![]() |
Re: TA-TECHNIX - cele mai mici preturi
pret arcuri ta-technix pentru e46 ?
|
Quote:
|
Salut Mihai.
o fixa pt a4 b5 fwd cu drop -60 sau chiar mai mare, si un tein wrx sti 2003 stima |
Quote:
o fixa pt a4 b5 fwd cu drop -60 sau chiar mai mare - 215 euro 60/40mm ta technix. pt wrx sti tein basic 1099 euro tein advanced 1299 euro K-sport street 985 euro |
pe spate ceva reglabil pe inaltime pt subaru forester xt 2005?
|
nu, doar suspensie full regalbila de la K-sport (inaltime, duritate 36 poziti, flanse pillowball aluminiu, monotub inversat, etc) - 985 euro.
|
Hai salut. Pentru o Honda Civic Aerodeck 1.4is gasesc o suspensie la tine?
Fixa ce drop, reglabila: pret pentru amandoua! Salut si o zi placuta! |
Quote:
|
Quote:
|
reglabila - 245 euro
fixa - 190 euro |
Salut, arcuri pt corsa d 2008 1,2 ce pret??
astept un PM, ms! |
Salut,pentru un vento din 92 o suspensie sau doar arcurile? ms
|
Quote:
75 euro arcuri sport |
Salut! arcuri sport pt seat toledo 1m TDI( merg si cele de leon 1m / golf4 ,a3... )
|
Quote:
|
salut amortizoare pentru opel astra f .1992. sau suspensie 60-40 sau 60-60
ms |
Opel Astra F
Suspensie tatechnix fixa 60/40mm - 150 euro Tatechnix amortizoare sport - 30 euro / buc |
Pentru renault 5 gt turbo poti aduce ?
|
Quote:
|
Salut. Arcuri sport pentru golf 5 1.4 75 cp coupe 2004 benzina . La ce pret poti aduce. Si in cat timp se pot livra.
|
Quote:
|
as dori si eu niste preturi pentru un clio 2 din 2005 la arcuri(cat coboara) si la reglabila.ms
|
Quote:
reglabila - 299 euro arcuri ss supersport 40/40mm - 145 euro |
Salut,arcuri sport pentru Seat Leon 1M ?
|
Quote:
|
salut! se pot da doar arcurile de fata?? stima!
|
Salut, arcuri sport 60-40 sau 60-60 pentru Honda Civic Eg3, fabricatie 1994, motor 1.3 16v ?
|
Quote:
|
Salut,
Arcuri 40/40 sau reglabila pentru Clio 3 2007, 50kw, 1.5dci Multumesc |
Arcuri sport 30/3 mm- 145 euro
Arcuri sport 45/45mm - 165 euro Suspensie reglabila inaltime CLIO 3 SS Supersport - 375 euro |
Multumesc pentru raspuns. Mai am cateva intrebari:
Preturile includ TVA? Daca achizitia se face pe firma, factura eliberata contine TVA? Ce termen de livrare are suspensia reglabila? Conditii de plata si livrare? |
Quote:
|
megane 2.2 hatchback, 63kw, 2006 1.5dci
pret pt niste amortizoare sport fixe si reglabile se poate? precizez ca am deja arcuri sport vogtland pe ea cu amortizoare stock (n-am pachet drumuri grele) insa mi-as dori pe fata sa o las cu inca 1 deget. Daca pun amortizoare sport crezi ca o aduc la linia care trebuie. Acum cand te uiti la ea pare o idee ridicata de bot, dar asta din cauza designului la aripi. Sau sa duc amortizoarele fata la reconditionat si sa le scurtez cu 1 deget :) |
Quote:
reglabile inaltime pentru megane 2 sunt 419 euro |
Si eu sunt interesat de un pret pentru amortizoare sport pentru un Megane 2.1 sedan, am acruri sport eibach pro kit.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Insa cum amortizorul sport are talerul mai jos si tija mai scurta, automat masina coboara putin 1-2cm. Exemplu clar la amortizoarele pachet drumuri grele(care inalta masina) care au talerul mai sus fata de un amortizor normal(care coboara masina) cu talerul mai jos si tija diferita. |
Quote:
Intr-adevar in functie de cat de lung este arcul se instaleaza si amortizoare in consecinta pentru a fi cursa tijei amortizorului complementara arcului...de exemplu pentru arcuri mai joase se pun amortizoare cu tija mai scurta pentru ca amortizorul sa nu bata in cap la o compresie maxima si pentru arcuri inaltate amortizoare cu tija mai lunga pentru a sustine arcul la destinderea maxima...este normal ca amortizoarele de pachet de drumuri grele sa fie mai lungi pentru ca si arcurile sunt mai inalte. Pentru a fi autorizati K-Sport in ro am urma niste training-uri si seminarii pentru ca in motorsport nu e de joaca cu asa ceva si nu oricine iti poate recomanda un setup corect. Ce ti-am spus mai sus am invatat de la ei si din experienta proprie. mi-ar fi usor sa iti vand niste amortizoare cu tija scurta, dar nu ti-ar fi de folos pentru problema ta. Ar fi utile daca ai avea niste arcuri mai joase si amortizoarele tale stoc fac zgomot la comprimare sau daca ai avea nevoie de o suspensie mai dura. Daca totusi alegi sa ignori ce am scris avem amortizoare cu tija scurta sport pentru Megane 2 la 50 euro / buc :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning