putea cumpara et35... asa ca mi-ar trebui niste distantiere de 10mm cred...
|
3 Attachment(s)
Am Mai Lucrat Si Eu Ceva La Masina De Servici,mie Imi Place Cum Arata,acum Astept Si Parerea Voastra.
|
Numarul Nu O Sa Ramana Acolo ,Ii Doar O Chestie Provizorie.imi Face Un Prieten Numarul Din Autocolant Si-l Pun La Locul Lui.
|
NICE ,aproape in fiecare zi o vad cand plec la lucru
|
ce beton arata....asa tie tot drag sa mergi cu masini destea...mie unu imi place....
is si unele dubitze(van) in germania....tunate de paralizezi.... oricum....reusita masina...felicitari |
am shi yo o vectra 2.0 16 v din 92 shi are interioru cam varza , stiti pe cineva care se ocupa
|
1 Attachment(s)
am revenit cu niste poze (una, restu in viitor)
|
8 Attachment(s)
ma bag si eu!!
detalii: Peugeot 206 1.4 HDI 70 de cai(care pot sa zic ca isi fa treaba bine,nu sunt ink magari pe acolo) an fabr 2003(adusa din franta in oct 06) dotari:A/C,ABS,4 airbag-uri,oglinzi incalzite,cd-player cu comenzi la volan... imbunatatiri: Vopsit tot in aceeasi culoare Jante 15'(mai mari nu ca avem drumuri de RO) etriere rosii(sper k am scris binie) pedale aluminiu HU M.N.C state 4*45+4 neamplificate +intrare AUX + iesire sub Amplif M.N.C 400W r.m.s Subwoofer M.N.C 500 r.m.s *2 Condensator M.N.C 1 fahrad Conectica M.N.C (linie audio m.n.c....tre sa-mi dea astia bani k le fac reclama :P) |
3 Attachment(s)
Am Facut Mici Modificari La Kangoo-ul De La Firma. Folie Pe Toate Gemurile,jenti Si O Noua Iscriptionare. AM FACUT POZE INAINTE SI DUPA MICILE MODIFICARI.
|
tenny u ai fost la raliu la organizare....;))....
si crek teai plicitisit sa te uiti si ai dat drumu la girofar :)) |
Da ,am Fost Organizator La Raliul Sibiului,dar Eu Am Fost Pe Santa In Ambele Zile De Raliu, Am Avut Un Suzuki Cu Platforma. Poate Ai Avut Ocazia Sa-l Vezi Cand L-am Ajutat Pe Pitigoi Sa Scoata Masina Din Rau.
|
4 Attachment(s)
Golf 4 1.9 TDI 116 CP
Merge bine masinuta. :) Nu are nimic tuning deocamdata. In viitor sper sa aibe. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning