Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Street Wars (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/26966-street-wars.html)

CicioNE 05-10-07 01:31

Re: Street Wars

LOOOOOOOL auzi mai ......ok cum spui tu piry si danutzu au fost din ce in ce mai multe legale si ui ca se fac din ce in ce mai des......las-o asa !.....

NightRider 07-10-07 23:16

discutia a fost mutata la CHAT.

toate cele bune, Nightrider

sandrei 12-10-07 12:55

sa va zica tata suciu ceva: mai taceti in **** mea! ce va tot certati ma corditilor? ar fi cam cazul sa lasati invidiile si geloziile la o parte,sa strangem toate cluburile si "cluburile" din cluj si sa facem ceva toti la un loc.NU SA NE BAGAM BASTOANE-N CUR, ca deja ati devenit penibili. cand o sa aveti masini cu zeci de mii de euro bagati in ele si o sa va razboiti pe premii si cupe,atunci e loc de invidii.pana atunci...ciocu mic si joc de glezne... UITAti-va numai putin la baietii din oradea,timisoara etc...

smoke 12-10-07 14:35

Quote:

Originally Posted by sandrei (Post 1145836)
sa va zica tata suciu ceva: mai taceti in **** mea! ce va tot certati ma corditilor? ar fi cam cazul sa lasati invidiile si geloziile la o parte,sa strangem toate cluburile si "cluburile" din cluj si sa facem ceva toti la un loc.NU SA NE BAGAM BASTOANE-N CUR, ca deja ati devenit penibili. cand o sa aveti masini cu zeci de mii de euro bagati in ele si o sa va razboiti pe premii si cupe,atunci e loc de invidii.pana atunci...ciocu mic si joc de glezne... UITAti-va numai putin la baietii din oradea,timisoara etc...

primu topic on topic :))

DaNuTzU' 12-10-07 16:22

intradevar suciu are dreptate!

sandrei 12-10-07 16:39

Sa va dau o tema de casa:
era zicala "doi prosti se cearta si al treilea castiga" ce vreau sa zic prin asta?
Ca 2-3 ani numai ne-am certat si ne-am invidiat si ne-am povestit...si ce au facut cluburile sau noi? NIMIC!!!! bine ca au venit altii si au organizat evenimente,bine ca au venit altii si au avut de castigat din tuning in cluj!
asa ca ganditi-va bine de tot...vreti sa decurga lucrurile tot asa,sau lasam povestile si cicaturile deoparte si facem sa fie bine pt toti? Eu si multi altii s-au saturat pana peste cap, de aceea nu mai avem de-a face cu "tuningul" in cj, pentru ca am ajuns sa fim printre ultimii din tara la masini de curse,tuning,audio. Bine ca si in HUEDIN sunt masini tunate mai multe fata de cluj. DESTEPTILOR!!!!!!!!!
uitati-va la smoke...tace si face si n-are treaba cu nnimeni..si uite cate masini frumoase a scos! VOI?!?!?

CJ-86-UHE 12-10-07 18:23

Quote:

Originally Posted by sandrei (Post 1145836)

stai linistit ca aici toti vor sa fie sefii si cai ei nimeni altii..;-)
deci de unit, nu prea cred

bzsa 12-10-07 23:53

Quote:

Originally Posted by sandrei (Post 1146151)
Sa va dau o tema de casa:
era zicala "doi prosti se cearta si al treilea castiga" ce vreau sa zic prin asta?
Ca 2-3 ani numai ne-am certat si ne-am invidiat si ne-am povestit...si ce au facut cluburile sau noi? NIMIC!!!! bine ca au venit altii si au organizat evenimente,bine ca au venit altii si au avut de castigat din tuning in cluj!
asa ca ganditi-va bine de tot...vreti sa decurga lucrurile tot asa,sau lasam povestile si cicaturile deoparte si facem sa fie bine pt toti? Eu si multi altii s-au saturat pana peste cap, de aceea nu mai avem de-a face cu "tuningul" in cj, pentru ca am ajuns sa fim printre ultimii din tara la masini de curse,tuning,audio. Bine ca si in HUEDIN sunt masini tunate mai multe fata de cluj. DESTEPTILOR!!!!!!!!!
uitati-va la smoke...tace si face si n-are treaba cu nnimeni..si uite cate masini frumoase a scos! VOI?!?!?

intr-un fel sau altul ai dreptate

sineta 13-10-07 17:28

1 Attachment(s)
fara cuvinte:lol:

DaNuTzU' 13-10-07 18:47

suciule ai dreptate sti destul de bine ca Outlawz e pt chestia asta!!nu conteaza ca suntem 10 cluburi,conteaza sa fim o unitate formata din 10 cluburi(exemplu pt bagatorii in seama)!

Piry 16-10-07 00:23

suciule, iti pierzi timpul degeaba, stii cum e.....nu are rost.....mai bine joaca un nfs sau ceva

DaNuTzU' 16-10-07 01:28

mah nu isi pierde timpu...sau mno ce sa zic defapt degeaba ca tot noi astia care ne intelegem vrem sa facem...si restu nimik nu is deschisi la o discutie, ei doar orgolii au in cap!

Piry 16-10-07 15:04

danut daca tot ti-am facut windowsul, joaca si tu un nfs, ma duc sa fac drifturi =))) piry dk

DaNuTzU' 16-10-07 18:17

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1152189)
danut daca tot ti-am facut windowsul, joaca si tu un nfs, ma duc sa fac drifturi =))) piry dk

mah...nu am rami sa imi mearga nfs numa mario ma pot juca=)))mah ti-ai spalat pe jos prin camera si acuma faci pe dk'u?=)))

mah acuma la bune nu mai scrie ca dupaia iara se trezeste unu mai experimentat si iasa cacealma!

Ganditi-va la ce a scris suciu...

CicioNE 16-10-07 19:34

no mai poi hai sa ne intalnim intr-o seara sa vb ........mie unu mi-ar convenii sa se termine cu toate ca..rile !

Bogdan' 17-10-07 01:09

atunci relaxati-va asa usor va mai puneti simtul umorului in aplicare ca nu are nimeni nimic cu voi.asta poate fi un inceput

Fixius 09-11-07 21:53

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

pe mie m-ai vazut ieri seara.. cu lupo ala.. cand m-am dat cu lancia si cu GTC-ul
cumenteaza ceva despre.. ala.. ca is tare curios.. cu mintea ta bolnava.. ce mai socti pe gura in contra la lupo ala...

Eagle_flyaway 09-11-07 23:03

agresor vezi limbaj, ortografie, plus in loc de semnele alea de intrebare pune de exclamare! :lol: Fiecare poa sa critice cat vrea ca doar nu-l doare mana si are dreptu la opinie :!:

Fixius, Lupo ala e kitchu clujului ce te tot lauzi atata! :-P Buburuza tuning :-P :twisted: :twisted: :twisted: Hai bagati voi o liniuta ;) :twisted: :twisted: :twisted:

ALEX_Agressor 09-11-07 23:16

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1191981)
pe mie m-ai vazut ieri seara.. cu lupo ala.. cand m-am dat cu lancia si cu GTC-ul
cumenteaza ceva despre.. ala.. ca is tare curios.. cu mintea ta bolnava.. ce mai socti pe gura in contra la lupo ala...

AUZI TE INVIT LA LINIE JOIA VIITOARE SA VAD CE TI POATE MASINA,CE ZICI TE FACE DE RUSINE UN tRABI?DUPA AIA IMI PERMIT SA MI DAU CU PAREREA LA MASINA TA OK?

cabrron 09-11-07 23:20

lupo ii chiar tare gentile mo atras Fixius cand vrei revansa te astept :))

Fixius 10-11-07 18:14

peste vreo doua saptamani pe cand o scot de la vopsit.. tu ce masinuta ai.. astra ala negru ?

Fixius 10-11-07 18:16

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 1192107)
agresor vezi limbaj, ortografie, plus in loc de semnele alea de intrebare pune de exclamare! :lol: Fiecare poa sa critice cat vrea ca doar nu-l doare mana si are dreptu la opinie :!:

Fixius, Lupo ala e kitchu clujului ce te tot lauzi atata! :-P Buburuza tuning :-P :twisted: :twisted: :twisted: Hai bagati voi o liniuta ;) :twisted: :twisted: :twisted:

te dai cu mine ??

cabrron 10-11-07 18:24

da Fixius gtc u da ii motoru micutz 19 ctdi 120 calutzi da oricum is multumit de ea

Fixius 10-11-07 19:29

lol si eu sunt multumit de al meu lupo :d

Fixius 10-11-07 20:19

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1192131)
AUZI TE INVIT LA LINIE JOIA VIITOARE SA VAD CE TI POATE MASINA,CE ZICI TE FACE DE RUSINE UN tRABI?DUPA AIA IMI PERMIT SA MI DAU CU PAREREA LA MASINA TA OK?

se pare.. ca numa gura de voi...

DaNuTzU' 10-11-07 20:26

ma si asta cu vectra eagle si agresor tot faceti provocari degeaba va suna omu si nu vreti...mari raceri!
retzeghesii poolii ei se dau joia sa vad coptii aia de carton de la sala!

ALEX_Agressor 10-11-07 20:40

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1193478)
se pare.. ca numa gura de voi...

ma baiatule cand ma mai suni sunama cu nr tau nu cu privat!sambata seara eu cel putin am alt program mai interesant,in nici un caz sa dAU LINII,DAR TI AM PROMIS,JOIA ASTA CE VINE FACEM LINIE LA SALA SPORTURILOR ,CA SA VADA SI ALTII CUM MERG MASINILE,SI SA POATA SA MAI SI RADA LUMEA ,AI RABDARE PANA JOI:lol:

CicioNE 10-11-07 20:58

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1193518)
ma baiatule cand ma mai suni sunama cu nr tau nu cu privat!sambata seara eu cel putin am alt program mai interesant,in nici un caz sa dAU LINII,DAR TI AM PROMIS,JOIA ASTA CE VINE FACEM LINIE LA SALA SPORTURILOR ,CA SA VADA SI ALTII CUM MERG MASINILE,SI SA POATA SA MAI SI RADA LUMEA ,AI RABDARE PANA JOI:lol:

impusca-te

cabrron 10-11-07 21:36

ce va tot dusmaniti atata cel mai bine ar fi sa se adune toti in acelasi loc aceeasi zi ar fi mult mai intersant asta e parerea mea proprie si personala da sper sa tineti cont de ea :))

ALEX_Agressor 10-11-07 22:23

da ma Fixius Tu la valorea ta nu ti rusine sa te plimbi in Lupa ,tat i chituita masina la cat erai de critic mie mi ar fi rusine sa mi arat fata pe strada in cutia aia de masina de 3 mii de euro no ofense asteptam mai mult de la tine sincer da te inteleg ca esti tanar si esti pasionat de Vw Lupa,apropo de linii eu nu mi mai pun mintea cu tine si cu alti maniaci destia de viteza ca oi auzi dracului iara de ceva accident si nu va doresc sa patesc vreo minune,toti avem perioade cand ne credem Schumi ,de fapt i o boala,dar se poate trata si asta cu o gagica beton,care aveti poza cu Lupa aia chituiuta punetio va rog la Kitch tuning ca merita postu(plina de chit cu roti de tractor)da stiu ca gusturile nu se discuta ....cu bine domnilor

CicioNE 10-11-07 23:41

el vb tunerul de trabiuri...cum am scris si mai sus impusca-te maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fixius 11-11-07 03:34

lasa'l cicione ca noi doi avem roti de tractor pa masini, las ca are el de bicigleta..si i frica sa treaca pe langa un tir sa nul arunce'n sant =)) =)) =))

ptr mine e arhi suficient un lupa la 100cp.

Eagle_flyaway 11-11-07 14:58

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 1193500)
ma si asta cu vectra eagle si agresor tot faceti provocari degeaba va suna omu si nu vreti...mari raceri!
retzeghesii poolii ei se dau joia sa vad coptii aia de carton de la sala!

ma pulica franar tu prima data invata sa vorbesti civilizat si daca vrei sa te dai da-te-n pooola mea cu masina ta de carton si taci dracu ca nu te-o intrebat nimeni cat e ceasu!
Eu unu n-am provocat pe nimeni (si precizez: nici pe tine, stiind faptu ca uneori e posibil sa te crezi "nimeni") !

Eagle_flyaway 11-11-07 15:08

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1193251)
te dai cu mine ??

Fixius ti-am zis ca ne-om da, dar asta nu inseamna ca eu sambata seara las totul cand te apuca pe tine si vin sa ne dam, mai ales ca eram in vizita si tin minte ca ti-am spus asta.

Si inca ceva, cand am pus si eu paie pe foc mai in gluma mai in serios intre tine si agresor speram ca te prinzi un pic de stilul meu mai "la misto" de a vorbi, n-ai abilitatea asta nici o problema, nimeni n-a murit in ciuda faptului ca avea 4 clase sau 3 facultati decat atunci cand i s-au terminat zilele!
Maturizeaza-te un pic foloseste greierasu ala un pic, nu esti tu mare racer prin simplul fapt ca te considera Danutz asa, plus ca in caz de ceva tu nici macar permis nu ai!

DaNuTzU' 11-11-07 17:35

mah te violez cand te prind!!! muhahaha=)))

mi ciuda ca nu am citit forumu cu 20 de min mai devreme! moment saream pe tine cand ieseai de pe tulcea in dunari!

Fixius 11-11-07 18:36

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 1194519)
Fixius ti-am zis ca ne-om da, dar asta nu inseamna ca eu sambata seara las totul cand te apuca pe tine si vin sa ne dam, mai ales ca eram in vizita si tin minte ca ti-am spus asta.

Si inca ceva, cand am pus si eu paie pe foc mai in gluma mai in serios intre tine si agresor speram ca te prinzi un pic de stilul meu mai "la misto" de a vorbi, n-ai abilitatea asta nici o problema, nimeni n-a murit in ciuda faptului ca avea 4 clase sau 3 facultati decat atunci cand i s-au terminat zilele!
Maturizeaza-te un pic foloseste greierasu ala un pic, nu esti tu mare racer prin simplul fapt ca te considera Danutz asa, plus ca in caz de ceva tu nici macar permis nu ai!

si ce te manca in pooooola ca eu nu am permis.. daca se poate si fara.. si sa nu ma prinda.. deaia ti ciuda... ???

Eagle_flyaway 12-11-07 23:21

Fixius acuma o iei pe ulei rau .... pune frana!!! M-am referit la faptu ca in caz de ceva probleme sau stiu io ce se poate implanta tu nu ai permis si doamne feri, nici nu vreau sa ma gandesc la prostii! Departe de mine ciuda ca tu conduci fara, riscu tau, problema ta, ma doare-n cot!!! Sper ca am fost explicit de data asta!!!

Eagle_flyaway 12-11-07 23:24

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 1194712)
mah te violez cand te prind!!! muhahaha=)))

mi ciuda ca nu am citit forumu cu 20 de min mai devreme! moment saream pe tine cand ieseai de pe tulcea in dunari!

Zise domnisoara de pe scaunu din dreapta!!!

Bah baiatule tu cand stai la volan ai dreptu sa te dai soferoc sau racer sau ce denumire iti aloci in infantilitatea ta, pana atunci taci! Sper ca a fost clar si pt tine! Punct.

DaNuTzU' 13-11-07 10:40

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 1196718)
Zise domnisoara de pe scaunu din dreapta!!!

Bah baiatule tu cand stai la volan ai dreptu sa te dai soferoc sau racer sau ce denumire iti aloci in infantilitatea ta, pana atunci taci! Sper ca a fost clar si pt tine! Punct.

coco fi sigur ca am condus si conduc masini de 100 de ori mai tari si mai frumoase ca si harbu tau! punct!

cu tine ma dau oricand si oriunde...doar pt smplu fapt ca esti foarte speriat si o sa rad bine de tot cand sari de pe drum muhahahahhaha!

Eagle_flyaway 13-11-07 16:45

ma copile revino-ti!!! Baga bine la cap ce-ti zic, in viata vietilor tale n-o sa conduci tu masina de 350 de mii de oiro ca sa nu zic sa detii una!!!

Eu iti dau un sfat prietenesc, il iei cum vrei: Gandeste cand casti gura, gandeste inca o data ca sa fii sigur ca ce-ai gandit prima data nu e o tampenie si abia apoi scoate pe gura sau prin tastatura ce-ai gandit! In alte cazuri mai bine tine-ti pliscu ca poate ramai filozof!

"Muhahaha" asta da expresie de ciocoflender :!: O sa vezi tu in viata cat o sa ai de suferit ca te ia gura pe dinainte! Hai noroc si data viitoare sper sa fii la volan nu in dreapta ca parasutele!!! "Muhahaha"

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning